پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • irandarab
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 860

    #16576
    پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

    بورس كالا 1393/12/18 - 11:37 تاريخ انتشار: 305 تعداد بازديد: 24656 كد خبر:
    در جریان معاملات امروز؛
    عرضه 60 نوع محصول در بورس کالا
    امروز، 60 نوع کالا در تالارهای داخلی و صادراتی بازار فیزیکی بورس کالای ایران عرضه می شود.
    امروز، 60 نوع کالا در تالارهای داخلی و صادراتی بازار فیزیکی بورس کالای ایران عرضه می شود. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در این روز و در تالار صادراتی، 100 هزار تن سنگ آهن دانه بندی مجتمع سنگ آهن سنگان به قیمت پایه 24 دلار در هر تن روی تابلوی عرضه می رود. علاوه بر این، 24 هزار و 700 تن انواع قیر در تالار مذکور عرضه می شود.
    تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی نیز شاهد عرضه 44 هزار و 400 تن انواع قیر شرکت های نفت پاسارگاد و نفت جی است. دیگر فرآورده های نفتی عرضه شده در این روز شامل دو هزار تن لوب کات و سه هزار تن گوگرد است.
    مجتمع های پتروشیمی پلی نار، تبریز، جم، رجال، شازند، قائدبصیر، مارون و پلیمر کرمانشاه، 36 گرید ماده پلیمری را به حجم 20 هزار و 397 تن راهی تالار معاملات می کنند. این گزارش همچنین حاکی است، شرکت فولاد مبارکه اصفهان در صورت تقاضا با 34 هزار تن ورق گرم C با قیمت پایه 17 هزار و 77 ریال در تالار محصولات صنعتی و معدنی حضور می یابد. این تولیدکننده همچنین، 23 هزار و 100 تن ورق گرم B را روی تابلوی عرضه می برد. دیگر عرضه های شرکت فولاد مبارکه اصفهان در این روز شامل 4500 تن ورق گالوانیزه G، پنجهزار تن ورق سرد B و 2500 تن ورق قلع اندود است. شرکت صنایع مس کاوه نیز 60 تن مس مفتول را با قیمت 202 هزار و 837 ریال عرضه می کند. تالار محصولات صنعتی و معدنی همچنین شاهد عرضه 10 کیلو گرم انواع شمش طلای معدن موته است. گفتنی است، در این روز و در تالار محصولات کشاورزی، 113 هزار و 645 تن ذرت دانه ای عرضه می شود. کنجاله سویا پرک هندوستان نیز با حجم50 تن راهی تالار مذکور می شود. این تالار همچنین شاهد عرضه سه هزار تن انواع برنج، یکهزار تن شکرسفید و 35 تن جودامی است. براساس این گزارش، حدود 380 هزار تن انواع کالا در بازار فیزیکی بورس کالای ایران عرضه می شود

    نظر

    • alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

      #16577
      پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

      انتشار گزارش شبندر در گرو تایید بالادستی ها.
      در صورت عدم ویرایش گزارش 93 و پیش بینی 94، رونق دوباره به بورس باز می گردد.
      برخی صادرات پالایشگاه ها هم جزو خام فروشی قرار گرفتند.
      مجلس بزودی برای تجهیز پالایشگاهها برای جلوگیری از صادرات این مواد و تبدیل آنها به بنزین ردیف هایی را جهت تامین اعتبار لازم تعیین می کند.
      با تغییر رویکرد دولت از هسته ای به جلوگیری از خام فروشی، پروژه های نیم تمام با تامین اعتبار و با دادن اولویت تکمیل می شود.
      با در مدار قرار گرفتن پالایشگاه خلیج فارس + طرح توسعه شبندر + برخی طرح های دیگر، بزودی نزدیک به 500 هزار بشکه نفت خام به ظرفیت پالایشگاههای کشور افزوده خواهد شد.
      با توجه به صادرات فعلی که زیر یک میلیون بشکه در روز است، کم کم به سمتی می رویم که نفتی برای صادرات نداشته باشیم.
      عمر خیلی کوتاه است.

      نظر

      • irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

        #16578
        پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

        عذرخواهی :
        تا الان شبندر در بحث فروش حلال و وکیوم باتوم و لوبکات بالای 4 برابر پیش بینی 93 فروخته است و هدف از اینکه با مطالب بالا وقت اساتید را میگیریم این است که همگان با کمک خدا با نزدیک شدن به 5 برابر پیش بینی 93 مشتی محکم بر دهان یاوه گویان و خبرگزاری هایی که دشمن شبندر هستند بزنیم
        .

        نظر

        • irandarab
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 860

          #16579
          پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

          کد خبر: 81532988 (4531708) | تاریخ خبر: 17/12/1393 | ساعت: 10:27|
          نسخه چاپی | ارسال به دوستان





          کارشناس بازارسرمایه؛

          عدم اطمینان مردم نسبت به آینده بازار، دلیل نوسانات بورس است

          تهران - ایرنا - یک کارشناس بازار سرمایه دلیل اصلی نوسانات این بازار را عدم اطمینان مردم نسبت به آینده دانست و گفت: بعضی سیاست های محدود کننده در بازار سرمایه باعث می شود به طور کلی افراد کمتر با تحلیل به سراغ معاملات بروند.

          محمد اسکندری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: دلیل اصلی نارضایتی مردم ریسک هایی بود که به بازار ایران وارد شد از این رو باید قوانین دائمی برای حمایت از سرمایه گذاری داشته باشیم تا ریسک وارده به بازار کم شود.

          وی با اشاره به نوسانات اخیر بازار سرمایه، اظهار داشت: نوسانات خارج از عرف باید علت یابی شود تا بازار سرمایه از قیمت های واقعی برخوردار شده و رفتارهای هیجانی در آن به حداقل برسد اما به دلیل وجود سیاستی به نام دامنه نوسان، افق دید افراد و سرمایه گذاران روزانه شده است.

          این کارشناس اقتصادی افزود: از آنجا که حجم سرمایه در گردش بازار بورس، بیشتر توسط حقیقی ها مدیریت می شود، افراد به صف های خرید و فروش و نوسانات روزانه نگاه می کنند.

          وی با اشاره به وجود برخی بدبینی ها نسبت به این بازار، گفت: به عنوان مثال وقتی در یک روز، یک فرد با 10 صنعت قرار است توسعه سرمایه گذاری داشته باشد و می بیند 5 تا از اینها منفی شده اند، فکر می کند که در آینده 5 صنعت بقیه هم منفی خواهد شد و با این دید، سرمایه گذاری نمی کند چرا که جو روانی بر بازار حاکم است.

          به اعتقاد اسکندری؛ اگر دامنه نوسان وسیع تر شود و هر فرد یا سرمایه گذار تنها به واسطه تحلیل و اطمینان از بازار، به سراغ خرید سهام برود، قاعدتا تحلیل حاکم خواهد شد نه جو روانی اما هم اکنون حجم مبنا (نسبتی که حداقل باید معامله تا قیمت آن نوسان ثبت شود) ملاک قرار گرفته و باعث شده رفتارهای هیجانی تشدید شود.

          وی با تاکید بر آنکه سیستم باید به سمت واقعی شدن حرکت کند، افزود: افرادی که تنها با پول و قدرت وجه نقد وارد بازار می شوند، از قدرت بیشتری برای تصمیم گیری در این بازار برخوردارند و این افراد شامل حقوقی ها و شرکت های بزرگ هستند که معمولا نسبت به آینده بازار خوشبین نیستند.

          به گفته این کارشناس اقتصادی؛ یکسری ریسک ها در کل بازار وجود دارد که شامل عدم شفافیت سیاست گذاری های دولت، مجلس و بطور کلی نظام اقتصادی بوده و در خصوص مباحث معروفی مانند خوراک پتروشیمی ها، قیمت نفت پالایشگاهها و بهره مالکانه است.

          وی باز شدن قفل نمادهای پالایشگاهی را یکی از راهکاری خروج بورس از نوسانات عنوان کرد و افزود: اگر پالایشگاهها بسته باشد، افراد نمی توانند با آن معامله کنند چرا که بعضی بدهکار هستند، بعضی خرید دارند و بعضی قرار است، حقوق پرداخت کنند اما وقتی پالایشگاهها بسته و بخشی از فروش یعنی 30 درصد بازار بورس بلوکه شده باشد، فشار فروش روی 70 درصد باقی وارد می شود از این رو سازمان بورس باید انرژی خود را برای گشودن قفل این نمادهای پالایشگاهی بگذارد تا نقد شوندگی بازار افزایش یابد.

          این کارشناس اقتصادی از بسته بودن طولانی مدت بسیاری از نمادهای پالایشگاهی به عنوان یکی از عوامل ضربه زننده به بازار یا کرد و افزود: اگر این موضوع در کوتاه مدت حل نشود، خیلی نمی توانیم به آینده بازار بورس امیدوار باشیم.


          وی افزود: یکی دیگر از عوامل و شاید شاه بیت مشکلات شرکت های بورسی و سرمایه گذاری در بورس، موضوع سود بانکی غیرواقعی است که سیستم بانکی به دلیل کمبود منابع اقدام به پرداخت سودهای نامناسب و غیرمنطقی به سپرده ها می کند و این موضوع از جذابیت سرمایه گذاری در بازار بورس کاسته است.

          اسکندری با اشاره به ارتباط بازار سرمایه با سایر بازارها، گفت: بسیاری از تصمیمات در بازار پول، ارز و مانند آن تاثیرگذار است لذا نرخ سود بانکی اثرات قابل ملاحظه ای در این بازار می گذارد که باید به آن توجه کرد.

          وی تاکید کرد: اگر بانک مرکزی زودتر فکری برای محدود کردن مبادلات این بانک ها و موسسات نرخ شکن که شامل چند بانک و موسسه بحران زده است و اکثرا مجوز رسمی ندارند، نکند و اجازه دهد، اقدامات آنها در جذب پول دنبال شود، شاهد یک بحران بزرگ خواهیم بود.

          این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه دولت چشم انداز روشنی برای رفع این مشکل به مردم و سرمایه گذاران ارایه نمی کند، افزود: وقتی مردم بتوانند با سرمایه گذاری در بازار بانکی، 27 درصد بعضا سالانه سود دریافت کنند، بازارهای موازی برای آنها جذابیت لازم را نخواهد داشت.

          وی خواستار سیاست گذاری و نظارت دولت به جای حضور در این بازار شد و افزود: در چنین شرایطی می توانیم شاهد آثار مثبت در اقتصاد کشور باشیم.

          اسکندری ریسک بازار سرمایه را متعدد عنوان کرد و افزود: در چند سال گذشته بازار سرمایه نه تنها از نظر آمار و شاخص، بلکه تحولات دیگری مانند تصویب قانون اوراق بهادار، توسعه کارگزاری ها، توسعه نرم افزارها و ایجاد ساختار، روند مناسبی را دنبال کرده است.

          لازم به ذکر است برخی اقتصاددادن معتقدند؛ بورس ایران تا رسیدن به بلوغ کامل فاصله زیادی دارد و دولت باید به جایگاه واقعی خود در اقتصاد که سیاست گذاری و نظارت است، برسد و بازار سرمایه اگر بخواهد با اقتصاد مقاومتی و سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در جایگاه مناسب قرار گیرد و در افق برنامه 1404 به بهترین بورس منطقه تبدیل شود، باید شرکتهای فعال در بورس حضور یابند و بازار سهام تنه به تنه تولید ناخالص ملی بزند و کالاهای مختلف نیز مجال عرضه و قیمت گذاری در بورس کالا را پیدا کنند.

          ازسویی برخی کارشناسان بازار سرمایه از جمله بهمن آرمان مدیر پیشین اداره مطالعات و بررسی های بورس تهران؛ باانتقاد از نرخ 13 سنتی خوراک پتروشیمی ها که سال گذشته توسط مجلس مصوب شد، این موضوع را یکی از عوامل تاثیرگذار بر روند نزولی شدن بورس عنوان کرده و معتقد است؛ در حال حاضر نرخ خوراک پتروشیمی ها در هر متر مکعب در کشور عربستان 2.6 سنت، قطر 7 سنت، امارات 5 سنت، کویت 4 سنت، بحرین 7 و الجزایر 3.5 سنت است.
          نظر خاصی نداریم ولی پالایشگاهها 30 درصد بازار هستند یا حدود 10 درصد ؟ عجب کارشناس هایی داره بورس تهران . ماشاالله .

          نظر

          • irandarab
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 860

            #16580
            پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

            هرکس گفته شبندر مثل گاوه شیرده هست راست گفته والا . اخه نمیدونی این شیر را از کدام قسمت بدوشی . از دلار بدوشی یا از بورس کالا وانرژی بدوشی یا کاهش قیمت نفت وافزایش قیمت فراورده ها یا از طرح توسعه ای عظیم یا از تولید فراورده های با ارزش افزوده یا از تعویق 5ساله کیفی سازی یا از مجوز صادرات یا از .......... خسته شدم وووووووووو

            نظر

            • nacir44
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 48

              #16581
              پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
              • پالایشگاه ها برای سال 94 هم متوقف می مانند؟


              • وعده مسئولان وزارت نفت در اعلام قیمت ها به پالایشگاه ها تا دیروز هم عملی نشده تا احتمال توقف نماد ۶ پالایشگاه برای سال آینده بیش از 50 درصد تقویت شده و بلوکه شدن سرمایه ها و چشم انتظاری خانواده بزرگ بازار سرمایه طولانی تر شود.
                مسئولان وزارت نفت هفته ها است که به رغم قول مساعدت در اعلام قیمت خوراک و فراورده های نفتی پالایشگاه ها ، همه سهامداران و مسئولان و خانواده بزرگ بازار سرمایه را چشم انتظار گذاشته اند. حتی در جریان نشست هم اندیشی سه هفته پیش فعالان بازار سرمایه با مسئولان ارشد و چند وزیر و نماینده مجلس ، وزیر اقتصاد در حضور وزیر نفت اعلام کرد قیمت های جدید به زودی اعلام می شود.اما به رغم همه وعده ها و حتی امضاء سه شنبه گذشته معاون وزیر نفت پای نامه قیمت ها و ارسال آن به شرکت ملی پالایش و پخش جهت تهیه گزارش ها و ارسال نهایی و قطعی قیمت ها ، هنوز هیچ خبری از این موضوع مهم و ویژه برای فعالان بازار سرمایه نیست تا سهامداران بعد از گذشت یک سال از توقف نماد پالایشگاه اصفهان و 7 ماه از بسته ماندن نماد پالایشگاه های بندرعباس، تبریز، لاوان ، تهران و شیراز ، همچنان چشم به اقدام عملی مسئولان بدوزند.در این میان مسئولان سازمان بورس و مخصوصا" شخص رئیس سازمان، هر روز و گاه روزانه چند بار پیگیر ابلاغیه قیمت ها است و حتی یکی دو مدیر سازمان هر روز از طریق تماس تلفنی یا مراجعه حضوری آخرین فرایندها و رویدادها را دنبال می کنند تا شاید با تسریع امور ، زمینه بازگشایی نماد 6 پالایشگاه بورسی و فرابورسی قبل از اتمام سال جاری فراهم شود.با این همه آخرین بررسی ها نشان می دهد نامه منصور معظمی معاون وزیر نفت آخر هفته پیش به شرکت ملی و پالایش پخش ارسال شده اما بوروکراسی اداری و طی فرایند طولانی مانع از نهایی شدن قیمت ها شده است.در این رابطه یک کارشناس مسئول گفت: نامه معاون وزیر نفت بعد از ارسال به شرکت ملی پالایش و پخش ، روز شنبه به دفتر مرکزی حسابداری این شرکت ارجاع داده شده تا براساس آن قیمت ماه به ماه سال جاری خوراک و فراورده های نفتی برای هر یک از 9 پالایشگاه خصوصی و دولتی به طور همزمان محاسبه و نهایی شود. چون هر کدام از شرکت مختصات و محصولات خاص خود را دارند.وی در پاسخ به این سئوال که این فرایند چه زمان نهایی و به پالایشگاه ها ارسال می شود و آیا امکان اعلام زودتر قیمت ها به پالایشگاه های بورسی و فرابورسی نیست ؟ توضیح داد: کارشناسان مربوطه تمام تلاش خود را می کنند تا طی امروز و فردا ، محاسبات را قطعی و اعلام کنند اما زمان دقیقی نمی توان اعلام کرد. از سوی دیگر نگاه مسئولان وزارت نفت و ملی پالایش و پخش به 9 شرکت دولتی و خصوصی یکسان است و فرقی بین این دو گروه نیست.براساس این گزارش، بنابراین در بهترین شرایط می توان انتظار داشت قیمت ها (که به صورت پاکت های محرمانه به پالایشگاه ها ارسال می شود) امروز سه شنبه یا فردا ابلاغ شود. در این صورت بنابر اعلام مدیران شرکت های پالایشگاهی مانند پالایشگاه تبریز، طی 48 ساعت یا حداکثر سه روز ، صورت های مالی میاندوره ایی 3 ، 6 و 9 ماهه سال جاری به همراه بودجه و اولین درآمد 94 تهیه و به سازمان بورس ارایه می شود. سازمان بورس هم که از هفته ها قبل منتظر دریافت این اطلاعات مهم بوده و درحالت آماده باش بسر برده ، احتمالا" اوایل آخرین هفته سال جاری قادر به دریافت اطلاعات و بررسی ها در کوتاه ترین زمان خواهد شد تا زمینه بازگشایی نماد 6 پالایشگاه در واپسین روزهای سال 93 فراهم شود.با این اوصاف و در شرایطی برخی مدیران پالایشگاه ها از دریافت ابلاغیه شرکت ملی پالایش و پخش ناامید شده اند که با توجه به ادامه خلف وعده مسئولان وزارت نفت در اعلام قیمت ها به پالایشگاه ها ، احتمال بیش از 50 درصدی وجود دارد که توقف نماد 6 پالایشگاه برای سال آینده هم تکرار شود . در این صورت به رغم همه تلاش های مسئولان بازار سرمایه و مصوبات و وعده های اعلامی، همچنان سرمایه های هنگفتی بلوکه مانده و چشم انتظاری خانواده بزرگ بازار سرمایه باز هم تکرار و به سال 94 کشبده خواهد شد.با این همه امید می رود مسئولان وزات نفت و درحال حاضر مدیران و کارشناسان شرکت ملی پالایش و پخش با درک شرایط بازار و هزاران سهامدار ، به گونه ایی عمل کنند که حداقل همین امروز قیمت های جدید و پاکت های محرمانه به پالایشگاه ارسال شود تا مدیران 6 پالایشگاه هم که با درگیری های زیادی مواجه اند بتوانند در اولین فرصت صورت های مالی و بودجه 94 را به سازمان بورس اعلام کنند و حداقل هزاران سهامدار متضرر، شاهد آزاد شدن دارایی های خود در شب عید باشند .منبع: بورس پرس
              آخرین ویرایش توسط nacir44؛ 2015/03/10, 12:05.

              نظر

              • shahriar435
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 181

                #16582
                پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                گلدمن ساچز پیش بینی کرد قیمت نفت به 40 دلار برسه دوباره با این اوصاف پالایشگاهها باز نشن بهتره

                نظر

                • shahriar435
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 181

                  #16583
                  پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                  نرخ محصولات چند دقيقه پيش به شركتهاى پالايشى ابلاغ شد
                  منبع أمور مالى شراز

                  نظر

                  • Sushiant
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 1391

                    #16584
                    پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                    نفع و ضرر سه گروه بزرگ در بورس های دنیا از کاهش قیمت نفت

                    برخلاف اثر منفی کاهش قیمت نفت بر روی اکثر صنایع حاضر در بورس ایران، برخی گروه های بزرگ در بورس های دنیا مانند پالایشگاه ها از کاهش قیمت نفت بهره مند می شوند.


                    به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، درحالی کاهش بیش از 50 درصدی قیمت نفت موجب تغییر وضعیت اکثر شرکت ها و صنایع حاضر در بازار سرمایه شده که این رویداد لزوما" به ضرر دیگر صنایع حاضر در بورس های مانند پالایشگاه ها نیست.
                    در این رابطه سایت investopedia اثر کاهش قیمت نفت بر روی سه گروه بزرگ در بورس های دنیا را بررسی کرده که توسط پایگاه خبری - تحلیلی ملت بازار ترجمه و منتشر شده است.
                    طی یک سال گذشته قیمت نفت از 120 دلار تا 43 دلار نوسان داشت .کاهش قیمت نفت درهمه جای دنیا مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گرفته است. چون این گروه یعنی مصرف کنندگان را قادر می سازد ماشین های خود را با بنزین ارزانتر پر کنند. علاوه بر این برای صنایعی که به عنوان ورودی به نفت متکی هستند مانند حمل و نقل، تولید کالاهای مصرفی و صنایع غذایی می تواند خبر خوبی باشد و حاشیه سود آنها را بالا می برد.
                    در مقابل اخبار کاهش قیمت نفت برای بعضی از شرکت ها مناسب نیست. به طوری که قیمت سهام تولید کنندگان نفت و شرکت هایی که از بخش انرژی حمایت می کنند طی مدت زمانی که قیمت نفت از 120 دلار به محدوده 45 تا 43 دلار رسیده به طور چشم گیری افت کرده است.

                    1-شرکت های نفتی:

                    همواره بین قیمت نفت و سود آوری شرکت هایی که مستقیما با صنعت نفت درگیر هستند رابطه مستقیم وجود دارد. بخش نفت دارای جنبه های مختلف است که شامل اکتشاف نفت، حفاری، پالایش، و توزیع و پخش به مصرف کنندگان می شود. این بخش از صنعت را میتوان به دو گروه اصلی شرکت های بالا دستی و پایین دستی تقسیم کرد.

                    شرکت های بالا دستی به طور مستقیم درگیر اکتشاف و تولید نفت خام هستند، انجام مراحل اولیه شامل شناسایی محل، نمونه برداری، تست امکان حفاری و سپس راه اندازی امکانات برای استخراج را انجام می دهند.شرکت های پایین دست شامل پالایشگاه ها و شرکت های توزیع و پخش محصولات می شوند که از نفت خام بدست آمده بنزین، سوخت دیزل و .... تولید کرده و آن را بین مصرف کنندگان توزیع می کنند.

                    از زمانی که قیمت نفت در بازار کاهش یافته، شرکت های بالا دستی آسیب بیشتری از این نوسانات دیده اند و هنوز نتوانسته اند هزینه های خود را از تولید نفت خام ثابت نگه دارند . این گروه هزینه ای که برای تولید یک بشکه نفت می پردازند از فروش آن بیشتر است که در نهایت موجب تعطیلی آنها شده و ارزش سهام آنها در بورس های جهان با افت چشم گیری همراه کرده است.
                    در مقابل شرکت های پایین دستی مانند پالایشگاه ها تمایلی به افزایش قیمت نفت ندارند. زیرا آنها با خرید نفت خام و فروش محصولات تصویه شده سود کسب می کنند که از حاشیه سود پایدارتری برخوردار بوده و نوسان کمتری دارد .به طوریکه موجب افزایش قیمت سهام در بورس های دنیا آنها شده است.
                    بسیاری از شرکت های بزرگ نفتی دنیا هر دو عملیات بالا دستی و پایین دستی را یکی کرده و به صورت یکپارچه کار می کنند. ارزش سهام این شرکت ها نیز به دلیل دخالت در عملیات بالا دستی کاهش یافته است.

                    2- شرکت های صنعتی:

                    شر کت های نفتی به تنهایی تحت تاثیر کاهش قیمت نفت قرار نمی گیرند بلکه این روند در میزان سود دهی شرکت های دیگر نیز اثر دارد. به طوریکه شرکت های صنعتی که به فعالیت در زمینه تهیه مصالح برای ساخت و گسترش دکل های حفاری می پردازند، با کم شدن پروژه های حفاری جدید از میزان تولید آنها نیز کاسته می شود. تولیدکنندگان فولاد، شرکت های مکانیکی، تامین قطعات مکانیکی و تجهیزات سنگین از این دسته هستند.

                    3- شرکت های مالی

                    هنگامی که قیمت نفت بالا رفت سرمایه گذاران بسیاری به منظور کسب سود شروع به سرمایه گذاری در این صنعت کردند . شرکت های قدیمی تر مانند «شل» تلاش کردند با تولید نفت، ایالات متحده امریکا را به صادر کننده بزرگ نفت در جهان تبدیل کنند، این شرکت برای تولید نفت از روش پر هزینه ای استفاده و در مدت زمان کوتاهی سکوهای حفاری بسیاری را راه اندازی کرد . اما با کاهش قیمت جهانی نفت برای جلوگیری از ورشکستگی میزان تولید بعضی از آنها را کاهش و یا متوقف کرد. این اتفاق ضربه شدیدی به این شرکت وارد کرد.
                    دارندگان اوراق قرضه این بخش نیز خسارات زیادی از کاهش قیمت نفت دیده اند . نگرانی از این است بانک هایی که در این بخش به شرکت های فعال در این مجموعه وام داده اند ورشکسته شوند و باعث ایجاد بحران در قسمت های دیگر صنعت شوند.

                    نتیجه گیری

                    کاهش قیمت نفت تاثیر زیادی بر شرکت های تولید کننده نفت داشت. برخی از مصرف کنندگان و تولید کنندگان که به نفت به عنوان کلید ورودی به سود تکیه کردند و بسیاری از شرکت های دیگر صدمه دیدند.
                    تولید کنندگان اولیه نفت که هزینه زیادی برای تولید نفت پرداخت کردند ضربه بیشتری خوردند و برای جلوگیری از زیان بیشتر عملیات خود را متوقف کردند. شرکت های پالایشی که نفت خام را از شرکت هایی که استخراج نفت را به عمل می آوردند، با کاهش قیمت نفت سود چشم گیری کردند.
                    شرکت های صنعتی و تولیدی مربوط به ساخت سکوهای حفاری و شرکت هایی که از بخش انرژی حمایت می کنند با افت قیمت نفت ضربه ای سخت خوردند. شرکت های مالی نیز که به بخش انرژی وام می دهند و سرمایه گذارانی که اوراق قرضه شرکت های تولید کننده نفت را نگه میدارند متحمل زیان شدند.
                    هر چیز که در جستن آنی، آنی

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

                      #16585
                      پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                      نظر

                      • alireza51
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 1205

                        #16586
                        پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                        مجوز اعلام گزارش شبندر با توجه به پیش بینی تولید در سال 93 در محدوده 9 ماه داده شده است.


                        درصد تولیدات در 9 ماه با توجه به پیش بینی 93

                        وکیوم باتوم = 118.85%
                        آیزوریسایکل = 107.12%
                        نفتا = 101.25%
                        لوبکات سنگین = 99.6%
                        حلال ها = 97.5%
                        گازمایع = 88.9%
                        سوخت سنگین هوایی = 80.9%
                        گوگرد = 80.37%
                        نفت گاز = 77.3%
                        نفت سفید = 73.33%
                        بنزین = 69.3%
                        نفت کوره = 69%

                        گزارش 12 ماهه بسیار خیره کننده است، امید است مجوز اعلام اعداد واقعی داده شود.
                        عمر خیلی کوتاه است.

                        نظر

                        • irandarab
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 860

                          #16587
                          پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                          سلام خدمت همه دوستان . گزارش تولید وفروش 9 ماهه شبندر را الان دیدم و با نگاه کلی فرق زیادی با 8 ماهه ندارد و لکن چیزی که مشخص است این گزارش برای بنده با اینکه خیلی خوب است همه چیز را مشخص نمیکند . چون شبندر در گزارش 8 ماهه 15 نوع محصول تولید کرده است ولی گزارش حال 12 نوع است . همه برتری هایی که در گزارش 8 ماهه خدمتتان عرض کردم همه ان مزیت های خوب را این گزارش 9 ماهه تیز دارد.

                          نظر

                          • *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

                            #16588
                            پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                            پالايشي ها رو اعلام كردن شنبه باز ميشه

                            انشالا سهامداراش با بهترين اتفاق ممكن روبرو بشن

                            نرخ خوراك اگه 95 درصد فوب باشه اون بازگشايي پاييني كه بازار فكر ميكنه اتفاق نخواهد افتاد

                            اگه نرخ خوراك دقيقا اعلام ميشد با همين آمار توليد و فروش بهتون ميگفتم چقد اعلام ميكنه
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                            نظر

                            • سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

                              #16589
                              پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                              در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              اواخر هفته دیگه احتمال زیاد گزارش های پالایش ها میاد
                              23 و 24 و 25 اسفند هم به ترتیب باز میشن
                              البته باید این را در نظر گرفت که حجم فشار فروش در هفته پایانی کمتره . ولی در کل حتما با چند حقوقی صحبت کردن که با قدرت حمایت کنن . احتمال زیاد صندوق نفت یکی از این حقوقی ها باشه
                              افت چندانی ندارن . البته بشرط گزارش خوب
                              هفته گذشته این پست را گذاشتم
                              نرخ فرآورده ها امروز به پالایشگاه ها ارائه شد . هفته دیگه این گروه باز میشه
                              نقدینگی زیادی وارد بازار میشه . دوستانی که از این گروه دارن خیالشون راحت باشه که حمایت سنگینی قراره بشه
                              بشخصه بنظرم بنفع سهامداران این گروه شد . چون بعد از یک سال بسته بودن و افت سنگین بازار ، این گروه روز بازگشایی افت زیادی ندارن
                              امیدوارم در قیمت های مناسبی باز بشن تا سهامداران این گروه ضرر چندانی نکنن . ما که طعم ضرر را در یک سال اخیر حسابی چشیدیم و میدونیم ..........

                              نظر

                              • m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

                                #16590
                                پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

                                پالایشی ها می ایند؟؟

                                تاریخ ایجاد در چهارشنبه, 20 اسفند 1393 07:23



                                خبرها قطعی شد و صورت حساب ها تا برج ۱۱ گویا به پالایشی ها ارسال شده است . در تمامی پالایشی ها وضع فوق العاده اعلام شده و مشغول تهیه صورت های مالیدر این دو روز هستند . از ما نشنیده بگیرید ولی به جز ۲ پالایشی گزارش باقی خیلی هم بد نیست . حتای برخی برای سال ۹۳ در حال محاسبه تعدیل مثبت هستند و البته در سال ۹۴ حداقل ۴۰% افت سود را نسبت به سال ۹۳ پیش بینی می کنند .

                                بهتر است گزارش ها برسدو بعد صحبت کرد ولی از نظر مقداری وضع این گروه بد نیست . تولید و فروش روند خوبی و نرمالی را داشته است . گزارش یکی از سایت ها بود که در گزارش مقداری تولید و فروش ۱۰ ماهه ارایه شده توسط مدیرمالی پالایشگاه تهران، مجموع تولید ۱۱ قلم محصول برابر با ۱۱ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۹۹۰ تن اعلام شده که از این حجم ۱۱ میلیون و ۷۴۹ هزار و ۴۳۹ تن محصول به فروش رسیده است.پالایشگاه لاوان نیز طی ۱۱ ماه سالجاری در برابر تولید ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار و ۳۴۴ تن در قالب ۵ محصول اصلی ، قادر به فروش ۲ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۷۷۷ تن شده است.همچنینپالایشگاه شیراز اعلام کرده از پیش بینی تولید ۳ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۹۳۱ تنی برای ۱۳ محصول طی سال جاری، قادر به تولید ۳ میلیون و ۱۱ هزار و ۸۰۱ تن در ۱۱ ماه سال شده است . این شرکت در شرایطی فروش ۳ میلیون و ۲۴۵ هزار و ۹۳۱ تن را پیش بینی کرده که از این حجم ۲ میلیون و ۹۶۳ هزار و ۷۳۳ تن را در ۱۱ ماه سال به فروش رسانده است.
                                بازار خود را برای ورود این گروه اماده می کند . به نظر اخر هفته پر خبری را داشته باشیم
                                در ضمن طبق برخی گفته ها و شنیده ها روز یکشنبه و دوشنبه موعد بازگشایی این نماد ها خواهد بود .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X