پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • heaven_smile77
    عضو عادی
    • Jul 2012
    • 257

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    اقتصادی - ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۲
    با ابلاغ مصوبه مهم کارگروه ویژه ارزی مجلس و دولت از سوی رئیس جمهور؛
    ارز ۲ درصد زیر قیمت بازار آزاد توزیع میشود
    عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تصمیم شب گذشته کارگروه ویژه مجلس و دولت خبر داد و گفت: با ابلاغ تصمیم این کارگروه از سوی رئیس جمهور، از روز پنجشنبه ارز ۲ درصد زیر قیمت بازار آزاد برای افرادی که ثبت سفارش کردهاند، توزیع میشود. موسیالرضا ثروتی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت گفت: در نشست امروز (۲۸ شهریورماه) کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس رئیس کمیسیون غلامرضا مصباحی مقدم گزارشی از نشست شب گذشته کارگروه ویژه میان دولت و مجلس ارائه داد.

نماینده مردم بجنورد، جاجرم، مانه و سملقان در مجلسشورای اسلامی افزود: در این کارگروه که سه تن از نمایندگان مجلس یعنی آقایان غلامرضا مصباحی مقدم، محمدحسن ابوترابیفرد و رضا عبداللهی به همراه تیم اقتصادی دولت حضور داشتند و تصمیمات مهم ارزی اتخاذ شد.

وی ادامه داد: مهمترین تصمیم شب گذشته کارگروه ارزی مجلس و دولت این بود که ارز ۲ درصد زیر قیمت بازار آزاد برای افرادی که ثبت سفارش و تقاضا دارند از طریق بانکها و بانک مرکزی در نظر گرفته میشود.

ثروتی با بیان اینکه هر روز از طریق صرافیها و بانکها نرخ ارز آزاد اعلام و مشخص میشود، تصریح کرد: همانطور که در خارج از کشور روزانه نرخ نفت و طلا اعلام میشود قرار شد نرخ ارز هم به هیمن ترتیب اعلام و ۲ درصد این نرخ به متقاضیان ارز داده شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یادآور شد :افرادی که متقاضی بوده و قصد ثبت سفارش دارند با مشخص شدن بانکهای عامل میتوانند در سیستم رایانهای بانک مرکزی سفارش خود را ثبت و ارز ۲ درصد زیر قیمت بازار دریافت کنند.

طبق گفته ثروتی این مصوبه مهم کارگروه ویژه ارزی مجلس و دولت از سوی رئیس جمهور ابلاغ شده و از روز پنجشنبه اجرایی میشود./
    .........................................
    فردا صف شبندر ميلياردي خواهد شد.
    فروش ارز صادراتي شبندر به واردکنندگان 2درصد زير نرخ ازاد احتمالا تو بورس ارز يا توسيستم بانک مرکزي به واردکنندگان.

واقعا خیلی عجیبه برام. این خبر باید گروه پترو و پالایشگاه رو به صف خرید می کشوند. اما چطور شد که یهو بیشتر شرکتهای این گروه منفی معامله شدند؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

نظر

• odise
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 77

در اصل توسط پريسا پست شده است View Post
      اخبار فردا اين طوفان را فرو خواهد نشاند
      مثلا ؟!

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در گروه پالایشگاهی ادامه ثبت حجم معاملات سنگین شبندر ادامه یافت و عطش حقوقی ها و برخی حقیقی ها برای خرید این سهم هنوز فروکش نکرده است.اگر نرخ ارز مرجع بالاتر از 1226 تومان رود شرایط شبندر نیز مطلوب خواهد شد.در مورد این سهم هر روز شنیده هایی مبنی بر ورود حقوقی های جدید به سهم شنیده میشود.بلوک 15 درصدی شرکت نیز عرضه می شود و به نظر میرسد همانند بلوک شراز خریدار این بلوک نیز پارسان باشد

چه شووووود..........

نظر

• arash boursy
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 96

به نظرم الان بايد سهمي را خريد كه ديگران اصلا براش ارزشي قائل نيستند
          تو خوبی؟ !خب دوباره بخرش تا دیر نشده! شبندر رو میگم .
          [B][COLOR=#0000ff]
          [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
          [COLOR=#0000ff]
          [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
            برای سود ها بزرگ باید ریسک های بزرگ کرد

خوب امروز صندوق نفت کد به کد کرده
            نور همدانیان خرید کرده
            بیمه ایران سنگین خرید کرده
            صندوق ها فروخنتد
            یک شخص حقیقی هم 4 میل فروخته
            امروز اخرين روز تسويه حساب با کارگزاريها بود چون سال مالي کارگزاريها هم بود.سال مالي اکثر کاگزاريه اخر شهريور هست.لذا امروز همه بايد مي فروختند کارگزاريها براي حساب کتاب کردن سال ماليشون و اعتباريها براي 0کردن حسابهاشون با کارگزاريها.
            شنبه تقاضاي وحشتناکي مياد رو بازار خصوصا رو شبندر.
            شبندري که بخاطر پتانشيل تعديل بيش از 1000درصدي روبرو هست.
            سهمي که بيشترين درامد ارزي حاصل از صادرات را دارد 3.5ميليارد دلار درامد ارزي.
            تمام صادر کنند ها مثل پتروشيميها رويها تو بودجه خود ارز را حداقل1700تومان ديده اند فقط شبندر 1226تومان ديده است.
            شبندر حالت پارسال شصفها را دارد.کسي که شبندر را 1سال نگهدارد بيش از 500درصد سود خواهد کرد البته از همين قيمت امروز
            جون شبندر را 1000 تومان مي بينم.البته نه در توهم در واقعييتي که در صورتهاي ماليش خفته است.

نظر

• shimab
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 422

منم نظرم با نظر كيانوش عزيز يكي هست. امروز براي اينكه كف سهم در قيمت 200 محكم بشه نياز به معاملات با حجم بالا در درصدهاي مثبت بود كه با توجه به تسويه حساب كارگزاريها و اتمام سال مالي آنها باعث شكل گيري اين حجم معاملات شد و بالتبع روند رو به رشد سهم را تسريع خواهد كرد. من با اين حجم معاملات و خريدهاي سنگين درصدهاي مثبت به اين سهم اعتقاد پيدا كردم و به قول كيانوش دوست داشتني فروش شبندر را براي خودم حرام مي كنم.
              دوستان يادتون نره كه امروز فشار فروش در تمامي نمادها كاملاً مشهود بود طوري كه اكثر سهم ها در درصدهاي منفي حتي صف فروش معامله مي شدند ولي اي ول به شبندر خودمون :):x

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5095

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

..با سلام و درود به کیوان عزیز....فدات شم منظورم این بود که پول نداشتم با کارگزار نخبه و عزیزم کلی شمشیر بازی داشتم که حاضر شد اعتبار بده...
                ...کیوان....یه حسی به من میگه این سهم تارگتای عجیبی رو میبینه...نمیدونم چچرا همچین حسی دارم....البته این احساسو رو صدرا و قثابت هم داشتم...

قربونت مهربان جان
                دکتر یک آمپوووول میزدی به این کارگزارت حل بوداا :d

والا اتفاقا این حسه به من هم همینا رو میگه...تا الان هم اثبات کرده راست گفته. حالا یکبار هم شانس ما باشه ببینیم این عجایب چه شکلی میشه خلاصه ! ;)
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

سلام به همه دوستان من با كمال آرامش امروز را براي خودم تعطيل كردم چون به خوبي مي دونستم كه شبندر روح بورس خواهد بود وديديم كه با حجم بسيار بالا به كار خودش پايان داد
                  هفته بعد روزي تاريخي براي شبندر هستش روزي كه داراي نوسانات شديد خواهد بود
                  سهم من 5000000 شبندر
                  1000000 شراز
                  1000000سفارس
                  895000فولاد مباركه
                  1000000بانك ملت
                  حتي 1 سهم شبندر را تا قيمت 400 تومان فروشنده نيستم
                  ضمنا به پريسا خانم هم خوشامد مي گويم و اگه شبندر را فروختي اشكالي نداره دوباره تو هفته بعد قيمت ها كه مناسب شد بخر هر چه قدر ميتوني
                  اگه راهنمايي خواستين ايجا دوستان بسيار خوبي داريم از تحليل هاشون استفاده كن
                  با تشكر
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• shimab
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 422

يادداشت هاي افشين ساعي عزيز .... افشين جان بوركس نوشته هاي شما را مطالعه مي كنيم به بورسي هم سرك بزن ... قربونت افشين جان من به شخصه بهت اعتقاد دارم عزيز .... :x

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
                    سلام
                    بابرگشت شبندر من نیز که 90%سبدم تشکیل میده دویاره وارد جریان معاملات بورس میشویم.
                    درصورت عدم افزایش سود91درمقطع فعلی حو موجود رو سهم و تبدیل زیان 90 به سود میتوته محدوده 180تا200 برا قیمت خوردن سهم فراهم کنه.
                    اما بنظزمن سهم حداکثرتا اعلام گزارش 6 ماهه شزکت یعنی تا3 ماه دیگر توانایی رسیدن به تارگت شبریز که سال پیش گفته بودم داره...
                    تارگت 1000تومنی هم تامجمع سال آینده براسهم متصورم..
                    اما این وسط مستونیم بادید بلندمدت به سهم نگاه کنیم و حتی حداکثربا50درصدسهم با نوسانهایی که بنظزم روسهم زیاد و جالب خواهد بود گین بگیریم.
                    بهنگام بازگشایی و معاملات سهم رو سهم و بازههای مناسب برا خرید وفروش و نوسانگیری بیشتر زوم و صحبت خواهیم کرد.

خب طبیعیست .چون مجمغ برا تصویب صورتهای مالی 90 و برا افزایش سود 91 باید منتظز گزارش 3ماهه شرکت باشیم که بنظزمن میتونه فعلا افزایشی هم نداشته باشیم واگرهم باشه حداکثرتا 36یا 40 تومن...
                    ولی اگه افزایشی هم نداشته باشیم که بنظر میرسه چنین باشه و یا درحدناچیز تا20تومن باشه .جو موجود روسهم کافیست تابازه 180الی 200 براسهم داشته باشیم.
                    تعدیلهای سهم بطور حتم قطعیست و هرچه این تعدیلات تو چند مرحله باشه براحودسهم و افزایش قیمتش بنسبت میزان تعدیل و تعویض بازیگران و ورودیهای جدید تازه نفس حقوقی برا سهم خیلی بهترخواهد بود.
                    ........
                    تامجمع بعد 1000 ازمن داشته باشید
                    هرچی باشه دست به تارگت دادنم ملس:p:D:D:p

خوبی این سهم تو این هم است که مالمیر خلاف رویه و بنا به دلایلی که میشه حدس زد بدجور پیگیر تعدیلات سهم .حصوصا رو مباحث تسعیرارز و حق ناحق صندوق توسعه ملیست و باید دید رابطش با رییس جدید خصوصی سازی چطور و آیا رییس جدید برخلاف قبلی که محافظه کاربود میتونه رابط و حامی خوبی برا دفاع از سهام حصوصی سازی شده و حصوصا44 ای و گل سرسبدشون شبندر باشه.

برا بازگشایی سهم هم علاوه بر گزارش مجمع بنظر تاگزارش 3 ماهه سهم نیاد بازش نمیکنند...
                    این کاهش خرید حقوقی میتونه برا تجمیع پول و قدرت خریدش برا حمایت و درواقع بهتر بگیم افزایش تعداد سهامش تو سهم باشیم بخصوص اگه سهم با افزایش کم و پایینتر از 200 بازشه که فرصت بسیار مناسبی برا افزایش تعداد سهامش باشه..
                    قبلا هم نوشتم خوبی شبندر بنسبت شراز البته یکیش اینه که شبندر حقوقی داره که دنبال کرسی و شراز خیر...همین باعث افزایش قیمت سهم بنسبت دیگری خواهد بود..

__________________________________________________ _______________
                    حذف افزایش نرخ ارز مرجع هم تو شرایط کنونی که گویا قطعیست و تو همون 1226 میمونه تا باراه اندازی بورس ارز قیمت کشف بشه و 3 تا قیمت براارز خواهیم داشت جو بدی رو سهم اگه باز بشه داره..هرچند بنظرمن شرکت ارزش داره آزاذ میفروشه و خواهد فروخت ولی چون برا بازار تایید شده نیست تا نیومدن گزارش 3ماهه و مشخص نشدن شبهاتی که هست سهم باز نشه بهتر....
                    هرچند من معتقدم بورس تا روشن و شفاف شدن همه اینها سهم بازنکنه نبخاطر ناجی شدن برا شاخص برا اینکه قشنک توبره شان پرسهم!!!!!
                    سلام
                    همونطور که انتظار میرفت فعلا تغییرسودی نداشتیم...
                    توحو م÷بت بازگشایی بین 180الی 200خواهدبود.
                    حرفهامون هم باشه هنگام بازگشایی و شرایط روز بازار...
                    فعلا سبزشدن آیدیهاییست که تواین 3ماه اظهارنظزی نداشته و بیکباره نظزات خودشون چندین بار تکرار میکنند...
                    همین بس که بسته بودن سهم بخودی خود مارو تو سود نگهداشته...وقتی بازار تو این مدت منوسط 20 الی 30 درصذ ضرر کرده ...ضرر نکردنمون یعنی سود کزدن ...پس وقتی سهم با سهمهای دیگه مقایسه میکنن و شبندر که تنها بااصلاح یکی از شبهاتش وضعیتش بهتر کرده میکویند به این نمیگن نظردادن..چون آدم نظرش یکبارمینویشه اونم با منطق....
                    میثم جان نظز دادن من هم تو شزایط فعلی و قیمتهای مختلف دادن یعنی زاه برا کل کل بارکردن با نظزهای مغرضانه.....
                    یک نگاه اینکه سهم کفش تو قیمتهای خرید ماست .و پایین زیادی تو بازار های وحشتناک منفی نداره...چرا بادید حداقل 3ماهه مثل اوراق مشارکت و حداکثر یکساله مث سرمایگذاری تو بخش مسکن بهش نگله نکنیم...
                    من 90 درصد سبدم شبندر...
                    نوشته هام تو سایت های دیگه هم کارنامم تو معرفی سهم و توصیه هام مشخص....قبلا هم تارگت سهم دادم و مث قبلیها پاش ایستادم و بهش هم خواهد رسید...
                    پس بهتر بخض عمده سرمایگداران جز به سهامشون دست نزنن و تنها کسانیکه نوسانگیر قهاری هستند دست به توسانگیری اونم تو درصذ کم و درصذی که ............................
                    طولانی شد....
                    درکل و خلاصه وار پایین 180 بشدت فرصت خرید
                    180تا120 نوسانگیری یادرصدی از سهامشون و بالاتز از 200 بمقداری شناسایی سود درمقطع کنونی ..اونم بسته به اینکه چه مقدار بالا باشه....
                    امیدوارم سهم تو جو+بار بشه وگرنه جو - هرسهمی طلا هم باشه روندش حتی مقطعی منفی خواهد بود.

__________________________________________________ ________________________________
                    درمورد ارز و صندوق توسعه ملی ..من خوشبینم این مساله هم حل خواهذ شد و

و....فعلا بگذریم تا ببینیم چه خواهدشد.
                    شبندر تا 200 ميره و بهترين زمان برااعلام زمان تعديل سهم همينجاست...چون هم مرز زواني 200 پشتسر ميگذازه هم تا 240 سهم بالا ميبره...تعديل هم ميتونه از يارانه حمل و نقل باشه و يا شفاف ساري درمورد اثرات ارز مرجع رو صورتهاي مالي ....اوليش محتمل ترين ولي حالا نه...
                    هرچه قدر سهم به نيت تعديل بالا يره بهتر از آنست كه پس از رو شدن تعديل باشه...
                    بازار بورس ايران نشون و ثايت كرده رفتار سهمي كه درانتظار تعديل سود است صعودش بيشتر از سهمي است كه تعديل داده هرچند كه میزان تعديل چه درموقع انتظار ازسهم برا همين مقدار و چه بعد آن برابر یا کمتراز حالت دوم باشدــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جمله قرمز رنگ بايد دركتابي بنام من بعنوان رفتارشناسي يازار و سهم و بازيگرانش ثبت و گردآوري كرد @@4 @@19 :d>:)

نظر

• پريسا
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 27

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                      سلام به همه دوستان من با كمال آرامش امروز را براي خودم تعطيل كردم چون به خوبي مي دونستم كه شبندر روح بورس خواهد بود وديديم كه با حجم بسيار بالا به كار خودش پايان داد
                      هفته بعد روزي تاريخي براي شبندر هستش روزي كه داراي نوسانات شديد خواهد بود
                      سهم من 5000000 شبندر
                      1000000 شراز
                      1000000سفارس
                      895000فولاد مباركه
                      1000000بانك ملت
                      حتي 1 سهم شبندر را تا قيمت 400 تومان فروشنده نيستم
                      ضمنا به پريسا خانم هم خوشامد مي گويم و اگه شبندر را فروختي اشكالي نداره دوباره تو هفته بعد قيمت ها كه مناسب شد بخر هر چه قدر ميتوني
                      اگه راهنمايي خواستين ايجا دوستان بسيار خوبي داريم از تحليل هاشون استفاده كن
                      با تشكر
                      خيلي از لطف شما ممنون هستم چه اسم زيبايي داريد از دوستي با شما خوشحال ميشم
                      شما پنج ميليون سهم از شبندر داريد؟ خيلي جالبه مباركه - من هم از شبندر داشتم ولي فروختم دوباره به توصيه شما مي خرم مرسي

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

صعود شبندر ديگه حتمي شده با نوسانات دست پاچه نشيد (نفروشيد)براي كوتاه مدت 400 تومان وبراي 6 ماه الي يك سال 1000 تومان رو شاخشه
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• پريسا
                          عضو عادی
                          • Aug 2025
                          • 27

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                          صعود شبندر ديگه حتمي شده با نوسانات دست پاچه نشيد (نفروشيد)براي كوتاه مدت 400 تومان وبراي 6 ماه الي يك سال 1000 تومان رو شاخشه
                          شبندر جان مي تونم شماره تماستون را داشته باشم

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

شبندر جان مي تونم شماره تماستون را داشته باشم
                            پريسا خانم شماره تماسم را براتون به صورت پيام مي فرستم اگه خاموش بودم ساعت 10 الي 11 شب هميشه روشن هستش

نظر

• پريسا
                              عضو عادی
                              • Aug 2025
                              • 27

ممنون از شبندر

نظر

• پريسا
                                عضو عادی
                                • Aug 2025
                                • 27

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                الان این پست ها رو میبینم....
                                نمیدونم سهامدار شبندر هستی نیستی...با اون کاری ندارم
                                اولا" اینجا تاپیک شبندر نه تاپیک بانک ملت،سیمان...
                                دوما" اینجا چت روم نیست که هر حرفی بگیم...
                                سوما" خوش امد میگم بابت اومدن به این سایت.
                                من كه گفتم ديروز فروختم ولي پشيمان شدم
                                بعد اگه هر حرفي نميشه زد چرا شما اين حرفا را زدي
                                از خوش آمد گويتم ممنون هستم
                                من از راهنمايي هاي شما بهره مي برم
                                خواهشا جبهه گيري نكنيد من خالصانه گفتم

نظر

در حال کار...
                                X