پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

در اصل توسط memr پست شده است
    دوستان باورم نمیشه من حدود ۳۰۰هزار سهم دارم شبندر قبول کنید برام سخته منی ک بطور میانگین ۱۱۰۰ تومن خرید کردم الان یه همچین افتی رو بعد از اینهمه صبر کردن ببینم واقعا دارم دیوانه میشم باورم نمیشه دولت به این راحتی باسرمایم بازی کرده [emoji17]
    دوست عزیز با خیال راحت بخواب
    شاید مثل این همه سهام زیان ده خوب باز شد.
    دیگه کاریه که شده.
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1055

در اصل توسط memr پست شده است View Post
      دوستان باورم نمیشه من حدود ۳۰۰هزار سهم دارم شبندر قبول کنید برام سخته منی ک بطور میانگین ۱۱۰۰ تومن خرید کردم الان یه همچین افتی رو بعد از اینهمه صبر کردن ببینم واقعا دارم دیوانه میشم باورم نمیشه دولت به این راحتی باسرمایم بازی کرده [emoji17]
      Sent from my iPhone using Tapatalk
      اگر بخش بزرگی از سبد این سهمه و اگر قیمت باز گشایی با قیمت خریدتون فاصله زیادی داشت(ظاهرا نمی خوان اینطوری بشه و هدف جمع کردن سهام از دست سهامداراست) به نظرم بزارید باشه و بهش فکر نکنید مگر پول لازم باشید. به خودتون فشار نیارید صبور باشید.
      از دیگر سهامداران هم خواهش می کنیم وضعیت سهامدران رو درک و با اعصابشون بازی نکنید.

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

وساخت با 30 درصد تعدیل منفی فقط با 5 درصد منفی باز شد
        تو بورس ایران نگران نباشید همه چیز برعکسه دلیلش هم اینه که دولتی های زیادی سهامدار عمده این شرکت ها هستند

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

چون جلوگیری از خام فروشی جزو سیاست های دولت است و منبع اصلی درآمد آن، بهتر بود پالایشگاهها را واگذار نمی کرد.
          چون اینگونه واگذاری که شرط آن تعیین نرخ خوراک و محصول توسط دولت است، عملا گرفتن پول بخش خصوصی است که در قبال آن فقط عنوان داشتن سهام را، سهام دار یدک می کشد.
          حتی در سهام های دیگر هم تا حدودی همین طور است.
          نوع ساختار بورس و سهام و نقش دولت در ایران نیاز به بازنگری دارد.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

نظر

• irandarab
                عضو فعال
                • Jan 2015
                • 860

ایا ما 8 سال جنگ کردیم که صنعت اول کشور یعنی پالایشگاه سود ان تقسیم بر 7 شود اخه بر چه اساسی .
                ایا این همه از صداقت و راستگویی در اسلام صحبت میکنم که همانا امام خمینی ره فرمودند این مردم ایران بهترین مردم هستند چرا به سهامدار ظلم میشود چرا مسئولین به سهامداران شبندر پاسخگو نیستند.
                ایا با این همه تحریم و دردسر و گرانی و مشکلات خانواده نباید طریقه محاسبه سود پالایشگاهها برای ما روشن شود؟
                اقای روحانی شما که به عنوان یک شخص روحانی و محترم مردم را دعوت به بورس میکنید نباید ما سهامدارن بفهمیم که سود شبندر چگونه حساب شده است ؟
                ایا این که مقا معظم رهبری میگوید همه با هم باید به دولت کمک کنند ما نباید از وضعیت سهام خود به طور روشن مطلع باشیم؟

نظر

• irandarab
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 860

شنیده بودیم که قدیما دزدی با زور وچماق وچاقو بود ولی الحمدولله الان دزدها بی سروصدا و حداقل موقعی که حواست نیست دزدی میکنند . بابا 6 ماه اول سال که بر اساس قیمت های سال 92 است و نفت کاهشی نداشته است پس چرا سود شبندر شده زیر 100 تومان. با این اوصاف صد رحمت به دزدهای قدیم که با چماق و ......

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
                    شنیده بودیم که قدیما دزدی با زور وچماق وچاقو بود ولی الحمدولله الان دزدها بی سروصدا و حداقل موقعی که حواست نیست دزدی میکنند . بابا 6 ماه اول سال که بر اساس قیمت های سال 92 است و نفت کاهشی نداشته است پس چرا سود شبندر شده زیر 100 تومان. با این اوصاف صد رحمت به دزدهای قدیم که با چماق و ......
                    دزدی نیست، نیاز است.
                    کشور تحریمه، کسری بودجه دارد.
                    حالا هم اجازه دادن بخشی از سود برای سهامدار اعلام بشه باید خدا را شکر کنیم.:D
                    پارسان داره می کشه بالا و صفت فروش هم ندارد که نشانه خوبی است.
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

بازگشايي نماد معاملاتي شبندر 93/12/26 10:19
                      به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت پالايش نفت بندرعباس پس از برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه مبني بر تقسيم سود نقدي – تعديل پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1393/12/29،بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج تك قيمتي آماده انجام معامله مي باشد.مديريت بازار
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

احتمالا یک حمایتی صورت بگیرد فقط فقط برای جلو گیری از ریزش شاخص کل اگر حمایت صورت نگیرد این گروه ریزش 5 هزار واحدی شاخص کل را رقم می زنند و فقط فرصت فروش می باشد اگر با همین وضعیت اعلامی باز بشه تا دار دسته خودشان خارج بشوند و اگر دوباره بسته بشوند برای اعلام سود کمتر یا حتی زیان برای سال دیگه چند می خواهند باز گشای بشه گروه پالایش با p/e بالای 2 واقعا خطر ناک می باشد برای خرید اصلانباید دنبال این گروه رفت به دلیل عدم اطمینان به وضعیت و گزارش های مبهم و تاریک آینده !!!
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• shahriar435
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 181

بهترين سهم از لحاظ سود رو اول باز كردند تا جو خيلي منفي نشه ولي بالاخره بازار خودش ميفهمه

نظر

• irandarab
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 860

من خودم به شخصه کسی هستم که کل فامیل در 8 سال جنگ حضور فعال داشته ایم جزئیاتش را نمیگم و بماند چقدر شهید و جانباز و.... در 8 سال داده ایم ولی با گزارش زورکی شبندر خیلی چیزها برام روشن شد .
                            بنده در تمام راهپیمایی های جمهوری اسلامی ایران شرکت کردم با گزارش نادرست شبندر جواب تمام زحماتم را گرفتم
                            ما در تمام مسائل با خوشحالی انقلاب اسلامی ایران خوشحال بودیم و با ناراحتی مسئولین ناراحت میشدیم ولی گزارش شبندر میگه زور بالای حساب هست
                            اگر بهتون از تعداد شهید و تعداد جانباز و ازاده که ما تقدیم این انقلاب کرده ایم بگم به خدا سرتان سوت میکشد شاید در کشور مقام داشته باشیم تا جایی که مسئولین درجه اول انقلاب گاهی برای احترام تشریف می اورند ولی این است جواب تلاش کسانی که برای تحقق عدالت زحمت میکشند .

نظر

• memr
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 771

یا خدا داره باز میشه قیمتو نگاه کنیید رسما بدبخت شدم رفت.

با خودم میگم کاش تو سهام ایران خودرو که زیان ده بود سرمایمو میزاشتم بجای اینکه تو شرکت بزرگ و خوبی مثل شبندر که هممون میدونم چقدر بزرگه
                              خلاصه لحظه لحظه بدبخت شدن خودمو دارم حس میکنم الان :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• shahriar435
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 181

اگه بخوان رو 470 كنترلش كنن از فردا هر روز منفي ميخوره بايد بزارن كاملا متعادل بشه گور باباي 5000 واحد

نظر

در حال کار...
                                X