کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یک زمانی عشقم شبندر بود. منم بالای 200 هزار تاداشتم و با سود 100 درصدی ازش خارج شده بودم و وقتی میفروختمش انگار داشتم بچه مو میدادم میرفت. اینقدر این سهم بهم لطف کرده بود. ولی چه بلایی سر اینا اوردن که ملت میخوان ازش فرار کنن و نمیتونن. شده عین یه سکه داغ کف دست سهامدار بیچاره. این دولت فریبکار معلوم نیست داره چه غلطی میکنه!
با اینکه مدتهاست حتی یک سهم پترو پالایشی ندارم ولی دلم کباب شد بخاطر سهامدارای بی پناهش. اگه علی حاتمی الان بود میگفت " در این بورس رو گل بگیرن بجاش دارالایتام دایر کنن درست تره"
داعشیها باید بیان سر بریدن و سوزوندن رو از اینا یاد بگیرن. اسم داعش بد در رفته. قتلگاه واقعی امروز بود که سر هزاران سهامدار رو ظرف یکساعت بریدن. بعدش میرن با پول سهامدار بیچاره، روز عاشورا خرج امام سوم میکنن./:.zzzzzz.:/
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
همش از گور اون مموتی بلند میشه
در ضمن همه اینها یکی هستند دست در دستان هم هیچ فرقی با هم ندارند فقط اسم ها و لباس هایشان عوض میشود راهشون یکی هست و خواهد بود شایدم.........
چند لحظه قیمت باز شده را دیدم و سایتو بستم. آخه منم سهامدار شبندر هستم.
فکر کنم شوکه شده بودم که نتونستم عکس العملی از خودم نشون بدم.
از شوک در اومدم. کاری نمیتونم بکنم . برنامه ریزی برای جبران. خوب بالاخره بچه ها انتظار دارند و عید است.
1- چادر زدن بجای اجاره ویلا
2- امسال با همان کت و شلوار قبلی بسازم.
3- کفشامو بدم تعمیر و واکس . کفش نو بعدا هم میشه خرید
4- شام را از برنامه حذف کنم. اخه شام ضرر هم داره.
5- ماشینی که دیده بودم را میشه سالهای بعد هم خرید. بهمین هم می سازم .
6- سعی کنم خدا نخواسته حرف بدی نزنم برای گلایه این حرکت بورسی .
7- تمرین بیشتری بکنم برای خونسردی . از تجسم و تکرار جملات مثبت استفاده کنم.
8- بجای اجیل از تخمه و نخودچی استفاده کنم.
9- بجای میوه های متنوع فقط خیار و سیب های درجه دو جلو مهمان بگذاریم.
10- بجای ماهی پلو چهارشنبه سوری از چند تن ماهی که در یخچال هست استفاده میکنیم.
11- برای لباس بچه ها برم مهاباد از تاناکورا خرید کنم.
12- دوباره شروع کنم به پس انداز.برای خرید سهم بعدی و سیر کردن شکم ........(ببخشید خودمو کنترل کردم.)
خدا باعث و بانیش را نفرسته بهشت بلکه بین جهنم و بهشت نگهشون داره. که روز بروز لاغر تر بشن . و از پولی که از سهمامداران است سهم به جیب زده اند استفاده نکنند. خدا رحمت کنه فردی که گفت از مازاد سرمایه خود سهم بخرید تا با چندین برنامه بشود دوباره کمی هم خندید.
همش از گور اون مموتی بلند میشه
در ضمن همه اینها یکی هستند دست در دستان هم هیچ فرقی با هم ندارند فقط اسم ها و لباس هایشان عوض میشود راهشون یکی هست و خواهد بود شایدم.........
هنوز کسی هست ک بگه تخصیر دولت قبله/:.weirdsmiley.://:.ohno-smiley.:/
هنوز کسی هست ک بگه تخصیر دولت قبله/:.weirdsmiley.://:.ohno-smiley.:/
ن گماشتگان بورس قبلی رو من آورده بودم پالایشی هارو هم من انداختم به مردم
اصلا همین کاغذ پاره ها و محو کردن و مدیریت جهانیم برای این دولت بوده
در ضمن همشون مثل هم هستند من مثل شما طرفدار قبلیه نیستم همیچنین طرفدار فعلی هم نیستم اما قبلیه یه پدری از مردم در آورد که حالا حالاها باید تاوان پس بدیم
از شوک در اومدم. کاری نمیتونم بکنم . برنامه ریزی برای جبران. خوب بالاخره بچه ها انتظار دارند و عید است.
1- چادر زدن بجای اجاره ویلا
2- امسال با همان کت و شلوار قبلی بسازم.
3- کفشامو بدم تعمیر و واکس . کفش نو بعدا هم میشه خرید
4- شام را از برنامه حذف کنم. اخه شام ضرر هم داره.
5- ماشینی که دیده بودم را میشه سالهای بعد هم خرید. بهمین هم می سازم .
6- سعی کنم خدا نخواسته حرف بدی نزنم برای گلایه این حرکت بورسی .
7- تمرین بیشتری بکنم برای خونسردی . از تجسم و تکرار جملات مثبت استفاده کنم.
8- بجای اجیل از تخمه و نخودچی استفاده کنم.
9- بجای میوه های متنوع فقط خیار و سیب های درجه دو جلو مهمان بگذاریم.
10- بجای ماهی پلو چهارشنبه سوری از چند تن ماهی که در یخچال هست استفاده میکنیم.
11- برای لباس بچه ها برم مهاباد از تاناکورا خرید کنم.
12- دوباره شروع کنم به پس انداز.برای خرید سهم بعدی و سیر کردن شکم ........(ببخشید خودمو کنترل کردم.)
خدا باعث و بانیش را نفرسته بهشت بلکه بین جهنم و بهشت نگهشون داره. که روز بروز لاغر تر بشن . و از پولی که از سهمامداران است سهم به جیب زده اند استفاده نکنند. خدا رحمت کنه فردی که گفت از مازاد سرمایه خود سهم بخرید تا با چندین برنامه بشود دوباره کمی هم خندید.
آخوندها بر مملکت حکومت کنند اشکالی ندارد مردم چه می کشند
حال روی صحبتمان با وزارت اقتصاد و شخص وزیر، آقای دکتر طیب نیاست. آقای وزیر سوختن سرمایه سهامداران در شرکت های پالایشی که امروز در بازار سرمایه مشاهده کردید نتیجه اقدامات و تصمیماتی است که در بازار سرمایه ابتدا اجرا می شود و سپس در خصوص آن تفکر می شود.
سال 93 با این اتفاق رسما خود را در ذهن ها ماندگار کرد سرمایه هایی که در چهارشنبه سوزی حافظ دود شدند و چه بسا سهامدارانی که بالن آرزوهایشان در هوا محو شد.
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
ن گماشتگان بورس قبلی رو من آورده بودم پالایشی هارو هم من انداختم به مردم
اصلا همین کاغذ پاره ها و محو کردن و مدیریت جهانیم برای این دولت بوده
در ضمن همشون مثل هم هستند من مثل شما طرفدار قبلیه نیستم همیچنین طرفدار فعلی هم نیستم اما قبلیه یه پدری از مردم در آورد که حالا حالاها باید تاوان پس بدیم
جناب زندی سلام توصیه میکنم وارددعوای شرکای دولت قبل ودولت فعلی نشین.چون من وشماطرفدار هیچکدام نیستیم حالادولت بعدی بیاد بازاینارورسوامیکنه.دولتهای بعدانقلاب ازبازرگان تااحمدی نژاد همه شون زیرتیغ حمله نظام مقدس قراردارن.نوبت حسن آقاهم میشه.نمیدونم چرا بچه بودیم این ضرب المثل رازیاد میشنیدیم(سگ زردبرادرشغاله)البته بنده یک سگ زرددارم که تا2نسل قبلشوکاملا میشناسم ونسبتی هم باهیچ شغالی نداره. ببخشین شاید بهتربودخصوصی میفرستادم@};-
جناب زندی سلام توصیه میکنم وارددعوای شرکای دولت قبل ودولت فعلی نشین.چون من وشماطرفدار هیچکدام نیستیم حالادولت بعدی بیاد بازاینارورسوامیکنه.دولتهای بعدانقلاب ازبازرگان تااحمدی نژاد همه شون زیرتیغ حمله نظام مقدس قراردارن.نوبت حسن آقاهم میشه.نمیدونم چرا بچه بودیم این ضرب المثل رازیاد میشنیدیم(سگ زردبرادرشغاله)البته بنده یک سگ زرددارم که تا2نسل قبلشوکاملا میشناسم ونسبتی هم باهیچ شغالی نداره. ببخشین شاید بهتربودخصوصی میفرستادم@};-
والیخان من ارادت خاصی به شما دارم و حرفتون به دیده منت میپذیرم کلی سهامدار ضرر کردن بعضی از دوستان دنبال این هستند که دولت فعلی یا قبلی رو مقصر جلوه بدن ولی همونطور که فرمودید ما طرفدار هیچ کدوم نیستیم چون هیچ فرقی با هم ندارند هیچ فرقی/:.Heart.:/
با سلام
بقول یکی : بقیه سهامها هم افت 50 60 درصدی تو این یه سال داشتند ولی من اینو قبول ندارم ( علی رغم اینکه پالایشی ندارم ) بخاطر اینکه بقیه سهامها فرصت خروج دادند ولی پالایشی ها امروز سهامدارا رو نقره داغ کردند . این چهارشنبه سوزی بورسی سالها خاطره تلخش از ذهن ها پاک نخواهد شد .
محمد فطانت : محمد فطانت در گفتوگو با اقتصادنیوز درباره پیشبینی خود از وضعیت بازار سرمایه گفت: من بهعنوان فردی که بازار را مانیتور میکند نه رئیس سازمان بورس معتقدم انصافا بازار سرمایه ما از نظر قیمتها به جایی رسیده است که اگر اسم آن را بهشت بگذاریم، اشتباه نکردهایم. آقای فطانت تو هنوز فرق بهشت وجهنم را نمی دانی بورس ایران یک جهنم واقعی است
محمد فطانت : محمد فطانت در گفتوگو با اقتصادنیوز درباره پیشبینی خود از وضعیت بازار سرمایه گفت: من بهعنوان فردی که بازار را مانیتور میکند نه رئیس سازمان بورس معتقدم انصافا بازار سرمایه ما از نظر قیمتها به جایی رسیده است که اگر اسم آن را بهشت بگذاریم، اشتباه نکردهایم. آقای فطانت تو هنوز فرق بهشت وجهنم را نمی دانی بورس ایران یک جهنم واقعی است
فراموش نکنید که این هم دست نشانده تیم اقتصادیه دولت هست و اگر از خودش اختیاری داشت، امثال خواجه نصیر و لجن های دیگه، جایی در این سازمان نداشتناین بندگان خدا که از خودشون اختیاری ندارن، حتی گفته هاشون هم دیکته شده و دستوریه
نظر