پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرضا 87
    عضو فعال
    • May 2012
    • 1522

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

این قیمت 93 دلار بابت نفت خام سنگین ایران را از کجا آورده اید ؟

خیلی از همکاران متاسفانه فقط حواسشان به قیمت جهانی نفت برنت هست !

در حالیکه قیمتی که در سایتها برای فروش نفت سنگین ایران اعلام می شود حداقل بین 7 الی 10 دلار از قیمت جهانی نفت برنت کمتر است

اصلاً به همین خاطر فرضاً شبندر قیمت نفت را در جدول پیشبینی خود 80 دلار دیده ، چون در واقع به صورت واقعی ایران، بیشتر از این قیمت هم نمی فروشد در حال حاضر

دوستان توجه داشته باشند که به اشتباه قیمت نفت جهانی برنت را در محاسبات خود منظور نکنند و قیمت نفت سنگین ایران بین 12 تا 15 دلار به خاطر تحریمها فروشش پایینتر از نفت برنت هست ...

فرضا" در زمان بسته شدن قیمت نفت برنت در هفته گذشته که قیمت با 95.76 دلار بسته شده ، قیمت نفت سنگین ایران را در سایتها 88.84 دلار اعلام کرده اند .

تازه این قیمت بدون تخفیف هست . چون ایران تحریم هست نفت خود را حداقل بین 5 تا 10 دلار هم زیر همین قیمت اعلامی قیمت نفت سنگین ایران می فروشه

یعنی همین قیمت 88.84 دلار رو حدود 80 دلار می فروشه

یعنی در واقع قیمت فروش واقعی نفت سنگین ایران نسبت به نفت برنت حدود 12 تا 15 دلار کمتر از قیمت نفت جهانی برنت هست ....

یعنی وقتی قیمت جهانی نفت برنت 95 دلاره ، قیمت فروش واقعی نفت ایران 80 دلار هست

فرمول محاسبه نرخ خوراک رو بررسی و مطالعه کنید، البته که حدودا گفتم.

نرخ خوراک بر اساس میانگین نفت برنت نفت امارات و عمان تعیین میشه.

اگر اشتباه میکنم دوستان بگن.

پر سود باشید.

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post

فرمول محاسبه نرخ خوراک رو بررسی و مطالعه کنید، البته که حدودا گفتم.

نرخ خوراک بر اساس میانگین نفت برنت نفت امارات و عمان تعیین میشه.

اگر اشتباه میکنم دوستان بگن.

پر سود باشید.
      بحث من این هست که در جدول تحلیل حساسیت سود که شبندر یا هر سهام پالایشی دیگر در تحلیلهای خودشان زدند ، با توجه به قیمت نفت سنگین ایران و قیمت دلار سود را پیشبینی کرده اند ....

و قیمت نفت سنگین ایران واضحه که حدود 12 تا 15 دلار از قیمت نفت جهانی برنت کمتره ...

بحث من سر اون جدول هست که اتفاقا حدودی هم درست شبندر 80 دلار رو تحلیل کرده ....

چون 95 دلار برنت معادل 80 دلار نفت سنگین ایران هست ...

تصویر قیمت نفت سنگین ایران رو هم که البته زیر این قیمت بابت تحریمها م یفروشند را برایتان در پست قبلی گذاشتم ...

این موضوع خیلی واضحه که فرضاً شبندر با نفت سنگین 80 دلاری و دلار میانگین 27 هزار تومانی مطابق جدول تحلیل حساسیتت خودش حدود 2900 ریال برای سال 1401 سود میسازه ...

البته این عدد طبق جدولی هست که خودشان در گزارشهاشون ارائه کردند

پیشبینی خود من هم همین 2850 الی 2900 ریال هست ...

بحث من این هست که یه عده از دوستان پیش خود به اشتباه قیمت نفت جهانی برنت را در جدول تحلیل حساسیت سود منظور نکنند !!!!

نفت برنت بین 12 الی 15 دلار گرانتره از قیمت نفت سنگین ایران ....
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• شاهان
        ستاره دار (1)
        • Aug 2022
        • 1795

کاملا آقا بابک درست میگن
        نرخ نفت برنت درسته فرضا 95 دلاره . ولی ایران خیلی پایین تره
        شرکت هم برای همین نرخ پیش بینی رو حداکثر با نفت 100 دلاری پیش بینی کرده . چون پیش بینی نفت 100 یعنی برنت 115 یا حتی 120 دلاری
        شبندر الان حدودا با پی بر ای 3 معامله میشه . قطعا بشخصه بین سهام های فلزی معدنی گروه پالایش رو ترجیح میدم

نظر

• محمدرضا 87
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1522

بحث من این هست که در جدول تحلیل حساسیت سود که شبندر یا هر سهام پالایشی دیگر در تحلیلهای خودشان زدند ، با توجه به قیمت نفت سنگین ایران و قیمت دلار سود را پیشبینی کرده اند ....

و قیمت نفت سنگین ایران واضحه که حدود 12 تا 15 دلار از قیمت نفت جهانی برنت کمتره ...

بحث من سر اون جدول هست که اتفاقا حدودی هم درست شبندر 80 دلار رو تحلیل کرده ....

چون 95 دلار برنت معادل 80 دلار نفت سنگین ایران هست ...

تصویر قیمت نفت سنگین ایران رو هم که البته زیر این قیمت بابت تحریمها م یفروشند را برایتان در پست قبلی گذاشتم ...

این موضوع خیلی واضحه که فرضاً شبندر با نفت سنگین 80 دلاری و دلار میانگین 27 هزار تومانی مطابق جدول تحلیل حساسیتت خودش حدود 2900 ریال برای سال 1401 سود میسازه ...

البته این عدد طبق جدولی هست که خودشان در گزارشهاشون ارائه کردند

پیشبینی خود من هم همین 2850 الی 2900 ریال هست ...

بحث من این هست که یه عده از دوستان پیش خود به اشتباه قیمت نفت جهانی برنت را در جدول تحلیل حساسیت سود منظور نکنند !!!!

نفت برنت بین 12 الی 15 دلار گرانتره از قیمت نفت سنگین ایران ....
          وقتی نرخ خوراک شرکت و محاسبات سود سالیانه در گرارشات بر اساس نرخ میانگین نفت برنت و نفت عمان و امارات هست برای چی باید شرکت بیاد جدول حساسیت سودش رو بر اساس نرخ نفت سنگین ایران اعلام کنه؟َ!!

به نظر منطقی نیست نرخ چیزی که در محاسبات سود و زیان شرکت دخیل نیست بر اون اساس جدول سود منتشر کنن.

البته باید از شرکت پرسید که منظور از نرخ نفت سنگین درج شده چه نرخی هست، نرخی که در مصوبه آمده یا نرخ نفت سنگین ایران؟! شاید شما درست مفرمایید و من اشتباه میکنم.

خدا رو شکر در بحث ارزنده بودن سهم هم نظر هستیم.

پر سود باشید.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
            وقتی نرخ خوراک شرکت و محاسبات سود سالیانه در گرارشات بر اساس نرخ میانگین نفت برنت و نفت عمان و امارات هست برای چی باید شرکت بیاد جدول حساسیت سودش رو بر اساس نرخ نفت سنگین ایران اعلام کنه؟َ!!

به نظر منطقی نیست نرخ چیزی که در محاسبات سود و زیان شرکت دخیل نیست بر اون اساس جدول سود منتشر کنن.

البته باید از شرکت پرسید که منظور از نرخ نفت سنگین درج شده چه نرخی هست، نرخی که در مصوبه آمده یا نرخ نفت سنگین ایران؟! شاید شما درست میفرمایید و من اشتباه میکنم.

خدا رو شکر در بحث ارزنده بودن سهم هم نظر هستیم.

پر سود باشید.

با سلام

خب حق با من بود و شما اشتباه می کردید

اون کلمه ای که در گزارش جدول تحلیل حساسیت سود نوشته شده " نرخ نفت خام سنگین " ، منظورش نرخ نفت خام سنگین ایران هست

من تماس گرفتم با آقای رحیمی امور سهام و با امور مالی از همکاران آقای اصفهانی مدیرمالی شرکت که هر دو نفر گفتند ما نفت سنگین ایران مصرف می کنیم و تصفیه می کنیم و کلمه ای که در اون جدول تحلیل حساسیت سود نوشته شده قیمت نفت سنگین ایران هست و سودها بر مبنای قیمت نفت سنگین ایران در اون جدول محاسبه و درج شده است ...

و با توجه به اینکه قیمت نفت سنگین ایران حدود 12 تا 15 دلار از قیمت جهانی نفت برنت کمتر هست ، دوستان و همکاران به اشتباه قیمت نفت برنت را در تحلیلهای خود منظور ننمایند.

قیمت نفت سنگین ایران بین 5 تا 10 دلار ارزانتر از چیزی هست که توی یکسری وبسایتها اعلام می کنند

فرضا اگر قیمت نفت برنت 95 دلاره ، قیمت اعلامی نفت سنگین ایران در یکسری وبسایتهای وطنی، حدود 88 دلاره که قیمت واقعی فروش در حدود 80 دلار هست ...

در هر صورت مطالب فوق چیزی از ارزشمندی شبندر کم نمی کند و بحث من فقط و فقط این بود که دوستان و همکاران تصور نکنند اون عددهایی که توی جدول تحلیل حساسیت سود هست بر اساس قیمت نفت برنت هست ...
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سهامدار خرد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 2323

واقعا لذت بردم از این تاپیک

تحلیل منطقی بدور از حاشیه و حب وبغض

از کاربرانی که با تحلیل منطقیشون فضای سهم رو روشن میکنند سپاسگزارم

شبندر وکلا پالایشیها امسال بنیادی ترین سهام بورس هستند

نظر

• سبحان 10
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1154

تو سه دقیقه 11 میلیون فروشنده حقیقی

واقعا این سهامداران چه تحلیلی دارند؟

بعد خرابی بازار را گردن این و ان میندازیم

نظر

• محمدرضا 87
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1522

با سلام

خب حق با من بود و شما اشتباه می کردید

اون کلمه ای که در گزارش جدول تحلیل حساسیت سود نوشته شده " نرخ نفت خام سنگین " ، منظورش نرخ نفت خام سنگین ایران هست

من تماس گرفتم با آقای رحیمی امور سهام و با امور مالی از همکاران آقای اصفهانی مدیرمالی شرکت که هر دو نفر گفتند ما نفت سنگین ایران مصرف می کنیم و تصفیه می کنیم و کلمه ای که در اون جدول تحلیل حساسیت سود نوشته شده قیمت نفت سنگین ایران هست و سودها بر مبنای قیمت نفت سنگین ایران در اون جدول محاسبه و درج شده است ...

و با توجه به اینکه قیمت نفت سنگین ایران حدود 12 تا 15 دلار از قیمت جهانی نفت برنت کمتر هست ، دوستان و همکاران به اشتباه قیمت نفت برنت را در تحلیلهای خود منظور ننمایند.

قیمت نفت سنگین ایران بین 5 تا 10 دلار ارزانتر از چیزی هست که توی یکسری وبسایتها اعلام می کنند

فرضا اگر قیمت نفت برنت 95 دلاره ، قیمت اعلامی نفت سنگین ایران در یکسری وبسایتهای وطنی، حدود 88 دلاره که قیمت واقعی فروش در حدود 80 دلار هست ...

در هر صورت مطالب فوق چیزی از ارزشمندی شبندر کم نمی کند و بحث من فقط و فقط این بود که دوستان و همکاران تصور نکنند اون عددهایی که توی جدول تحلیل حساسیت سود هست بر اساس قیمت نفت برنت هست ...
                  درود

پس اگر اینطور باشه یک جدول بیهوده منتشر کردن وقتی مصوبه وزارت نفت و شفاف سازی خود شرکت گفته برای محاسبه نرخ خوراک میانگین اون ۳ نرخ مهم هست وبرای محاسبه سود زیان اصلی شرکت اون نرخ ملاک هست.

ولی به هر حال نرخ نفت سنگین ایران هم میتونه در نهایت چراغ راه باشه و با نرخ اصلی خوراک مقایسه شه.

پر سود باشید.

نظر

• محمدرضا 87
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 1522

شبندر ۶ ماهه اول ۱۷۴ تومن ساخته ۶ ماه دوم بگیم ۱۰۰ بسازه اصلا p/e تحلیلی سهم میشه 3.2 واحد.

حالا باز رنج منفی بزنید .

همین چند وقت پیش هم یکسری فروشنده ترسیده بودن رو ۶۸۰ تا ۷۰۰ تومان رنج منفی میزدن.

پر سود باشید.

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2440

گزارش فعالیت ماهانه دوره 1 ماهه منتهی به 1401/06/31(اصلاحیه)
                      سودشرکت بیشترشده
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• محمدرضا 87
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1522

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                        گزارش فعالیت ماهانه دوره 1 ماهه منتهی به 1401/06/31(اصلاحیه)
                        سودشرکت بیشترشده
                        با این رشد درآمد در گزارش اصلاحی احتمالا با اومدن گزارش ۶ ماهه حسابرسی شده p/e دوباره بره زیر ۳ یا رو ۳ واحد بیاد.

واقعا یکی از ارزنده ترین سهمای بازاره.

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

من تعجبم از حقیقی های این سهم که چرا این سهم آس بازار رو با این p/e و آینده درخشان اینقدر با عجله میفروشند
                          واقعا جای تعجب داره

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1589

#شبندر آپدیت: گویا قرار بود موج c پهنه به این صورت تشکیل و موج II را تشکیل دهد.
                            با توجه به شکست قدرتمند سقف تاریخی و کلیت بازار خیلی بعید می دانم زیگزاگ، موج IV محسوب شود. به نظر بنده زیر موج ii است و اکنون روی زیر موج iii و قدرتمندترین بخش روند هستیم.

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

روند سود سازی شبندر
                              بهار و سه ماهه اول:844 ریال
                              تابستان803 ریال و 6 ماهه :1647 ریال
                              پاییز230 ریال و 9 ماهه 1877 ریال
                              /:.Heart.:/

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

مبلغ لازم برای انجام این معامله 102 هزار میلیارد تومن هست.
                                این همه پول رو کدوم نهاد یا فرد حقیقی میتونه یکجا و نقد بده ؟!
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X