این صف هم فکر کنم افرادی که تازه وارد سهم شدن تشکیل میده که شناخت زیادی به سهم ندارند وباجوزدگی واردسهم شدند ما که حالا حالا ها با سهم کارداریم
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
روزنامه دنیای اقتصاد - 91/07/03 - صفحه 9
انتشار گزارش های شفاف سازی در گروه تصفیه نفت موجب نگرانی معامله گران شده است . درگذشته نیز انتشار گزارش های شفاف سازی به خروج و فرارسرمایه گذاران از بازار و افت کلی بازار منجر شده بود که تکرار تجربیات گذشته در این بخش نگرانی شدیدی را همراه داشته و در صورت تداوم می تواند به افت کلی بازار و بازگشت نقدینگی به بیرون از بازار منجر شود.
--------------------------------------------
این یعنی اینکه شبندر لیدر بازاره و همه از این وضعیت نگرانند. پس حتما لیدر رو حمایت میکنن تا بورس نجات پیدا کنه. من نمی دونم این مدیرعامل بورس کجاست و چه کار مهمتری از اینکه این وضعیت رو درست کنه داره.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postرشد بازار در گرو رشد شبندر نهفته است.
شبندر ليدر بازار هست.
شبندر منفي يعني بازار منفي
شبندر مثبت يعني بازار مثبتاگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
20 میلیون تو 5 دقیقه .............ایول .......الان که فکرشو میکنم شفاف سازی همچی بد هم نبوده و این اصلاح لازم بوده ..........///
نظر
-
یک نتیجه گیری هم میشه کرد امروز دست حقیقی ها دیگه سهمی نمونده .......وگرنه صف امروز بالای 50 -60 میلیون بود و حجمشو باید بر میداشتن ...............همش دست حقوقی هاست ..........
یه سری حقیقی هم که امروز خارج شدن ..........بهتر.........
///
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postاینی که شما فرمودید رو تو روزنامه دنیای اقتصاد امروز هم اعتراف کرد.
شبندر يعني بازار
خدا کنه امروز شبندر بر گرده وگرنه شاخص ميره زير 27000تا
فکر کنم دوريالي همه افتاده است چون دارند شبندر را مي خرند.
شبندر بزرگ بورس ايران شده است.
نظر
-
قندیااام که همیشه خلاف بازاره رفتارشون :)) هروخ مثبت بااشه ایناا منفی ان الانم که منفیه ایناا بازز مثبتن :دی تاا دیرو همه صف فروش بوداا همه شده خرید تازه هیشکدوم به سطح حمایتیشون نرسیده بودن:دی
عرضه کیه الان باز ! نمیشه فمید ؟ باز خصوصی سازیه مث دیروز لاید :(اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postقندیااام که همیشه خلاف بازاره رفتارشون :)) هروخ مثبت بااشه ایناا منفی ان الانم که منفیه ایناا بازز مثبتن :دی تاا دیرو همه صف فروش بوداا همه شده خرید تازه هیشکدوم به سطح حمایتیشون نرسیده بودن:دی
عرضه کیه الان باز ! نمیشه فمید ؟ باز خصوصی سازیه مث دیروز لاید :(
اگه تو هر دقیقه 200 هزار تا بخرن باز صف خرید میشه ......ولی این کارو نمیکنن ........اروم اروم ..........میخرن///
نظر
نظر