در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
تو گزارش دوم شفاف سازي دو تا موضوع خوب وجود داره.
1-شرکت نگفته تو گزارش 6ماهه تعديل ندارم و گفته 3ماهه من همون هست.
2-شرکت گفته دنبال حذف 23درصد حق حساب صندوق هستيم.يعني شرکت اعتقاد داره سهام شبندر چون تو بورس عرضه شده است ديگه دولتي نيست لذا تقاضاي حذف 23درصد را کرده است لذا انتظار ميره وزير و خصوصي سازي هم با اين موضوع و حتي......موافقت کنه.و اين يعني تغيير سود شرکت از 14 تومان به 84 تومان.
نظر
-
شبندر بازار را منفي کرد.شاخص افت کرد شد 27077 واحد
شاخص در لبه پرتگاه
شبندر را بايد امروز برگردانند وگرنه شاخص بياد زير 27000واحد از همين امروز دلار دوباره ميره رو2500تومان و از فردا پولها دوباره ميره واسه خريد دلار و سکه.
....................
به دست اندرکاران اخطار مي کنم دلار اگه 2600تومان را رد کنه 3000تومان را خواهد ديد .
با ندانم کاري و اطلاعيه هاي شفاف سازي مزخرف پول را از بازار سرمايه فراري ندهيد.
بابا مگه شما شبندر را به مردم نفروختيد پس ديگه از جون اين شرکت چي ميخواهيد.ولش کنيد بزاريد دو ريال سودش هم سهامدار ببره .
نميشه که شرکت را به مردم بفروشيد ولي سودش را بخواهيد ببريد بريزيد تو کيسه دولت.
انسان باشيد .انقدر حرص و طمع و از نداشته باشيد.
دست از غضنفر بازي بر داريد.بزاريد بازار بهتون اعتماد کنه.
منفي شدن شاخص اعتراضي هست به عملکرد خصوصي سازي.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشبندر بازار را منفي کرد.شاخص افت کرد شد 27077 واحد
شاخص در لبه پرتگاه
شبندر را بايد امروز برگردانند وگرنه شاخص بياد زير 27000واحد از همين امروز دلار دوباره ميره رو2500تومان و از فردا پولها دوباره ميره واسه خريد دلار و سکه.
....................
به دست اندرکاران اخطار مي کنم دلار اگه 2600تومان را رد کنه 3000تومان را خواهد ديد .
بابا مگه شما شبندر را به مردم نفروختيد پس ديگه از جون اين شرکت چي ميخواهيد.ولش کنيد بزاريد دو ريال سودش هم سهامدار ببره .
به قول شیماب شبریز دیگری در راه است ..............حقوقی اراده کنه سهم خشک شده توسط خودش رو امروز بالا میبره .......... حالا بعد بازار تعداد سهامی که بالای 200 معامله شده رو حساب میکنیم ...........
بعد که حساب کنیم میبینیم انگار این سهم تازه از روی 200 عرضه شده .............=))///
نظر
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشبندر بازار را منفي کرد.شاخص افت کرد شد 27077 واحد
شاخص در لبه پرتگاه
....................
شاخص شد 27066واحد
فيتيله شبندر را بالا بکشيد.
موافقت وزير را براي حذف 23درصدي صندوق را بگيريد شما شبندر را به مردم فروخته ايد و ديگه حقي از اين شرکت نداريد.
شبندر مال مردم شده است و سودش را هم بايد مردم ببرند.
لطفا اعتماد سازي کنيد.پولها را فراري ندهيد.دلار بالا بره مردم و کشور بدبخت خواهند شد.
نظر
-
باور کنید با توجه یه جو روانی بازار ایران من انتظار صف فروش بالای 60-70 میلیون داشتم ولی با این معاملات امروز فهمیدم که سهم خشکیده و فروشنده آنچنانی نداره . با این حساب با توجه به گزارش شفافا سازی مثبت دیروز (از نظر من) و معاملات امروز به این سهم اعتقاد پیدا کردم و مطمئن باشید که خبر مثبتی در راهه... >:d<
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postاقایون گفتند که دلار 3000 تومن نمیشه پس شک نکنید که حتما 3000تومن خواهد شد!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postحداقل قیمت دلار تا شب عید 3000 تومنه ...حداقل .........(الان خبر اومده پتروشیمی ها ارزشون رو نمیارن در اتاق.............) البته 3000 تومن دلار ربطی به این خبر نداره ........اتفاقیه که باید بیوفته ..........
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشنيدم از ساعت 11 به بعد قيمت شبندر مياد رو 210تومان
از خريد جا نمونيد.
باااااازی شرو شد :)آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/09/24, 10:44.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر