پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    کدوم عرضه ...عادی داره معامله میشه ....یعنی عالی ....باور کنید این سهم خشک شده شناورش ..........:d شاید باورتون نشه ..........ولی به نظر من خشکه خشک شده شناورش ........:d

اگه تو هر دقیقه 200 هزار تا بخرن باز صف خرید میشه ......ولی این کارو نمیکنن ........اروم اروم ..........میخرن
    الان بهتر شد باز اون موقه که گفتم بینه 209-210 بیشتر از یه میل فروش بود ...
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

تو گزارش دوم شفاف سازي دو تا موضوع خوب وجود داره.
      1-شرکت نگفته تو گزارش 6ماهه تعديل ندارم و گفته 3ماهه من همون هست.
      2-شرکت گفته دنبال حذف 23درصد حق حساب صندوق هستيم.يعني شرکت اعتقاد داره سهام شبندر چون تو بورس عرضه شده است ديگه دولتي نيست لذا تقاضاي حذف 23درصد را کرده است لذا انتظار ميره وزير و خصوصي سازي هم با اين موضوع و حتي......موافقت کنه.و اين يعني تغيير سود شرکت از 14 تومان به 84 تومان.

نظر

• R.P.S
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 57

حقوقی که دیروز تو صف فروش با عددها بازی میکرد کجاست ؟من عاجزانه -دوستانه از این جور ادمها خواهش میکنم که مردم و با این کارهاتون از مملکت سیر نکنید بذارید یه مثقال دلخوشی واسشون بمونه.در ضمن امروز رو متشکرم که گذاشتن عادی معامله میشه.

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

جریان شبریز داره واسه شبندر تکرار می شه .... سهم با درایت سهامدار حقوقی داره خشک خشک می شه و آماده اوج گیری ... خرید شبندر از صف فروش >:d<

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

شبندر بازار را منفي کرد.شاخص افت کرد شد 27077 واحد
            شاخص در لبه پرتگاه
            شبندر را بايد امروز برگردانند وگرنه شاخص بياد زير 27000واحد از همين امروز دلار دوباره ميره رو2500تومان و از فردا پولها دوباره ميره واسه خريد دلار و سکه.
            ....................
            به دست اندرکاران اخطار مي کنم دلار اگه 2600تومان را رد کنه 3000تومان را خواهد ديد .
            با ندانم کاري و اطلاعيه هاي شفاف سازي مزخرف پول را از بازار سرمايه فراري ندهيد.
            بابا مگه شما شبندر را به مردم نفروختيد پس ديگه از جون اين شرکت چي ميخواهيد.ولش کنيد بزاريد دو ريال سودش هم سهامدار ببره .
            نميشه که شرکت را به مردم بفروشيد ولي سودش را بخواهيد ببريد بريزيد تو کيسه دولت.
            انسان باشيد .انقدر حرص و طمع و از نداشته باشيد.
            دست از غضنفر بازي بر داريد.بزاريد بازار بهتون اعتماد کنه.
            منفي شدن شاخص اعتراضي هست به عملکرد خصوصي سازي.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              شاخص در لبه پرتگاه
              شبندر را بايد امروز برگردانند وگرنه شاخص بياد زير 27000واحد از همين امروز دلار دوباره ميره رو2500تومان و از فردا پولها دوباره ميره واسه خريد دلار و سکه.
              ....................
              به دست اندرکاران اخطار مي کنم دلار اگه 2600تومان را رد کنه 3000تومان را خواهد ديد .
              بابا مگه شما شبندر را به مردم نفروختيد پس ديگه از جون اين شرکت چي ميخواهيد.ولش کنيد بزاريد دو ريال سودش هم سهامدار ببره .
              احتمال دلار 3000 تومنی وجود داره ................امروز حامی سهم اگه بخواد خرید کنه سهم به راحتی صف خریده ولی امروز این کارو نمیکنه میزاره برای روزهای بعد ..............من دیگه خیالم راحت شد .....

به قول شیماب شبریز دیگری در راه است ..............حقوقی اراده کنه سهم خشک شده توسط خودش رو امروز بالا میبره .......... حالا بعد بازار تعداد سهامی که بالای 200 معامله شده رو حساب میکنیم ...........
              بعد که حساب کنیم میبینیم انگار این سهم تازه از روی 200 عرضه شده .............=))
              ///

نظر

• odise
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 77

من نقدینگی ندارم بخرم خدایا برسون ........... :((

نظر

• محمد یزدی
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 948

دوستان با اجازه همگی خداحافظ تا......
                  بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                    احتمالا بر طبق یکسری سیاست هایی که برای بازار در نظرگرفته شده فردا صف فروش سهم بلیعده خواهد شد!!!
                    بالاخره که با عرضه های پیشرو و معامله بلوکی سهم صندوق حذف خواهد شد.!!فقط کمی زمانبر است و صبر باید....

اینم از این

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

اقایون گفتند که دلار 3000 تومن نمیشه پس شک نکنید که حتما 3000تومن خواهد شد!!!

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

شاخص در لبه پرتگاه
                        ....................
                        اخطار اخطار
                        شاخص شد 27066واحد
                        فيتيله شبندر را بالا بکشيد.
                        موافقت وزير را براي حذف 23درصدي صندوق را بگيريد شما شبندر را به مردم فروخته ايد و ديگه حقي از اين شرکت نداريد.
                        شبندر مال مردم شده است و سودش را هم بايد مردم ببرند.
                        لطفا اعتماد سازي کنيد.پولها را فراري ندهيد.دلار بالا بره مردم و کشور بدبخت خواهند شد.

نظر

• shimab
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 422

باور کنید با توجه یه جو روانی بازار ایران من انتظار صف فروش بالای 60-70 میلیون داشتم ولی با این معاملات امروز فهمیدم که سهم خشکیده و فروشنده آنچنانی نداره . با این حساب با توجه به گزارش شفافا سازی مثبت دیروز (از نظر من) و معاملات امروز به این سهم اعتقاد پیدا کردم و مطمئن باشید که خبر مثبتی در راهه... >:d<

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                            اقایون گفتند که دلار 3000 تومن نمیشه پس شک نکنید که حتما 3000تومن خواهد شد!!!
                            حداقل قیمت دلار تا شب عید 3000 تومنه ...حداقل .........(الان خبر اومده پتروشیمی ها ارزشون رو نمیارن در اتاق.............) البته 3000 تومن دلار ربطی به این خبر نداره ........اتفاقیه که باید بیوفته ..........
                            ///

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

شنيدم از ساعت 11 به بعد قيمت شبندر مياد رو 210تومان
                              از خريد جا نمونيد.

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                حداقل قیمت دلار تا شب عید 3000 تومنه ...حداقل .........(الان خبر اومده پتروشیمی ها ارزشون رو نمیارن در اتاق.............) البته 3000 تومن دلار ربطی به این خبر نداره ........اتفاقیه که باید بیوفته ..........
                                کجااا میثم :( ؟ نکنه شامل ما ام بشه :(

شنيدم از ساعت 11 به بعد قيمت شبندر مياد رو 210تومان
                                از خريد جا نمونيد.
                                تا 210 یه ده میلی خرید میخواد :دی کمربند محکمی بستن که فعلا فروشنده هاا تو این بازه :دی

باااااازی شرو شد :)
                                آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2012/09/24, 10:44.
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X