کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
فعلآ خوب داره رو 125 به صورت مخفی میخره
آیا باز سهم صف خرید می شود؟
الان 1272 دارن میخرن .شراز بیاد شاید صف خرید هم بشه.
فروشنده ها هر روز رکب رو باید بخورن...
من فقط از اوضاع سیاسی و منطقه میترسم. که اون هم اگه چیزی بشه برا همه میشه ........
حقوقی یا خریدار سهم اگه تعداد بالا و حجم بالا بخواد باید صف خرید بزنه براش وگرنه خیلی نمیتونه جمع کنه
تا نيم ساعت ديگه صف خريد ميشه.
شراز به کسي نمي رسه.همه مي زنند به شبندر.
ساعت 9.49 دقيه گفتم
الان 10.4 دقيقه هست.به نيم ساعت نکشيد.9ميليون صف خريد.
من به همه ثابت خواهم کرد ارزش شبندر از شراز شبريز شپنا بيشتر هست.
به شبندر حمله بريد.البته اگه ديگه عرضه کنند.
يادمون باشه در سال 91 شرکتهاي بورسي را بايد بر اساس ميزان ارز صادراتيشون تحليل کرد.
وقتي به منفي بودن شصفها و بکام و... نگاه مي کنم خنده ام مي گيره.
نه والا منم مثل بقیه............... ولی تو بازار بمونیم میترسم این سهمو از چنگمون در بیارن ......... :d خیلی باید مواظب بود ..........تا حالا هر کی فروخته ضرر کرده .......
مجمع این سهم از جمله مجامع حساسه ............با توجه به اینکه دلار رو 1226 در نظر گرفته کافیه تو مجمع بگه دلار ازاد .....................بعدش میترکونه این سهم.....:d اگه هم بگه دلار دولتی چیزی برای از دست دادن نداره .......
پارسان و صندوق بازنشستگی نفت از جمله حامیان و خریدارهای روزهای بعد این سهم هستن............
پارسان حقوقی خوبیه .......;) البته سر شبریز ملت رو بیچاره کرد .............. ما روی 180 خریده بودیم شبریز رو اینقدر این سهم درجا زد و اینقدر درجا زد که روی همون 180 فروختیمش..........بعدش رالی شبریز تا 400 تومن شروع شد...............بعدش حسرتش رو خوردیم...............
حالا اگه پارسان بیاد بالای 1 درصد خوب میشه ........... البته باید 138 میلیون سهم بخره ..........که بیاد بالای 1 درصد...........آیا میتونه؟؟;)
نظر