پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

بچه ها زیاد تاپیک شبندر رو بالا نیارید
    :*

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

جدا از خبرای خوبی که دوستان در مورد این سهم گفتن و ممکنه وجود داشته باشه فقط اینو میدونم که با قیمت هر سهم 500 تومن هم در حال حاظر نمیشه یه همچین تاسیساتی رو بنا کرد!!!!!!

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

باز دادنه قيمت هاي رويايي شروع شد امان از دسته ما سهامدارها
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

الان مگه کسی قیمت رویایی داده پرستو جان ؟؟
          ///

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

صف خريد شراز 250ميليون شد.شراز گير کسي نمي ايد.مي زنند تو شبندر
            شبندر طلاي صنعت پالايشگاهي هست.
            اين سهم را نفروشيد اين سهم ما را از ضرر در خواهد اورد.
            شبندر 1 ساله 500 تومان خواهد شد.چون ارزش را به نرخ ازاد ميتونه بفروشه.لذا تا 120تومان تعديل مثبت خواهد داد.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

رفقا گزارش فباهنر امد فروش ارز صادراتي به نرخ ازاد تاييد شد.
              زماني که گزارش شبندر بياد يا اين سهم با يک پرش ميره تو قيمت بالاي 200 تومان يا چنان صفي خواهد شد که نگو و نپرس.
              بابا پيمان ارز منتفي شده است شرکتها مي توانند ارزشون را ازاد بفروشند به گزارشات شرکتها نگاه کنيد گزارش فباهنر امروز امد باما شپترو و...هفته هاي پيش.
              شبندر يعني طلا قدر اين طلا را بدانيد.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

من را ببخشيد.
                شنيدم به حقوقيها گفتند تو اين سهم چه خبره.انها هم گويا تا 200 تومان در خدمت سهم هستند.
                تعديل ناشي از فروش ارز صادراتي را مي گم.
                به اين گفته يقين دارم چون خودم صورتهاي مالي را مبني بر 3.5 ميليارد دلار در امد ارزي شبندر را ديده ام.و فروش ارز صادراتي اکثر شرکتها را هم ديده ام و لمس کرده ام.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                  من را ببخشيد.
                  شنيدم به حقوقيها گفتند تو اين سهم چه خبره.انها هم گويا تا 200 تومان در خدمت سهم هستند.
                  تعديل ناشي از فروش ارز صادراتي را مي گم.
                  به اين گفته يقين دارم چون خودم صورتهاي مالي را مبني بر 3.5 ميليارد دلار در امد ارزي شبندر را ديده ام.و فروش ارز صادراتي اکثر شرکتها را هم ديده ام و لمس کرده ام.
                  استاد اعرابي در بورکس نوشته است.
                  شرح.
                  امروز هم خريد کردم . فکر کنم بيشترين خريد با يک کد رو انجام دادم.
                  پايان شرح.
                  کيانوش هم امروز خريد .يکي از سهامهاي زيانده را ذوب کردم تو شبندر.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

ایول میبینم که شبندر ..............:));)
                    ///

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

رفقا بازم سلام
                      هيچ مي دونيد طبق نظر سازمان بورس همه شرکتهاي صادراتي بايد ارز حاصل از صادراتشون را به نرخ ازاد و يا توافقي تو صورتهاي ماليشون بيارند.
                      به گزارش فباهنر توجه کنيد.
                      ....................................
                      تبريک به سهامداران فباهنر
                      همه چيز تو گزارش مشخص شد.مهمتر از همه فروش ارز به نرخ ازاد بود که تو گزارش مشهود است.انچه را که تو چند ماه گذشته متصور شديم به واقعيتت پيوست.

4. مباني اظهارنظر مشروط 4 - با توجه به يادداشتهاي توضيحي 1-4 و 5-5، موجودي ارزي نزد بانکها و بدهي ارزي مشتريان خارجي به نرخ مرجع بانک مرکزي درحسابها منعکس گرديده که با توجه به استانداردهاي حسابداري مانده هاي ارزي مذکور ميبايست به نرخ توافقي پايان سال تسعير و درحسابها منظور گردد. درصورت انجام تعديلات لازم سرفصلهاي موجودي نقد به مبلغ 8/11 ميليارد ريال و حسابهاي دريافتني تجاري به مبلغ 2/104 ميليارد ريال و متقابلا سود سال جاري شرکت به مبلغ 116 ميليارد ريال افزايش خواهد يافت.
                      5. 5 - با توجه به يادداشت توضيحي 1-3-10 ، درسال مالي مورد گزارش مبلغ 730 ميليارد ريال از حساب دارائيهاي درجريان تکميل مربوط به پروژه لوله مسي به حساب دارائيهاي ثابت مشهود منتقل و از اين بابت مبلغ 8/39 ميليارد ريال هزينه استهلاک محاسبه و درحسابها منظور گرديده است. دراينخصوص با توجه به اينکه پروانه بهرهبرداري پروژه جديد درتاريخ 21/12/1390 صادرگرديده است. لذا در رعايت استانداردهاي حسابداري و قانون مالياتهاي مستقيم، احتساب هزينه استهلاک درحسابهاي شرکت صحيح نميباشد. درصورت انجام تعديلات لازم از اين بابت سرفصل دارائيهاي ثابت مشهود و سود خالص شرکت هر يک به مبلغ فوق افزايش خواهد يافت. شايان ذکر است که عليرغم بهرهبرداري از پروژه مذکور درسال مالي مورد گزارش، شرکت با کاهش توليد نسبت به سال روبرو بوده است.
                      6. 6 - با توجه به يادداشت توضيحي 16، بدهي ماليات عملکرد شرکت برطبق برگ تشخيص و قطعي و آراء هيئت حل اختلاف مالياتي، جهت عملکرد سنوات 1383 لغايت 1388، مبلغ 3/104 ميليارد ريال بيش از مبالغ تأديه شده و ذخاير منظور شده درحسابها ميباشد که شرکت بدليل اعتراض ذخيرهاي از اين بابت درحسابها منظور ننموده است. ذخيره ماليات سنوات 1389 و سال مالي مورد گزارش براساس سود ابرازي درحسابها انعکاس يافته است. دراينخصوص عليرغم نياز به احتساب ذخيره اضافي درحسابها، تعيين ميزان آن، منوط به رسيدگي و صدور آراء نهايي اداره امورمالياتي خواهد بود.
                      7. 7 - در اجراي الزامهاي استانداردهاي حسابداري، فروشهاي صادراتي به نرخ توافقي ارز در تاريخ رويداد در حسابهاي شرکت ثبت نشده و نرخ مرجع ارز مبناي معاملات قرار گرفته است. در نتيجه ميانگين نرخ ارز (دلار امريکا) براي فروش صادراتي در حدود مبلغ 931ر10 ريال براي هر دلار شده است. براي اصلاح مراتب يادشده، مبلغ 60 ميليارد ريال به حساب فروش افزوده شده که در حدود 30 ميليارد ريال آن مربوط به مبالغ تسويه مطالبات سال مالي قبل بوده که بايد در سرفصل ساير درآمدهاي عملياتي درصورتهاي مالي منعکس ميشد. باتوجه به مراتب يادشده انجام اصلاحات از اين بابت ضروري است اما تعيين آن در شرايط حاضر امکانپذير نبوده و منوط به دسترسي به اسناد و مدارک مورد لزوم ميباشد.
                      8. 8- پاسخ تأييديههاي دريافت شده حسابهاي دريافتني تجاري مؤيد مبلغ 1/44 ميليارد ريال مغايرت نامساعد بوده است و اين سازمان نيز نتوانسته است از طريق اجراي ساير روشهاي حسابرسي، آثار احتمالي ناشي از رفع مغايرت تأييديههاي مزبور برصورتهاي مالي مورد گزارش را تعيين کند.

بررسيهاي انجام شده نشان ميدهد وجوه واريزي توسط مشتريان به حساب شرکت کارگزار از زمان اعلام پرداخت تا واريز به حسابهاي شرکت مورد گزارش با تاخير زماني روبرو است که باتوجه به محاسبات انجام شده بهطور متوسط مبلغ 108 ميليارد ريال از وجوه مذکور با تاخير يک ماهه منتقل ميگردد. همچنين تا تاريخ اين گزارش مبلغ 61 ميليارد ريال از فروش دو ماهه آخر سال (به نرخ مرجع بانک مرکزي) به حساب شرکت واريز نشده است.
                      حالا قطعا تو گزارش سه ماهه و شش ماهه شاهد تعديلات خواهيم بود همان اتفاقي که در مورد پتروشيميها افتاد.
                      امسال سال شصفها
                      شبندر
                      بکام
                      وفباهنر است با تعديلاتي بيش از 400 درصد.
                      ........................................
                      مي بايست-الزامات دو کلمه اي که شرکتها راوادار خواهد کرد ارزشون را به نرخ توافقي تو صورتهاي مالي بياورند.
                      لذا شبندر طبق مصوبه بانک مرکزي مي تواند ارزش را در بازار ازاد بفروشد چون پيمان ارزي حذف شده است.و طبق استاندارهاي حسابداري و نظر سازمان بورس مي بايست ارز خود را در صورتهاي مالي با نرخ توافقي يا ازاد ببندد.
                      با دلار 1825 تومان سود شبندر مي شود 152 تومان تعديل مثبت از محل فروش ارز صادراتي.
                      نه شپنا -نه شبريز-نه شرا-هيچکدام ارز صادراتي براي فروش ندارند.
                      شايد حالا بهتر بشه فهميد چرا تو اين بازار مزخرف حقوقيها و زرنگها دست از خريد اين سهم بر نمي دارند.
                      چون دارند شبندر را با پي به اي زير 1 مي خرند.

من فردا بازم اضافه مي کنم .
                      در ضمن از 690 ميليون سهم خصوصي سازي تا کنون 470 ميليون ان را بازار فروخته است.220 ميليون ان هم که دست س نفت است.جالب اينکه همه را هم دارند رو درصد مثبت مي خرند.تا حلال خريده باشند.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        این شبندر لامسب اعتیاد اوره...............خدا اخر عاقبت این خریدهای ما رو به خیر کنه..............هر روز بعد بازار میگم این همونیه که دنبالش بودی:d (بازدهی زود تند سریع )
                        یه بدی هم که داره اینه که داره با سرعت بالا میره .................سهمی که با سرعت بالا بره...............از اون ور...............

دارم فک میکنم نکنه مثل قندی ها سریع بازدهی خوبی بده:d.................دوستانی که اهل ریسک نیستن وارد نشن..............

برای فردا اول سعی بر خرید شراز دارم ...................... اگه نرسید بهم 80 درصد سبدم رو شبندر میکنم با قبول ریسک بالا .... ................:d

در کل طمع بد چیزیه..............ولی این خریدار یه چیزی میدونه که راحت رنج میزنه...............حتما دلار رو به نرخ ازاد داره میفروشه و خریدار خبر داره ..............وگرنه اینجوری عطش نداشت خریدار ..........شاید هم سرابی بیش نیست..............

کیانوش جان چند روز پیش گفتم شبندر اعتیاد اوره و اعتیادش تا جایی که اونایی که دارن بازم اضافه میکنن .............الان خود شما که با این سهم بودی میخوای فردا هم اضافه کنی.......;)
                        ///

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                          چه جالب شبندر 9 ماهه 90 را 55 ميليارد تومان سود عملياتي ساخته 9 ماهه 89 را 193 ميليارد تومان
                          انوقت 3 ماهه 90 را 445 ميليارد تومان سود عملياتي ساخته
                          گزارش داره داد ميزنه يا شرکت از ديوار بالا رفته يا جيب زده يا بانک خالي کرده يا ارز صادراتي را نگه داشته از دي شروع به فروش کرده است.
                          به احتمال قوي ارز را ازاد فروخته .همون کاري را که شصفها کرد.
                          دمش گرم ايول الله داره شصفها هم ايول الله داره
                          شبندر بزرگترين شرکت دارنده ارز صادراتي هست 3.5 ميليارد دلار يعني 23 برابر شصفها
                          3 ماهه نزديکه.
                          پيش بيني ما در مورد فباهنر درست از اب در امد .حالا منتظر گزارش شبندر مي نشينيم.

نظر

• صمدآقا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 214

بنظرم فروشندگان امروز یجورایی اشتباه کردند و اگر همین حالا پشیمون نباشن فردا و فرداها از فروششون به عنوان یک معامله بد یاد میکنن

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
                              بنظرم فروشندگان امروز یجورایی اشتباه کردند و اگر همین حالا پشیمون نباشن فردا و فرداها از فروششون به عنوان یک معامله بد یاد میکنن
                              حقیقتا نگهداری این سهم سخت شده.
                              من دو روز بیخیال بازار شدم برای اینکه نفروشمش.......مطمئنا اگه بودم تا حالا فروخته بودم :d فردا هم نیستم... امیدوارم فردا زیر قیمت امروز نیاد و بالاتر معامله بشه ..........
                              ///

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

شبندر امروز مثل باد صف خريد خواهد شد.
                                چون داستان نرخ ارز شرکتهاي صادراتي کم کم داره تو ذهن تحليل گران بازار جا باز مي کنه.
                                جالب اينکه سازمان بورسي ديگه تسعير نرخ ارز را به نرخ مرجع تو صورتهاي مالي شرکتها نمي پذيره و ميگه نرخ توافقي اعلام کن.

نظر

در حال کار...
                                X