در اصل توسط Dr.boursi پست شده است
View Post
2-بسیاری از شرکت ها برای تعدیل های مرحله اول بسته شدند(گروه روی سیمانی .. فسرب باما و ...) که فعلا مرحله اول نزدیک به 40 درصد تعدیل مثبت داشتند
3 - خیلی از شرکت ها در حال رشد هستند و خبرها از تعدیل آیندشون خبر میده( خودرویی خاور خودرو ....) جالب ابنه افزایش ارزش دلار تاثیر منفی بر سوداوریشون میزاره ولی اینجا ایرانه !!!!، چون باید() بالا برند پس بالا میرند و میبرندشون بالا. شک نکنید!!!!!!!!!!
4- شرکت هایی هم با افزایش دلار دچار تورم قیمتی میشند پس اونا هم بالا میرند(شبیه قندی های سال گذشته) واین گروه هم مواد عذایی هستند سهام این گروه رو خوب زیر نظر بگیرید باور کنید به نظرم 2 یا سه برابر میشند(غاذر 500 یادتوت باشه و سال دیگه هم قیمتش رو چک کنید غپینو و ...)-
5- از تعدیل شرکت های صادرات محور خیلی صحبت میشه که به واقعیت نردیکه .......
پس با بازار قرمز باید خداحافظی کنیم چون دیگه اونا نمیخوان قرمز باشه .......
به ....... نزدیک میشیم پس هدف شاخص خیلی بالاتر از شاخص فعلی هست. بسیاری میگن 40 هست حالا کم و زیاد ... یه حدسه.
در مورد شبندر این سهم با برنامه واردش کردند یادمه خیلی هم خوش قدم بود(یا.....)
مهمتر از مقاومت سهم مدیریت قیمتی سهم هست یعنی سهم باید رشد میکرد و کرد. رسید به زمانی که باید ترمز سهم کشیده میشد وکشیدند،شفاف سازی ها هم برا ی همین در کمتر از چندروز، بالاخره تاثیر خودشون رو گذاشتند
میرسیم به صعود بعدی به نظرم داریم به مرحله صعود بعدی نزدیک میشیم یعنی ورود پالایشگاه تهران ،پس صعود به امید خدا شروع میشه برا تارگت بعدی حالا تارگت چنده فقط خودشون میدونند .......البته تارگت اخر نخواهد بود و .......
سهم باید طبق برنامه زمانی بال بره و خواهد رفت(و اگه نرفت میبرندش حمایت صندوق هم که برا من دیگه یقین شده )
شاید ،400 قیمت تا اخر اسفند باشه(حدودا)البته اگه در گزارش 6 ماهه و نه ماهه تعدیل ارز لحاظ نشه(شایدم بشه )
ولی سال 92 ---- کف سهم 400 هستش البته اگه تعدیل های سهم امسال لجاظ نشده باشه که اگه شده باشه که میریم برا قیمت نهایی که من به شخصه خیلی خوشخیالم در مورد قیمت اصلی سهم پس چیزی نمیگم .....
خیلی خوشخیالم خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی
خلاصه یه استاد تحلیل میگفت:
اگه میان مدتی هستید اصلا بهش نگاه نکنید(بی خیال قرمز سبز) سال 92 بالای 400 هستش(که به نظر خودم کف سهمه) ......
ذهنیات خودم بود ملاک قرار ندید فقط خواستم خدمت دوستای گلم حرفی زده باشم
توکل بر خدا
نظر