پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
-
-
-
بی شک بدون هیچ تحلیل این سهم با تغییر نرخ ارز باید یه کله تا 400 بره .......بعدش تحلیل کنیم ......چشم بسته فعلا تا 400 باید بره فقط با شنیدن خبر ارز تک نرخی .......:d///
نظر
-
میثم جان روی هر قیمتی میخوان عرضه کنن خیالی نیست حتی اگه سهم در 340 یا 350 اصلاح کنه موجبات خوشحالیه
چون در مقاطع مختلف که نقدینگی میرسه فرصت اضافه کردن خواهیم داشت
هر چند من فعلا شدیدا بدهکار شده ام روی این سهم ولی دلم نمیاد 1 دونشو بفروشم حتی اگه باز برگرده زیر 300
نزدیک عید یاد امروز خواهیم افتاد و قیمتهای امروز .بنظرت نزدیک عید شبندر به چند میرسه ؟
600؟
یا حتی بالاتر؟
من میگم حدود 600 حداقل خواهد بود .
یا حق
نظر
-
در اصل توسط vdtjn پست شده است View Postمیثم جان روی هر قیمتی میخوان عرضه کنن خیالی نیست حتی اگه سهم در 340 یا 350 اصلاح کنه موجبات خوشحالیه
چون در مقاطع مختلف که نقدینگی میرسه فرصت اضافه کردن خواهیم داشت
هر چند من فعلا شدیدا بدهکار شده ام روی این سهم ولی دلم نمیاد 1 دونشو بفروشم حتی اگه باز برگرده زیر 300
نزدیک عید یاد امروز خواهیم افتاد و قیمتهای امروز .بنظرت نزدیک عید شبندر به چند میرسه ؟
600؟
یا حتی بالاتر؟
من میگم حدود 600 حداقل خواهد بود .
یا حق
اقا شر کت سال دیگه اگه بگه من صادرات نمیکنم ........میخوام فقط در داخل بفروشم سهم با دلار 1226 تومنی 80 به بالا میسازه ..............
حالا نرخ ارز هم که قراره بالا بره .............طرح توسعه هم هست ..........غیر طرح توسعه چند روز دیگه ظرفیت 335 هزار بشکه ای فعلی به 345 هزار بشکه میرسه ........بابا دیگه چی میخواید از این شرکت ......این قیمت ها مفته ...........وای یاد قیمت های 120 افتادم که میگفتیم مفته چه حیف که سرمایه ما کم بود اون موقع ...البته با بیش از 70درصد هم بودیم باهاش اون موقع تا 220....:( وگرنه الان 160-170 درصد سود میکردیم ........وای......... هدف این سهم بالای 500 تومنه که این طور میخرن ......از نظر من هیچ مشکلی نداره و سودش بالای 100 تومنه..............فقط داره کمک میکنه به صندوق توسعه ملی همین از سود ما میده به اون .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/11/13, 12:33.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن تا عید به بیشتر از 500 فک نمیکنم ......بقیش اونور سال ........اگه هم بیشتر شد که چه بهتر ............جدا این سهم هیچ مشکلی نداره ..........و بیشاز 100 تومن سود داره ..........
اقا شر کت سال دیگه اگه بگه من صادرات نمیکنم ........میخوام فقط در داخل بفروشم سهم با دلار 1226 تومنی 80 به بالا میسازه ..............
حالا نرخ ارز هم که قراره بالا بره .............طرح توسعه هم هست ..........غیر طرح توسعه چند روز دیگه ظرفیت 335 هزار بشکه ای فعلی به 345 هزار بشکه میسه ........بابا دیگه چی میخواید از این شرکت ......این قیمت ها مفته ...........وای یاد قیمت های 120 افتادم که میگفتیم مفته چه حیف که سرمایه ما کم بود اون موقع .......
عمده محصولاتی که شبندر صادر میکنه نفت کوره (67%) و نفتا (18%) هست.
نفت کوره: (از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد)
یکی از هیدروکربنهای نفتی که در تصفیة نفت خام پس از اتر و بنزین و نفت چراغ بدست میآید و چون سیاه رنگ است به نام نفت سیاه نیز موسوم است. این ماده ارزانترین ماده سوختنی برای کوره حمامها و تنور نانواییها و موتورهای دیزل میباشد.
همینطور که میبینید نفت کوره چیزیه که توی مراحل تصفیه نفت خام، نا خواسته تولید میشه. چون ظرفیت پالایشگاه خیلی بالاست، نفت کوره با حجم بالایی تولید میشه. این حجم بالای نفت کوره، خریدار کمی داره، و چون کشور از این محصول اشباع شده، شرکت مجبوره که صادر کنه. در مورد نفتا هم فکر میکنم داستان به همین صورت هست. چون اگر صادر نکنه، باید کلی هزینه انبارداری بده. تازه اگر ظرفیت انبارش اجازه بده.
اما بقیه پتانسیلها همچنان پا برجاست. >:D<
نظر
-
بقیه پالایشگاه ها پس چرا حجم زیادی نفت کوره صادر نمیکنن؟؟
مگه ایه اومده که شبندر فقط صادر کنه .................پس من روی این هم حساب میکنم ..........///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبقیه پالایشگاه ها پس چرا حجم زیادی نفت کوره صادر نمیکنن؟؟
مگه ایه اومده که شبندر فقط صادر کنه .................پس من روی این هم حساب میکنم ..........
مگرنه فکر میکنم مدیر عامل شبندر و سهامداران دیگه، اونقدر عقلشون میرسه، که وقتی از محل صادرات دارند ضرر میدن، صادرات رو متوقف کنند.
نظر
-
یه چیز دیگه اینکه، اگر سهم صندوق برداشته نشه، سال دیگه این سهم به 26% میرسه! چون قراره سالی 3% به این مقدار اضافه بشه. پارسال 20% بود، امسال 23%، سال بعد 26%.
اگر اشتباه میکنم بگید؟
نظر
نظر