در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postحقیقتا نگهداری این سهم سخت شده.
من دو روز بیخیال بازار شدم برای اینکه نفروشمش.......مطمئنا اگه بودم تا حالا فروخته بودم :d فردا هم نیستم... امیدوارم فردا زیر قیمت امروز نیاد و بالاتر معامله بشه ..........
ببینیم فردا چه میکنه .....من یه تعدادیشو احتمالا میدم بره ..........بسمه دیگه :d///
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postدوستان گزارش حسابرسي شده شبندر را از کجا ميشه تهيه کرد.
من تو کدال نديدم.
اگه کسي پيدا کرد بزاره اينجا من کارش دارم.
پيشاپيش سپاسگزارم.
ولي فکر کنم کسي پيداش نکنه.
نظر
-
گزارش کرماشا که نشان از تسعیر ارز آزاد داره.
اینم نمیتونه استثنا باشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
یا ابوالفضل! 3 میلیارد دلار رو اگه بتونه آب کنه هم خودش رو میکنه از این قیمت ها هم پشتوانه ارزی کشور رو افزایش خواهد داد اگه بفروشه به خود دولت!:d
(یواشکی این وسط بگم فملی هم 500 میلیون دلارش هنوز اونور مونده و کلا دیده نشده در صورت مالیش... اون هم یه حساب کنید واسه این غول معدنی;) )إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان که میخوان بفروشن فقط دلیلش نوسان گیریه که پایین تر بخرن و گرنه من خودم دلیل دیگه ای برای فروشش ندارم ..............
اگه میدونید میتونید نوسان بگیرید بفروشید........... وگزنه هر کی تا حالا فروخته تو این یه هفته پشیمون شده .................من الان خودم دو دلم از طرفی حیفه لامسب یه خبر خوب از این رو به اون روش میکنه .........:d
خلاصه تصمیم گیری سخت شده در موردش البته برای نوسان گیرا ;) وگرنه برای بلند مدت که مناسبه به نظرم ......................... از طرفی زیر 130 نباید بیاد ............مگه اینکه کل شاخص و همه با هم بخوان بریزن........ار
از طرفی هر روز خبر های ارزی هم میاد ..........مثلا نرخ واقعی دلار 1500 تومنه ........خوب همین میتونه تاثیر بزاره .........///
نظر
نظر