کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غیر از تعدیل بخاطر فروش ارز صادراتی، هیچ دلیل دیگه ای برای بسته شدنش وجود نداره. من 4000 تا 1344 اضافه کردم. ولی کاش بیشتر نقد بودم، تا میتونستم بیشتر بردارم. شک ندارم که تا مجمع دیگه باز نمیشه. رفتیم واسه مجمع.
کيانوش يک پيش بيني هايي کرده بود.
لطفا صفحات و گفته هاي کيانوش را مطالعه فرماييد.
احتمالا تعديل پيش بيني سود.
به حساب من شرکت بايد 3 ماهه را 250 ريال اعلام کنه.
انشالله
حالا باید گزارش خرید و فروش پارسان رو برای آخر ماه دید، که چقدر شبندر خریده. من مطمئنم یکی از خریداران اصلی شبندر همین پارسان هست.
با تعدیلهایی که شپدیس و زاگرس و کرماشا (سه سهم اصلی پارسان) میدن، قیمت پارسان توی محدوده فعلی، واقعا ارزشمنده. پیشنهاد میکنم اگر هنوز نقدینگی براتون مونده، پارسان بردارید.
حالا باید گزارش خرید و فروش پارسان رو برای آخر ماه دید، که چقدر شبندر خریده. من مطمئنم یکی از خریداران اصلی شبندر همین پارسان هست.
با تعدیلهایی که شپدیس و زاگرس و کرماشا (سه سهم اصلی پارسان) میدن، قیمت پارسان توی محدوده فعلی، واقعا ارزشمنده. پیشنهاد میکنم اگر هنوز نقدینگی براتون مونده، پارسان بردارید.
یکی از خصوصیات خوب پارسان اینه که اینقدر یه سهمیو میخره تا کاملا خشک بشه مثل شبریز و شیراز
تو این چند وقت اخیر به معاملات این دو سهم نگاه کنید میبینید بعد از اینکه پارسان خریداشو کردو و صعود خوبی به این دو سهم داد حجم معاملات بسیار پایین اومده
و الانم یکی از خریدارانه اصلی شبندر همین پارسانه که میتونه همین اتفاق واسه شبندر بیفته و...
فک کنم رفت تو پاچمون ............................
امرو اومده بودم بفروشمش بره لامسب مثبت نشد که بدم بره ...............اخرش اینه که با بورس خداحافظی کنیم دیگه ...............گور پدرشون با این شرکت هاشون .........
91 رو تحلیل میزنی 90ش خراب در میاد ....................................
فک کنم رفت تو پاچمون ............................
امرو اومده بودم بفروشمش بره لامسب مثبت نشد که بدم بره ...............اخرش اینه که با بورس خداحافظی کنیم دیگه ...............گور پدرشون با این شرکت هاشون .........
91 رو تحلیل میزنی 90ش خراب در میاد ....................................
حالا که نه خبری شده نه چیزی میثم جان چرا اینطوری گورخیدی؟!
حالا که نه خبری شده نه چیزی میثم جان چرا اینطوری گورخیدی؟!
خبرش هم میاد نگران نباش ...........میگن برای 90 تعدیل منفی داره ............یعنی چی یعنی کردن تو پاچمون اگه درست باشه چون ما دیگه به گزارش 90 نگاه نکرده بودیم و روی همون 37 تومن زیان حساب کرده بودیم حالا اگه زیانش سنگین تر باشه یعنی انداختن سهمو بهمون .............چون کسی دیگه فکر نمیکرد 90 رو تعدیل منفی بده و همه گزارش رو قبول داشتن دیگه .................به عقل جن هم نمیرسید پیش بینی کنه 90ش بازم تعدیل داره.......
نظر