پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajoo
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 102

من نمیدونم دوستان چرا ناراحتند کسی که شبندر می گیره بخاطر بازیگراش می گیره نه برای ای پی اس 7 14 30 ؟؟ سهم
    وگرنه این همه سهم پی به ای پایین خوب میره اونارو میگیره
    بازیگرای سهمم که عوض نشده پس جای هیچگونه نگرانی نیست

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

دوستان نگران نباشن .این سهم فقط تا زمان عرضه بلوکی این وضعیت رو داره.طبق اعلامیه های قبلی از 13 روز پس از آگهی دوم امکان عرضه بلوکی هست الانم حدود 7 یا 8 روزی گذشته و تا یک هفته دیگه عرضه بلوکی احتمالا رقم میخوره. قطعا هم قیمت ها تا اون موقع زیر 2110 ریال نمیآد. پس نگران باشید و سهم ها رو نگهدارید تا بعد از عرضه بلوکی شاهد صعود سهم تا 2970 ریال باشید ( نه بخاطر سهامدارای صبوری مثل شما بلکه بخاطر خودشون که بلوکه مفت زدن تو رگ ) بعد هم نوبت میرسه به گزارش 9 ماهه که توی اون گزارش دیگه با خیال راحت eps واقعی رو اعلام میکنن (چون نگران عرضه بلوکی نیستن) و پرش قیمت تا 400 الی 500 تومان خواهد بود.
      راستی یه چیزی رو دقت کردید که گزارش 6 ماهه خیلی تابلو دستکاری شده. فک کنم مدیر م... شبندر تازه از اکابر اومده و یا ما رو که بیش از 20 تا 30 واحد مالی پاس کردیم و 18 سال هم سابقه داریم مثل خوذش ببو فرض کرده. فقط بخاطر اینکه شبندر رو تو پائین ترین قیمت بدن بره.
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• shimab
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 422

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
        اگه بازار مثبت باشه نزدیک درصدای منفی میشه
        ولی در غیر اینصورت منفی بالای 3% میشه
        نا امیدمان کرد
        اتا جان با این گزارش کذایی که به بورس فرستاده کل بازار را به گند خواهد کشید و باعث اصلاح بازار خواهد شد، اون از گزارش شگفت انگیز فولاد، غبشهر، سیمانیها، رویی ها اینم از گزارش شبندر x-(

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
          اتا جان با این گزارش کذایی که به بورس فرستاده کل بازار را به گند خواهد کشید و باعث اصلاح بازار خواهد شد، اون از گزارش شگفت انگیز فولاد، غبشهر، سیمانیها، رویی ها اینم از گزارش شبندر x-(
          بازار چه انتظاری از گزارش داشته؟/
          این سهم اگه بخواد مثل فولاد با دلار ازاد نفت رو بخره و فراورده هاشو بفروشه پوز هر چی فولاد رو میزنه ....... شپنا گزارش بده گروه پالایشگاه میترکه ....فقط نمیدونم چرا باز نمیشه .......
          این بد بخت سهمی 70 تومن فقط میریه تو حساب صندوق توسعه ملی .........حالا من چرا میگم شپنا چون شپنا سهم اندکی به صندوق توسعه میده و سود واقعی یک پالایشگاه رو به ما نشون میده .......
          ///

نظر

• vdtjn
            كاربر فعال
            • Feb 2012
            • 151

من متوجه نمیشم .اخه مگه جز این هم از گزارش 6 ماهه انتظار میرفت
            صحبت تعدیل تا 25 یا 30 تومن شبندر مال زمان حاله
            گول نخورید دوستان .اگر این تعدیل اتفاق بیفته که احتمالش تقریبا قطعیه سهم میبنده و همه جا میمونید .
            فکر میکنید حجم خریدهای بالا برای چی بود امروز .
            فقط برای اینکه این تعدیل باعث میشه سهم رو ببندن و بقیه ماجرا
            خبر تعدیل شبندر رو از مدیر کارگزاری و افراد دست اندر کار سازمان شنیدم .حالا نمیدونم چی بشه
            تماشا خواهیم کرد

نظر

• zagros59
              عضو عادی
              • May 2012
              • 78

با این دزد بازار در عجبم منفی ندادند !!!! جدا فکر میکردم بیشتر از اینا وجود داشته باشن .سهامدار این سهم با eps کاری نداره منتظر پتانسیل عمده است. این اعداد که شفاف سازی نمیخواست ما منتظر خبر خوراک پتروشیمی-تسعیر دلار-حذف سهم صندوق توسعه ملی بیخیال روند عادی و طرح های توسعه ای و ارزش جایگزینی که سهمو میاره رو 300 .هر یک از سه پتانسیل عمده به تنهایی سهمو رو حداقل 500 رقم میزنه.
              خلاصه به لاشه خوارانی که الان شدن مدیر و متولی میگیم که طرفتون با ضریب هوشی بالاتری از شماست. جدا قبول دارید از این پست ها بیاین بیرون غازم نمیدن بچرونید!
              یحتمل سهمو واسه تعدیل 210 ریال بسته میشه

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

سود 25 تومانی شنیده شده در حد شایعه بوده بنابرین با عدم تحقق ان اتفاق خاصی رخ نداده که در ارزش سهم تاثیر گذار باشد هرچند پایین اوردن قیمت سهم با این خبر به نفع سهامدار حقوقی برای تصاحب بلوک دور از ذهن نیست !

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

با نقذینگی سرازیر شده اخیر در هر حال بازار هنوز تشنه خرید این سهم و سایر سهام های پر پتانسیل است

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

فردا اوایل احتمالا منفی جزیی بعد صف خرید<:-p

نظر

• محمد یزدی
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 948

دوستان این گزارش شش ماهه هست گزارش مقایسه ای هنوز نیومده پس منتظر گزارش مقایسه ای باشید(مطلبی از یه سایت که عضویت ویژه اون هستم)
                      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        فردا اوایل احتمالا منفی جزیی بعد صف خرید<:-p
                        خريدار شبندر را براي تعديل مثبت 6ماهه نمي خريد که حالا دست از خريد بکشه.
                        خريدار شبندر را براي پتانسيلهاي نهفته اش مي خرد که متاسفانه فعلا خصوصي سازي و ....دارند تعديلها را براي خريدار بلوک نگه مي دارند.
                        10تومان بابت يارانه حمل و نقل
                        70تومان براي حذف 23درصدي حق حساب صندوق
                        حداقل 200تومان اختلاف نرخ ارز 1226توماني با 2550توماني اتاق بازرگاني نه ازاد 3600توماني
                        سود شبندر براي سال 1392 حداقل 300تومان خواهد بود.
                        خوش بحال خريدار بلوک
                        ...................
                        بنظر من روند شبندر همچنان مثبت خواهد بود.
                        در ضمن شنيده ام معامله بلوکي تو نيمه اول ابان خواهد بود شايد 8ابان

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....داشت ميرفت صف فروش بشه هاااا....اوفففف...ولي سهم سنگينيه...حركتش منو ياد نوساناي صندوق بازنشستگي ميندازه...
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

ترسو ها بفروشن ..من تو صف ذوب و فسپا هستم اگه .......نرسه امروز شبندر اضافه میکنم میکنم .......
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

فک کنم امروز همتون دیگه به قدرت شبندر پی ببرید ............یوهوووووووووووو
                              ///

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

حالشو ببرید. امروز حتماصف خرید میشه.
                                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

در حال کار...
                                X