پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • king
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 166

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    فولاد رو فروختم رفتم در صف شبندر یا به قول دوستان در سایت همسایه شاه بندر ...................صف رو دادن ولی باز رفتن تو صف ما هم دنباله روی خریداران فعلی ..........:))

تحلیل کیلو چنده ........یک تنه مقابل شاخص قرار گرفته شبندر ......تازه صف رو هم به زور میدن .............=))

تازه سهم دوبار شفاف سازی کرده که هر سهم دیگه ای دو بار شفاف سازی میکرد کله پا شده بود ...................تازه گزارشش در پیت بوده به قول دوستان ..........گزارش خوب باشه چی کار میکنه این سهم .........
    با سلام
    میثم جان به نظر شما کوتاه مدت تا چه قیمتی می تونه بره؟

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط n@vid پست شده است View Post
      كيانوش جان در مورد اين جلسه يكم توضيح ميدي؟
      از شانس بد من هم شپنا دارم هم شصفها
      خدا دعواي اينا رو ختم به خير كنه تا بعد از يه قرن باز بشن
      من هم شصفهاي 380توماني دارم هم شبندر 110توماني و شراز 275تومان
      شصفها را 3000تومان شبندر را 1000تومان و شراز را 1500تومان خواهم فروخت.
      ...........................
      شپنا فشار اورده است قيمت خوراک شصفها را گران کند اختلاف ايجاد شده است و قرار است فردا جلسه اي بين شصفها و وزارت نفت و شپنا برگزار شود که نتيجه ان بشود مبناي کار فروش خوراک شپنا به شصفها.بنظر مي رسد قيمت فروش خوراک بر اساس دلار اتاق بازرگاني يعني دلا 2550تومان بر قرار شود.که در اين صورت اين مسله مبناي کار پالايشگاهها خواهد شد لذا سود سهام پالايشگاهي با افزايش چشمگيري روبرو خواهد شد.
      ..................................
      ولي جاي نگراني نيست چون در اين صورت شصفها بجاي ساخت 1000تومان سود 500تومان سود خواهد ساخت که پي به اي 6ان ميشه 3000تومان
      ...............................
      ولي اين موضوع براي پالايشگاهها فوق العاده خوب خواهد بود.
      تا کنون دوبار اطلاعيه شفاف سازي زده اند که شبندر تعديل ندارد و يکبار هم گزارش 6ماهه اب دوغ خياري اعلام کرده اند که سودي نداريم و تو قيمتهاي 200تومان هم يک ماه با اعصاب سهامدار بازي کردند و شبندر را خراب کردند و صف فروش راه انداختند تا شبندر بالا نره ولي بازار زرنگ تر از اين حرفهاست و کل سهم انها را که بالغ بر 200ميليون سهم بود را از چنگشون دراورد.تا چند روز اتي معاملات شبندر به 4ميليون سهم هم نخواهد رسيد چون خريدار جديد تا کنون 200ميليون سهم از بازار جمع کرده است .معاملات امروز شبندر تو اين بازار خراب امروز 8ميليون سهم شد با 12ميليون صف خريد.
      ............................
      فردا اگه شراز را برا تعديل نبندند بازار کل سهام شراز خراب کن را مثل معاملات شبندر از چنگش در خواهد اورد .گمان نکنم ديگه بيش از 5ميليون سهم داشته باشه.
      در ضمن شراز هم مقاومت 470را شکونده است و فردا بالاي ان تثبيت خواهد شد.از شنبه با عبور شراز از 500 تازه حقوقيها مياند رو سهم.
      ..............................

نظر

• abedinejad
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 494

گزارش پیش بینی سود جدید شبندر بر اساس عملکرد 6 ماهه: (تعدیل مثبت 18 درصدی)

(2): پيشبيني عملکرد سال مالي 91 نسبت به پيش بيني عملکرد سال مالي قبل بهترتيب فروش 12 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروشرفته 4 درصد افزايش، سود عملياتي مبلع 2،061،318 ميليون ريال افزايش و سود و (زيان) خالص مبلغ 1،539،649 ميليون ريال افزايش نشان ميدهد.

(3): شرکت پيش بيني سود (زيان) هر سهم سال مالي 91 را در تاريخهاي 27/02/91 ، 27/03/91 و 28/05/91 مبلغ 143 ريال و مطابق اطلاعات پيوست مبلغ 169 ريال اعلام نموده است.

(4): بر اساس اطلاعات ارسالي شرکت، هيئتمديره تصميمدارد 10% سود خالص را جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 91 پيشنهاد نمايد.

(5): شايان ذکر است که شرکت در اطلاعيه قبلي هزينه هاي عمومي و اداري را مبلغ 828ر318ر2 ميليون ريال اعلام نموده بود که علت افزايش آن نسبت به سال گذشته را پيش بيني عدم وصول يارانه انتقال ،توزيع و فروش بيان نموده بود.لذا با توجه به اين اطلاعيه، از کل يارانه مذکور به مبلغ 266ر735ر1 ميليون ريال، 53%(معادل691ر919 ميليون ريال) آن در شش ماهه اول سال دريافت گرديده است و درنتيجه هزينه هاي اداري،عمومي و تشکيلاتي مبلغ 268ر395ر1 ميليون ريال(شامل066ر812 ميليون ريال يارانه) مي باشد.

(6): مزيد اطلاع، از کل فروش 6 ماهه اول سال، مبلغ 164ر930ر2 ميليون ريال(23% سهم صندوق توسعه) کسر گرديده است.

(7): مزيد استحضار،طبق اطلاعات پيوست، شرکت اعلام نموده است که فروش کليه فراورده هاي نفتي اعم از داخلي و صادراتي به صورت نيابتي توسط شرکت ملي پخش فراورده هاي نفتي ايران و امور بين الملل شرکت ملي نفت ايران انجام و پس از تسعير به نرخ مرجع بانک مرکزي، به صورت ريالي طبق اعلاميه هاي دريافتي از شرکت ملي پخش فراورده هاي نفتي ايران در دفاتر ثبت مي گردد.
        آخرین ویرایش توسط abedinejad؛ 2012/10/23, 16:37.

نظر

• بیل گیتس
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 167

در اصل توسط بیل گیتس1 پست شده است
          تو این بازار شبندر اینه اگه بازار مثبت کنه و اطلاعیه بلوکش بیاد صف میره رو 50 تا.

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است
          صحبت هایی از دادن نفت ارزان به شبندر مطرح شده.خبر دقیقش رو میگیرم.
          خب 20 درصد تعدیلش رو که اعلام کرد.ولی داستان چیزه دیگه ایه.این تعدیلی که شتران داد از محلی بود که همون تعدیل رو برای شبندر حساب کردیم میشه سهمی 8 تومن و باید 80 درصد تعدیل مثبت اعلام کنه که گفته در اینده این کار رو میکنم.ضمنا اگهی عرضه بلوکی هم اومد که فردا صف شبندر بالای 50 میلیون خواهد بود.دلم میسوزه که این خبرا رو میدم و کسی استفاده نمیکنه و سهم قفل میشه و ملت تازه یادشون میفته.نیازی هم ندارم روزی 30 تا جدول اکسل بدم بیرون و عدد ورقم بدم.سهم معرفی میکنم کسی اومد اومد نیومد خودش ضرر میکنه.

نظر

• abedinejad
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 494

جالبه که 2 تا شفاف سازی داده مدیر عامل! تو هیچکدوم حرفی از یارانه حمل و نقل نزده! حالا که گزارش پیش بینی می خواسته بده، اعلام کرده.

یعنی دو تا شفاف سازی پشم بود!

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
              خب 20 درصد تعدیلش رو که اعلام کرد.ولی داستان چیزه دیگه ایه.این تعدیلی که شتران داد از محلی بود که همون تعدیل رو برای شبندر حساب کردیم میشه سهمی 8 تومن و باید 80 درصد تعدیل مثبت اعلام کنه که گفته در اینده این کار رو میکنم.ضمنا اگهی عرضه بلوکی هم اومد که فردا صف شبندر بالای 50 میلیون خواهد بود.دلم میسوزه که این خبرا رو میدم و کسی استفاده نمیکنه و سهم قفل میشه و ملت تازه یادشون میفته.نیازی هم ندارم روزی 30 تا جدول اکسل بدم بیرون و عدد ورقم بدم.سهم معرفی میکنم کسی اومد اومد نیومد خودش ضرر میکنه.
              ممنون.

ما هم تاکید میکنیم تا گزارش 9 ماهه فرصت خریده . حالا تو هر قیمتی دوست دارید یا فرصت داد ..................بعدش شاید دیگه از این فرصت ها پیش نیاد;)

از محل یارانه ها 53 درصدش محاسبه شده ....اگه اشتباه نکنم باید 4 تومن دیگه به سود اضافه بشه ............اصلا این رقم چیزی نیست ..........ما برای بند های دیگری این سهمو میخریم ......مثلا این بند :

مزيد استحضار،طبق اطلاعات پيوست، شرکت اعلام نموده است که فروش کليه فراورده هاي نفتي اعم از داخلي و صادراتي به صورت نيابتي توسط شرکت ملي پخش فراورده هاي نفتي ايران و امور بين الملل شرکت ملي نفت ايران انجام و پس از تسعير به نرخ مرجع بانک مرکزي، به صورت ريالي طبق اعلاميه هاي دريافتي از شرکت ملي پخش فراورده هاي نفتي ايران در دفاتر ثبت مي گردد.
              ///

نظر

• abedinejad
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 494

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                لطفا آدرس آگهی عرضه بلوکی رو برام بگذارید.

نظر

• zagros59
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 78

پارسان شبندر پیوندتان مبارک! میدیرانی داریم مدیره! فکر کنم تا هفت جدشون رو ساپورت مالی کردن که چنین ننگی رو به جون خریدن. ثروت این مردم به دست کیا افتاده. 19 درصد دادن که نبندن. ارزان فروشی. امیدواریم زودتر بلوکیو بکنن پارسان بهتره از این ....
                  به تارگت آلرژی دارم ولی فقط ارزش جاگزینی شبدر رو حساب کنیدد بقیه پتانسیل ها بماند.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

شک نکنید که امسال سال پالایشگاهی هاست و همچنین سال اینده ............:d

وزیر نفت هم گفته اگه تحریم ها بیشتر بشه کلا صادرات نفت رو قطع میکنیم و میدیم به پالایشگاه ها به جاش فراروده هاشو صادر میکنیم ......در این صورت خود به خود سهم صندوق توسعه ملی حذف میشه چون پالایشگاه ها دارن خصوصی میشن و صادرات با این قانون اصلا به نفعشون نیست واگه بخوان بقیه پالایشگاه ها هم صادارت داشته باشن باید این قانون برداشته بشه ................ولی خوب باید صبر کرد .....;)
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/23, 21:13.
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

آگهی عرضه عمومی سهام و دارائی از طریق بورس، فرابورس و مزایده 7 آبان ماه 1391
                      سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي، مصوبات هیأت واگذاری و هیأت وزیران و به وکالت از بانک ملت و صندوق تأمین اجتماعی ( برای شرکت پالایش نفت بندر عباس )، صندوق های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری ( برای شرکت توسعه صنایع غذایی بم )، بانک های بستانکار از دولت موضوع بندهای ( 18 و 31 ) ماده واحده قانون بودجه سال 1390 کل کشور و مصوبه 258321/ت 47138 ﻫ مورخ 28/12/1390 هیأت وزیران ( برای نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم )، بانکهای تجارت و رفاه کارگران و سازمان تأمین اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح ( برای شرکت پتروشیمی تبریز ) و بانکهای مسکن، صادرات ایران و ملی ایران ( برای شرکت پالایش نفت شیراز )، سهام بنگاه های به شرح ذیل را با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد. قابل ذکر است در شرایط معامله، بند 13-1 آگهی منتشره مورخ 16/07/1391 اصلاح و بندهای 14-1 و 15-1 آگهی یاد شده حذف گردیده اند و مندرجات آگهی حاضر معتبر می باشد.

http://www.ipo.ir/uploads/Ipo-910821-mapsa_6335.pdf

====================
                      چه شود فردا ........
                      ///

نظر

• morteza93
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 516

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                        لطفا آدرس آگهی عرضه بلوکی رو برام بگذارید.
                        یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• m_r_anari
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 881

الان وقتشه که شبندر بندری بزنه.آی حال میده. >:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<>:d<
                          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

اگه نتونستید لینک بالا روباز کنید از این لینک استفاده کنید.

اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• مهدی بورسی
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 153

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                              اگه نتونستید لینک بالا روباز کنید از این لینک استفاده کنید.

http://www.ipo.ir/index.aspx?siteid=...&newsview=6522
                              این آگهی خیلی وقته رو سایت خصوصی سازی هستش . تاریخ عرضه هم هنوز مشخص نیست. زده تاریخ عرضه مطابق بند 2-4 . یعنی حداقل 20 روز بعد از آگهی نوبت اول و 13 روز بعد از آگهی نوبت دوم. حالا حداکثرش رو خدا می دونه کی میشه.

نظر

• محمد یزدی
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 948

وقت اختصاص بیش از 90 درصد سبد به شبندر(نظر شخصیی است دوستان با تحلیل خودشون خرید یا فروش کنند)

فقط بند ،4 40تومان سود داره برا سال اینده شرکت

ذوب هم برا دوستانی که نمیخواند تک سهم بشند بازدهی خوبی خواهد داشت(احتمال رقابت بر سر بلوکش بالاست-البته خودم ذوب رو با شناسایی 20 درصد سود در 2 هفته دیروز دادم رفت)

توکل بر خدا یا علی
                                بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

در حال کار...
                                X