کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز هم نصف دیروز اضافه کردیم ......خوب دیگه فک نمیکنم کسی بالاتر از من خریده باشه .............این سهم نگرانی خاصی نداره و حمایت میشه .......مخصوصا امروز .........حمایت عالی ای از سهم شد .......
2 اتفاق خیلی خیلی بزرگ برای شبندر داره میوفته که سوددهی شرکت رو متحول میکنه
هم پول صندوق توسعه ملی رو میگیره
هم ارز صادراتی اش رو در اتاق مبادلات میفروشه
به زودی سهم اش در بازار نایاب میشه
....................................
گزارش 6ماهه شبندر تعديل نداد.ولي سهم را گروهي شديدا دارند مي خرند.
اين گروه در مقابل گروهي که سهم را کنترل مي کردند ايستادند و کل سهم انها را از دستشون دراوردند و علاقه اي هم ندارند که شبندر را خراب کنند تا بيشتر جمع کنند گرچه تو روند مثبت 4 هم هر روز 40ميليون سهم مي خرند.
اين گروه براي چي شبندر را اينجوري مي خرند.؟به چه اميدي.؟
احتمالا يا خبردارند بزودي حق حساب 23درصدي صندوق را وزارت نفت کنسل مي کنه که شبندر حداقل70تومان تعديل ميده و سهم بالاي 500تومان باز ميشه.
يا خبر دارند نرخ ارز مرجع تا 1ماه ديگه ميشه1700تومان که شبندر سودش ميره رو 100تومان
يا خبر دارند به شبندر اجازه خواهند داد ارزش را تو اتاق بازرگاني به قيمت 2550تومان بفروشه که سهم حداقل 300تومان سود خواهد ساخت.و شبندر ميره تا 1000
يا خبر دارند که شبندر بزودي محصولات خودش را با ارز اتاق بازرگاني يعني 2550تومان خواهد فروخت.
......................
هر چه هست نتيجه اش حرکت صعودي شبندر هست فعلا بطرف 300تومان
و ما هم با سهم تا1000تومان هستيم.
2 اتفاق خیلی خیلی بزرگ برای شبندر داره میوفته که سوددهی شرکت رو متحول میکنه
هم پول صندوق توسعه ملی رو میگیره
هم ارز صادراتی اش رو در اتاق مبادلات میفروشه
به زودی سهم اش در بازار نایاب میشه
....................................
......................
هر چه هست نتيجه اش حرکت صعودي شبندر هست فعلا بطرف 300تومان
و ما هم با سهم تا1000تومان هستيم.
کیانوش جان جناب ارمان ویرایش کرده پستشون رو .........;) شما ویرایش نمیکنید ؟;) گفتم چرا پیش بینی ما اشتباه در اومد و سهمی که داشت کنترل میشد از کنترل خارج شد ....البته ما هم ریسک نکریدم و حامیان قبلی رو رها و دنباله روی خریداران جدید شدیم .........=))
راستی یه زمانی قیمت ذوب از شبندر بالاتر رفت و امروز شبندر از ذوب بالاتر ........در عرضه اولیه هم ذوب بالاتر از شبندر عرضه شد و شبندر ذوب رو گرفت و غورت داد و این رقابت همچنان پابر جاست ..... زمان نشون میده ذوب بهتره یا شبندر .........و خریدار کدوم قدر تر و قوی تره ..........البته ذوب فرابورسی و شبندر بورسیست. و هر دو سهم در این قیمت ها در این برهه از زمان ارزنده هست و فعلا جو به نفع ذوب ولی شبندر هم پا به پاش .........
ممکنه با یه تعدیل اندک و عرضه به هدفشون برسند. شایدم اگه مثل دیروزو امروز زورشون به خریدار نرسه و به اسم p/e بالا مشکلاتی رو بوجود بیارن. خوشبینانه هم که نگاه کنیم اینه که نور چشمی ها (نه خریدار بلوکی) خریداشون رو انجام دادن و سیگنال دیروز در مورد فروش گوگرد... به نرخ آزاد کار خودشونه و دیگه میخان پتانسیلی آزاد کنند. به هر حال مراقب از طلا ارزشمند ترتون باشین
سلام ،
شتران از محل یارانه حمل و نقل 100% تعدیل مثبت می ده. نمی دونم این مساله چقدر میتونه شامل شبندر بشه. دوستان اگه اطلاعی در این زمینه دارن ما رو هم در جریان بزارن. ممنون
سلام وشب به خیر بر دوستان خوبم در سایت بورسی. من تمام شبندر ها موبه دلیل نیاز مالی نقد کردم دلم نمیومد. مثه بچه هام بودن!!! راستی دلیل مثبت شدن امروز با گزارش دیرزوشو نمی فهمم میشه کسی بهم بگه چرا امروز شبندر مثبت شده؟ نکنه جو گروه اره؟ ممنونم
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
سلام وشب به خیر بر دوستان خوبم در سایت بورسی. من تمام شبندر ها موبه دلیل نیاز مالی نقد کردم دلم نمیومد. مثه بچه هام بودن!!! راستی دلیل مثبت شدن امروز با گزارش دیرزوشو نمی فهمم میشه کسی بهم بگه چرا امروز شبندر مثبت شده؟ نکنه جو گروه اره؟ ممنونم
هیچ چیز بی دلیل نیست .......سهم ارزش جایگزینیش بالای 1200 تومنه ..................هر قیمتی زیر 500 برای این سهم مفت حساب میشه ......
اما چرا میخرن این سهمو؟ خوب حتما به سهم اعتقاد دارن و خبری در راه است ...........دیشب در همین فروم اکثرا نا امید بودن .................و خریدار امروز میتونست در منفی سهم رو به راحتی بخره ......ولی چرا سهم منفی نشد؟؟ چون خرید های گروهی داره صورت میگره و هر کی رقابت نکنه در خرید عقب میمونه ...........حالا چه خبری و چه رانتی دارن خدا داند ...........;) ولی هر چی هست دنبال تعدادن ..........در صفحه قبل جناب نقل قول حناب ارمان موجود است ........که الان اصلش در بورکس ویرایش شده ........پس اگه فردا با قدرت 250 رو رد کرد دو دستی سهمتون رو بچسبید .یا مثل من دنبال اضافه کردن باشید ............اگه هم رد نکرد پست ما رو خوندن ..........=)) که بگن نه خبری نیست ....... اره جون خودشون.... (شوخی)
کیانوش جان جناب ارمان ویرایش کرده پستشون رو .........;) شما ویرایش نمیکنید ؟;) گفتم چرا پیش بینی ما اشتباه در اومد و سهمی که داشت کنترل میشد از کنترل خارج شد ....البته ما هم ریسک نکریدم و حامیان قبلی رو رها و دنباله روی خریداران جدید شدیم .........=))
راستی یه زمانی قیمت ذوب از شبندر بالاتر رفت و امروز شبندر از ذوب بالاتر ........در عرضه اولیه هم ذوب بالاتر از شبندر عرضه شد و شبندر ذوب رو گرفت و غورت داد و این رقابت همچنان پابر جاست ..... زمان نشون میده ذوب بهتره یا شبندر .........و خریدار کدوم قدر تر و قوی تره ..........البته ذوب فرابورسی و شبندر بورسیست. و هر دو سهم در این قیمت ها در این برهه از زمان ارزنده هست و فعلا جو به نفع ذوب ولی شبندر هم پا به پاش .........
خب بنظر شما کدوم رشد بیشتری روخواهد داشت . فقط یه نکته امروز ذوب پیشرووشبندر دنبال روبود
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
خب بنظر شما کدوم رشد بیشتری روخواهد داشت . فقط یه نکته امروز ذوب پیشرووشبندر دنبال روبود
ذوب 104 تومن زیان انباشته داره و تازه قرار است امسال نصف زیان رو کم کنه و در مجمع سودی تقسیم نخواهد کرد ........سال اینده ذوب اگر 100 تومان بسازد به سود 50 تومنی میرسه .......سود 50 تومنی برای ذوب در پایان سال ایمده یعنی رسیدن به قیمت های 500 تومن .............واما شبندر بدون زیان انباشته همین امسال سودی که ذوب میتونه بسازه با برداشته شدن یک بند میتونه بسازه و ممکنه هم نسازه ..................نمیتونم در مورد شبندر نظر بدم ولی خوب ذوب با دید 1 ساله میتونه به 500 برسه ......یعنی 100 درصد رشد .......
شبندر طرح توسعه هم داره که همون طرح فیمت سهم رو به بالای 300 خواهد برد بدون برداشته شدن هیچ یک از ابهام های سهم ....شبندر کارش معلوم نیست بخواد بترکونه سود 200 تومنی هم میتونه بسازه ...........
البته این وسط دلار تعیین کننده هم هست ........که اگه افت کنه گروه فولادی دوباره قیمت هاشون برمیگرده به قیمت های دو ماه پیش ......ولی خوب بعیده دیگه بر گرده .......
در نهایت در یک بازه بلند مدت شبندر رو بالاتر از ذوب میبنم ......ولی خوب فعلا ذوب هم خوبه .......
شتران بست
شبريز بست
نوبت شراز هست ببنده.
شبندر را نبستند چون اگه ميبستند بالاي 500باز ميشد و بلوک خرا خوب سود نمي کردند.
گويا معامله بلوک شبندر 7يا8ابان باشه.و بعد از اون شبندر را مي بندند تا ما حالش رو ببريم.
بايد صبر کرد تا شبندر 1000توماني را ديد.
نظر