پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Post
    این آگهی خیلی وقته رو سایت خصوصی سازی هستش . تاریخ عرضه هم هنوز مشخص نیست. زده تاریخ عرضه مطابق بند 2-4 . یعنی حداقل 20 روز بعد از آگهی نوبت اول و 13 روز بعد از آگهی نوبت دوم. حالا حداکثرش رو خدا می دونه کی میشه.
    توی این آگهی صرحتا تاریخ 7 آبان رو ذکر کرده. ضمن اینکه 7 آبان، 13 روز تمام میشه و به قولی تو حداقل زمان ذکر شده میخوان عرضه رو انجام بدن و به حداکثر نمی رسه.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

صف خريد 53ميليوني مبارک باد

نظر

• abedinejad
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 494

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
        توی این آگهی صرحتا تاریخ 7 آبان رو ذکر کرده. ضمن اینکه 7 آبان، 13 روز تمام میشه و به قولی تو حداقل زمان ذکر شده میخوان عرضه رو انجام بدن و به حداکثر نمی رسه.
        چون هر چقدر بخوان لفتش بدن، قیمت سهم میره بالا، اونوقت قیمت بلوک هم میره بالاتر.

نظر

• محمد یزدی
          عضو فعال
          • May 2011
          • 948

اگه 4 میل معامله بشه به ما میرسه
          بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• بیل گیتس
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 167

من بازم میخوام امروز اضافه کنم.

نظر

• بیل گیتس
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 167

صف بندر به تدریج به 50 میلیون خواهد رسید.

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                شبندر اگه خصوصي بشه سال 1392 با حذف 23درصد حق حساب صندوق و فروش 3.5ميليارد دلار درامد ارزيش به نرخ اتاق بازرگاني يعني 2540تومان نه ازاد ميتونه حداقل 400تومان سود بسازه.
                با پتانسيلهايي که تو سهم هست قيمت اين سهم حداقل بايد 1000تومان باشه.

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

آگهی عرضه عمومی سهام و دارائی از طریق بورس، فرابورس و مزایده 7 آبان ماه 1391
                  سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي، مصوبات هیأت واگذاری و هیأت وزیران و به وکالت از بانک ملت و صندوق تأمین اجتماعی ( برای شرکت پالایش نفت بندر عباس )، صندوق های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری ( برای شرکت توسعه صنایع غذایی بم )، بانک های بستانکار از دولت موضوع بندهای ( 18 و 31 ) ماده واحده قانون بودجه سال 1390 کل کشور و مصوبه 258321/ت 47138 ﻫ مورخ 28/12/1390 هیأت وزیران ( برای نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم )، بانکهای تجارت و رفاه کارگران و سازمان تأمین اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح ( برای شرکت پتروشیمی تبریز ) و بانکهای مسکن، صادرات ایران و ملی ایران ( برای شرکت پالایش نفت شیراز )، سهام بنگاه های به شرح ذیل را با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد. قابل ذکر است در شرایط معامله، بند 13-1 آگهی منتشره مورخ 16/07/1391 اصلاح و بندهای 14-1 و 15-1 آگهی یاد شده حذف گردیده اند و مندرجات آگهی حاضر معتبر می باشد.

نظر

• abedinejad
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 494

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                    آگهی عرضه عمومی سهام و دارائی از طریق بورس، فرابورس و مزایده 7 آبان ماه 1391
                    سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي، مصوبات هیأت واگذاری و هیأت وزیران و به وکالت از بانک ملت و صندوق تأمین اجتماعی ( برای شرکت پالایش نفت بندر عباس )، صندوق های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری ( برای شرکت توسعه صنایع غذایی بم )، بانک های بستانکار از دولت موضوع بندهای ( 18 و 31 ) ماده واحده قانون بودجه سال 1390 کل کشور و مصوبه 258321/ت 47138 ﻫ مورخ 28/12/1390 هیأت وزیران ( برای نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم )، بانکهای تجارت و رفاه کارگران و سازمان تأمین اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح ( برای شرکت پتروشیمی تبریز ) و بانکهای مسکن، صادرات ایران و ملی ایران ( برای شرکت پالایش نفت شیراز )، سهام بنگاه های به شرح ذیل را با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد. قابل ذکر است در شرایط معامله، بند 13-1 آگهی منتشره مورخ 16/07/1391 اصلاح و بندهای 14-1 و 15-1 آگهی یاد شده حذف گردیده اند و مندرجات آگهی حاضر معتبر می باشد.

من متن فایل pdf رو کامل خوندم. ظاهرا 7 آبان قراره ساعت 14 پاکتهای پیشنهاد قیمت رو باز کنند. تاریخ عرضه از طریق بورس هم حداقل 13 روز بعد از آخرین آگهی، یعنی دیروز هست. قبل از عرضه حتما خبرش باید از طریق سایت irbourse.com بیاد.

4-2- در عرضه های فرابورس تاریخ قطعی شروع عرضه از طریق بیانیه عرضه منتشره توسط شرکت فرابورس مشخص خواهد شد. متقاضیان می توانند برای آگاهی از زمان قطعی عرضه به سایت رسمی شرکت بورس به آدرس www.irbourse.com و شرکت فرابورس به آدرس www.irfarabourse.com مراجعه نمایند. لازم به ذکر است شروع عرضه، حداقل 20 روز پس از اولین آگهی و 13 روز پس از دومین آگهی خواهد بود.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

کی امروز میخواد حجم رو بده ..............................:))
                      ///

نظر

• abedinejad
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 494

خب 20 درصد تعدیلش رو که اعلام کرد.ولی داستان چیزه دیگه ایه.این تعدیلی که شتران داد از محلی بود که همون تعدیل رو برای شبندر حساب کردیم میشه سهمی 8 تومن و باید 80 درصد تعدیل مثبت اعلام کنه که گفته در اینده این کار رو میکنم.ضمنا اگهی عرضه بلوکی هم اومد که فردا صف شبندر بالای 50 میلیون خواهد بود.دلم میسوزه که این خبرا رو میدم و کسی استفاده نمیکنه و سهم قفل میشه و ملت تازه یادشون میفته.نیازی هم ندارم روزی 30 تا جدول اکسل بدم بیرون و عدد ورقم بدم.سهم معرفی میکنم کسی اومد اومد نیومد خودش ضرر میکنه.
                        میگم فکر نمی کنید یکم دیر یادتون افتاده باشه. من هنوز روی دادن حجم مبنای امروز شک دارم. ;)

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                          میگم فکر نمی کنید یکم دیر یادتون افتاده باشه. من هنوز روی دادن حجم مبنای امروز شک دارم. ;)
                          من هم تو صف هستم وقتی صف رو سنگین کردن یه احتمال دادم خصوصی سازی بخواد عرضه کنه حالا ببینیم چی میشه .........

الان اگه نگاه کنید سفارش های 100 تایی داره میاد و صف سنگین تر میشه ......
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/24, 10:03.
                          ///

نظر

• محمد یزدی
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 948

@};-2 حالت داره یا میدند یا نمیدند

اگه بدند 4 درصد میره بالا

اگه ندند بعد چند روز سهم میره گره و قیمت حوالی 300@};-

امیدوارم بدند تا اضافه کنیم
                            بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• بیل گیتس
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 167

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                              بابا حالا خوبه خودم گفتم بپایید سهم قفل نشه.من خودم خوب خریدم.منتها خبری که دیروز بهم دادن بعد از معاملات بود و نشد که سنگین ترش کنم.
                              15 تا اسیشن رو هم مامور کردم برن تو صف.خلاصه که تشنه عرضه ایم.

نظر

• abedinejad
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 494

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                من هم تو صف هستم وقتی صف رو سنگین کردن یه احتمال دادم خصوصی سازی بخواد عرضه کنه حالا ببینیم چی میشه .........

الان اگه نگاه کنید سفارش های 100 تایی داره میاد و صف سنگین تر میشه ......
                                آره واقعا، این سهم خصوصی سازی رو وسوسه میکنه . من خودم هم یه کوچولو توی صف هستم. زیاد نقدینگی نداشتم. قبلا همش رو شبندر خریده بودم. گفته بودم 95% شبندری هستم. :d

5% دیگه هم ذوب و ثباغ و کنور و شتران و قپیرا دارم. که خدا رو شکر کنور و شتران بزودی با تعدیل خیلی خوبی باز میشند. ثباغ هم بزودی.

نظر

در حال کار...
                                X