در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Postمن بازم میخوام امروز اضافه کنم.
با پتانسيلهايي که تو سهم هست قيمت اين سهم حداقل بايد 1000تومان باشه.
نظر
-
آگهی عرضه عمومی سهام و دارائی از طریق بورس، فرابورس و مزایده 7 آبان ماه 1391
سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي، مصوبات هیأت واگذاری و هیأت وزیران و به وکالت از بانک ملت و صندوق تأمین اجتماعی ( برای شرکت پالایش نفت بندر عباس )، صندوق های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری ( برای شرکت توسعه صنایع غذایی بم )، بانک های بستانکار از دولت موضوع بندهای ( 18 و 31 ) ماده واحده قانون بودجه سال 1390 کل کشور و مصوبه 258321/ت 47138 ﻫ مورخ 28/12/1390 هیأت وزیران ( برای نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم )، بانکهای تجارت و رفاه کارگران و سازمان تأمین اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح ( برای شرکت پتروشیمی تبریز ) و بانکهای مسکن، صادرات ایران و ملی ایران ( برای شرکت پالایش نفت شیراز )، سهام بنگاه های به شرح ذیل را با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد. قابل ذکر است در شرایط معامله، بند 13-1 آگهی منتشره مورخ 16/07/1391 اصلاح و بندهای 14-1 و 15-1 آگهی یاد شده حذف گردیده اند و مندرجات آگهی حاضر معتبر می باشد.
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postآگهی عرضه عمومی سهام و دارائی از طریق بورس، فرابورس و مزایده 7 آبان ماه 1391
سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي، مصوبات هیأت واگذاری و هیأت وزیران و به وکالت از بانک ملت و صندوق تأمین اجتماعی ( برای شرکت پالایش نفت بندر عباس )، صندوق های تأمین اجتماعی و بازنشستگی کشوری ( برای شرکت توسعه صنایع غذایی بم )، بانک های بستانکار از دولت موضوع بندهای ( 18 و 31 ) ماده واحده قانون بودجه سال 1390 کل کشور و مصوبه 258321/ت 47138 ﻫ مورخ 28/12/1390 هیأت وزیران ( برای نیروگاه سیکل ترکیبی جهرم )، بانکهای تجارت و رفاه کارگران و سازمان تأمین اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح ( برای شرکت پتروشیمی تبریز ) و بانکهای مسکن، صادرات ایران و ملی ایران ( برای شرکت پالایش نفت شیراز )، سهام بنگاه های به شرح ذیل را با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد. قابل ذکر است در شرایط معامله، بند 13-1 آگهی منتشره مورخ 16/07/1391 اصلاح و بندهای 14-1 و 15-1 آگهی یاد شده حذف گردیده اند و مندرجات آگهی حاضر معتبر می باشد.
من متن فایل pdf رو کامل خوندم. ظاهرا 7 آبان قراره ساعت 14 پاکتهای پیشنهاد قیمت رو باز کنند. تاریخ عرضه از طریق بورس هم حداقل 13 روز بعد از آخرین آگهی، یعنی دیروز هست. قبل از عرضه حتما خبرش باید از طریق سایت irbourse.com بیاد.
4-2- در عرضه های فرابورس تاریخ قطعی شروع عرضه از طریق بیانیه عرضه منتشره توسط شرکت فرابورس مشخص خواهد شد. متقاضیان می توانند برای آگاهی از زمان قطعی عرضه به سایت رسمی شرکت بورس به آدرس www.irbourse.com و شرکت فرابورس به آدرس www.irfarabourse.com مراجعه نمایند. لازم به ذکر است شروع عرضه، حداقل 20 روز پس از اولین آگهی و 13 روز پس از دومین آگهی خواهد بود.
نظر
-
-
در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Postخب 20 درصد تعدیلش رو که اعلام کرد.ولی داستان چیزه دیگه ایه.این تعدیلی که شتران داد از محلی بود که همون تعدیل رو برای شبندر حساب کردیم میشه سهمی 8 تومن و باید 80 درصد تعدیل مثبت اعلام کنه که گفته در اینده این کار رو میکنم.ضمنا اگهی عرضه بلوکی هم اومد که فردا صف شبندر بالای 50 میلیون خواهد بود.دلم میسوزه که این خبرا رو میدم و کسی استفاده نمیکنه و سهم قفل میشه و ملت تازه یادشون میفته.نیازی هم ندارم روزی 30 تا جدول اکسل بدم بیرون و عدد ورقم بدم.سهم معرفی میکنم کسی اومد اومد نیومد خودش ضرر میکنه.در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Postمن بازم میخوام امروز اضافه کنم.
نظر
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postمیگم فکر نمی کنید یکم دیر یادتون افتاده باشه. من هنوز روی دادن حجم مبنای امروز شک دارم. ;)
الان اگه نگاه کنید سفارش های 100 تایی داره میاد و صف سنگین تر میشه ......آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/10/24, 10:03.///
نظر
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postمیگم فکر نمی کنید یکم دیر یادتون افتاده باشه. من هنوز روی دادن حجم مبنای امروز شک دارم. ;)
15 تا اسیشن رو هم مامور کردم برن تو صف.خلاصه که تشنه عرضه ایم.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن هم تو صف هستم وقتی صف رو سنگین کردن یه احتمال دادم خصوصی سازی بخواد عرضه کنه حالا ببینیم چی میشه .........
الان اگه نگاه کنید سفارش های 100 تایی داره میاد و صف سنگین تر میشه ......
5% دیگه هم ذوب و ثباغ و کنور و شتران و قپیرا دارم. که خدا رو شکر کنور و شتران بزودی با تعدیل خیلی خوبی باز میشند. ثباغ هم بزودی.
نظر
نظر