تاثيرگذار بودن شبندر بر روي بازار در روند معاملات امروز كاملاً مشهوده
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postمدیر مالی شرکت پالایش نفت بندر عباس عنوان کرد:
اقدام برای رشد سودآوری با بهره برداری از 2 طرح
طرح افزایش ظرفیت بنزین با پیشرفت 70.50 درصدی و پروژه طراحی و ساخت مخازن نفت خام با پیشرفت فیزیکی 61.77 درصدی در دست اقدام می باشند. امید است طبق برنامه تنظیمی، این دو طرح در سال 1392 خاتمه یافته و شاهد اثرات سودآوری آنها در صورت های مالی آتی باشیم.
شرکت پالایش نفت بندرعباس پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 91 را با سرمایه 13 هزار و 800 میلیارد ریال، مبلغ 169 ریال برآورد کرده که این مبلغ نسبت به سود محقق شده سال قبل حدود 463 درصد رشد داشته است.
براساس گزارش بورس نیوز، این شرکت با توجه به عملکرد شش ماهه نخست سال جاری، 46 درصد از سود پیش بینی شده سال مالی 91 را پوشش داده است. همچنین در دوره مذکور به ترتیب فروش شرکت 25 درصد افزایش ، بهای تمام شده 24 درصد افزایش ، سود عملیاتی شرکت حدود 160 درصد افزایش و سود و زیان خالص پس از کسر مالیات 128 درصد افزایش یافته است.
با بررسی های بیشتر صورت های مالی دوره شش ماهه سال جاری مشاهده می شود که گاز مایع تولیدی شرکت در دوره مذکور نسبت به دوره مشابه سال قبل حدود 36 درصد کاهش داشته است.
در همین ارتباط صدری مدیر مالی شرکت پالایش نفت بندر عباس در رابطه با علت کاهش تولید گاز مایع در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: مطابق بررسی های به عمل آمده نه تنها مقدار تولید گاز مایع در 6 ماهه اول سال 1391 نسبت به دوره مشابه سال قبل کاهش نداشته، بلکه مقدار 31 هزار و 262 متر مکعب نیز افزایش داشته است و تولید واقعی گاز مایع برابر 235 هزار و 987 متر مکعب بوده که در زمان انتقال اطلاعات در سیستم کدال به اشتباه درج شده است. بدیهی است پس از حسابرسی صورت های مالی، ارقام مذکور اصلاح خواهند شد.
وی همچنین در خصوص دلایل کاهش 36 درصدی فروش محصول نفتا در دوره مذکور اظهار داشت: فروش محصولات تولیدی شرکت پالایش نفت بندرعباس براساس بازاریابی به عمل آمده توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران صادر می گردد و متناسب با تقاضای مشتریان میزان فروش نیز متغیر خواهد بود.
صدری در بیان اثرات تغییر نرخ ارز و نرخ فروش محصولات و همچنین نحوه فروش فرآورده ها اذعان داشت: خرید خوراک مورد نیاز و فروش محصولات تولیدی بر اساس نرخ ارز مرجع انجام می شود، لذا تغییرات ارز بر خرید و فروش شرکت تأثیرگذار نبوده است.
وی در خصوص نحوه صادرات و فروش محصول گفت: با توجه به اینکه حدود 17 درصد از فروش شرکت صادراتی است در حال حاضر بخشی از فرآورده های تولیدی توسط شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران و امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران صادر می شود و تاکنون با توجه به بحث تحریم های اعمال شده مشکل خاصی در زمینه فرآورده های تولید "شبندر" صادرات توسط شرکت های مذکور گزارش نشده است.
این مقام مسئول در ادامه درباره موضوع پیگیری برای عدم تسری سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی به شرکت پالایش نفت بندرعباس، به خبرنگار ما گفت: موضوع پیگیری عدم تسری سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی به درآمدهای "شبندر" از طریق ارجاع به مقامات ذیربط در دست پیگیری می باشد، اما متأسفانه تاکنون نتیجه ای در این رابطه حاصل نشده است.
وی همچنین در ارتباط با طرح های توسعه ای شرکت اعم از طرح افزایش ظرفیت بنزین، طراحی و ساخت مخزن نفت خام و تأسیسات اسکله شهید رجایی اذعان داشت: طرح افزایش ظرفیت بنزین با پیشرفت 70.50 درصدی و پروژه طراحی و ساخت مخازن نفت خام با پیشرفت فیزیکی 61.77 درصدی در دست اقدام می باشند. امید است طبق برنامه تنظیمی، این دو طرح در سال 1392 خاتمه یافته و شاهد اثرات سودآوری آنها در صورت های مالی آتی باشیم.
مدیر مالی شرکت پالایش نفت بندرعباس در بیان برنامه های آتی در خصوص عرضه مجدد سهام "شبندر" و یا تغییر نرخ تسعیر ارز از نرخ مرجع به نرخ مباله ای در پیش بینی های درآمد شرکت عنوان کرد: در حال حاضر برنامه ای جهت عرضه مجدد سهام براساس مصوبات سازمان خصوصی سازی و همچنین تغییر نرخ تسعیر ارز برآوردی در گزارش ها، در نظر گرفته نشده است.
وی در خاتمه در خصوص عوامل مؤثر بر رشد سودآوری شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: با توجه به استراتژیک بودن ورودی (خوراک نفت خام) و خروجی (تولید فرآورده های نفتی) این شرکت، سیاست گذاری های تولید و فروش "شبندر" توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران تنظیم می گردد و از طرفی قانون بودجه به گونه ای تدوین و تصویب می شود که بر شرکت های خصوصی سازی شده نیز تسری دارد، به عنوان نمونه 23 درصد سهم صندوق توسعه ملی، عدم استقلال کامل شرکت به عنوان یک بنگاه اقتصادی خصوصی و تسری قوانین دولتی به آن، موجب کاهش سودآوری شرکت خواهد بود.
میزان تولید گاز مایع در گزارش پیش بینی سود 91 بر اساس عملکرد 6 ماهه، 130 هزار متر مکعب ثبت شده است، در حالیکه طبق گفته مدیر ملی شبندر، این عدد اشتباه بوده و مقدار 236 هزار متر مکعب صحیح هست!! یعنی کمی کمتر از دو برابر میزان ثبت شده! چجوری میتونستن بطور غیر عمد همچین کاری کرده باشند! معلوم نیست چند تا دیگه از این مقادیری که اینجا ثبت شده صحیح باشه. ولی چیزی که مسلمه، اینه که دستهایی برای پایین نگه داشتن سود اعلامی شبندر دست دارند.
آخرین مورد هم در نظر نگرفتن باقی مطالبات از محل یارانه حمل و نقل تا پایان سال بود، که خیلی تابلو برای نگه داشتن تعدیل زیر 20% برای بسته نشدن سهم بود. حتما اگر تولید واقعی گاز مایع رو ثبت میکردند، با مجموع دریافتی یارانه حمل و نقل از 20 درصد تعدیل بیشتر میشده!
نظر
-
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postشبریز هم صف شد
نوشته اصلی توسط کيانوش
امروز هم قيمت مس ارزون شد هم ميلگرد.
مس کاتد با 14درصد کاهش قيمت از 261371ريال کيليويي شد 223573 ريال
مس مفتول هم از کيلويي 268609ريال شد 229080 ريال کيلويي
ميلگرد هم 1860تومان شد کيلويي
................
با دلار 2500تومان مس بايد تا کيلويي 19000تومان پايين بياد.
بادلار 2500تومان ميلگرد هم بايد تا کيلويي 1500تومان پايين بياد.
.....................
فعلا خونه نخريم شايد قيمت خونه بياد پايين.
فعلا سهام پالايشگاه بخريم چون محصولات پالايشگاهها با دلار 2500تومان سود وحشتناکي را براي اين صنعت به ارمغان خواهد اورد.
..................................
امروز گفتم.
شبندر را دريابيم.
شبريز را دريابيم.
شراز ...
شتران....
جا نمونيم.
.........................
قابل پيش بيني بود.
جاي شراز و شتران بخير باد.
حالا لاوان بياد خوبه.
شراز را بستند تا معامله بلوکي زياد بالا نره ولي چه غافل اينکه شايد تا انوقت شراز بالاي 800تومان باز شه.
با دلار 2500توماني و اجراي طرح و توسعه سود شبندر سال اتي کمتر از 400تومان نخواهد بود.
شبندر سال ديگه بالاي 1500تومان قيمتش هست انشالله.
نظر
-
بچه های بورکس ایده دادند با حجم صف خرید سهم جورچین بازی کنیم. شاید اگر فرصت کنم تا فردا برنامش رو بنویسم، که همیشه عددهای خوشگلی برای حجم صف ببینیم.
نظر
-
خبر تک نرخی شدن ارز شبندر رو میترکونه ........نه تنها شبتدر ......بلکه گروه قندی-روغنی - پالایشگاهی ...................
الان اعصابم داغونه به خاظر غمارگ .............از طرفی بقیه سبدمون صف خرید بود : فاذر -شبندر-فسپا -قشیر ..........
فقط نمیدونم چرا از این روغنی ها نمیتونم سود بکشم ........
x-(
شبندر با این خبر فرضت خریده .........از ما گفتن بود ............تحلیل سود شبندر با ارز 1700 تومنی رو فردا میزارم ...........
امروز غمارگ رو اگه بتونم تحلیل کنم خوبه با ارز مرجع ......حداقل امیدوار باشیم به ایندش .....غبشهر قبلا محاسبه شده بود با ارز 1700 تومنی 600 رو میسازه ...........;)
///
نظر
-
نسخه چاپی نسخه فقط متنی دریافت فایل txt ارسال این خبر به دوستان
پاسخ بهمنی به 5 پرسش مهر/
تغییر نرخ ارز مرجع قطعی شد/ ارز تک نرخی تا 10 روز آینده
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام قطعی شدن تغییر نرخ ارز 1226 تومانی، از اعلام نرخ جدید ارز (تک نرخی) تا 10 روز آینده خبر داد و گفت: کمبود ارزی برای تک نرخی شدن ارز نداریم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود بهمنی در جمع خبرنگاران در خصوص سیاست تک نرخی کردن ارز و اظهارنظرهای فراوانی که این روزها در این زمینه صورت می گیرد، گفت: باید اجازه بدهند تا سازمانهای ذیربط در این زمینه اظهارنظر کنند و نمی توان گفت که کسانی از بخش های مختلف مانند سازمان غله بیایند، در این زمینه سخن بگویند.
رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در ارتباط با برنامه های جدید دولت در زمینه ارائه نرخ جدید ارز، اظهار داشت: ما در این زمینه اقداماتی را انجام داده ایم ولی هنوز کسی نمی داند که چه نرخی تعیین شده است.
من نمیدونم چرابعضی ازدوستان خبرهای قدیمی میزارن
تهران:۰۹:۴۱ , ۱۳۹۱/۰۵/۱۵ خبرمربوط به مردادماهه
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postارز تک نرخی تا 10 روز آینده
تغییر نرخ ارز مرجع قطعی شد
محمود بهمنی در مورد نرخ ارز با تاکید بر افزایش نظارت بر بازار ارز اعلام کرده: ما تابع تصمیمات اکثریت هستیم و تصمیمات ما در شورای مربوطه و جلسات با اکثریت رای اتخاذ و تکلیف نرخ ارز حداکثر تا 10 روز مشخص خواهد شد.
وی با تاکید بر این که نرخ مرجع دلار حتما از 1226 تومان فعلی تغییر میکند، افزود: با این اتفاق، ما باید مابه التفاوت نرخ ارز 1226 تومانی با نرخ جدید را به واردکنندگان کالاهای اساسی بدهیم. ما برای واردات چهار، پنج قلم کالا مثل گندم و جو نباید همان ارز را بدهیم که همه کالاها مثل خودرو می خواهند بگیرند. ما نمیخواهیم که قیمت نان یا گوشت یا مرغ را بالا ببریم و اینها چهار پنج کالای اساسی هستند که در واردات آنها میتوانیم به واردکننده کمک کنیم تا یک مدت فرایند ذخیره سازی ما کامل شود و آن وقت این ملاحظه را حذف میکنیم.
بهمنی با تاکید بر این که تا 10 روز آینده ارز تک نرخی اجرا میشود در پاسخ به این سوال که اگر صرافیها تن به این رقم ندادند بانک مرکزی چه خواهد کرد، خاطرنشان کرد: اگر صادرکننده ما ارز را در بورس بیاورد و ما هم ارز خود را به بورس بدهیم آنها مجبور میشوند که این رقم را بپذیرند و صرافیها ممکن است با تفاوت یک تومان یا پنج ریال ارز را عرضه کنند
نظر
-
کدوم نرخ مرجع 1226توماني . نرخ مرجع مرد.
پتروشيميها که بايد خوراکشون را با دلار 2500توماني اتاق از پالايشگاهها بخرند.
بورس کالا که بايد کالاهاشون را با دلار 2500تومان بفروشند.امروز ميلگرد را تو بورس کالا به قيمت 1750تومان هم نخريدند چون قيمتش با دلار 2500تومان ميشه 1500تومان کيلويي.
شرکتهاي صادر کننده هم که بايد ارزشون را با دلار اتاق بفروشند.
شرکتهاي وارد کننده هم که بايد کالاهاشون را با دلار اتاق وارد کنند.
در اصل نرخ مرجع داره 2500تومان جا ميفته.فقط مونده اعلانش کنند.
خوش بحال پالايشگاهها.چه سودي بسازند.خصوصا شبندر که قسمتي از طرح و توسعه اش هم اول اذر راه ميفته و باقيش سال ديگه.
نظر
-
در اصل توسط abedinejad پست شده است View Postمن با گوگل این خبر رو جستجو کردم، چند تا سایت خبری این خبر رو 15 مرداد گذشته زدند، میشه لینک خبرتون رو بگذارید!!
آقا شرمندم بخدا من از persian tahlil خبرو زدم فکر کردم درسته . الان که سرچ کردم دیدم ماله تاریخ 15/ 5 ولی نمیدونم چرا این سایت این خبرو امروز گذاشته بود . تا حالا همچین موردی از این سایت ندیده بودم خداییش . به هر حال عذر خواهم !!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
خیلی جالبه چون این خبر که من زدم هم توی اخبار ویژه سایت بود و هم توی اخبار بورسی اقتصادی که البته الان هر دو لینک از روی سایت حذف شد. فکر کنم متوجه اشتباهشون شدند. به هر حال از دوستان مجددا عذر خواهی میکنم . قصدم اطلاع رسانی بود ولی مثل اینکه به باتلاق خورد....!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postخیلی جالبه چون این خبر که من زدم هم توی اخبار ویژه سایت بود و هم توی اخبار بورسی اقتصادی که البته الان هر دو لینک از روی سایت حذف شد. فکر کنم متوجه اشتباهشون شدند. به هر حال از دوستان مجددا عذر خواهی میکنم . قصدم اطلاع رسانی بود ولی مثل اینکه به باتلاق خورد....!!
نظر
-
نظر