کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من با این که نقدینگی قابل توجهی داشتم و فنوال و تپمپی و کاذر رو میتونستم بخرم دلم نیومد هیچی جایگزین شبندر کنم
عجب سهمیه بخدا
اخرش بالاتر خودشو خریدم
حالا به حرف کارگزارم میرسم
بهم میگفت توی پولبکها فقط میخریم و هیچ وقت نمیفروشیم
فقط ی بار 15 میل سهم رو داد و دوباره خرید و نوسان گرفت
منم 50 میل نوسان گرفتم ولی در عوض 3 برابرش نوسان دادم
حالا اگه میخواد پایین هم بیاد بیاد دیگه باهاش کار ندارم
میبینم اون روزی رو که شبندر در قیمت 5244 ریال همین بازیهارو در بیاره
حالا این خط اینم چند تا حقوقی هف خط
جناب کیانوش یک سئوال؟
اگه شبندر دلارشو به نرخ اطاق بفروشه ماده اولیش رو هم نباید به همون نسبت گرونتر از دولت بخره؟
فعلا اين بايد را براي پالايشگاهها نياوردند چنانچه اين بايد را براي صنايع پتروشيمي بعد از 1 سال اوردند ولي هنوز هم اجرا نکرده اند.در ضمن اگر بخواهند مواد اوليه را گران کنند قيمت بنزين و نفت و گازوييل داخلي بايد به ليتري 6هزارتومان برسد.
لذا فعلا بنظر مي ايد در مورد پالايشگاهها قسمتي از کالاهاي انها مثل بنزين هواپيما-گوگرد کلوخه-وکيوم باتوم-قير-نفتا و....داره قيمت فروشش به دلار 2500تومان نزديک مي شود ولي فعلا به بنزين و گازوييل و نفت سفيد و نفت کوره داخلي کاري ندارند .
در ضمن دراين وضعييعت تحريم دولت علاقمند هست پالايشگاههاي داخلي سود کنند ولي نفت فروش بره و توليد بره بالا و شغل ايجاد شود.و دلار وارد کشور شود.در اين بين فقط شبندر هست که صادرات دارد و شراز و شتران و شبريز و شاوان و شپنا هيچ صادراتي ندارند.3.5 ميليارد دلار امسال و سال اتي 4ميليارد دلار.خيلي عجيب هست.
امروز دوباره گوگرد کلوخه و قير با 5درصد افزايش قيمت تو بورس کالا روبرو شدندhttp://new.ime.co.ir/imerep/simpmarketprice.aspx
لذا فعلا بايد با تعديلات مثبت پالايشگاهها همرا شد و هر وقت داستاني براي پالايشگاهها چيدند انوقت حساب و کتاب کرده و فکري بحالش مي کنيم.
فعلا اين بايد را براي پالايشگاهها نياوردند چنانچه اين بايد را براي صنايع پتروشيمي بعد از 1 سال اوردند ولي هنوز هم اجرا نکرده اند.در ضمن اگر بخواهند مواد اوليه را گران کنند قيمت بنزين و نفت و گازوييل داخلي بايد به ليتري 6هزارتومان برسد.
لذا فعلا بنظر مي ايد در مورد پالايشگاهها قسمتي از کالاهاي انها مثل بنزين هواپيما-گوگرد کلوخه-وکيوم باتوم-قير-نفتا و....داره قيمت فروشش به دلار 2500تومان نزديک مي شود ولي فعلا به بنزين و گازوييل و نفت سفيد و نفت کوره داخلي کاري ندارند .
در ضمن دراين وضعييعت تحريم دولت علاقمند هست پالايشگاههاي داخلي سود کنند ولي نفت فروش بره و توليد بره بالا و شغل ايجاد شود.و دلار وارد کشور شود.در اين بين فقط شبندر هست که صادرات دارد و شراز و شتران و شبريز و شاوان و شپنا هيچ صادراتي ندارند.3.5 ميليارد دلار امسال و سال اتي 4ميليارد دلار.خيلي عجيب هست.
امروز دوباره گوگرد کلوخه و قير با 5درصد افزايش قيمت تو بورس کالا روبرو شدندhttp://new.ime.co.ir/imerep/simpmarketprice.aspx
لذا فعلا بايد با تعديلات مثبت پالايشگاهها همرا شد و هر وقت داستاني براي پالايشگاهها چيدند انوقت حساب و کتاب کرده و فکري بحالش مي کنيم.
رفقا با اين داستان زير که بانک مرکزي اعلام کرد حساب کنيد ببينم از اول اذر با 1.5ميليارد دلار به نرخ فروش 2470تومان شبندر چقدر تعديل خواهد داشت البته تعديل ناشي از محل فروش ارز صادراتي.
وی تصریح کرد: در حال حاضر، برخی از شرکتهای مشمول ماده 27 قانون بودجه سال 91 کل کشور، همچون شرکت نفت و نیز صندوق توسعه ملی، عرضهکنندگان ارز در مرکز مبادلات ارزی هستند، اما بر اساس تصمیمات جدید بانک مرکزی، قرار بر این است که تمامی شرکتهای مشمول ماده 27 قانون بودجه سال 91 کل کشور و کلیه سازمانها و صادرکنندگان نیز ارز خود را به سیستم بانکی تحویل دهند تا در این مرکز عرضه شود.
کریمی گفت: فرمهای مخصوصی به این منظور طراحی شده است و به زودی در بانکهای عامل، کار عملیاتی آغاز خواهد شد.
جونم واستون بگه که دیروز 1 میل شبندر دادم
امروز تا 11/40 تماشا کردم و جوش خوردم که چرا فروختم
ولی لحظات اخر زدم زیرش
برای جبران حدود 17 تا 20 میل ضرر که دیروز دادم 2 میل برداشتم
صد بار عهد کردم از این سهم نوسان نگیرم ولی تا الان 150 میلیون نوسان منفی دادم
بازم خدارو شکر
نوسان گرفتن از این سهم کار سختیه ........منم نتونستم تا حالا بیشتر از 4 درصد از نوسان بگیرم ....بقیه نوسانتم ضرر بوده و مجبور شدم بالاتر بخرمو ضرر دادم....چرا سخته ؟؟
چون به طور میانیگن شبندر 4 روز صف خریده و یک روز صف فروش ..یا دیگه 3 روز صف خریده یه روز صف فروش......پس احتمال اینکه بتونی نوسان بگیری کمه ........امار صف خرید و صف فروش این سهم رو اگه از روز عرضه در بیاریم به اینی که گفتم میرسیم تا امروز ......اینه که نمیشه از این سهم دل کند ......وگرنه سهم خوب ریخته تو بازار ولی هیچی شبندر نمیشه به قول یه بابایی سهمی که در صف خرید میشه خرید و سهمی که در صف فروش میشه فروخت شبندره ..........;) شبندر لیدر بازاره.......
سلام
ارادتمند
عموما زمانی که سهم روند صعودی ودر آستانه بالا معامله میشود این اتفاق می افتد و حقیقی ها هیجان زده در صف ها حضور پیدا می کنند ولی شنبه با شروع معاملات در محدوده صفر باعث دست به دست شدن مجدد سهم میشود.
لیکن چند نکته اساسی این است که:
احتملا نفت دیگه 1 دونه سهم نمی فروشه
وچند حقوقی دلال که نوسان میگرفتند از سهم خارج شدند ودیگه سهم فروشنده حقوقی نداره
حقوقیهایی که جدیدا وارد سهم شدند هنوز مانده سهامشان کم وقیمت تمام شده بالا است
هفته آینده شاهد حضور چند حقوقی بسیار قدرتمند در سهم خواهیم بود که شاید جای نفت را در میان سهامداران بالای 1درصد راگرفته و برای بلوک آن برنامه داشته باشند.
ضمنا من حضور برخی از سهامداران حقیقی قوی را برای سهم خیلی بهتر از بعضی از حقوقی ها ی کم دانش وکم تجربه میدانم
شب به خیر
بنظرم شبندر سقف قبلی در (344) بشکنه و با چند تلورانس بالاتر به 350 سقف فعلی کانال (کانال قرمز رنگ) برسه حجم بالا و خوبی در سهم شاهدیم بشرط اینکه سهم بالای 320 تثبیت شه در کوتاه مدت به هدف میرسیم ....
جناب vdtjn نمیشه پاسخ پیام خصوصی شما رو داد ....تنظیمات پیامتون رو باید درست کنید ...
===============
اما در مورد سوالات دوستان :
سهم صندوق 23 درصد از مبلغ صادراته . صادراتش هم فک نمیکنیم بیشتر از 2.5 میلیارد دلار باشه امسال ....یعنی یه تعدیل از این محل خواهیم داشت و سهم صندوق کمتره ....البته این پیش بینی منه ...
سهم صندوق از سود نیست . از مبلغ فروشه مثلا پیش بینی کرده 3.5 میلیارد دلار صادرات داره 23 درصدش میرسه به صندوق که با دلار 1226 تومنی میشه 980 میلیارد حدودا .که این اگه حذف بشه سهمی 70 تومن به سود شبندر اضافه میشه ..................البته زیاد در نظر گرفته شک ندارم که صاداراتش بیشتر از 2.5 میلیارد دلار نباید بره طبق 6 ماهش ..........شاید هم بره..... .........
از یارانه حمل و نقل حدود5-6 تومن دیگه میتونه به سود هر سهم اضافه کنه.........;)
بدون تسعیر ارز و سایر موارد دیگه کف سود امسال شبندر رو 30 تومن در نظر میگیرم ........حالا اگه ارزش رو در مرکز مبادلات هم بفروشه دیگه سودش جهش میزنه و بالای 30-40 تومن به سود هرسهم اضافه میشه( یعنی اگه دلار رو در مرکز مبادلات بفروشه کف سود امسال میشه 60 تومن ) .....فعلا منتظر گزارش 9 ماهه میمونیم (برای روشن شدن میزان صادرات ;))و همچنین شفاف سازی در مورد نرخ دلار
قبل از هر چیز عذر خواهی میکنم که این مطلب رو اینجا میگذارم، چون دقیقا نمیدونستم کجا بگذارم. اول تو قسمت نرم افزارهای مدیریت سهام گذاشتم، ولی چون میدونستم خیلی کم بیننده است، اینجا گذاشتم. از کسانی هم که میخوان پاسخ بدند خواهش میکنم توی همون قسمت پاسخ بدند.
تو فکر این بودم که اگه بشه یه سایت طراحی کنم که مدیریت سهام رو برای کاربران انجام بده. ولی نمیدونم واقعا همچین برنامه ای چقدر طرفدار داره. اگر واقعا همچین سایتی با امکاناتی شبیه نرم افزار ره آورد نوین ساخته بشه، چند نفر حاضرند تو این سایت عضو بشند، و خرید و فروشهاشون رو تو این سایت ثبت کنند.
من خودم مدتهاست دنبال همچین نرم افزاری هستم که یا به صورت رایگان، و یا با حداقل هزینه ممکن این کار رو برام انجام بده. نرم افزار ره آورد نوین، خیلی خوبه، ولی چند تا مشکل داره.
1- مبلغ عضویت و حق استفاده خیلی بالاست. برای یه سهامدار عادی با سرمایه زیر 10 میلیون خیلی مقرون به صرفه نیست.
2- تحت وب نیست. از این نظر که نمیشه، همیشه و همه جا به پورتفوی دسترسی داشت.
خوشحال میشم اگر چنین سایتی، (حتی غیر ایرانی) میشناسید، که کار مدیریت پورتفوی رو انجام میده بهم معرفی کنید.
نفت هم مثل پارسان بخاطر شکستي که تو دغل بازيي هاش خورده سرخورده شد و از شبندر داره خارج ميشه.
فقط خدا کنه مثل مرد هر چي داره را بزاره رو درصد مثبت.بازار همه را خواهد خريد.
فعلا دور دور گروه پالايشگاه هست.
نفت هم مثل پارسان بخاطر شکستي که تو دغل بازيي هاش خورده سرخورده شد و از شبندر داره خارج ميشه.
فقط خدا کنه مثل مرد هر چي داره را بزاره رو درصد مثبت.بازار همه را خواهد خريد.
فعلا دور دور گروه پالايشگاه هست.
روز حساسیه امروز و فردا......................بالای 320 بمونه خوبه ................. این هفته هفته ی شبندره .......:d
نظر