پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

فروش ارز صادراتي
    4ميليارد دلار درامد ارزي در سال 1392
    ..........................
    مصوبه فروش ارز صادراتي همه شرکتها باعث شد بلاخره فباهنر هم حرکت کرد.
    تو همين تايپيک شبندر چند ماه پيش معرفي کرده بودمش.
    تارگتش هست 320تومان فباهنر را مي گم.

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

اضافه شد

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
        پس از محل ارز مبادلاتی باید تعدیل بده و تاثیر سودو اعلام کنه
        قطعا این اتفاق خواهد افتاد. تازه اون زمان میتروکونه.
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

کافیه 10 تا تک تومن دیگه سود بیشتر اعلام کنه که میترکونه حالا با اون ارز مبادلاتی که بیشتر از این حرفاست سودش ببینید چی میشه !!!
          توکل بر خدا

نظر

• mahyar1357
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 233

احساس می کنم از دیروز خیلیا دارن سهامای دیگشونو رد میکنن تا شبندر بخرن کاری که خودم چند روز پیش کردم.این شبندر فک کنم یه قطار سریع السیره که افراد ترجیح میدن قطارقدیمی شونو با این عوض کنن به این امید که زودتر به مقصد برسن.
            منفی شدن بعضی سهمای ارزشمند بازار چه دلیل دیگه ای غیر از این میتونه داشته باشه.البته احتمال اینکه این برداشت اشتباه باشه خیلی زیاده چون من تو بورس خیلی تازه کار و ناواردم ولی چون در حد یه احتمال بود مطرح کردم تا نظر دوستان چی باشه.
            [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• mobina
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 333

دوباره رفتم تو صف خداکنه بده
              صفش داره سنگین تر میشه
              وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

دوستان طمع هم نکنید ....چون ممکن است سهم به زودی بسته شود ....;)

البته منم امروز اضافه کردم و درصدشو به 65 درصد رسوندم .....از 50 درصد قبلی......

ولی خوب جهت یاد اوری گفتم ....که همه ی جوانب رو در نظر بگیرید
                ///

نظر

• Fundamental
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 697

مقاومتی که قبلا اعلام شد بخوبی شکسته شد. با توجه به فاندهای قوی که دیروز اعلام شد کمکی به روند صعودی کرد و تونست روند معاملات امروز رو همچنان سبز نگه داره.
                  شنبه روز بسیار بسیار مهمی برای شبندر است.

نظر

• mobina
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 333

متاسفانه نداد با این که اول صف بودم
                    فردا هم روز دیگریست برای شبندر اضافه کردن
                    وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• m_r_anari
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 881

راهکاری برای تداوم روند صعودی بازار
                      ..............
                      مدیرعامل شرکت کارگزاری شاخص سهام ادامه روند صعودی شرکت های صادرات محور را امری ممکن دانست و افزود شرکت های فعال در صنایعی همچون پتروشیمی،معدنی،پالایشگاهی و فلزات اساسی بدلیل داشتن جنبه صادراتی وجایگزینی واردات توانستن از تحولات ارزی اخیر به نفع خود استفاده نمایند و.....

وی خاطر نشان کرد با درنظرگرفتن پتانسیل بالای سهام این شرکت ها برای رشد به نظر می رسدکه روند صعودی در شرکت های مذکور همچنان ادامه دار باشد.

منبع : نما بورس

:لینک خبر

اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

امروز 100درصد به شبندرم اضافه کردم . خرید قبلیم روی 2970 ریال بود. خیلی نگران بودم که امروز نتونه صف خریدبشه یا صف را حفظ کنه که خیلی خوب عمل کرد. تا 4500 ریال هیچ مشکلی سر راهش نیست . rsi و macd هم سیگنال خرید را نشان می دهند.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

به نظرم شنبه بازار بسيار مثبت خواهد بود.
                          اکثر سهامداران زير قيمت 330تومان جاي خود را به سهامدارن جديد تشنه سهم دادند.
                          در 5روز گذسته کاري 320ميليون سهم شبندر را خريداران جديد بالاي قيمت 320تومان خريده اند.
                          اين يعني چي که روزي بيش از 50ميليون سهم شبندر را مي خرند.انهم نقد
                          ..................
                          در ضمن امروز دوباره در بورس کالا گوگرد کلوخه که از محصولات پالايشگاهها هست با 5 درصد افزايش قيمت نرخ فروش روبرو شد.
                          تا کنون گوگرد کلوخه با 63 درصد افزايش نرخ روبرو بوده است.
                          در بودجه شبندر و پالايشگاهها 1500 تو صورتهاي مالي امده است ولي اکنوت 2447معامله شد.
                          به نظر مي ايد گوگرد کلوخه با دلار 2450تومان تا 3000 رشد کند.يعني 2برابر
                          ...................
                          قبلا هم قيمت فروش بنزين هواپيما دو برابر شد.و از 1100تومان به ليتري 2200تومان رسيد.
                          قيمت وکيوم باتوم- قير و نفتا هم با افزايش قيمت روبرو شده است .
                          آخرین ویرایش توسط کيانوش؛ 2012/12/05, 17:07.

نظر

• summerwine
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 32

سلام
                            در نمودار شما rsi رفته بالای 70، خوب این نشون دهنده بیش خریده و همه حمله کردن بخرن این نشانه کاهش قیمته لذا سیگنال فروشه نه خرید؟
                            همچنین نمودار macd شما نشاندهنده سیگنال خریده چون نمودار میله ای از منفی رفته مثبت شده ولی نمی دونم چرا تو نمودارهای من macd اینجوری نیست.
                            شما می دونید علتش چیه؟ منم همون 26 12 9 رو برای macd رسم می کنم
                            سپاس

نظر

• summerwine
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 32

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                              امروز 100درصد به شبندرم اضافه کردم . خرید قبلیم روی 2970 ریال بود. خیلی نگران بودم که امروز نتونه صف خریدبشه یا صف را حفظ کنه که خیلی خوب عمل کرد. تا 4500 ریال هیچ مشکلی سر راهش نیست . rsi و macd هم سیگنال خرید را نشان می دهند.

ببخشید یادم رفت نقل قول کنم
                              حالا هم پست ارسالی رو نمیشه ویرایش کرد
                              ایکاش مدیریت محترم همکاری کنه حذف کنه
                              مجددا مطرح می کنم
                              سلام
                              در نمودار شما rsi رفته بالای 70، خوب این نشون دهنده بیش خریده و همه حمله کردن بخرن این نشانه کاهش قیمته لذا سیگنال فروشه نه خرید؟
                              همچنین نمودار macd شما نشاندهنده سیگنال خریده چون نمودار میله ای از منفی رفته مثبت شده ولی نمی دونم چرا تو نمودارهای من macd اینجوری نیست.
                              سپاس

نظر

• omidvar
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 796

[QUOTE=summerwine;247950]ببخشید یادم رفت نقل قول کنم
                                حالا هم پست ارسالی رو نمیشه ویرایش کرد
                                ایکاش مدیریت محترم همکاری کنه حذف کنه
                                مجددا مطرح می کنم
                                سلام
                                سپاس بنده هم کاملا با شما موافقم حرف دل منو زدین البته شبندر هنوز الکوی خاصی نداره ولی در همین حد هم سیگنال خرید تکنیکی نداره
                                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

در حال کار...
                                X