شبندر سهم سیاسی بورسه و لیدر
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
دوستان نمیدونم به چه دلیل دارند میگند پله پله خالی کنید این حجم معاملات برا شبندر چیز عجیبی نیست
فکر کنم با پشت سر گذاشتن 330 فعلا چند روز مثبت هست
من که از 220 بودم وفقط خریدم و میانگینم اومده بالا
وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
میدونید از چی میترسم ؟! از اینکه مثل قنیشا بشه که از 130 تومن تو یه بازه 8 ماهه شد 1500 تومن ! والا ! خوب میترسم ! شما نمیترسید؟ ! بعضی وقتها طمع هم باعث سود آوری میشه ! البته که ما به عنوان سهامدار حقیقی هیچ نقشی در آینده سهم نداریم . من فقط و فقط با یه تحلیل این سهمو خریدم حتی رو 340 هم اضافه کردم و اون تحلیل حمایت مرگ وار حقوقی سهمه که تا حالا تو بورس ندیدم ! خداییش همتونم استادید و وارد تر از ما . کدوم سهمی رو تو بورس دیدید هر روز اینقدر حجم بزنه ؟! پس من با سهم میمونم تا زمانی که حجم معاملات روزانه کم بشه به این معنی که بی قاعده و قانون بشه چون اگه خاطرتون باشه توی ریزش سهم بعد از اینکه معامله بلوکی نشد و تا 300 ریخت باز هم معاملات معنا داری روی سهم صورت میگرفت . انگار یکی نشسته داره مهندسی میکنه سهمو !!!!!!!!!!!!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
-
فعلاکه صف روخالی کرد.درمورداین سهم صف خریدمعنی نداره یعنی وقتی میگی40میلیون صف خریده نمیتونی بااطمینان بگی باقی میمونه.
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postدوست عزیز با کسانی هستم که در سیگنالی که بنده برای خرید دادم حداقل 30 % سود را در کمتر از 15 روز از این سهم گرفته اند و بدون دغ دغه و نگرانی با سود مناسب از این سهم خارج شوند.بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
اين كارشناس بازار ادامه داد: شرکتهای قندی و پالایشگاهی در حال حاضر منابع و مصارف ارزیشان با نرخ مرجع محاسبه ميشود. طبق یک قاعده ساده در صورت افزایش مساوی درصد رشد فروش و بهای تمام شده، شاهد افزایش سود ناخالص شرکتها خواهیم بود. به طور مثال شرکتی با فروش 100 ریالی و بهای تمام شده 50 ریالی دارای سود ناخالص 50 ریال خواهد بود. با افزایش 10 درصدی برای فروش و بهای تمام شده شرکت مزبور شاهد افزایش سود ناخالص آن به 55 ریال خواهیم بود. سرهنگي سپس گفت: افزایش نرخ مرجع نیز تقریبا همین اثر را روی خیلی از شرکتها که توانایی تعدیل قیمتهای فروش خود براساس این افزایش را داشته باشند، خواهد گذاشت. همچنین افزایش نرخ مرجع به عنوان یک عامل قوی براي افزایش نرخ فروش محصولات برخی شرکتها که تا کنون موفق به افزایش نرخ محصولات خود نشدهاند، در نظر گرفته میشود. وي درخصوص سهام شرکتهای قندی يادآور شد: افزایش نرخ مرجع باعث افزایش قیمت شکر وارداتی به بالای 1800 تومان در هر کیلو ميشود، که در این صورت شاهد حداقل افزایش 50درصدی در نرخ فروش محصولات این کارخانهها خواهیم بود و در نتیجه باعث افزایش سود این شرکتها خواهد شد. سرهنگي با ارائه يك مثال درخصوص سهام پالایشگاهی گفت: به عنوان مثال پالایشگاه بندر عباس اعلام كرده است در صورت تسعیر نرخ ارز برای فروش اعم از صادراتی و داخلی و همچنین مواد اولیه مصرفی با نرخ ارز مبادلهای و با فرض کسر سهم صندوق، سود هر سهم این شرکت بالغ بر 750 ریال خواهد بود و در صورت کسر نشدن سهم صندوق سود شرکت قابلیت افزایش تا دو برابر را نیز دارد. وي خاطرنشان كرد: از منظر دیگر قابل توجه است که افزایش نرخ مرجع باعث افزایش ارزش جایگزینی شرکتها و طبیعتا افزایش ارزش بسياري از شرکتهای پذیرفته شده در بورس ميشود.
نظر
-
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postدوست عزیز دلیل برا خروج؟ منطقی و با دلیل؟
من شرایط بنیادی این سهم رو عالی میبینم همچنان تکنیکالی که جای رشد تا 380 رو داره.آخرین ویرایش توسط Fundamental؛ 2012/12/04, 10:20.
نظر
-
یک نکته ای رو خدمت دوستان عرض کنم
دوستان پیش بینی سال 91 شرکت 169 در اخرین گزارش بیان شده برا امسال
اون چیزی که خیلی ازش دور مییشیم این نکته هستش که شبندر جدود 390 ریال از درامدش رو برا پوشش زیان سنوات قبل اختصاص داد
یعنی 169+390=559
یعنی سود دهی شبندر امسال در محدوده 9 55 ریال بوده
این سود با در نظر گرفتن قیمت هایی بسیار محافظه کارانه برا محصولات تولیدی شرکت نسبت به سایر هم گروهی ها هست که اگه قیمت ها واقعی در گزارش منعکس بشه سود دهی درصد قابل توجهی اضافه میشه اگه فرصت شد براتون میزارم
البته اگه یکی از دوستان زحمتش رو بکشند که چه بهتر
به هر حال حداقل حداقل حداقل سود شبندر رو 60 در نظر بگیرید قیمت سهم میشه در بازه360 تا 420(شنفت رو نگاه بندازید
بدون در نظر گرفتن هیچ مزیت دیگه
تعدیل های پی در پی پالایشگاهها رو جدی بگیرید شبندر هم ممکنه یه تعدیل سنگین بده.
برنامه برا واگذاری بلوک بالای 36 درصد که دوستان معنیش رو خیلی بهتر از من میدونند.
ارز مرجع محافظه کارانه حدود 1700
قیمت های واقعی فروش محصولات در بورس کالا
نظر شخصیه ملاک قرار ندید فقط بهش فکر کنیدبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post1- بازدهی مناسب در مدت کوتاه 2- خروج به موقع و خرید در اصلاح سهم
من شرایط بنیادی این سهم رو عالی میبینم همچنان تکنیکالی که جای رشد تا 380 رو داره.
ولی سوالم از شما اینه
ایا شبندر ارزشش همین اندازست خودتون به جواب برسید به نظرم بهتره
سیاست هر کسی در بازار سرمایه ستودنیست
توکل بر خدا
یا علیبسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
...اقا من نمیفهمم اون ادمی که 55 میلیون سهمو خریده نمیتونه 800 هزار تا سهمو که اون بالا مثل واکس گوش چسبیده به پرده صماخ بخره....عجب مللتی پیدا میشن بلاهت در هوا موج میزنه....
...پی نوشت...:خودم او ن بالا خریدم...:d[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر