پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
    خبر رانتی؟ ممنون می شم اگه اطلاع رسانی کنید. راستی همشهری عزیز خلاصه این سهم بعد مجمع باز می شه یا قبل مجمع؟ اصولاَ قبل مجمع باید باز بشه درسته؟ :)
    برای باز شدن باید ابتدا صورت حسابهای مالی بیاد که هنوز نیومده ولی من فکر می کنم توفیق اجباری میشه و در مجمع شرکت خواهیم کرد

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
      سلام
      پس از شبریز که تارگت 400 رابرا سهم به هنگام قیمت 180 تومنی تو سایت بورکس داده بودم.اولین پستم مصادف شده با پالایشگاه بندر عباس که من رشد این سهم نسبت به شراز باتوجه به ایمگه سهم تو قیمتهای 360 فرصت خرید حجمی داده ولی شبندر رو 110....باز با احتساب آهرین قیمت تابلو رشد بندر سریعتیر و بیشتر و بازیگران حقوقی سهم پرقدرت و برا کسب کرسی برخلاف شراز میدونم
      ...خوش امد میگم و خیلی ار حضورت در این فروم خوشحالم....اگر بچه های کاربر ایدی افشین ساعی رو بشناسن میدونن که یگی از کار بلدای این بازاره که تحلیلاش با ضریب خطای کمی به نتیجه میرسه...حضورتو بیشتر کن....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

اگه امروز گزارش شبندر رو کدال نشينه.فردا هم سهم باز نشه ديگه بايد بريم مجمع.چون شنبه مجمع هست.
        فردا هم که اخرين روز شراز هست با اون هم ميريم مجمع.
        من امسال چقدر مجمع رفتم.
        شيران-شصفها-کرمانشا-بکام-فباهنر-شراز-شبندر-باما-فراور-کچيني-کساوه-و.....

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

شبندر ناجی بازار و شاخص
          این برگ برنده سازمان بورس در این آَشفته بازار است

نظر

• shimab
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 422

از دوستان عزيز كيانوش، ata007 و ميثم عزيز
            يك سوال آيا صورت هاي مالي سال 90 در مجمع به تصويب خواهد رسيد؟ يعني صورت هاي مالي 90 تا مجمع آماده خواهد شد؟ آيا بعد از مجمع نماد باز خواهد شد و يا هنوز هم بايد منتظر بمانيم تا گزارش 3 ماهه و پيش بيني سال 91؟ :(

نظر

• افشین ساعی
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 88

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ...خوش امد میگم و خیلی ار حضورت در این فروم خوشحالم....اگر بچه های کاربر ایدی افشین ساعی رو بشناسن میدونن که یگی از کار بلدای این بازاره که تحلیلاش با ضریب خطای کمی به نتیجه میرسه...حضورتو بیشتر کن....
              سلام وقتی هفته پیش سایت بطوراتفافی دیدم بعد از دیدن نام مخبرالوله آیدی شما جلو چشم ظاهرشد و دیدم چن تا کاربر فریبکار بورکسی که خودت بهتر میشتاسی و کارشون عولم فریبی و.....اینحا پیدلشون نیست .تصمیم گرفتم بعد یکسال فروم نویسی تواین سایت شروع کنم...
              رشد شبندر بیشتر و مطمین تراز شراز خواهد بود

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

سلام وقتی هفته پیش سایت بطوراتفافی دیدم بعد از دیدن نام مخبرالوله آیدی شما جلو چشم ظاهرشد و دیدم چن تا کاربر فریبکار بورکسی که خودت بهتر میشتاسی و کارشون عولم فریبی و.....اینحا پیدلشون نیست .تصمیم گرفتم بعد یکسال فروم نویسی تواین سایت شروع کنم...
                سلام و درود بر جناب ساعی عزیز
                خب چشممون یه تاپیکتون توی بورکس بود ولی هیچ وقت دیگه بالا نیومد ...
                الان خوشحالم که شاهد حضور شما در این سایت هستم ....
                دوستان جناب ساعی از افراد بسیار با تجربه و بازار شناس بورس هستند .
                امیدوارم بتونیم از حضورشون استفاده کنیم .
                با تشکر
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• صبا
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 200

سلام جناب ساعی ورودتونو خوش امد میگم وارزوی موفقیت براتون دارم

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                    از دوستان عزيز كيانوش، ata007 و ميثم عزيز
                    يك سوال آيا صورت هاي مالي سال 90 در مجمع به تصويب خواهد رسيد؟ يعني صورت هاي مالي 90 تا مجمع آماده خواهد شد؟ آيا بعد از مجمع نماد باز خواهد شد و يا هنوز هم بايد منتظر بمانيم تا گزارش 3 ماهه و پيش بيني سال 91؟ :(
                    -بله تصويب خواهد شد.
                    -اماده خواهد شد.
                    -بعد از مجمع باز خواهد چون ديگه وقتي باقي نيست.
                    -احتمالا بعد از مجمع گزارش 3 ماهه جهت بازگشايي خواهد امد.
                    -صورتهاي مالي حسابرسي شده 9 ماهه و 12 ماهه سال 90 هم اماده خواهد شد.
                    -احتمالا نماد بالاي 200 تومان بازگشايي خواهد شد.اين يک تصور و تخيل قشنگ از شبندر هست.انشالله عملي گردد.
                    شبندر بايد 3 ماهه حداقل 20 تومان پوشش داده باشد.

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

...خیلی خوشحالم از حضورت و مطمینم در این فروم که فرومی با کمترین حاشیه و با کاربرهای فهیم و خوب میباشد حضور تو با اگاهی و اطلاعات کاملی که از بازار داری بسیار راه گشاست....این فروم منزل ابدی سفر فروم نویسیه منه و خوشحال میشم که تو هم با ما همراه باشی....اگر مایل باشی تاپیکی بعنوانت ایجاد بشه تا دوستان راحت تر بتونن از تجربیاتت استفاده کنند....
                      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

با توجه به خصوصی شدن شرکت در سال ۹۱، همچنین عدم لحاظ شدن سهم صندوق توسعه ملی در لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۱ و مذاکرات شرکت پالایش و پخش با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، در صورتی که کمک به صندوق توسعه ملی حذف گردد، با توجه به سهم ۲۹% فروش صادراتی شرکت، از این محل ۷۰۴ ریال سود به ازای هر سهم بر سودآوری شرکت افزوده خواهد شد.ش

نظر

• افشین ساعی
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 88

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                          سلام و درود بر جناب ساعی عزیز
                          خب چشممون یه تاپیکتون توی بورکس بود ولی هیچ وقت دیگه بالا نیومد ...
                          الان خوشحالم که شاهد حضور شما در این سایت هستم ....
                          دوستان جناب ساعی از افراد بسیار با تجربه و بازار شناس بورس هستند .
                          امیدوارم بتونیم از حضورشون استفاده کنیم .
                          با تشکر
                          حب توبورکس بخاطر رو کردن دست چند آیدی عوام فریب و مرتبط با حقوقی که کارهای کثیفی برا سود انجام میدن و به چالش کشیدن گروه رضا.ق .و دوستاش که طبل توخالی بودن و باعث ضرر خیلیها شدن مسدود شدشم..که بعدا ها با اصزاز چند تن ازدوستانم آیدی بازگشایی شد خصوصا دوست عزیز کاوه.ووووکه بورکس وبازار جذابیتش از دست داده بود و از حذوذ یکماه پیش که دوباره فعال شدم پسورد وفراموش کردم که قسمت اینجابود

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                          سلام جناب ساعی ورودتونو خوش امد میگم وارزوی موفقیت براتون دارم
                          در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                          ...خیلی خوشحالم از حضورت و مطمینم در این فروم که فرومی با کمترین حاشیه و با کاربرهای فهیم و خوب میباشد حضور تو با اگاهی و اطلاعات کاملی که از بازار داری بسیار راه گشاست....این فروم منزل ابدی سفر فروم نویسیه منه و خوشحال میشم که تو هم با ما همراه باشی....اگر مایل باشی تاپیکی بعنوانت ایجاد بشه تا دوستان راحت تر بتونن از تجربیاتت استفاده کنند....
                          منم ح.شحالم وامیدوارم بازار هم طوری باشه که خوشحالترمون کنه
                          فعلا 90سبدم شبندر با تموم شده123تومن..

بازار بهترشه و اطلاعی ازسهم نداشته باشم درخدمتیم.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

گزارش هئت مدیره شبندر بر روی کدال نشست الهی به امید تو میرم بخونمش

نظر

• asal
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 128

44 تومن زیان برای سال 90 شناسایی کرده...................

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط asal پست شده است View Post
                                44 تومن زیان برای سال 90 شناسایی کرده...................
                                http://www.codal.ir/Reports/Download...FEB8k47A%3d%3d
                                خسته نباشه واقعا".......

نظر

در حال کار...
                                X