در اصل توسط shimab پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Postسلام
پس از شبریز که تارگت 400 رابرا سهم به هنگام قیمت 180 تومنی تو سایت بورکس داده بودم.اولین پستم مصادف شده با پالایشگاه بندر عباس که من رشد این سهم نسبت به شراز باتوجه به ایمگه سهم تو قیمتهای 360 فرصت خرید حجمی داده ولی شبندر رو 110....باز با احتساب آهرین قیمت تابلو رشد بندر سریعتیر و بیشتر و بازیگران حقوقی سهم پرقدرت و برا کسب کرسی برخلاف شراز میدونم[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...خوش امد میگم و خیلی ار حضورت در این فروم خوشحالم....اگر بچه های کاربر ایدی افشین ساعی رو بشناسن میدونن که یگی از کار بلدای این بازاره که تحلیلاش با ضریب خطای کمی به نتیجه میرسه...حضورتو بیشتر کن....
رشد شبندر بیشتر و مطمین تراز شراز خواهد بود
نظر
-
در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Postسلام وقتی هفته پیش سایت بطوراتفافی دیدم بعد از دیدن نام مخبرالوله آیدی شما جلو چشم ظاهرشد و دیدم چن تا کاربر فریبکار بورکسی که خودت بهتر میشتاسی و کارشون عولم فریبی و.....اینحا پیدلشون نیست .تصمیم گرفتم بعد یکسال فروم نویسی تواین سایت شروع کنم...
رشد شبندر بیشتر و مطمین تراز شراز خواهد بود
خب چشممون یه تاپیکتون توی بورکس بود ولی هیچ وقت دیگه بالا نیومد ...
الان خوشحالم که شاهد حضور شما در این سایت هستم ....
دوستان جناب ساعی از افراد بسیار با تجربه و بازار شناس بورس هستند .
امیدوارم بتونیم از حضورشون استفاده کنیم .
با تشکریاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postاز دوستان عزيز كيانوش، ata007 و ميثم عزيز
يك سوال آيا صورت هاي مالي سال 90 در مجمع به تصويب خواهد رسيد؟ يعني صورت هاي مالي 90 تا مجمع آماده خواهد شد؟ آيا بعد از مجمع نماد باز خواهد شد و يا هنوز هم بايد منتظر بمانيم تا گزارش 3 ماهه و پيش بيني سال 91؟ :(
-اماده خواهد شد.
-بعد از مجمع باز خواهد چون ديگه وقتي باقي نيست.
-احتمالا بعد از مجمع گزارش 3 ماهه جهت بازگشايي خواهد امد.
-صورتهاي مالي حسابرسي شده 9 ماهه و 12 ماهه سال 90 هم اماده خواهد شد.
-احتمالا نماد بالاي 200 تومان بازگشايي خواهد شد.اين يک تصور و تخيل قشنگ از شبندر هست.انشالله عملي گردد.
شبندر بايد 3 ماهه حداقل 20 تومان پوشش داده باشد.
نظر
-
در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Postسلام وقتی هفته پیش سایت بطوراتفافی دیدم بعد از دیدن نام مخبرالوله آیدی شما جلو چشم ظاهرشد و دیدم چن تا کاربر فریبکار بورکسی که خودت بهتر میشتاسی و کارشون عولم فریبی و.....اینحا پیدلشون نیست .تصمیم گرفتم بعد یکسال فروم نویسی تواین سایت شروع کنم...
رشد شبندر بیشتر و مطمین تراز شراز خواهد بود[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
با توجه به خصوصی شدن شرکت در سال ۹۱، همچنین عدم لحاظ شدن سهم صندوق توسعه ملی در لایحه پیشنهادی بودجه سال ۹۱ و مذاکرات شرکت پالایش و پخش با معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، در صورتی که کمک به صندوق توسعه ملی حذف گردد، با توجه به سهم ۲۹% فروش صادراتی شرکت، از این محل ۷۰۴ ریال سود به ازای هر سهم بر سودآوری شرکت افزوده خواهد شد.ش
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسلام و درود بر جناب ساعی عزیز
خب چشممون یه تاپیکتون توی بورکس بود ولی هیچ وقت دیگه بالا نیومد ...
الان خوشحالم که شاهد حضور شما در این سایت هستم ....
دوستان جناب ساعی از افراد بسیار با تجربه و بازار شناس بورس هستند .
امیدوارم بتونیم از حضورشون استفاده کنیم .
با تشکر
در اصل توسط صبا پست شده است View Postسلام جناب ساعی ورودتونو خوش امد میگم وارزوی موفقیت براتون دارمدر اصل توسط مهربان پست شده است View Post...خیلی خوشحالم از حضورت و مطمینم در این فروم که فرومی با کمترین حاشیه و با کاربرهای فهیم و خوب میباشد حضور تو با اگاهی و اطلاعات کاملی که از بازار داری بسیار راه گشاست....این فروم منزل ابدی سفر فروم نویسیه منه و خوشحال میشم که تو هم با ما همراه باشی....اگر مایل باشی تاپیکی بعنوانت ایجاد بشه تا دوستان راحت تر بتونن از تجربیاتت استفاده کنند....
فعلا 90سبدم شبندر با تموم شده123تومن..
بازار بهترشه و اطلاعی ازسهم نداشته باشم درخدمتیم.
نظر
-
44 تومن زیان برای سال 90 شناسایی کرده...................
نظر
-
در اصل توسط asal پست شده است View Post44 تومن زیان برای سال 90 شناسایی کرده...................
http://www.codal.ir/Reports/Download...FEB8k47A%3d%3d
نظر
نظر