در اصل توسط بابک 52 پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postبالاخره شایعه است یا حقیت داره اگه فردا بتونی یه آمار از رفقایی که در شرکت پالایش و پخش دارم میگیرم و شب خبرش رو به عزیزان میدم.
نظر
-
راستش موندم به بعضی دوستان چی بگم شایعه میشه سهم میخواد تعدیل منفی بده خب چقدر 2 تومان وای خدای من ......
کسی نمیاد بگه این شرکت زیان 39 تومانی رو امسال پوشش داد
مشکل تسعیر ارزش حل شده که میتونه حداقل 17 برابر این 2 تومان تعدیل بده حداقل ومحافظه کارانه
کسی نمیاد بگه شرکت تا حالا دولتی بوده و محصولاتش رو ساده بگم به قیمت تعاونی در اختیار صنعت قرار میداده و از این به بعد میتونه از این محل هم
تعدیل بده
هیچ کس از خودش نمی پرسه چرا پالایشگاهیها پشت سر هم دارند تعدیل میدند اونم نه 10 نه 20 بلکه بالای 100 درصد
دوستان هیچ خبری نیست سهم راه خودش رو میره بی شما یا باشما ولی امیدوارم با دلیل اومده باشی و با دلیل بری
سهم خریدار خودش رو داره در این شکی به خود راه ندید
دوستان مرتب میپرسند فردا مثبته یا منفیه
بابا 5 ماه گذشت هر کس با سهم بود بالای 100 تا 200 درصد سود کرد در مقابل هم یه نوسان فرضا 20 درصدی هم به بعضی ها
داده ایا قابل مقایسه هست؟؟ ایا ارزشش این همه ریسک و وقت گذاشتن رو داره که یه نوسان کوچیک از سهم بگیری؟ خب هر کسی یه سیاستی داره؟
5 ماه بعد هم میگذره و ببینیم نوسانگیرا سود میکنند یا اونا که سهامداری رو پیشه میکنند.
----------------------------------
در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Postقبل از اینکه هدف قیمتی سهم رو در 92 بررسی بشه
لینک زیر رو که دوستان در فروم ها زحمتش رو کشیدند یه نگاه بندازید
خلاصه این لینک اینه که اگه قیمت فروش داخلی شبندر همانند پالایشگاه تبریز بشه
(چون در بورس کالا عرضه میشه به واقعیت بسیار نزدیکه و میتونید محصولات فروشی در بورس کالا رو هم روزانه رصد کنید )
حدود 51 تومان به سود شرکت اضافه میشه
پس تعدیل حاصل از مابه التفاوت فروش محصولات داخلی شبندر با پ تبریز 51 تومان
حالا بریم سر حساب
16.9 همانند امسال
40 یارانه حمل
26 بنزین سازی
34 تسعییر ارز
51 مابه التفاوت قیمتی
دوستان سودی در حوالی 1679 ریال برا سهم در سال 92بدست میاد
البته دوستان هر موردش رو قبول ندارند از سود حذف کنند و بر همون اساس سود رو تخمین بزنند
حالا pe رو هم بسته به ریسکتون بدید و قیمت رو محاسبه کنید
کمترین pe این گروه حوالی 4.7 پس هدف قیمتی میشه 785تومان
pe =6 هدف قیمتی میشه1007 تومان
pe=7 هدف قیمتی میشه حوالی 1170 تومان
دوستان این محاسبه با در نظر گرفتن ارز مرجع 1700 و ارز مرکز مبادلات برا سال بعد حدود 2000 هستش
http://img4up.com/up2/07249435295001158887.png
محاسبات شخصیه لطفا بررسی کنید،مسئولیت خرید فروش هر کسی با خودش
توکل بر خدا
یا علیآخرین ویرایش توسط محمد یزدی؛ 2012/12/09, 07:24.بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو
نظر
-
بهرحال گزارش 9 ماهه خیلی با گزارش 6 ماهه فرق میکنه بدلیل فروش ارز به قیمت مبادله ای. بنابراین عجله برای فروش نداشته باشید چون یه عده با عنوان کردن این موضوع تو این زمان (ارائه گزارش 6 ماهه حسابرسی شده نزدیک به زمان ارائه گزارش 9 ماهه ) و با درک تعدیل خفن مثبت تو گزارش 9 ماهه میخوان این سهمها رو بزخری کنن و با یکماه سرمایه گذاری (تا ارائه گزارش 9 ماهه) سود های کلان ببرن. صلاح خویش خسروان دانند. بعدا نگید نگفتیا.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
-
-
من با کارگزارم تماس گرفتم گفتم چیکا کنم ؟ گفت آقا مسخره کردی مارو میگم دست به این سهم نزن ! نزن دیگه ! چیکار به سودش داری مگه تا حالا که داشتی به خاطر سود 15 تومنیش داشتی که حال 2 تومن پریده ناراحتی ؟ !! هیچی دیگه خنک شدم خداحافظی کرده نکرده قطع کردم ! یه همچین سهامدارایی هستیم ما !!!!!!!!!!!!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
نظر