پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yosef
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 440

چیزی که پیش بینی کرده بودیم .!
    در اصل توسط yosef پست شده است View Post
    از مهمترین دلایلی که برای نوسان شبندر در این هفته میشه استناد کرد .

- رشد قیمت و حجم بالای معاملات در روزهای گذشته است که نیاز به استراحت و اصلاح داره.
    - شک و شبهات گزارش 9 ماه است
    - نمودار ها ست که در مرز مقاومت قرار دارد .

نتیجه ای که حاصل شد.

دوستان نگران نباشند ، تا سه شنبه برمیگرده.
    آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

یوسف یعنی سهم تا 337 میزارن بیاد پایین؟
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• yosef
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 440

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
        یوسف جان نکنه میخوای بگی این هفته کلا شبندر اصلاح میکنه؟
        برای جهش بالاتر به اصلاح نیاز داره .

نظر

• yosef
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 440

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
          یوسف یعنی سهم تا 337 میزارن بیاد پایین؟
          350 رو که بوسید . 337 هم ممکنه. به جو بازار بستگی داره .

نظر

• همراهان
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 56

در مورد کاهش این هفته شبندر . !!!
            اقا يوسف توجه شما را به اين تحليل زيبا جلب ميکنم:
            امروز اولین باری بود که تونستم با حجم 500000 از این سهم گردنکش نوسان بگیرم .
            فروش خیلی بالا نبود ولی خرید از صف فروش جبران کرد .
            سر انگشتی حساب کردم قیمت 3535 ریال صف فروش امروز حدود 2 تومن با صف فروش فردا فاصله بیشتر نداره.خوب شاید اصلا فرصت نداد و صف فروش نشد .
            به هر حال ریسک نکردم و همان حجم رو جایگزین کردم بنظر نمیاد صف فروش برای پس فردا هم ادامه داشته باشه مگه اینکه فروشنده امروز طمعش زیاد باشه و بخواد بازم پایین تر برداره.
            به هر حال صف فروش امروز رو نمیشد گفت صف .و زود جمع شد .البته بازار ادامه نداشت ببینیم باز صف فروش میشد یا نه .
            اما بنظر شخصی حقیر دوستانی که در بالا فروش نداشتند دیگه صلاح نیست در این قیمتها بفروشند نکنه یبار داستان صف فروش 2970 ریال 10 روز قبل دوباره تکرار بشه و دوستان جا بمونند .
            این سهم چند تا حقیقی و حقوقی حجم بالای مکار داره .امروز دقیقا حرکتی رو که چند روز قبل در حدود قیمت 3440 ریال انجام دادن تکرار کردن .صف خرید رو عرضه کردن و بسرعت قیمنت رو پایین اوردن و 8 درصد پایینتر جایگزین کردند .
            بسیار زیرک عمل میکنند هر جا که جو عمومی حاکی از کمی نگرانیه برای رشد زیاد سهم و جو رو مساعد میبینن همین شیوه تکرار خواهد شد .
            چه خوبه که دوستان هم اماده باشن و همراه با این حقوقیها و حقیقیهای نوسان گیر و حقه باز حجم بالا زمانی که روند رشد تضعیف میشه بفروشند و در پایین جایگزین کنند .
            بنظر من تا پایان این دولت روند شبندر صعودی خواهد بود .امروز شایعه ای در بازار پیچید مبنی بر اینکه سهم صندوق توسعه دو درصد افزایش یافته ولی سریعا توسط فعالان و سهامداران حجم بالای این سهم تکذیب شد .
            در هر صورت چند روزه که خریدار اجازه ارز اندام بفروشنده نداده بود ولی امروز گفتند حالا که میخوان پایین بفروشند دلیل نداره بالا بخریم ولی متاسفانه عده ای از دوستان در منفی 4 فروشنده شدند که امیدوارم این عده خرید بالای 350 تومن نداشته باشند و همشون سود شناسایی کرده باشن .
            حمایت از این سهم امروز هم مشخص بود .شک نکنید خریدار این چند روزه شبندر اجازه اصلاح زیاد نخواهد داد .از دید تکنیکال پول بک به 3420 ریال محتمله و باز عکس العمل از اون محدوده خواهیم داشت انشاء اله .
            ولی اگه اون محدوده هم جواب نده که بسیار بعید بنظر میرسه محدوده بعدی حمایت 324 تومن خواهد بود .شبندر برای اینکه امروز مثبت بشه نیاز به معاملات بالای 100 میل داشت .
            امیدواریم که ظرف یکی دو روز اینده نفسی تازه کنه و شاهد اون معاملات پرشور و نشاط و ادامه اون رنجهای میلیونی باشیم .

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

من از 100 ت شبندر رو داشتم 366 ت فروختم . پس تازه کار نیستم . دقیقاً سهم رو میشناسم . اینطور که نشون میدید ، شمایید که تاقت نداری.
              شبندر اصلا 100 تومن نبوده که شما میگی از 100 تومن این سهمو داشتی ............عمرا شما از 100 تومن یا 114 تومن این سهمو داشته باشی و دقیقا هم روی 366 فروخته باشی ..........;)

شما قرار بود به من میگی شبریز نفتشو چند میخره ......پس در روزی که به کام ما نیست اینقدر جو منفی الکی نده .......شما وقتی بالای 370 بود امروز چرا نیومدی بگی بفروشید مثل جناب بابک پناهی عزیز
              وقتی صف فروش شد خوشحال شدی ........ و تند تند داری صفحات این تاپیک رو ورق میزنی ........
              ///

نظر

• yosef
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 440

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                فردا گوهران امید و مجموعه غدیر سنگین خریدار است.
                آقا اتا شرکتهایی که فرموده بودید برای خرید سنگین میان ، چرا نیومدن.
                آیا منتطر قیمت های کمتر از این هستند . !

نظر

• yosef
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 440

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  شبندر اصلا 100 تومن نبوده که شما میگی از 100 تومن این سهمو داشتی ............عمرا شما از 100 تومن یا 114 تومن این سهمو داشته باشی و دقیقا هم روی 366 فروخته باشی ..........;)

شما قرار بود به من میگی شبریز نفتشو چند میخره ......پس در روزی که به کام ما نیست اینقدر جو منفی الکی نده .......شما وقتی بالای 370 بود امروز چرا نیومدی بگی بفروشید ؟؟ وقتی صف فروش شد خوشحال شدی ........ و تند تند داری صفحات این تاپیک رو ورث میزنی ........
                  فاکتور خریدو نمیشه نشون داد وگر نه اینکارو میکردم . اگر دقیق خواسته باشید من 1090 خریدم اما اعداد زیر 100 برای ما پول خورده که حسابش نمیکنم.

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

فاکتور خریدو نمیشه نشون داد وگر نه اینکارو میکردم . اگر دقیق خواسته باشید من 1090 خریدم اما اعداد زیر 100 برای ما پول خورده که حسابش نمیکنم.
                    شاید من اشتباه کنم
                    شبندر زیر 114 تومن را ندید
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• محمد یزدی
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 948

350 رو که بوسید . 337 هم ممکنه. به جو بازار بستگی داره .

یوسف جان

به شخصه تو این سهم و هر سهم بنیادی ،نوسانگیری معکوس رو ترجیح میدم یا به عبارتی اضافه کردن پله ای در هر منفی

تا الان که بد نبوده

با توکل بر خدا

اگه فرصت دادن یه لحظه هم برا خرید شک به خودم راه نمیدم

امروز که عالی فرصت دادند
                      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

فردا رو چطور پیش بینی میکنید؟ بفروشیم یا اضافه کنیم؟ ;)
                        ///

نظر

• yosef
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 440

شما قرار بود به من میگی شبریز نفتشو چند میخره ......پس در روزی که به کام ما نیست اینقدر جو منفی الکی نده .......شما وقتی بالای 370 بود امروز چرا نیومدی بگی بفروشید مثل جناب بابک پناهی عزیز
                          وقتی صف فروش شد خوشحال شدی ........ و تند تند داری صفحات این تاپیک رو ورق میزنی ........
                          بابا انصافتو تاپیکهای قبلی منو یه نگاه بنداز . چقدر گفتم میاد پایین . اونم با استدلال و نمودار . امروز فرصت داشتید بالاترین قیمت 3825 بفروشید. اینقدر بی انصاف نباشید.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

گزارش 9 ماهه خیلی چیز ها رو مشخص خواهد کرد ....اینکه بنمانیم یا بفروشیم را هم مشخص خواهد کرد :

انتظاراتی که از گزارش 9 ماهه داریم :

1- کاهش صادارت و کاهش سهم صندوق توسعه ملی که بالا در نظر گرفته شده برای امسال بر اساس 6 ماهه
                            2-روشن شدن قضیه تسعیر ارز در همین دو هفته ی اخر کهدر مورد مابه التفاوت ارز مرجع و مبادله ای
                            3- قیمت فروش سوخت هواپیما و انتظار تغییر قیمت این فراورده
                            4- میزان دقیق تر یارانه دریافتی حمل و نقل و کاهش هزینه های مالی در قسمت هزینه های مالی در گزارش ..

بدون هیچ تعصبی ...اگر در 9 ماهه انتظاراتی که از سهم دارم براورده نشد خروج میکنم ....
                            من تا گزارش 9 ماهه هستم ......چیزی نمانده ....
                            ///

نظر

• شطرنج باز
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 169

من از 1300 در این سهم وارد شدم در 2200 هم 3 روز این بازی بودو خواهش کردم هرکه میخواهد بفروشد سریعتر خارج شود حالا هم همین خواهش را دارم چون فکر میکنم این سهم پتانسیل رشد بسیار بالایی دارد.فروشندگان این روزها پشیمان های فردا.
                              سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• yosef
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 440

[QUOTE=meysam_sh_2020;249353]فردا رو چطور پیش بینی میکنید؟ بفروشیم یا اضافه کنیم؟
                                آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2012/12/08, 17:08.

نظر

در حال کار...
                                X