این دوستمون که سودهایش را کنور میخرید از اون زرنگاست هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ....!!!! هر روز 5 درصد میخوره . میخوای از این سودها بکنی به مام بگو بی معرفت!!;);)
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postاین دوستمون که سودهایش را کنور میخرید از اون زرنگاست هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ....!!!! هر روز 5 درصد میخوره . میخوای از این سودها بکنی به مام بگو بی معرفت!!;);)
نظر
-
بنزین 5هزار تومانی تکذیب شد!
=============
کار بجایی رسیده که بنزین 5هزارتومانی مطرح شده!!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
تو این بازار همه سعی می کنن میانگین بیارن پایین ولی من تو این شبندر از 200 تومان خرید دارم تا آخریش که گیرم اومد توی 372 تومان و هر موقعه که بتونم میانگین می برم بالا:-wمنتظرشم بینم کی امان میده
نظر
-
خبر فوری خبر فوری بنزین شد 100 تومان فردا تورا بخدا شبندراتونو بفروشید
- - - Updated - - -
خبر فوری خبر فوری بنزین شد 100 تومان فردا تورا بخدا شبندراتونو بفروشید
نظر
-
-
تقریباً همه به شبندر 1000 ت فکر میکنن . اما من شبندر 2000 ت رو میبینم (92).
دوستانی که علاقمندند اطلاعات جامعی از این پالایشگاه داشته باشن ، میتونن از لینک زیر استفاده کنند.
آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2012/12/24, 18:42.آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
۴ دي ۱۳۹۱مديرعامل فرابورس:
نماد پالايشگاه تهران به زودي بازگشايي مي شود
خبرگزاري موج - مديرعامل شرکت فرابورس ايران گفت : با ارائه اطلاعات جديد پالايشگاه نفت تهران، نماد اين شرکت به احتمال فراوان تا هفته آينده بازگشايي مي شود.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
اگر اینطور پیش بره شاید باید منتظر گروه 12 درصدی این سهم ارزشمند باشیم. کارش بجایی رسیده که فقط حجم مبنی میده ناقلا
با توجه به عدم افزایش قیمت خوراک پتروشیمیها تا پایان سال فعلا فقط و فقط گروه پتروشیمی و پالایشگاهی مورد استقبال بازار قرار گرفته شاید تا پایان سال
نظر
-
خوب بچه ها فردا کی حجم مبنا رو میده.
میگم کیانوش جان شما فردا زحمتش رو بکش.حالا همرو 1000 تومن هم نفروختی بقیه اش رو 2000 تومن بفروش جبران میشه. ایشالله
بالاخره باید خمایت کنیم دیگه.
راستی ایجور که بوش میاد سهم خشک شده و حجم مبنا رو هم زوری آخرای وقت میدن.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر