بالاخره شبریز حجمو داد نه کمتر نه بیشتر !
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
نیم نگاهی به بازار
شاخص کل در معاملات امروز 141 واحد رشد کرد و برای اولین بار در تاریخ بازار سرمایه مرز 34 هزار واحدی را نیز تجربه کرد.116 واحد از رشد 141 واحدی شاخص مربوط به دو نماد فولاد مبارکه و گل گهر بود.شاخص کل در حالی به 34090 واحد رسید که علاوه تاثیر مثبت 116 واحدی کگل و فولاد ،نماد معاملاتی شبندر نیز 25 واحد بر آن تاثیر مثبت داشت.
ارزش کل معاملات امروز نیز به 206.5 میلیارد تومان رسید که بیشترین ارزش معاملات به معاملات خرد و بلوکی وامید با 57.6 میلیارد تومان و شبندر با 19.8 میلیارد تومان تعلق داشت.شایان ذکر است از 57.6 میلیارد تومان ارزش معاملات بلوکی وامید مبلغ 57.5 میلیارد تومان به صورت بلوکی بود،بلوک 99 میلیون سهمی که همانند روز گذشته از سوی مجموعه سپه و بانک سپه واگذار شد.حدودا 5.2 میلیارد تومان شبندر نیز به صورت بلوک 14 میلیون سهمی معامله شد.
نظر
-
طبق شنیده ها شبندر مکاتباتی با بانک مرکزی در مورد تسعیر ارز جهت پرداخت پاداش و عیدی کار کنان خود داشته است در صورت صحت که شبندر را باید 400 و یا بالاتر تصور کنیموقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
زمان توقف تولید بنزین
فرهاد احمدی در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت طرح توسعه و بنزین سازی پالایشگاه نفت بندرعباس، گفت: در حال حاضر پیشرفت اجرایی این طرح نفتی به مرز 75 درصد رسیده است.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با اعلام اینکه طرح توسعه پالایشگاه بندرعباس یکی از پروژه های مهر ماندگار دولت است، تصریح کرد: با توجه به پیشرفت اجرایی و در صورت تامین به موقع منابع مالی پیش بینی می شود این پروژه تا نیمه نخست سال اینده در مدار بهره برداری قرار بگیرد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه با راه اندازی این طرح ظرفیت تولید روزانه بنزین کشور 6 میلیون لیتر و گازوئیل 8 میلیون لیتر افزایش می یابد، اظهار داشت: یکی از دلایل تاخیر در ساخت، نصب و راه اندازی این طرح پالایشگاهی عدم تامین به موقع منابع مالی و اعتباری است.
وی با یادآوری اینکه برای تکمیل و بهره برداری از طرح توسعه پالایشگاه نفت بندرعباس به 100 تا 150 میلیون یورو منابع مالی نیاز است، تبیین کرد: با بهره برداری نهایی از طرح توسعه پالایشگاههای نفت امام خمینی شازند و بندرعباس دیگر نیازی به تولید بنزین در مجتمعهای پتروشیمی نیست.
به گزارش مهر، طرح بنزین سازی پالایشگاه بندرعباس اولین طرح بنزین سازی کشور است که با دانش فنی مهندسی ایرانی طراحی و اجرا می شود، در این پروژه در کنار طرح بنزین سازی، واحدهای تصفیه گازوئیل، تصفیه گاز ترش، آب ترش، گوگرد سازی و دانه بندی گوگرد و تاسیسات جانبی هم احداث می شود.
پیش بینی میشود با بهره برداری از این طرح، در کنار افزایش عدد اکتان، بنزین تولیدی، امکان تولید روزانه حدود 8 میلیون لیتر گازوئیل یورو 5 اتحادیه اروپا هم فراهم شود.
در این طرح یک واحد ایزومریزاسیون و یک واحد ccr طراحی، ساخت و نصب می شود که متوسط عدد اکتان بنزین تولیدی پالایشگاه را به بیش از 90 افزایش مییابد ضمن آنکه در پروژه بنزین سازی پالایشگاه بندرعباس حجم سرمایه گذاری به بیش از 800 میلیون یورو میرسد.
به گزارش مهر، در حال حاضر 10 طرح توسعه، بهینه سازی و بهبود کیفیت در پالایشگاههای موجود نفت کشور با هدف تولید سالانه نزدیک به 40 میلیون لیتر بنزین و 18 میلیون لیتر گازوئیل مراحل مختلف طراحی، ساخت و راه اندازی را پشت سر می گذارد.
برای بهره برداری از این تعداد پروژه نفتی در مجموع به حدود 13 میلیارد و 500 میلیون دلار سرمایه گذاری نیاز است که با بهره برداری از آنها امکان عرضه بنزین و گازوئیل یورو پنج در سطح جایگاههای کشور فراهم می شود.
با بهره برداری کامل از این پروژه در مجموع ظرفیت تولید گاز مایع به بیش از 22 هزار بشکه، پروپیلن به 7.7 هزار بشکه، بنزین سوپر به 22 هزار بشکه، بنزین معمول 77 هزار بشکه، نفت سفید به 37 هزار بشکه، گازوئیل به 56 هزار بشکه، نفت کوره به 15 هزار بشکه و گوگرد به 700 تن در روز افزایش می یابد.
یکی از طرحهای در دست اجرا برای افزایش ظرفیت تولید بنزین و گازوئیل با استاندارد یورو پنج اتحادیه اروپا در قالب طرح توسعه پالایشگاه نفت بندرعباس در حال اجرا است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
عجب بزن بزنیه ...........خریدار موفق بشه .........چه شود .......البته که موفق میشه و این بازی از پیش تعیین شده.........:d///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postعجب بزن بزنیه ...........خریدار موفق بشه .........چه شود .......البته که موفق میشه و این بازی از پیش تعیین شده.........:d
فکر میکنی این بازی تا چه تارگتی Game Over بشه ؟اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
-
صف خرید مبارک دوستان
[SIZE=3]تا حالا برا هیچ سهمی این همه تبریک نگفته بودم و ازاین خوشحالترم که قندیهام را فدای شبندر کردم می ترسیدم که پشیمون شم
امامتوجه شدم که از خرید شبندر کسی پشیمون نمیشه[/SIZE]وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
در اصل توسط mobina پست شده است View Postصف خرید مبارک دوستان
[SIZE=3]تا حالا برا هیچ سهمی این همه تبریک نگفته بودم و ازاین خوشحالترم که قندیهام را فدای شبندر کردم می ترسیدم که پشیمون شم
امامتوجه شدم که از خرید شبندر کسی پشیمون نمیشه[/SIZE]
شما از دو سر سود کردی. چون این روزا قندیها منفی هستن. شما هم از ضرر قندیها فرارکردی و هم از شبند سود. بنابراین سود شما بیش از درصد مثبت های شبندر هستش. مبارکتون باشه.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط mobina پست شده است View Postصف خرید مبارک دوستان
امامتوجه شدم که از خرید شبندر کسی پشیمون نمیشه[/SIZE]
نظر
نظر