کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اما به شرطی که ارزش پول شما حفظ بشه ، اما اگر تا خرداد دیگه دلار بشه 8000 تومان و سهام شما تازه بشه 1200 تومان اونوقت باید گریه کرد . من تعدادی سکه به قیمت 1 میلیون فروختم و شبندر خریدم ، اما الان راستش پشیمونم :|
کاربر گرامی : فرض بگیریم دلار الان 4000 تومان است و دراینده بخواهد بشود 8000 تومان شما در اصل 100 درصد سود کردید. اما شبندر با قیت بسته شدن 450 تومان را فرض میگریم و بگفته شما بخواهد بشود 1200 تومان خوب شما حدود 170 درصد سود کردهاید . پس از رشد دلار بیشتر سود کردهاید و....و..و....و... درست است که تورم افسار گسیخته بالا خواهد رفت ولی باز شما تا حدودی در برابر تورم وحشتناک برنده میشوید.
کاربر گرامی : فرض بگیریم دلار الان 4000 تومان است و دراینده بخواهد بشود 8000 تومان شما در اصل 100 درصد سود کردید. اما شبندر با قیت بسته شدن 450 تومان را فرض میگریم و بگفته شما بخواهد بشود 1200 تومان خوب شما حدود 170 درصد سود کردهاید . پس از رشد دلار بیشتر سود کردهاید و....و..و....و... درست است که تورم افسار گسیخته بالا خواهد رفت ولی باز شما تا حدودی در برابر تورم وحشتناک برنده میشوید.
تحلیل بسیار ساده و در عین حال بسیار تیز بینانه بود . ممنونم :) حق با شماست ،خیالم راحت شد :)
من يه سوال داشتم .اينكه شبندر تو اين اوضاع نابسامان بازگشايي نشه بهتر نيست ؟ چون من شنيدم كه حقوقي هاي اكثر سهمهاي بنيادي دست به كار شده اند و دارند سهام شون رو مي فروشند كه براي هلدينگ خليج فارس نقدينگي جور كنند؟
شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
من يه سوال داشتم .اينكه شبندر تو اين اوضاع نابسامان بازگشايي نشه بهتر نيست ؟ چون من شنيدم كه حقوقي هاي اكثر سهمهاي بنيادي دست به كار شده اند و دارند سهام شون رو مي فروشند كه براي هلدينگ خليج فارس نقدينگي جور كنند؟
اتفاقاً به خاطر اتفاقات اخیر و گزارش پالایشگاهی ها اگر نگاه کنید الان شراز و شبریز با صف خرید مواجه شدند، پس من فکر می کنم الان وفت خوبی برای بازگشایی شبندره تا از فرصت پیش اومده استفاده کنه.
امروز در بورس کالا شاهد معاملات پالایشگاهی ها نیز بودیم.وکیوم باتوم شبندر با مازاد تقاضای 5000 تنی روبرو شد که همانند معاملات 4 بهمن ماه در نرخ 11145 ریال در هر کیلو معامله شد.شپنا و شبریز نیز به عرضه وکیوم باتوم خود پرداختند که نرخ آنها نسبت به معاملات قبلی تغییری نداشتند
اتفاقاً به خاطر اتفاقات اخیر و گزارش پالایشگاهی ها اگر نگاه کنید الان شراز و شبریز با صف خرید مواجه شدند، پس من فکر می کنم الان وفت خوبی برای بازگشایی شبندره تا از فرصت پیش اومده استفاده کنه.
بدان و آگاه باش آنان که غم را در دلهای مومنین میگذارند و به آنان ضرر می رسانند آتشی سوزان وجودشان را فرا خواهد گرفت و همانا ما ریاکاران را به عذابی سخت گرفتار می سازیم . ( امیدوارم این آیه واقعیت پیدا کنه )
بفرماييد : اين هم اخبار مثبت درباره پتروها ( و به دنبال آن پالايشگاهيها) :
"فقط ميخواستند پتروها را مفت از چنگ حقيقي هاي احساساتي دربياورند، از شنبه -همزمان با آغاز دهه به اصطلاح فجر- شاخص مثبته."
متن خبر:
خوراک دلاری مجتمع های پتروشیمی وجاهت قانونی ندارد (اخبار بورس)
جمشید پژویان با بیان اینکه هرگونه قیمت گذاری در زمینه خوراک تحویلی به مجتمع های پتروشیمی از سوی شورای رقابت تعیین می شود ، اظهار داشت: اقدام وزارت نفت مبنی بر ابلاغ بخشنامه ای برای دریافت مبلغ خوراک تحویلی واحدهای صادر کننده مواد پتروشیمی بر اساس ارز ،وجاهت قانونی نداشته و هیچ مبنایی برای اجرا ندارد.
این مفام مسئول در ادامه این گفتگو از پیگیری شورای رقابت در خصوص بخشنامه وزارت نفت خبر داد و گفت: بدون در نظر گرفتن نظر شورای رقابت ،هرگونه بخشنامه یا دستورالعمل در مورد نحوه قیمت گذاری کالا از سوی هر وزارتخانه ای غیر قانونی است.
گفتنی است شورای رقابت پیشتر نیز در واکنش به نحوه قیمت گذاری خودرو و سیمان از سوی نهاد های دولتی، بر غیر قانونی بودن هرگونه تصمیم گیری در این زمینه تاکید کرده بود.
خاطر نشان می شود روز گذشته برخی رسانه ها از صدور بخشنامه ای از سوی وزیر نفت خبر دادند که بر اساس آن صادر کنندگان محصولات پتروشیمی که بهای خوراک گاز و مایع خود را براساس قیمت ارز مرجع می پرداختند از این پس باید بهای خوراک بخشی از محصول که در داخل عرضه می شود را به ریال و بخشی که صادر می شود باید براساس دلاری به پالایشگاهها پرداخت کنند که احتمالاً مبنای آن بر پایه قیمت بازار آزاد خواهد بود. نمابورس
چهارشنبه 11 بهمن 1391 | 12:25
بفرماييد : اين هم اخبار مثبت درباره پتروها ( و به دنبال آن پالايشگاهيها) :
"فقط ميخواستند پتروها را مفت از چنگ حقيقي هاي احساساتي دربياورند، از شنبه -همزمان با آغاز دهه به اصطلاح فجر- شاخص مثبته."
متن خبر:
خوراک دلاری مجتمع های پتروشیمی وجاهت قانونی ندارد (اخبار بورس)
جمشید پژویان با بیان اینکه هرگونه قیمت گذاری در زمینه خوراک تحویلی به مجتمع های پتروشیمی از سوی شورای رقابت تعیین می شود ، اظهار داشت: اقدام وزارت نفت مبنی بر ابلاغ بخشنامه ای برای دریافت مبلغ خوراک تحویلی واحدهای صادر کننده مواد پتروشیمی بر اساس ارز ،وجاهت قانونی نداشته و هیچ مبنایی برای اجرا ندارد.
این مفام مسئول در ادامه این گفتگو از پیگیری شورای رقابت در خصوص بخشنامه وزارت نفت خبر داد و گفت: بدون در نظر گرفتن نظر شورای رقابت ،هرگونه بخشنامه یا دستورالعمل در مورد نحوه قیمت گذاری کالا از سوی هر وزارتخانه ای غیر قانونی است.
گفتنی است شورای رقابت پیشتر نیز در واکنش به نحوه قیمت گذاری خودرو و سیمان از سوی نهاد های دولتی، بر غیر قانونی بودن هرگونه تصمیم گیری در این زمینه تاکید کرده بود.
خاطر نشان می شود روز گذشته برخی رسانه ها از صدور بخشنامه ای از سوی وزیر نفت خبر دادند که بر اساس آن صادر کنندگان محصولات پتروشیمی که بهای خوراک گاز و مایع خود را براساس قیمت ارز مرجع می پرداختند از این پس باید بهای خوراک بخشی از محصول که در داخل عرضه می شود را به ریال و بخشی که صادر می شود باید براساس دلاری به پالایشگاهها پرداخت کنند که احتمالاً مبنای آن بر پایه قیمت بازار آزاد خواهد بود. نمابورس
چهارشنبه 11 بهمن 1391 | 12:25
جمشید پژویان استاد دانشگاه و یک اقتصاد دان هست. ایشون مساله را از زاویه دید خودش بعنوان یک اقتصاد دان مطرح کردم ! اما یادم نمیاد مقام مسئول بوده باشه !!!
ایشون انتقادشو نسبت به بخشنامه مطرح کرده اما این بخشنامه کنسل نشده!
میخوام بگم روی اخباری که سایتها چه مثبت چه منفی پخش میکنند حساس باشید. شنبه بازار مثبت خواهد بود ولی......
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
امروز با امور سهام شبندر مجددا" صحبت كردم. مسئول مربوطه گفت با مصاحبه امروز حسيني كه اعلام كرد تا آخر بهمن نماد هاي شپنا و شبندر باز مي شود مشخصه كه نمي خواهند با عرضه لاوان و هلدينگ خليج فارس تداخل پيدا كنه. گفتم چرا؟ با خنده گفت خوب حتما" دليلي داره كه بورس گذاشته بعد از عرضه اين دو شركت.
و در آخر گفت : شبندر و شپنا رو باز نميكنن تا عرضه اوليه ها از رونق نيفتن ( امور سهام شبندر)
به نظر من سهم شبندر معامله نميشه بلكه بلعيده ميشه. هلدينگ خليج فارس ريسك هاي زيادي داره و از طرفي بزرگترين شركت اصل 44 امساله و نقدينگي خيلي زيادي ميخواد. من شنيدم با توجه به طرح هاي عظيم توسعه اش 40 ميليارد دلار بدهي ارزي داره و بايد آن را با دلار مبادله اي پس بده.......... با دلار 1226 ديدن و شفاف سازي نميكنن
اگه شبندر پر قدرت نيست چرا اينكارو باهاش مي كنن. چرا بازش نميكنن كه حبابش بتركه...........
اگه شبندر پتانسيل نداره چرا نمي گن اين شركت حباب داره. بازش كنن و پايين نگهش دارن!!! خوب چند روز ميتونن پايين نگهش دارن . ارزش جايگزيني شبندر بالاي 1500 تومنه با حداقل 4-5 سال نياز به دوره ساخت و خواب سرمايه. به نظر من شبندر در سال 92 ،1000 تومان را خواهد ديد و پالاشگاه هاي فعلي هيچكدام زير 1000 نخواهند بود.
هلدينگ خليج فارس مانند پارسان شفاف نيست و حسابرسي بسيار حساس و پيچيده اي داره. من خودم 4 سال سازمان حسابرسي حسابرس بودم. اين شركت بسيار گستردست و شفاف سازي آن بسيار مشكله. فكر ميكنم اكثر كساني كه وارد اين سهم بشن( بالاي 95%) براي 15-20 درصد بازده اوليه باشه و سرمايه گذاري با ديد بلند مدت ندارن. شخليج ، پارسان نيست. چون تحليل اين شركت با اطلاعات متعارف فعلي بازار و كدال ممكن نيست. بدهي ارزي 40 ميليارد دلاري رو پنهان كردن. اكثر شركت هاي زير مجموعش تا همين 6 ماه پيش زيان ده بودن تو كدال موجوده و .... ميتونين بررسي كنين.......
بلوك 17 درصدي شبندر رو اعلام كردن 4018 ريال
بلوك 45 درصدي شبندر رو اعلام كردن 4800 ريال
در حالي كه بازار بدون توجه به اين ارقام در قيمت 4463 ريال بيش از 30 ميليون صف خريد داشته.....
و درآخر خدمت شما عزيزان بگم به احتمال خيلي زياد شبندر به تامين اجتماعي ميرسه. بعد از معامله بلوكي شبندر تازه معاملات آن ديدني خواهد بود...................
جمشید پژویان استاد دانشگاه و یک اقتصاد دان هست. ایشون مساله را از زاویه دید خودش بعنوان یک اقتصاد دان مطرح کردم ! اما یادم نمیاد مقام مسئول بوده باشه !!!
ایشون انتقادشو نسبت به بخشنامه مطرح کرده اما این بخشنامه کنسل نشده!
میخوام بگم روی اخباری که سایتها چه مثبت چه منفی پخش میکنند حساس باشید. شنبه بازار مثبت خواهد بود ولی......
رستم قاسمی یه حرفی زده ......کار باباش هم نیست اون حرف رو عملی کنه ......ولی میتونه با نرخ مبادلاتی حساب کنن ولی اینکه با دلار نوسان کنه ...عمرا
نظر