کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
آقا میثم این جدول رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
سلام توی کدال ..نمیدون توی فایل ضمیمه ی صورت های مالی 12 ماه ی شرکت بوده یا توی گزارش فعالیت هیات مدیره .......من چند ماه پیش تو همون گزارش ها دیده بودم البته اینایی که لازم بود رو سیو کردم چون کار داشتیم باهاش .......
اگر خدایی نکرده جنگ شد و یک موشک زدن تو شاهبندر عزیزمون چی میشه ? s:-s
در مورد جنگ : جنگ بشه یک نفر یک سهم نمیتونه بفروشه تو بورس ............(-: یعنی فرقی نداره که کارخونه کجا باشه موشک بخوره یا نخوره (-: میخواد زیر زمین باشه که هیچ موشکی نخوره .مهم اینه که اون سهم رو دیگه نمیتونه بفرشه ........
:D البته شاید دوستان سهامی پیدا کنن که تو جنگ هم معامله بشه =)) مثلا قندی ها ...:D یا دامپروری مگسال .....
سلام توی کدال ..نمیدون توی فایل ضمیمه ی صورت های مالی 12 ماه ی شرکت بوده یا توی گزارش فعالیت هیات مدیره .......من چند ماه پیش تو همون گزارش ها دیده بودم البته اینایی که لازم بود رو سیو کردم چون کار داشتیم باهاش .......
در مورد جنگ : جنگ بشه یک نفر یک سهم نمیتونه بفروشه تو بورس ............(-: یعنی فرقی نداره که کارخونه کجا باشه موشک بخوره یا نخوره (-: میخواد زیر زمین باشه که هیچ موشکی نخوره .مهم اینه که اون سهم رو دیگه نمیتونه بفرشه ........
:D البته شاید دوستان سهامی پیدا کنن که تو جنگ هم معامله بشه =)) مثلا قندی ها ...:D یا دامپروری مگسال .....
مگسال یه چیزش خوبه که سهامداراش در موقع جنگ میرن هر کدوم یه گاو بر می دارن به جا سهامشون:D
مگسال یه چیزش خوبه که سهامداراش در موقع جنگ میرن هر کدوم یه گاو بر می دارن به جا سهامشون:D
این هم حرفیه .....و میتونه به واقعیت بپونده ........
شانس ما جلو در گاو داری میگن برگه سهم .......ما هم که انلاین میخریم برگه سهم نداریم ...حالا برو اثبات کن ...اون موقع کابل اینترنت رو هم از زیر اعماق اب قطع میکنن اینترنتی هم نیست .......هیچی دیگه سرمون کلاه میمونه ......
ولی کلا 1000 راس گاو داره فک کنم (-: البته این امار مال سال 90 هست .فک کنم الان چند راس دیگه ای هم اضافه شده ......=))
حالا گاو هاش هم ندن گوشت گاو هارو میتونن بفروشن یا شیرشو .....:D البته اگه اونا زودتر فرار نکنن و از کشور خارج نشن :D
شانس ما گاوهاشون اسرایلی هستن .......و اسراییل جاشون رو میدونه لذا :
این صهیونیست ها چند تا از بازیگر های هالیوود و کماندوهاشون رو برای نجات اینا میفرستن برای عملیات ........ادامش هم بمونه در قسمت بعدی فیلم : زمگسا2 .......
این هم حرفیه .....و میتونه به واقعیت بپونده ........ولی کلا 1000 راس گاو داره فک کنم (-: البته این امار مال سال 90 هست .فک کنم الان چند راس دیگه ای هم اضافه شده ......=))
حالا گاو هاش هم ندن گوشت گاو هارو میتونن بفروشن یا شیرشو .....:D البته اگه اونا زودتر فرار نکنن و از کشور خارج نشن :D
شانس ما گاوهاشون اسرایلی هستن .......و اسراییل جاشون رو میدونه لذا :
این صهیونیست ها چند تا از بازیگر های هالیوود و کماندوهاشون رو برای نجات اینا میفرستن برای عملیات ........ادامش هم بمونه در قسمت بعدی فیلم : زمگسا2 .......
خیلی باحاله حتما ادامش رو بنویس
فرض کن منو عطا و فلاح و بقیه دوستان رفتیم گاو برداریم و ببریم که اینا سر میرسن و شلیک می کنن
یکمون شهید میشه و یکی جانباز البته عطا که ابوالفضل نگهدارشه>:D<
من سرشون رو گرم میکنن ...میگم اون گوساله ای که سامری در نبود عیسی براتون درست کرد که پرستش کنید ...الان زیر این گاو داریه ...یه چند تا نشونه ی چرت و پرت هم میدم میگم کتاباتون رو بیارد اگه من دروغ گفتم منو بکشید ...... ........خلاصه یه چند دقیقه ای خم و راستشون میکنم ...
بعد شما از در عقب گاوداری گاو ها رو لباس گوسفند تنشون میکنید و اگه کسی گیر داد بگید اینا گوسفندایی هستن که ژنتیکشون رو تغییر دادیم که اینقدر بزرگن (-:
بگذریم .فک کنم حالم خوش نیست ...الان ایدی ما مسدود میشه به دلیل به هم زدن بار علمی تاپیک ......:D
سلام. با این تورم افسار گسیخته مطمئن باشید شبندر تا مجمع 15000 را تجربه حواهد کرد فراموش نکنید نقدینگی که هم اکنون از بی کفایتی مسئولین بورس بسمت دلار و سکه رفته از اواخر اسفند به مسیر اصلی خود یعنی بورس برمی گردد . در ضمن قیمت پ لاوان که دوشنبه باز میشود محک خوبی برای شبندر خواهد بود. امیدوارم که توحه زیادی معطوف لاوان شود تا شبندر مسیر منطقی خود را طی کند. یادتان هست که شبریز تا نبود شبندر رشد نجومی نداشت ولی با امدن شبندر براحتی رشد کرده وبه قیمت واقعی خود یعنی 15000 نزدیک میشود.
سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش
اگر خدایی نکرده جنگ شد و یک موشک زدن تو شاهبندر عزیزمون چی میشه ? s:-s
دوست گرامی اگر بفکر جنگ باشی با هر شغل و سمتی که داشته باشی باورکن که اصلا نمیتوانی زندگی بکنی. باور کن اصلا و ابدا در ایران جنگی شروع نمیشود الا به احتمال ضعیف مثل سوریه جنگ خیابانی رخ دهد . و اگر خدایی ناکرده جنگی رخ دهد کلا همه چیز بغیر از دلبر و سرکه خاکستر میشوند.
یک مقام آگاه در شرکت پالایش نفت بندرعباس در گفتگو با خبرنگار نمابورس در خصوص توقف نماد "شبندر" گفت: تنها دلیل توقف نماد را افزایش بی رویه قیمت سهام شرکت دانست و به تبع آن سازمان بورس اطلاعاتی از شرکت درخواست کرد که این اطلاعات هم اکنون دراختیار سازمان بورس قرار گرفته و خبرها حکایت از بازگشایی نماد تا پایان بهمن ماه دارد.
وی که از انتشار نام خود صرف نظر کرد درباره دلاری شدن نرخ خوراک پتروشیمی های صادراتی و تأثیر آن بر شرکت های پالایشگاهی عنوان کرد: سود حاصل از هرگونه افزایش قیمت خوراک پتروشیمی ها نصیب دولت می شود چرا که بر مبنای اصل چهل و چهارم قانون اساسی خرید و فروش محصولات نفتی شرکت های پتروشیمی توسط دولت انجام می شوند و شرکت های پالایشگاهی در حال حاضر موظف به فروش محصولات خود بر مبنای ارز مرجع می باشد.
وی ادامه داد: تغییر نرخ فروش محصولات شرکت در سال آینده وابسته به تعیین نرخ ارز مرجع در بودجه سال آتی می باشد.
این مقام آگاه در شرکت پالایش نفت بندر عباس درباره وضعیت طرح های توسعه ای شرکت اظهار کرد: پروژه تأسیسات اسکله شهید رجایی از جمله سه طرح توسعه ای شرکت بوده که تا پایان سال 91 به بهره برداری می رسد ، دیگر طرح شرکت مربوط به طراحی و ساخت سه مخزن نفت خام 500 هزار بشکه ای می باشد که در حال انجام است. همچنین و طرح افزایش ظرفیت بنزین نیز به عنوان بزرگترین طرح شرکت باید تا پایان سال 92 به بهره برداری می رسد که اما به دلیل کمبود نقدینگی مورد نیاز برای این طرح به نظر می رسد که بهره برداری از آن به تعویق افتد.
وی با اشاره به تولید 340هزار بشکه ای شرکت گفت: شرکت در حال حاضر از ظرفیت 100درصدی خود برای تولید استفاده می کند.
وی همچنین با اشاره به افزایش 19هزارو 679 درصدی سود انباشته در پایان دوره مالی شرکت نسبت به دوره 6ماهه سال گذشته گفت: طلب 6 هزار میلیارد ریالی شرکت پالایش نفت بندرعباس از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی در سال گذشته در 3 ماهه اول سال جاری وصول شد و سبب شد تا سود انباشته تعدیل شده در سال جاری افزایش چشم گیری را تجربه کند.
وی در پایان از ارائه گزارش های 9ماهه شرکت در اوایل هفته آتی خبر داد و افزود: شرکت در اویل هفته آتی گزارش 9 ماهه خود را جهت انتشار به سازمان بورس اعلام می کند و این در شرایطی است که احتمال تعدیل مثبت در این گزارش وجود دارد.
نظر