در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
-
ما گفتیم شپنا 1500 باز میشه بعضی از دوستان ناراحت شدن این قیمت های نجومی رو از کجا میارید.عرض کردیم با توجه به اینکه همه سهامها از ابتدای سال 2 تا 3 برابر شده بعید نیست تو این قیمت ها باز بشه. ولی دیدی که خیلی بیشتر از اینها باز شد فقط و فقط بدلیل ارزنده بودن سهمامهای نفتی . بهرحال مبارکه سهامداراش باشه.
راستی شبندر رو هم پیش بینی کردیم اگه شایعاتش درست باشه رو 900 باز بشه با صف سنگین ولی اگه درست نباشه با تعدیل مثبتی که میده احتمالا بین 500 تا 550 باز بشه با صف سنگیناگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
با سلام
بخشی از گزارش روز چهارشنبه به سارمان ارسال شده است و بخش پایانی اون هم امروز تحویل بورس شد حالا باید بورس این گزارشات رو بزاره رو کدال و به امید خدا پبش بینی میشه 24 بهم روز بازگشائی شبندر عزیز باشه.
اون شایعات هم فعلا محقق نشده و فقط تعدیل مثبت خوبی داده لذا پیش بینی میشه بین 500 تا 550 بازبشه با صف خرید سنگین.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postايا کسي هم هست که ديگه به تارگت 1000توماني شبندر شک کند.
اين صحبت تارگت 1000توماني را چند ماه پيش زماني که شبندر 114تومان بود را کيانوش عرض کرد و خيليها خنديدند.
منتظر تارگت1000توماني مي مانيم.
ولی داداش تو این مملکت آشغال هم بخری شب بخوابی صبح بلند شی روش میره
جای تعجب نداره
والااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
البته منظورم جسارت نیستفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
سلام
روزنامه دنیای اقتصاد مورخ 91/11/21
..... کارشناسان بازارمعتقدند یکی از دلایل اقبال بیش از حد به نماد بندرعباس پیش از بسته شدن نماد، توقف عمده نمادهای گروه پالایشگاهی و انتقال اقبال معامله گران به یک نماد قابل معامله بود. در این گروه ، شنیده ها حکایت از پیش بینی سود 340 ریالی برای هرسهم پالایشگاه بندعباس دارد.
-------------------------------------
این سود یعنی 130% تعدیل
حالا شما قیمت سهم رو مشخص کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postاینقدر خبرهای جورواجور راجع به این سهم شنیدم دیگه نمیدونم چیو باور کنم ؟!!! حالا اینا به کنار ، زیاد احساساتی نباشین دوستان . علارغم میل باطنیم چشمم آب نمیخوره تا عید از 650 رد کنه :(
البته یه موضوع مهم اینه که فکر نکنید که این سهم تا الان شق القمر کرده ها. چون اکثر سهامها از ابتدای سال تا الان بیش از 2 تا 3 و حتی 4 برابر شده اند یه نگاه به برخی از اونها بندازید متوجه میشید که شبندر فقط یه کمی از اونها جلوتره.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
-
با احترام به نظرات دوستان ...
لطفا تارگتهای بالا ندید ...
شپنا داستانش با این سهم فرق میکنه
نظر من حدود 10 % بالای قیمت بسته است .
با این 34 تومنی که الان زمزمه اش پیچیده پی به ای سهم حدود 14 میشه
قطعا انتظارات بازار خیلی بیشتر از این هست .
و اول باید دید دلار در بودجه چند اعلام میشه و بعد سهم صندوق و بعد نرخ تسعیر و ...
.................................................. .................................................. ..
روز بسته شدن سهم با 17 میلیون صف خرید بسته شد .
قطعا حقوقی هایی که توی صف بودند و این چنین با ولع سهم را می خریدند با پتانسیل های این سهم بهتر از من و شما آگاه بودند .
قطعا به اخبار رانتی هم دسترسی داشته اند ...
من هم دوست دارم که سهم بالا باز بشه ولی رشد اهسته و پیوسته برای سهم خیلی بهتره ...
قطعا سهم اهداف بالایی دارد ولی نه یکشبه ...
سهامداری تا مجمع بهترین کار به نظر من است .
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postمن حرفهای همه دوستان رو قبول دارم اما با سود 34 تومانی ، میشه پی به ای تقریبا 28 . یه ذره یه جوری نیست ؟
من از خدامه که رو 1200 باز شه . فعلا بهترین کار اینه که امیدوار باشیم از نظر من .
1- پی به ائی
2- درصد نقدشوندکی
3- ارزش جایگزینی ( که در مورد پالایشکاهی ها اهمیتی کمتر از پی به ائی نداره)
4- درصد تقسیم سود
5- وضعیت گروه
6- روانشاسی بازار
و....
توجه کنید اگر قراره فقط به پی به ائی نگاه کنید بهتره برید سهامهای خودروئی با پی به ائی منفی که از صفر هم کمتره بخرید و یا سهام های بانکی با پی به ائی بین 3 تا 4 بخرید.
همنطور که میبیند پی به ائی قندی ها هم که مورد توجه بازار هستن خیلی بالاست پس فقط به پی به ائی بعنوان یک فاکتور تنها نمی شه تصمیم گیری کرد این قانون معاملات هست.
صمن اینکه شبندر هنوز پتانسیل های اصلی خودشو آزاد نکرده و خیلی از افراد به امید همین پتانسیل ها سهم رو جمع میکنن و بالاخره نتیجه این صبرشون رو در سال بعد میگیرند.آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/02/09, 23:00.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر