پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehr_bourse
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 336

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    ايا کسي هم هست که ديگه به تارگت 1000توماني شبندر شک کند.
    اين صحبت تارگت 1000توماني را چند ماه پيش زماني که شبندر 114تومان بود را کيانوش عرض کرد و خيليها خنديدند.
    منتظر تارگت1000توماني مي مانيم.
    من شک ندارم یقین دارم ....................

نظر

• taherishahram
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 708

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
      من شک ندارم یقین دارم ....................

شبندر بازگشایی 600 بشه ..عالیه....واسه شبندر 1000 هنوز صبر لازم داره :) ....
      شپنا 9 ماه بسته بوده شبندر 2 ماه نشده هنوز
      A man should get to bleed in peace

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

ما گفتیم شپنا 1500 باز میشه بعضی از دوستان ناراحت شدن این قیمت های نجومی رو از کجا میارید.عرض کردیم با توجه به اینکه همه سهامها از ابتدای سال 2 تا 3 برابر شده بعید نیست تو این قیمت ها باز بشه. ولی دیدی که خیلی بیشتر از اینها باز شد فقط و فقط بدلیل ارزنده بودن سهمامهای نفتی . بهرحال مبارکه سهامداراش باشه.

راستی شبندر رو هم پیش بینی کردیم اگه شایعاتش درست باشه رو 900 باز بشه با صف سنگین ولی اگه درست نباشه با تعدیل مثبتی که میده احتمالا بین 500 تا 550 باز بشه با صف سنگین
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

با سلام
          بخشی از گزارش روز چهارشنبه به سارمان ارسال شده است و بخش پایانی اون هم امروز تحویل بورس شد حالا باید بورس این گزارشات رو بزاره رو کدال و به امید خدا پبش بینی میشه 24 بهم روز بازگشائی شبندر عزیز باشه.

اون شایعات هم فعلا محقق نشده و فقط تعدیل مثبت خوبی داده لذا پیش بینی میشه بین 500 تا 550 بازبشه با صف خرید سنگین.

نظر

• anji-47
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 455

امروز دوباره زنگ زدم شرکت ببینم گزارشش را فرستادند یا نه گفتند فرستادند و دوباره هم تاکید کردند که تعدیل مثبت داشته اگه به امید خدا دوشنبه گزارش رو کدال بیاد 24 بهمن بازگشاییش حتمی میشه
            با این باز شدن شپنا باید دید شاه بندر چکار میکنه
            بنقل ازmobina84

نظر

• anahita
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 769

اینقدر خبرهای جورواجور راجع به این سهم شنیدم دیگه نمیدونم چیو باور کنم ؟!!! حالا اینا به کنار ، زیاد احساساتی نباشین دوستان . علارغم میل باطنیم چشمم آب نمیخوره تا عید از 650 رد کنه :(
              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• vet
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1504

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                ايا کسي هم هست که ديگه به تارگت 1000توماني شبندر شک کند.
                اين صحبت تارگت 1000توماني را چند ماه پيش زماني که شبندر 114تومان بود را کيانوش عرض کرد و خيليها خنديدند.
                منتظر تارگت1000توماني مي مانيم.
                دمت گرم کیانوششششششششششش
                ولی داداش تو این مملکت آشغال هم بخری شب بخوابی صبح بلند شی روش میره
                جای تعجب نداره
                والااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
                البته منظورم جسارت نیست
                فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

سلام

روزنامه دنیای اقتصاد مورخ 91/11/21

..... کارشناسان بازارمعتقدند یکی از دلایل اقبال بیش از حد به نماد بندرعباس پیش از بسته شدن نماد، توقف عمده نمادهای گروه پالایشگاهی و انتقال اقبال معامله گران به یک نماد قابل معامله بود. در این گروه ، شنیده ها حکایت از پیش بینی سود 340 ریالی برای هرسهم پالایشگاه بندعباس دارد.
                  -------------------------------------

این سود یعنی 130% تعدیل
                  حالا شما قیمت سهم رو مشخص کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• boursemaster
                    عضو جدید
                    • Jan 2013
                    • 7

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                    اینقدر خبرهای جورواجور راجع به این سهم شنیدم دیگه نمیدونم چیو باور کنم ؟!!! حالا اینا به کنار ، زیاد احساساتی نباشین دوستان . علارغم میل باطنیم چشمم آب نمیخوره تا عید از 650 رد کنه :(
                    آناهیتا جان به نظرت چند باز میشه؟

نظر

• m_r_anari
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 881

چرا دوست عزیز با این سودی که داره میده و با این اوضاع شپنا تا عید به خیلی بیشتراز این تارگت خواهد رفت ما هم فکرشو نمیکردیم از 114 تومان به اینجاها برسه ولی دیدیم که رسید.
                      البته یه موضوع مهم اینه که فکر نکنید که این سهم تا الان شق القمر کرده ها. چون اکثر سهامها از ابتدای سال تا الان بیش از 2 تا 3 و حتی 4 برابر شده اند یه نگاه به برخی از اونها بندازید متوجه میشید که شبندر فقط یه کمی از اونها جلوتره.

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

من حرفهای همه دوستان رو قبول دارم اما با سود 34 تومانی ، میشه پی به ای تقریبا 28 . یه ذره یه جوری نیست ؟
                        من از خدامه که رو 1200 باز شه . فعلا بهترین کار اینه که امیدوار باشیم از نظر من .
                        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

من حرفهای همه دوستان رو قبول دارم اما با سود 34 تومانی ، میشه پی به ای تقریبا 28 . یه ذره یه جوری نیست ؟
                          من از خدامه که رو 1200 باز شه . فعلا بهترین کار اینه که امیدوار باشیم از نظر من .
                          زیر 600 باز میشه (-:
                          ///

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

با احترام به نظرات دوستان ...
                            لطفا تارگتهای بالا ندید ...

شپنا داستانش با این سهم فرق میکنه
                            نظر من حدود 10 % بالای قیمت بسته است .
                            با این 34 تومنی که الان زمزمه اش پیچیده پی به ای سهم حدود 14 میشه
                            قطعا انتظارات بازار خیلی بیشتر از این هست .
                            و اول باید دید دلار در بودجه چند اعلام میشه و بعد سهم صندوق و بعد نرخ تسعیر و ...

.................................................. .................................................. ..

روز بسته شدن سهم با 17 میلیون صف خرید بسته شد .
                            قطعا حقوقی هایی که توی صف بودند و این چنین با ولع سهم را می خریدند با پتانسیل های این سهم بهتر از من و شما آگاه بودند .
                            قطعا به اخبار رانتی هم دسترسی داشته اند ...

من هم دوست دارم که سهم بالا باز بشه ولی رشد اهسته و پیوسته برای سهم خیلی بهتره ...
                            قطعا سهم اهداف بالایی دارد ولی نه یکشبه ...

سهامداری تا مجمع بهترین کار به نظر من است .
                            یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• m_r_anari
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 881

موقع بسته شدن هم پی به ائی 30 بود . ضمن اینکه پی به ائی یکی از فاکتورهای انتخاب سهم هستش البته مهم هم هست ولی فاکتورهای دیگه رو هم در نظر بگیرید. هر کسی میخواه سهم بخره باید:
                              1- پی به ائی
                              2- درصد نقدشوندکی
                              3- ارزش جایگزینی ( که در مورد پالایشکاهی ها اهمیتی کمتر از پی به ائی نداره)
                              4- درصد تقسیم سود
                              5- وضعیت گروه
                              6- روانشاسی بازار
                              و....
                              توجه کنید اگر قراره فقط به پی به ائی نگاه کنید بهتره برید سهامهای خودروئی با پی به ائی منفی که از صفر هم کمتره بخرید و یا سهام های بانکی با پی به ائی بین 3 تا 4 بخرید.
                              همنطور که میبیند پی به ائی قندی ها هم که مورد توجه بازار هستن خیلی بالاست پس فقط به پی به ائی بعنوان یک فاکتور تنها نمی شه تصمیم گیری کرد این قانون معاملات هست.
                              صمن اینکه شبندر هنوز پتانسیل های اصلی خودشو آزاد نکرده و خیلی از افراد به امید همین پتانسیل ها سهم رو جمع میکنن و بالاخره نتیجه این صبرشون رو در سال بعد میگیرند.
                              آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/02/09, 23:00.

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                زیر 600 باز میشه (-:
                                اگر سود 34 تومانی درست باشد . بالای 600 تومان باز میشود و بعد ....

نظر

در حال کار...
                                X