پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
    اگر بالای 500 باز شد من همه بندرداران را ناهار در یک رستوران خوب مهمان میکنم ...
    من تو تو تاپیک شرانول میخواستم بزنم این پست رو ......اینجا چرا زدم ...(-:

شبندر بالای 500 و بین 500 تا 600 باز میشه کاپیتان .........لذا ناهار رو افتادیم چونحداقل 5001 ریال رو باز میشه ......
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
      میثم جا جی رو میگی زیر 1000 باز میشه ؟ شبندر رو میگی ؟ الان رو میگی با بعد از پیش بینی سال 92 و تعیین ارز مرجه 2000 تومانی ؟ اگر منظورتون الان هست چه جوری به پی به ائی 6 رسیدی ؟
      نه شبندر زیر 600 باز میشه ...منظورم شرانول بود ......نمیدونم چرا فک کردم تاپیک شرانول اینجا (-: اشتباه شد
      ///

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

پس کاپیتان میخواد تو رستوران میرزائی ناهار بده. فقط زمانش رو اعلام کنید تا خدمت برسیم احتمالا پنجشنبه س دیگه نه ؟ بعد از عرضه شرانول
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• mobina
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 333

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
          با ارز مرجع 2000 تومنی پالایشگاهیا دست نیافتنی میشن و خبر خوبی برای پالایشگاهیاست فقط باید قطعی بشه
          به زودی مشخص میشه
          دیگه باید قطعی تصور کرد چون درخبر20:30وزیر اقتصاد بر دلار2000تومانی در بودجه تاکیدکرد..
          چه هوشمندانه عمل شد و شبندر را چه موقعی می خوان باز کنند.........
          وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

من یه پالایشگاهی هم دلم میخواد تو سبدم داشته باشم ! :( خصوصا که شبندر کلی قبلا بهم حال داده بود.
            باید با یکی از قندیهام عوض کنم! ولی دلم نمیاد! دارم هیجانی میشم! ای داد بیداد! )

در ضمن ارز مرجع را 2200در نظر بگیرید! ;) البته شما کمتر بگیرید که وقتی بیشتر شد بیشتر خوشحال بشید ! :p
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2934

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              من تو تو تاپیک شرانول میخواستم بزنم این پست رو ......اینجا چرا زدم ...(-:

شبندر بالای 500 و بین 500 تا 600 باز میشه کاپیتان .........لذا ناهار رو افتادیم چونحداقل 5001 ریال رو باز میشه ......
              قبلا هم گفتم میثم جان با تلورانس + و _ ده % باز میشه ... البته من دوست دارم 1000 بشه :D

پس کاپیتان میخواد تو رستوران میرزائی ناهار بده. فقط زمانش رو اعلام کنید تا خدمت برسیم احتمالا پنجشنبه س دیگه نه ؟ بعد از عرضه شرانول
              اناری جان
              رستوران میرزایی که قابل شما و دیگر دوستان را ندارد ... نائب ساعی تشریف بیاورید
              البته شاید تا سال دیگه هم شبندر باز نشه ... زیاد به دلتون صابون نزنید ... ;)
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• anahita
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 769

من نه نهار میخوام نه شام ، من نگرانم شبندر باز نشه حالا حالاها :((
                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                  من نه نهار میخوام نه شام ، من نگرانم شبندر باز نشه حالا حالاها :((
                  ناهار رو که تشریف بیارین حالا. کاپیتان عزیز دعوت کردن دستشون رو رد نکنید . شبندر هم بالاخره باز میشه نگرانی نداره هرجه دیرتر بالاتر. از شوخی گذشته من امروز هم با امور سهام تماس داشتم گفتن آخرهای بهمن باز میشه . اطلاعات کامل به بورس داده شده ولی ظاهرا نظر سازمان اینه که آخر بهمن باز شه. بنابرانی میشه نتیجه گرفت که تا یکشنبه دوشنبه قطعا باز خواهد شد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

قبلا هم گفتم میثم جان با تلورانس + و _ ده % باز میشه ... البته من دوست دارم 1000 بشه :D

اناری جان

حال ببینیم روز بازگشایی چه میکنن ...فعلا که تو کف گزارشیم (-: حالا چرا 10 درصد ؟؟ هر چی بازار تعیین کنه .البته اگه ناظر دخالت نکنه .......:D
                    برای ناهار اناهیتا هم باید یه فکری کنیم .......که به کی برسه .......(-:
                    ///

نظر

• m_r_anari
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 881

اناری جان
                      ممنون از لطفتون جناب کاپیتان
                      ولی شبندر تا آخر بهمن بازمیشه اونم بین 500 تا 550 با تعدیل 100% شاید هم بیشتر از این سهم هرچی بگی بر میاد.

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2934

ممنون از لطفتون جناب کاپیتان
                        ولی شبندر تا آخر بهمن بازمیشه اونم بین 500 تا 550 با تعدیل 100% شاید هم بیشتر از این سهم هرچی بگی بر میاد.
                        خواهش میکنم
                        امیدوارم بازگشایی خوبی را هر چه زودتر شاهد باشیم .
                        با نظر شما هم موافقم از این سهم هر چی بگی بر میاد... برای همین من اژدهای بورس را با آخر اسم این تاپیک اضافه کردم .
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          حال ببینیم روز بازگشایی چه میکنن ...فعلا که تو کف گزارشیم (-: حالا چرا 10 درصد ؟؟ هر چی بازار تعیین کنه .البته اگه ناظر دخالت نکنه .......:D
                          برای ناهار اناهیتا هم باید یه فکری کنیم .......که به کی برسه .......(-:

من نگفتم ناهارو نمیام ، گفتم استرس دارم . اگه خوب باز بشه میام ، تازه نایب ساعی هم نزدیک خونمونه :">

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

کاپیتان چنان ناگهانی وارد بحث میشه که من احساس میکنم آمریکا حمله کرد ، جسارت نباشه شما صاحب خونه این ، اما من میترسم اینطوری مییان خوب :-s

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                              من نگفتم ناهارو نمیام ، گفتم استرس دارم . اگه خوب باز بشه میام ، تازه نایب ساعی هم نزدیک خونمونه :">
                              بسیار خوب .از کیسه خلیفه میبخشیم .........
                              خوبه مال شما نزدیک خونتونه ........ ...ماروبگو باید از شهرستان پاشیم بیایم ..اگه بیلیط باشه نباشه جاده یخبندون باشه نباشه ........پلیس جریمه کنه نکنه اووووووووووووو.........
                              ///

نظر

• Hamidkhann
                                Banned
                                • Dec 2012
                                • 476

خواهش میکنم
                                امیدوارم بازگشایی خوبی را هر چه زودتر شاهد باشیم .
                                با نظر شما هم موافقم از این سهم هر چی بگی بر میاد... برای همین من اژدهای بورس را با آخر اسم این تاپیک اضافه کردم .
                                سلام جناب مدیر، به نظر من اضافه کردن القاب کاری احساسیه . بورس جای دخیل دونستن احساسات نیست. اگه روزی روزگاری به فرض محال شبندر صدرا بشه اونوقت ...

نظر

در حال کار...
                                X