پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
    اگر سود 34 تومانی درست باشد . بالای 600 تومان باز میشود و بعد ....
    فکر نمیکنم بزارن بیشتر از 550 باز بشه که البته اینجوری بهتره چون با صف خرید سنگین یه چند روزی رو مثبت میخوره و به قیمت های 700 تومان تا عید میرسه. اگه موضوع 23% حل میشد (که هنوز حل نشده ولی دنبالش هستند حلش کنن) بله حق با شما بود شاید یه چیزی تو مایه های شپنا براش اتفاق میافتاد.

جهت یادآوری عرض کنم دولت موافقت کرده سهم 23% صندوق حذف بشه ولی مجلس هنوز موافقت نکرده. ضمنا دولت حذف این موضوع رو برای سال 91 هم تصویب کرده بود ولی بدلیل عدم موافقت مجلس شبندر این سهم رو برای سال 91 پرداخت کرده و درحال رایزنی با مجلس هستند که سال 92 این مورد حذف بشه که امیدوارم موفق بشن.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• صداقت2
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 704

شبندر هر قیمتی بخورد می تواند شراز را به بیش از 2 برابر قیمت شبندر برساند.

به نظرم شبندر 500 تومانی توام با صف خرید بهتر است و شراز را به قیمت شبریز نزدیک می کند.

شپنا هم ممکن است فردا تا حدود منفی 4 بخاطر فروش سهامداران خسته اش برسد و فرصت خرید خوبی را ایجاد کند.

اخیرا هم رسانه ملی هنگام پخش مستقیم فوتبال از توسعه پالایشگاه های تهران و تبریز و بندر عباس برای تکمیل طرح ماندگار دولت تبلیغ می کند.
      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
        شبندر هر قیمتی بخورد می تواند شراز را به بیش از 2 برابر قیمت شبندر برساند.

به نظرم شبندر 500 تومانی توام با صف خرید بهتر است و شراز را به قیمت شبریز نزدیک می کند.

شپنا هم ممکن است فردا تا حدود منفی 4 بخاطر فروش سهامداران خسته اش برسد و فرصت خرید خوبی را ایجاد کند.

اخیرا هم رسانه ملی هنگام پخش مستقیم فوتبال از توسعه پالایشگاه های تهران و تبریز و بندر عباس برای تکمیل طرح ماندگار دولت تبلیغ می کند.
        فروشنده های شپنا که خسته شده بودند دیروز خالی کردن من برعکس شما فکر میکنم شپنا هم فردا تو درصدهای مثبت معامله بشه بخاطر جو گروه پالایشگاهی. شکی نیست امسال و سال بعد لیدر بورس کلا پالایشگاهی ها و تو پالایشگاهی ها هم شبندر عزیزمون هست.

نظر

• anahita
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 769

من به جز قچارها بقیه سبدم شده پالایشگاهی . دارم با دم شیر بازی میکنم :-s
          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
            اینکارو نکن حسن خطرناکه حسن ............ :p >:D< :)] =D>

نظر

• darab
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 215

خوش بحالت مطمئن ترین سهام بازار رو داری . پالایشگاهی هستی یا آشناهات این سهام رو بهت معرفی کردندو یا با تحلیل خودت خرید کردی؟
              شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

شما باز یه قجار هم تو سبدتون دارید و میگید با دم شیر بازی میکنید ما چی بگیم که تو پالایشگاهی ها تک سهم هستیم اونم فقط و فقط شبندر

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                  خوش بحالت مطمئن ترین سهام بازار رو داری . پالایشگاهی هستی یا آشناهات این سهام رو بهت معرفی کردندو یا با تحلیل خودت خرید کردی؟
                  یکی از آشناهام تو دنیای اقتصاد پیشنهاد داد بعدش دیگه نتونستم جلو خودمو بگیریم ، کمی که پیگیری کردم دیدم ارزش داره بیشترش کردم.

نظر

• anahita
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 769

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                    شما باز یه قجار هم تو سبدتون دارید و میگید با دم شیر بازی میکنید ما چی بگیم که تو پالایشگاهی ها تک سهم هستیم اونم فقط و فقط شبندر
                    البته منم تقریبا 70 درصد پورتفوم شبندره .

نظر

• darab
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 215

جناب اناری با عرض معذرت شما چی پالایشگاهی هستی؟ این سوال رو به خاطر این می پرسم که من با وجود اینکه تو پالایشگاه کار می کنم هنوز نمی دونم عامل سودآوری و مقبولیت این سهمهای پالایشگاهی چیه؟
                      مجموعه عظیمیه قبول.منتها علاوه بر فرآورده های نفتی آیا فلزات و معدنیها و محصولات پتروشیمی هم که ارزشمندن اما چرا الان همه پالایشگاه رو در اولویت پورتفوشون قرار میدن؟
                      شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

جو سهام پالایشگاهی و قندی به خاطر اعلام بودجه ی 92 و مشخص شدن نرخ دلار در بودجه ..................خوب شده و یک ماهی پیش بینی میشه اینا جوشون خوب باشه (-:

البته اصل تاثیر وقتی میاد که شرکت های این گروه پیش بینیشون رو بر اساس دلار مرجع سال 92 بگیرن .........لذا تا اون موقع جا برای رشد دارن.............;)

امیدوارم شبندر تو همین هفته باز بشه !!!!
                        ///

نظر

• darab
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 215

چرا لفتش دادند آخه مگه چه اتفاقی افتاده؟

نظر

• alizadeh.f
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 878

با سلام خدمت تمام دوستان شبندري

برنامه بلوك شبندر كار رو خراب كرده و ذهن من درگير اين مسئله شده:......

تا پايان اين هفته و شايد تاريخ بازگشايي احتمالي شبندر:

لاوان به قيمت 504 تومان.
                            شراز به قيمت 846 تومان
                            شبريز به قيمت 1240 تومان خواهد رسد.
                            لاوان با اين اي پي اس تا 504 مياد بالا. و شبندر با ايتن پتانسيل و افزايش 100% سود و پايه بلوك 480 توماني چه برنامه اي خواهد داشت.
                            پس"
                            يا بايد بلوك امسال عرضه نشه؟؟؟؟
                            يا بايد قيمت بلوك رو افزايش بدن؟؟؟
                            يا بايد شبندر رو پايين بازش كنن( به خاطر قيمت بلوك)؟؟؟؟

وضعيت خيلي مبهمه و البته شبندر پر پتانسيل. برنامه بلوك كار رو خراب كرده.
                            نظر دوستان چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• m_r_anari
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 881

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                              جناب اناری با عرض معذرت شما چی پالایشگاهی هستی؟ این سوال رو به خاطر این می پرسم که من با وجود اینکه تو پالایشگاه کار می کنم هنوز نمی دونم عامل سودآوری و مقبولیت این سهمهای پالایشگاهی چیه؟
                              مجموعه عظیمیه قبول.منتها علاوه بر فرآورده های نفتی آیا فلزات و معدنیها و محصولات پتروشیمی هم که ارزشمندن اما چرا الان همه پالایشگاه رو در اولویت پورتفوشون قرار میدن؟
                              سلام دوست عزیز
                              نه من پالایشگاهی نیستم ولی بجهت شغلم تمام پالایشگاهها و پتروشیم های کشور رو به جز لاوان ویزیت کردم و از هموشون بهتر هم اول شبندر و بعد شپنا رو دیدم.
                              عرض کنم پالایشگاهی ها مثل شبندر و لاوان بخث 23% رو دارن که خریدارها یه جورائی مطمئن هستند بالاخره حذف میشه و سود خیلی خوبی رو رو سهامش میذاره بنابراین با دید بلند مدت خرید میکنن تا از این سود بیشترین بهره رو ببرن. الان هم دولت با حذف 23% درصد موافقت کرده و فقط مونده موافقت مجلس رو برای سال 92 بگیرن و از طرفی همون طور که میثم جون اشاره کرد با افزایش نرخ دلار در سال 92 که پیش بینی میشه 2000 تومان باشه قطعا سهم پالایشگاهی ها هم با صادراتی که دارن موجب افزایش سودخواهد شد. از طرفی نقد شوندگی این سهامها حتی تو فشار فروش بیشتر از یکی دو روز نیست و این نکته خیلی مهمی هست که شما هروقت خواستی میتونی از سهم خارج بشی. از طرف دیگه وجودحمایت کننده های حقیقی خوب تو این سهامها که در درزمان های لازم اقدام میکنند.
                              پتروها و معدنی ها و فولادی ها هم سهامهای خوبی هستند و پتانسیل افزایش شدیدی رو دارن که فکر میکنم تا پایان سال و اعلام پیش بینی سال 92 محقق بشه فقط باید تحمل کرد. قطعا با گزارشات 12 ماهه این سهامها پرواز خواهند کرد.
                              موفق و پرسود باشید.

نظر

• imanmodaresi
                                عضو جدید
                                • May 2012
                                • 5

سلام دوستان
                                یک منبع آگاه اطلاع داده EPS شبندر 290 ریال همراه با صورت های مالی در روز 21 بهمن ماه برای سازمان بورس ارسال شده و قرار بوده رو کدال امروز قرار بگیره اما امروز طی سوالاتی که بورس مطرح کرده و شبندر هم پاسخ داده قراره تو چند روز آینده اعلام و نماد باز بشه ..

نظر

در حال کار...
                                X