پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
    کاپیتان چنان ناگهانی وارد بحث میشه که من احساس میکنم آمریکا حمله کرد ، جسارت نباشه شما صاحب خونه این ، اما من میترسم اینطوری مییان خوب :-s
    چشم سرکار خانم آناهیتا
    از این به بعد آرام و متین وارد میشوم ... دیگه شما ببخشید کمی خشن هستم ... ذاتی هست ...

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
    سلام جناب مدیر، به نظر من اضافه کردن القاب کاری احساسیه . بورس جای دخیل دونستن احساسات نیست. اگه روزی روزگاری به فرض محال شبندر صدرا بشه اونوقت ...
    سلام از بنده هست قربان
    چشم ... اسم تاپیک را به همون نام قبلی برمیگردانم تا از احساسات دوری کنیم ... و کسی خدایی نکرده به خاطر اسم این تاپیک توی این سهم ضرر نکند ...
    با سپاس از یادآوری شما
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• omid f
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 93

من نگفتم ناهارو نمیام ، گفتم استرس دارم . اگه خوب باز بشه میام ، تازه نایب ساعی هم نزدیک خونمونه :">
      :))
      =))
      [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• omid f
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 93

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
        دیگه باید قطعی تصور کرد چون درخبر20:30وزیر اقتصاد بر دلار2000تومانی در بودجه تاکیدکرد..
        چه هوشمندانه عمل شد و شبندر را چه موقعی می خوان باز کنند.........
        اگر باز كنن!!!!معلوم نيست با اين سهم چيكار مي خوان بكنن:-?
        يه آسه تموم عياره اين شبندر
        [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• omid f
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 93

یکی از آشناهام تو دنیای اقتصاد پیشنهاد داد بعدش دیگه نتونستم جلو خودمو بگیریم ، کمی که پیگیری کردم دیدم ارزش داره بیشترش کردم.
          =))

نظر

• alizadeh.f
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 878

[SIZE=4]خبري از بازگشايي شبندر دارم كه البته شايد مثبت نباشه:[/SIZE]

پيش بيني شبندر 293 ريال شده و 9 ماهه 240 ريال پوشش داده

در حالت عادي پيش بيني بر اساس عملكرد 9 ماهه به صورت حسابرسي نشده ارائه ميشه ولي ظاهرا" با توجه به اينكه پيش بيني شبندر و تغييرات سود با اهميت بوده كارشناس مربوطه گفته كه بايد صورت هاي مالي مربوطه حسابرسي بشه..... يعني حداقل 7 روز كاري و .....
            با توجه به اينكه مدير ناشران بورس (مالمير) قبلا" اعلام كرده كه تا پايان بهمن باز ميشه شايد استثناء قائل بشن و بازش كنن كه بعيده....
            در هر صورت من اولش گفتم شايد مثبت نباشه چون فرصت هاي ديگه پيش مياد و اما شايد مثبت چون با توجه به اقبال بازار به نفتي ها و نرخ بودجه ، همگروهي هاي شبندر تا چند روز آتي رشد خوبي خواهند داشت
            منبع خبر موثقه خيالتان راحت.

تا چند روز ديگه :

لاوان بالاي 500-550 تومان
            شراز بالاي 850-900 تومان
            شپنا بالاي 1800-1900 تومان
            شبريز بالاي 1300 تومان
            و در اينصورت شبندر شايد بالاي 600 باز بشه

نظر دوستان چيه؟؟؟؟

تقديم به شبندري ها
            https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• alizadeh.f
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 878

جزئیات آزادسازی قیمت سوخت صنایع/ تعیین سهمیه انرژی برای صنایع

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با تشریخ جزئیات تعیین سهمیه سوخت و انرژی برای 29 صنعت انرژیبر کشور اعلام کرد: تمامی صنایع جدید احداثی که بیش از الگوهای تعریف شده انرژی مصرف کنند، باید هزینه مازاد انرژی خود را با قیمتهای بینالمللی پرداخت کنند.

عباس کاظمی در گفتگو با مهر درباره جزئیات تعیین سهمیه سوخت و انرژی برای صنایع جدید احداث، گفت: در حال حاضر برای تمامی صنایع انرژی بر کشور معیار مصرف انرژی به ازای میزان تولید تعریف و اجرایی شده است.
              مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با اعلام اینکه هر واحد صنعتی که سالانه بیش از پنج هزار متر معکب معادل گاز طبیعی انرژی مصرف کند جز صنایع انرژیبر دسته بندی میشود، تصریح کرد: بر این اساس هم اکنون برای 29 صنعت شامل آجر، شیشه، فولاد، مواد غذایی و صنایع فلزی معیار و استاندارد مصرف انرژی تعریف شده است.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه به طور متوسط سالانه در صنایع عمده و نیروگاههای کشور معادل 60 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی انرژی مصرف می شود، بیان کرد: در صورتیکه معیارهای جدید مصرف انرژی به ازای تولید در این واحدها اعمال شود سالانه معادل 16 میلیارد مترمکعب در مصرف گاز صرفه جویی میشود.

وی با بیان اینکه با تعریف این معیارهای انرژی پروانه ساخت و موافقت اصولی برای صنایع جدید احداث تنها به شرط راعایت این الگوهای جدید مصرف انرژی صادر می شود، تبیین کرد: در صورتی که یک واحد صنعتی بیش از معیار تعریف شده انرژی مصرف کند باید مابقی نیاز مازاد خود به انرژی را مطابق با قیمتهای بینالمللی پرداخت کند.

کاظمی با تاکید بر اینکه برای کارخانه ها و صنایع جدید به هیچ عنوان سوخت و انرژی مازاد بر نیاز تحویل داده نخواهد شد، یادآور شد: ای واحدهای صنعتی در مرحله طراحی باید با توجه به معیارها و الگوهای مصرف انرژی خطوط تولید خود را نصب و راه اندازی کنند.

مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت با بیان اینکه اعمال این طرح جدید در چند سال گذشته در برخی از صنایع کشور جواب داده است، تاکید کرد: در صنایع سیمان با اجرای این طرح در طول حدود 10 سال گذشته تاکنون مصرف انرژی معادل استانداردهای جهانی و بینالمللی شده است.

این مقام مسئول همچنین از تعریف 29 کد کلی مصرف انرژی در صنایع انرژی بر همچون فولاد، شیشه، آلمینیوم، سیمان و صنایع غذایی خبر داد خاطرنشان کرد: این کد ملی مطابق با میزان متوسط مصرف انرژی هر یک از این صنایع و میزان تناژ تولید تعریف و اجرایی شده است.

نظر

• alizadeh.f
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 878

[ 10:1 ] --- بازار گروه پتروشیمی تحت تاثیر بخشنامه جدید وزارت اقتصاد و دارایی مبنی بر اخذ مالیات بر تسعیر ارز منفی معامله می شوند

پرشين تحليل

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
                  [SIZE=4]خبري از بازگشايي شبندر دارم كه البته شايد مثبت نباشه:[/SIZE]

پيش بيني شبندر 293 ريال شده و 9 ماهه 240 ريال پوشش داده

در حالت عادي پيش بيني بر اساس عملكرد 9 ماهه به صورت حسابرسي نشده ارائه ميشه ولي ظاهرا" با توجه به اينكه پيش بيني شبندر و تغييرات سود با اهميت بوده كارشناس مربوطه گفته كه بايد صورت هاي مالي مربوطه حسابرسي بشه..... يعني حداقل 7 روز كاري و .....
                  با توجه به اينكه مدير ناشران بورس (مالمير) قبلا" اعلام كرده كه تا پايان بهمن باز ميشه شايد استثناء قائل بشن و بازش كنن كه بعيده....
                  در هر صورت من اولش گفتم شايد مثبت نباشه چون فرصت هاي ديگه پيش مياد و اما شايد مثبت چون با توجه به اقبال بازار به نفتي ها و نرخ بودجه ، همگروهي هاي شبندر تا چند روز آتي رشد خوبي خواهند داشت
                  منبع خبر موثقه خيالتان راحت.

تا چند روز ديگه :

لاوان بالاي 500-550 تومان
                  شراز بالاي 850-900 تومان
                  شپنا بالاي 1800-1900 تومان
                  شبريز بالاي 1300 تومان
                  و در اينصورت شبندر شايد بالاي 600 باز بشه

نظر دوستان چيه؟؟؟؟

تقديم به شبندري ها

ما صدرا میشیم ، من میدونم :( :( :( :(:(:(:(:(:(
                  *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• alizadeh.f
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 878

ما صدرا میشیم ، من میدونم :( :( :( :(:(:(:(:(:(

پاسخ جدي نه اينجوري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• darab
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 215

چرا؟آخه این همه نا امیدی رو از کجا آوردین خانم آناهیتا . به قول استاد شاملو میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است. شبندر کجا صدرا کجا؟
                      هر چند که هواش گرمه اما توصیه می کنم برید بندر عباس ببینید سهام کجا رو گرفتید. مدرنترین پالایشگاه ایرانه متولد 76 . همه چیش ok. دیگه چه نگرانی آخه؟;;)
                      شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

آقای علیزاده فعلا پاسخ با تحلیل ندارم ، اما اینا هر روز دارن یه بازی در میارن ، از 1 ماه پیش هر روز میگن این هفته ، فردا ، هفته بعد ، بهمن ، آذر ، آخرش هم یا باز نمیکنن یا یه طوری باز میکنن که پرت شیم از میدون بیرون .

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                          چرا؟آخه این همه نا امیدی رو از کجا آوردین خانم آناهیتا . به قول استاد شاملو میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است. شبندر کجا صدرا کجا؟
                          هر چند که هواش گرمه اما توصیه می کنم برید بندر عباس ببینید سهام کجا رو گرفتید. مدرنترین پالایشگاه ایرانه متولد 76 . همه چیش ok. دیگه چه نگرانی آخه؟;;)
                          امیدوارم ، اما کم کم دارم به فکر فروش میوفتم به محض بازگشایی ، مگر اینکه خوب باز کنن :(

نظر

• darab
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 215

خانم آناهیتا من تعجب می کنم شما چه جوری با شپنا سهامداری کردی ؟ [-(
                            شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• anahita
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 769

در ضمن من اصلیتم خوزستانیه ، گرمای بندر و خوزستان برام عادیه :)

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

خانم آناهیتا من تعجب می کنم شما چه جوری با شپنا سهامداری کردی ؟ [-(
                                آخه شپنا هام کم بودن ، اما شبندرام زیادن ، حدود 60-70 % سرمایم الان بلوکه شده :(

نظر

در حال کار...
                                X