پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • anji-47
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 455

پيش گزيده

وزیر نفت اعلام كرد: ایران می تواند در سیاست های صادرات نفت خام تجدید نظر کند

1391-12-12, 11:17
    کد خبر: 52549
    سرویس: اقتصادی

هم ساخت داخل در این پالایشگاه ٦٠ درصد بوده که بر اساس آن پیش بینی می کنیم در پروژه های بعدی بتوانیم این سهم را تا مرز ١٠٠ درصد برسانیم.

وزیر نفت گفت: جمهوری اسلامی ایران با دستیابی به دانش فنی ساخت پالایشگاه های نفت و تولید فرآورده های باارزش افزوده بالا می تواند در سیاست صدور نفت خام و میعانات گازی تجدید نظر کند.

به گزارش ایلنا بهنقل از شانا، رستم قاسمی با اشاره به برنامه وزارت نفت برای افزایش ظرفیت پالایش نفت به میزان روزانه سه میلیون و ٥٠٠ هزار بشکه گفت: این ظرفیت پالایشی از طریق توسعه پالایشگاه های موجود، ساخت پالایشگاه های جدید و همچنین ساخت پالایشگاه های کوچک محقق خواهد شد.

قاسمی از دستیابی متخصصان صنعت نفت به دانش فنی ساخت کامل پالایشگاه های نفت خبرداد و گفت: جمهوری اسلامی ایران با توجه به این قابلیت می تواند با پالایش نفت خام خود ضمن تامین کامل نیازهای داخلی به یک صادر کننده عمده فرآورده های نفتی تبدیل شود.
    وی با اشاره به توانمندی های جدید کشور در ساخت محصولات استراتژیک نفتی اظهار کرد: هم اکنون در واحد الکیلاسیون پالایشگاه آبادان امکان تولید روزانه دو میلیون لیتر بنزین ١٠٠ LL را داریم که به عنوان سوخت هواپیماو هلیکوپتر قابل مصرف است.
    قاسمی افزود: نیاز کشور به این نوع سوخت در حال حاضر کاملا برطرف شده و با توجه به کیفیت تایید شده این سوخت از سوی آزمایشگاه های مطرح بین المللی، مذاکره برای صادرات این فرآورده آغاز شده است.
    وزیر نفت با اشاره به به کارگیری فناوری های کاملا بومی شده در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند گفت: سهم ساخت داخل در این پالایشگاه ٦٠ درصد بوده که بر اساس آن پیش بینی می کنیم در پروژه های بعدی بتوانیم این سهم را تا مرز ١٠٠ درصد برسانیم.
    وی با تاکید بر اجرای سیاست جلوگیری از خام فروشی نفت از طریق توسعه ظرفیت های پالایشی، افزود: در حال حاضر یک پالایشگاه ١٠ هزار بشکه ای از سوی بخش خصوصی ساخته شده و آماده بهره برداری است و همچنین ساخت سه پالایشگاه پنج هزار بشکه ای نیز در دستور کار قرار گرفته است.
    قاسمی افزود: یکی از این پالایشگاه های کوچک بر مبنای خوراک نفت کوره در منطقه آبادان و یک پالایشگاه کوچک دیگر نیز با خوراک میعانات گازی در عسلویه و یک پالایشگاه دیگر بر پایه خوراک نفت خام در جنوب کشور ساخته خواهد شد.

وزیر نفت در باره تشکیل زنجیره ارزش در بخش پالایش نفت، افزود: به عنوان مثال پالایشگاهی که خوراک نفت کوره را به محصولات کیفی تبدیل می کند تا ٥٠٠ درصد ارزش افزوده ایجاد خواهد کرد.
    قاسمی در باره ساخت پالایشگاه های کوچک نفت تصریح کرد: این پالایشگاه های کوچک به طور کامل یعنی از مرحله طراحی، مهندسی تا تامین و ساخت کالا و بهره برداری توسط متخصصان داخلی مدیریت و ساخته خواهد شد.

نظر

• zagros59
      عضو عادی
      • May 2012
      • 78

فکر کنم بتاسهم یه خبرایی داره و پیشبینی بازگشاییش رو 500 تا 550 دیده. البته احتمالا بر اساس گزارش 9 ماهه گفته. چون بوجه 92 شرکت و سهم صندوق که تعیین کننده قیمت سهمه و به نظر میاد فقط منتظر تایید مجلس هستند.

امیدوام شاهد یه عیدی یادگاری به همه سهامدارا در همه نمادها بویژه شبندر باشیم.:*:x
      پیشاپش سال نو مبارک زنده باد بهار! ولی نه اون بهار!
      ;)

نظر

• darab
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 215

در اصل توسط zagros59 پست شده است View Post
        فکر کنم بتاسهم یه خبرایی داره و پیشبینی بازگشاییش رو 500 تا 550 دیده. البته احتمالا بر اساس گزارش 9 ماهه گفته. چون بوجه 92 شرکت و سهم صندوق که تعیین کننده قیمت سهمه و به نظر میاد فقط منتظر تایید مجلس هستند.

امیدوام شاهد یه عیدی یادگاری به همه سهامدارا در همه نمادها بویژه شبندر باشیم.:*:x
        پیشاپش سال نو مبارک زنده باد بهار! ولی نه اون بهار!
        ;)
        تا اين لحظه هيچ پيش بيني قيمتي در بتا سهم براي شبندر نشده است. دوستان تارگت قيمتي ندهيم من هم يه اشتباهي كردم ولي همين الان براش رو 1000 هم مشتري هست. ضمنا تا سال نو هنوز 18 روز باقي مونده :D
        شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• Aryamas
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 28

دوستان من یه سوال داشتم ببخشید نتونستم همه پست ها رو بخونم. من هرچی داشتم و نداشتم گذاشتم روی شبندر که اونم بستن.
          الان هم از وقتی بسته شده میام اینجا رو میخونم همه میگن این گل و بل بله و باز بشه میترکونه. اما اینا واسه ما نون نمیشه!!!!
          هیچ معلوم نیست کی میخوان اینو باز کنن؟ دو ماه هم بیشتر گذشت و من چشام موند به این سهم
          این اگه همین جوری پیش یره و حالا حالاها نخواد باز بشه چی؟ اونوقت من چه خاکی به سرم بریزم؟

نظر

• darab
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 215

در اصل توسط Aryamas پست شده است View Post
            دوستان من یه سوال داشتم ببخشید نتونستم همه پست ها رو بخونم. من هرچی داشتم و نداشتم گذاشتم روی شبندر که اونم بستن.
            الان هم از وقتی بسته شده میام اینجا رو میخونم همه میگن این گل و بل بله و باز بشه میترکونه. اما اینا واسه ما نون نمیشه!!!!
            هیچ معلوم نیست کی میخوان اینو باز کنن؟ دو ماه هم بیشتر گذشت و من چشام موند به این سهم
            این اگه همین جوری پیش یره و حالا حالاها نخواد باز بشه چی؟ اونوقت من چه خاکی به سرم بریزم؟
            هميشه از پولي براي سرمايه گذاري استفاده كن كه بهش نياز نداري . اين سهم واقعا گل وبلبل است ولي براي كساني كه صبور هستند . بنده به شخصه براي هيجانش دوستش دارم. ;;)
            شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• darab
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 215

فكر كنم هيشكي نمي دونه كي باز ميشه غير از صداقت2 ;;). هر چي نگا مي كنم نه حرفي مي زنه نه چيزي فقط like مي كنه. >:D<
              آخرین ویرایش توسط darab؛ 2013/03/03, 01:21.

نظر

• anahita
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 769

در اصل توسط darab پست شده است View Post
                تا اين لحظه هيچ پيش بيني قيمتي در بتا سهم براي شبندر نشده است. دوستان تارگت قيمتي ندهيم من هم يه اشتباهي كردم ولي همين الان براش رو 1000 هم مشتري هست. ضمنا تا سال نو هنوز 18 روز باقي مونده :D
                میشه لطف کنی یه تلفنی از این بنده خدا که 1000 میخره بدی من میخوام بفروشم . حاضرم 900 یا پایین تر هم بدم . ممنون. OTC
                *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• mehr_bourse
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 336

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                  میشه لطف کنی یه تلفنی از این بنده خدا که 1000 میخره بدی من میخوام بفروشم . حاضرم 900 یا پایین تر هم بدم . ممنون. OTC
                  سلام
                  صبحتون بخیر 800 اگر میدی 750 میدی من خریدارم .................... هزچی داری میخرم ;)

نظر

• anahita
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 769

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                    سلام
                    صبحتون بخیر 800 اگر میدی 750 میدی من خریدارم .................... هزچی داری میخرم ;)
                    سلام ، یعنی واقعا این سهم 800 میارزه ؟ :(
                    *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• mehr_bourse
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 336

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                      سلام ، یعنی واقعا این سهم 800 میارزه ؟ :(
                      بیشتر میارزه من میخواستم ارزون بخرم

نظر

• alizadeh.f
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 878

به نقل از بورس پرشيا مورخ 1391/12/13

پالایش نفت بندرعباس

اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از احتمال بازگشایی نماد معاملاتی این شرکت طی روزهای آتی در بازار سرمایه می باشد

پالایش نفت شیراز

گفته می شود شرکت پالایش نفت شیراز توانایی دارد عایدی سال مالی 92 خود را نسبت به عایدی سال مالی 91 با افزایش بیش از 50% به بازار سرمایه اعلام نماید

پالايشگاه نفت لاوان

می گویند شرکت پالایش نفت لاوان تصمیم دارد عایدی سال مالی 92 خود را با افزایش بیش از 40% نسبت به سال مالی 91 به بازار سرمایه اعلام نماید

پالایش نفت اصفهان

شنیده شده است شرکت پالایش نفت اصفهان تصمیم دارد عایدی سال مالی 92 خود را با 30% افزایش نسبت به سال مالی 91 به بازار سرمایه اعلام نماید

https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• alizadeh.f
                          عضو فعال
                          • Feb 2013
                          • 878

در بررسی بورس ریپورت مشخص شد:
                          افزایش سهم سه درصدی درآمد گازی دولت و تاثیر آن بر گروه پالایشی بورس
                          بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف شده است 26درصد صادرات گاز طبیعی پس از کسر ارزش گاز خام طبیعی وارداتی را به حساب صندوق توسعه ملی واریز نماید.

خبرها حاکی از افزایش سهم سه درصدی درآمد گاز دولت در لایحه بودجه سال 92 کشور می باشد به طوری که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف شده است 26درصد صادرات گاز طبیعی پس از کسر ارزش گاز خام طبیعی وارداتی را به حساب صندوق توسعه ملی واریز نماید.

در عین حال در لایحه سال آتی کشور وزارت نفت نیز موظف شده است تا از طریق شرکت ملی گاز ایران علاوه بر دریافت نرخ گاز به ازای هر متر مکعب گاز طبیعی 75 ريال نیز به عنوان عوارض از مشترکین دریافت کند.

به گزارش بورس ریپورت، این افزایش سه درصدی در صورت تحقق تنها بر شرکت های پالایشگاهی تاثیرگذار خواهد بود که بخشی از فروش محصولات آن ها صادراتی باشد و این در حالی است که میزان متضرر شدن شرکت های پالایشگاهی از این امر به میزان صادرات آنها وابسته است.

در این بین برخی از کارشناسان معتقدند که این افزایش سه درصدی تنها برای شرکت هایی در نظر گرفته شده است که دولتی به شمار می آیند و از نرخ نفت با احتساب 5درصد تخفیف استفاده می کنند که در این صورت این امر هیچ یک از شرکت های بورسی را تحت تاثیر قرار نخواهد داد.

در عین حال برخی دیگر از کارشناسان بازار سرمایه معتقدند از آنجا که پیش تر نیز شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی این سهم 23 درصدی صندوق توسعه ملی را براساس خوراک تحویلی بین شرکت های پالایشگاهی تقسیم می کرده است اکنون نیز هزینه ذکر شده با 3 درصد افزایش در بین شرکت ها سر شکن می شود که در این صورت نیز این هزینه تاثیر زیادی بر کاهش سودآوری شرکت های پالایشگاهی نخواهد گذاشت.

همچنین هزینه 75 ریالی بابت عوارض هر متر مکعب گاز مصرفی در نظر گرفته شده نیز افزایش هزینه های مصرفی شرکت های پالایشگاهی را در پی خواهد داشت که از نظر مدیران این شرکت ها این عوارض 75 ریالی نیز در نهایت کاهش 10 ریالی سد هر سهم را سبب خواهد شد.

در همین راستا زارع مدیر امور سهام شرکت پالایش نفت تبریز در گفتگو با خبرنگار بورس ریپورت در خصوص موارد ذکر شده و تاثیر آن بر شرکت پالایش نفت تبریز اظهار کرد:دریافت عوارض 75 ریالی به ازای هر متر مکعب گاز مصرفی افزایش هزینه های مصرفی شرکت را در پی خواهد داشت.

اما از آنجا که "شبریز" فروش صادراتی ندارد افزایش سه درصدی سهم صندوق توسعه ملی حداکثرکاهش حدود یک تومانی سود هر سهم شرکت را در پی خواهد داشت.

همچنین یک مقام آگاه در شرکت پالایش نفت بندرعباس با اشاره به فروش 13 درصدی محصولات در خارج کشور گفت: 26 درصد حق صندوق توسعه ملی در لایحه 92بودجه کشور تنها برای شرکت های دولتی که از دریافت نفت خام با تخفیف 5 درصدی استفاده می کنند در نظر گرفته شده است که در صورت تصویب مجلس این امر تاثیری بر شرکت های بورسی نخواهد گذاشت.

نظر

• alizadeh.f
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 878

جالبه پارسان بلوك شبريز رو 1200 تومان خريد و بعد از 2 هفته شده 1450، قيمت بلوك شراز هست 1650 تومان كه با اين شرايط قيمت سهم در سال 92 بيش از 2000 تومنه!!!!
                            لاوان بلوكش 1150 تومان و.....

شبندر مدرنترين و جوانترين پالايشگاهيه و در سال 1375 به بهره برداري رسيده و شراز در سال 1355 ساخته شده. 40 سال پيش .......

به نظر من پالايشگاهي زير 1000 تومان تا آخر فروردين 92 وجو نداره.....

نظر

• m_r_anari
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 881

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
                              جالبه پارسان بلوك شبريز رو 1200 تومان خريد و بعد از 2 هفته شده 1450، قيمت بلوك شراز هست 1650 تومان كه با اين شرايط قيمت سهم در سال 92 بيش از 2000 تومنه!!!!
                              لاوان بلوكش 1150 تومان و.....

شبندر مدرنترين و جوانترين پالايشگاهيه و در سال 1375 به بهره برداري رسيده و شراز در سال 1355 ساخته شده. 40 سال پيش .......

به نظر من پالايشگاهي زير 1000 تومان تا آخر فروردين 92 وجو نداره.....
                              ببخشید دوست عزیز
                              پالایشگاهی زبر 1000 تومان تا
                              اول فروردین وجود نداره نه تا آخر فروردین (اگه شبندر همین روزها باز بشه)

الان فقط شاوان و شبندر از پالایشگاهی ها زیر 1000 هستن. شاوان که داره به 1000 میرسه احتمالا تا چند روز دیگه و شبندر هم که به محض بازگشائی به این رقم ها خواهد رسید.
                              آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/03/03, 16:44.
                              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

اگر همین فردا قرار بود قیمت بخوره کمتر از 800 نمی خورد و تازه صف خرید میشد
                                صبوری کنید حالا حالاها با پالایشی ها کار داریم
                                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X