صدرا کجا شبندر کجا. حتی قیاسش هم کفر است.وقتی تو گروه پالایش شاوان800 معامله میشه . شبندر و دیگه خودتون حساب کنید....
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
يک خبر خوب و توپ براي شبندر و لاوان
23 درصد عوارض صادراتي که سال 92 شده بود 26 درصد در بودجه سال 92 حذف شده
تبصره 2- در راستاي اجراي قسمت اخير جز (1) بند (ح) ماده 84 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوري اسلامي ايران بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران موظف است بيست و ششدرصد (26%) صادرات گاز طبيعي پس از کسر ارزش گاز خام طبيعي وارداتي را به حساب صندوق توسعه ملي واريز نمايد. مبلغ واريزي از ماه يازدهم سال، محاسبه و تسويه ميشود.
_________________[COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمیترسم از این تارگت های نجومی و فونت های بزرگ در همه فروم ها و سایت های بورسیشاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postعزیز دل شما یه سود تخمینی از شبندر برای سال جدید به همراه تحلیل لطف کنید تا ببینیم این سهم ((که خودم عاشقشم )) چی به چیه؟!;)شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط darab پست شده است View Postاين مسائل رو از دوست بزرگوارمون آقاي اعرابي بپرس. من فقط از يه چيزهايي خبر دارم همين .نه برات محاسبه مي كنم نه چيزي . محاسباتش رو هم درست يا غلط رو كدال خواهي ديد. فعلا هم سهم بسته است من هم يه حقيقي هستم مثل شما .ولي همين را بدان شبندر خيلي از شاون ارزنده تره چون فرق يه سيستم قديمي و فرسوده با سيستم جديد ومدرن خيليه .اين رو مهندسهاي برق بهتر مي دونن كه خودت هم يكي از اونها هستي.
شبندر لیدر بورس هست و ارزشمندی آن بر هیچ کس پوشیده نیست ;)
در ضمن خیلی خوشحالم که همشهری هم هستیم ;;)
نظر
-
با سلام خدمت تمام دوستان شبندري
بابت معاملات امروز و قيمت سهام پالايشگاهي به شما دوستان تبريك ميگم. لاوان 8287 ريال صف خريده و فردا ميشه 8700 ريال . پس فردا 9130 ريال و ......
شبندر زير 1000 فروشي نيست دوستان من. حتي بالاي 1000 هم ارزنده است.
شبندر بزرگترين پروژه طرح توسعه بنزين سازي را در اختيار دارد( بزرگتر از پروژه شپنا، شبريز و ) كه در صورت هاي مالي 6 ماهه اعلام كرده بود با دلار 1226 تومان 265 ريال تو سود تاثير ميزاره. حالا با دلار 2130 تومان و بالاتر چقدر تاثير داره. به نطر من بيش از 50 تومان.... اين پروژه در نيمه اول سال 92 به بهره برداري ميرسه
حالا پتانسيل هاي شبندر را بررسي كنيد...
حالا پتانسيل هاي شبندر را بررسي كنيد...تاثير افزايش ظرفيت ، نرخ دلار در بودجه،محصولات جديد، عرضه محصولات صادراتي در بورس كالا، تاثير حذف 23%و .....
براي كساني كه شبندر و يا پالايشگاهي ندارند و مشغول سم پاشي هستند اعلام مي كنم كه شعور و شخصيت اقتصادي داشته باشند و رفتار غير عادي و مقرضانه نشان ندهند. هرچند شخصا" به چالش كشيدن موضوعي را به صورت منطقي بسيار مي پسندم ولي رفتار مقرضانه را هرگز.......
ضمنا" كساني كه نقد منصفانه دارند منت دار آنان هستيمآخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/03/02, 09:55.https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در مورد حذف ماليات بر ارزش افزوده و همچنين سهم 23 درصدي صندوق توسعه ملي (بخوانيد حياط خلوت دولت) بهتره منتظر تصويب لايحه بودجه بمونيم تا بعدش بشه اظهار نظر دقيق كرد
حتماً اطلاع داريد كه سال گذشته عوارض صادراتي پالايشيها رو مجلس به قانون بودجه اضافه كرد پس امسال هم احتمالش هست كه شاهد اتفاقات مشابهي باشيم
اميدوارم با ابلاغ قانون بودجه، پتانسيلهاي شاه بندر آزاد بشه و شاهد رشد قيمتي مناسب براي سهامداران صبور اون در اين شرايط تورمي كشور باشيم
نظر
-
ارسال بودجه سال 92 " شبندر " طی دو روز آینده
نماد معاملاتی شرکت پالایش نفت بندر عباس در حالی از تاریخ 6/10/1391 متوقف شده است که بنابر گفته یک مقام آگاه علی رغم ارسال گزارش های مربوط به سال 91 به سازمان بورس هنوز خبری از انتشار آنها در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران نمی باشد.
یک مقام آگاه در شرکت پالایش نفت بندرعباس ضمن مطالب ذکر شده افزود :گزارش 9 ماهه مالی سال 91 "شبندر" برای سازمان بورس ارسال گشته است و این در شرایطی است که انتظار می رفت این گزارش در صبح روز جاری در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران درج گردد. اما همچنان شاهد عدم انتشار آن می باشیم.
وی در خصوص بودجه سال 92 " شبندر" نیز گفت : جهت بازگشایی نماد " شبندر " ارسال بودجه سال 92 شرکت به سازمان بورس الزامی است.در همین راستا اکنون در حال آماده سازی آن می باشیم و به نظر می رسد که این گزارش نیز تا دو روز دیگر برای سازمان بورس ارسال گردد.
این مقام آگاه ادامه داد : در صورتی که بودجه سال 92 شرکت نیز مورد تایید سازمان بورس قرار گیرد امکان بازگشایی نماد " شبندر " تا پایان هفته جاری وجود دارد.
منبع : بورس ریپورت - 91/12/12
لینک : http://boursereport.ir/fa/news/521/%...86%D8%AF%D9%87اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
آقای مالمیر گزارش 9 ماهه 91 رو چرا رو کدال نمیزاری؟ تا کی میخوای اینطوری سنگ اندازی کنی؟ شبندرو بستی که جلوی رشد شاخصو بگیری که موفقم شدی ولی قرار نیست که با اعصاب مردم بی جهت بازی کنی. تو با این کارات اسباب نارضایتی مردمو فراهم می کنی و تو این برهه حساس که نیاز به حمایت همه جانبه از مملکت و کشور هستش داری آب به آسیاب دشمن می ریزی. واقعاً از مسئولین کشور می خوام اگر این متن بنده رو می خونن به کمک ما بیان و نزارن امثال این آقایان کاری بکنن که دشمن می خواد.
نظر
-
به نقل از پرشين تحليل مورخ 1391/12/12
اما موضوع دیگری که بحث محافل اقتصادی کشور در یکی دو ماه اخیر بوده بحث بودجه می باشد که روز چهارشنبه هفته گذشته شاهد ارائه آن به مجلس بودیم.نرخ شناور و مدیریت شده ارز در بودجه 2130 تومان می باشد و نرخ فروش نفت نیز 95 دلار ! این نرخ ها می تواند شرایط برخی شرکت ها از جمله شرکت های پالایشگاهی را متحول نماید.
گروه پالایشگاه امروز نیز مورد توجه قرار گرفتند. نرخ دلار به صورت شناور ،2130 تومان در بودجه در نظر گرفته شده است و شرکت های پالایشگاهی نیز با همین نرخ ها صورت های مالی سال اتی خود را تهیه خواهند کرد و با این نرخ سود های خوبی برای سال آتی پیش بینی خواهند کرد
نظر
نظر