سلام.با تبریک باید عرض کنم هر چقدر یک سهم کمتر در دید باشد بهتر رشد مکند شبریز تا نبود شبدر رش نجومی نداشت ولی با امدن شبندر در حاشیه قرار گرفت و براحتی رشد کرد بنا بر این از امدن نامهای بزرگ نه تنها هراسی نداشته باشید بلکه خوشحال باشید شبندر تا مجمع بین 1500 تا 2000 خواهد بود.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postکاپتان جایی خوندم که نوشتین این سهم حتی اگر 300 هم باز بشه باید فروخت! !!! چرا ؟!!!
اونجا که شما خوندید شبندر دشمن زیاد داره ...
یک عده از سهم جا موندن دارن سم پاشی میکنند ...
خب اینجا همه یکدستند و داستان فرق میکنه...
به نظر شما الان که سود 450 تومنی شپنا زمزمه اش پیچیده باید شبندر را فروخت !!!!
البته 300 را به طعنه نوشتم و خودم به شخصه 1000 هم باز بشود فروشنده نیستم .
صحبت ها و تحلیل ها قبلا انجام شده و این که سهم چند باز بشه و ایا بخریم یا بفروشیم بر
عهده شخص سهامدار و استراتژی ایشان است .
موفق باشید .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
گزارشات بسیار عالیست ..........سود 91 رو هم که از قبل گفته بودم حدود 30 تومن و گفته بودم کف سود امسال حدود 30 تومنه ...................................بازگشایی بالای 600 تومن خواهد بود ...... تازه اگه بدن بهتون ..............
کاپیتان جان ناهار رو باید بدی (-:///
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postبا سلام
اونجا که شما خوندید شبندر دشمن زیاد داره ...
یک عده از سهم جا موندن دارن سم پاشی میکنند ...
خب اینجا همه یکدستند و داستان فرق میکنه...
به نظر شما الان که سود 450 تومنی شپنا زمزمه اش پیچیده باید شبندر را فروخت !!!!
البته 300 را به طعنه نوشتم و خودم به شخصه 1000 هم باز بشود فروشنده نیستم .
صحبت ها و تحلیل ها قبلا انجام شده و این که سهم چند باز بشه و ایا بخریم یا بفروشیم بر
عهده شخص سهامدار و استراتژی ایشان است .
موفق باشید .كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postسود 92 رو گفته بودم همین حدود بالاخره رویت شد
نامه ای هم شرکت در مورد ارزش افزوده زده و پیگیرن این هم اگه حل بشه قطعا شبندر خواهد ترکاند ........///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postگزارشات بسیار عالیست ..........سود 91 رو هم که از قبل گفته بودم حدود 30 تومن و گفته بودم کف سود امسال حدود 30 تومنه ...................................بازگشایی بالای 600 تومن خواهد بود ...... تازه اگه بدن بهتون ..............
کاپیتان جان ناهار رو باید بدی (-:
آقا اولا 700 باز نمیشه
دوما شما که تهران تشریف ندارید که ما در نایب ساعی ناهار بدیم خدمتتون !!!یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
سلام دوستان
قبل از هر چیز تعدیل مثبت شبندر رو به همه سهامداران و شرکا تبریک میگم.
چند تا نکته که توی بررسی های من از گزارش پیش بینی 92 بدست اومد، می نویسم، اگر دوستان نظری دارند ارائه کنند.
1- مقدار فروش بنزین، نفت سفید و سوخت سنگین، به ترتیب 7 ، 20 و 16 درصد کاهش نسبت به تولید پیش بینی 91 نشون میده. که به نظرم با طرح افزایش بنزین که قراره سال 92 افتتاح بشه، و افزایش ظرفیتی که توی آذر ماه افتتاح شد، کاملا در تناقضه!
2-مقدار فروش نفتا و نفت کوره به ترتیب 56 و 7 درصد افزایش نشون میده. اگر اشتباه نکنم، این دو محصول عمده فروش صادراتی شرکت رو تشکیل میده. با توجه به پیش بینی سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی، و محرز بودن زیان شرکت از ناحیه صادرات، افزایش مقدار تولید و فروش این دو محصول غیر از مخفی کردن سود واقعی شرکت، چه توجیهی میتونه داشته باشه.
منتظر شنیدن نظرات اساتید هستم.
نظر
-
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postبه به میثم عزیز
آقا اولا 700 باز نمیشه
دوما شما که تهران تشریف ندارید که ما در نایب ساعی ناهار بدیم خدمتتون !!!
تا 1000 تومن شبندر چیزی نمونده .........;)///
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام به نظر می رسد که شنبدر در باز گشای رشد زیادی نداشته باشد و همه این حرکت ها برای خرید سنگین می باشد و احتمال داره قیمت باز گشای همه را غافل گیر کند ! و برای خرید گروهی جذاب شود تا بعد از عرضه اولیه و باز گشای شپنا و رشد تند خود را شروع می کند با تشکر
هر تصمیمی که سهامدار عمده و بورس بگیرند ما تسلیمیم ...
امیدوارم قیمت خوبی باز بشه و کسانی هم که نقد هستند بتوانند خرید کنند و رشد آهسته و پیوسته ایی را شاهد باشیم .
قطعا با گپ زیاد باز بشه خریداران کوتاه مدتی متضرر خواهند شد .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
مثبت ترین پیامد بودجه92 برای گروه پالایشگاهی بود که بر اساس پیشنهاد دولت پرداخت عوارض23% صادراتی حذف شده که برای لاوان و شبندر خبر عالی و خوبی بود هرچند باید منتظر تایید و بررسی ان بعد از عید باشیم که تصویب و اجرای ان احتمالا به دولت بعدی موکول میشود بنابراین تا اون موقع جای هیچ نگرانی نیست
از طرفی پابرجا بودن تخفیف 5%خوراک پالایشگاهها نگرانیه افزایش قیمت خوراک را کمتر کرده ضمن این که رشد نرخ ارز در بودجه امکان افزایش درامدها و سوداوری این گروه را فراهم میکند
نظر
نظر