پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Fundamental
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 697

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
    خوب شبندر را کردن تو پاچه ملت ، دوستانی که امروز شبندر خریدند لطفا توضیح بدهند با چه تحلیلی خرید کردند تا ما هم یک چیزی یاد بگیریم .

اصلا شما می دانید که ارزش ذاتی شبندر زیر 200 تومان هست یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟

با چه استدلالی سهم با P/E=17 خرید می کنید تازه خیلی بعید میدونم که همین 32 تومان پیش بینی را هم محقق نماید .

ارزش بازاری شبندر تقریبا 7000 میلیارد است ، آیا این مقدار ارزش دارد .

سال آینده را سال سقوط پالایشگاهها می بینم .

سود اين سهم سال بعد 310 تومان است يعني پي بر اي 1.7 . با سود تقسمي امسال پي بر اي 1.5

تعديل سود شركتها پالايشگاهي از محل ماليات ارزش افزوده براي سال 91

شبندر 800 ميليارد تومان (برگشت زده )

امسال هم 90 تومان سود دارد

نظر

• sourena
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 1080

خوب شبندر را کردن تو پاچه ملت ، دوستانی که امروز شبندر خریدند لطفا توضیح بدهند با چه تحلیلی خرید کردند تا ما هم یک چیزی یاد بگیریم .

با چه استدلالی سهم با P/E=17 خرید می کنید تازه خیلی بعید میدونم که همین 32 تومان پیش بینی را هم محقق نماید .

یعنی شما فکر میکنی قندیهای شما را شبندر ما منفی کرده!؟
      خوب احتمالاً درست هم فکر میکنی:D

با روند همراه شو
      برای شبندر 150 تومنی و 200 تومنی هم از این هشدارها زیاد میگفتند
      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
        سود اين سهم سال بعد 310 تومان است يعني پي بر اي 1.7 . با سود تقسمي امسال پي بر اي 1.5

تعديل سود شركتها پالايشگاهي از محل ماليات ارزش افزوده براي سال 91

شبندر 800 ميليارد تومان (برگشت زده )

امسال هم 90 تومان سود دارد
        با این رقمی که شما میگی یعنی سال آینده شبندر 4000 میلیارد تومان می تواند درآمد کسب کند !!!!!!!!! =))

کمی به این رقم فکر کن ، می شود روزانه 10 میلیارد تومان . :-/

یعنی شما میگی یک جوجه پالایشگاهی که صادرات ناچیزی دارد از بزرگترین شرکتهای کشور همچون مخابرات و فولاد و چادرملو و گل گهر و مس بیشتر درآمد دارد . =))

آیا ارزش بازاری شبندر باید در حد و حدود مخابرات و فولاد باشد .

نظر

• Fundamental
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 697

با این رقمی که شما میگی یعنی سال آینده شبندر 4000 میلیارد تومان می تواند درآمد کسب کند !!!!!!!!! =))

یعنی شما میگی یک جوجه پالایشگاهی که صادرات ناچیزی دارد از بزرگترین شرکتهای کشور همچون مخابرات و فولاد و چادرملو و گل گهر و مس بیشتر درآمد دارد . =))

از محل برگشت ماليات ارزش افزوده ، به سود شركت كه امسال 800 ميليارد 12 ماهه مي شود حدود 85 الي 95 تومان سود بسازد و سال آينده هم سود شركت طبق محاسبات بنده 310 تومان است

در اين ميان برخي کارشناسان برگشت مبالغ پرداختي ساير پالايشگاههاي بورسي و فرابورسي مانند اصفهان را حدود 1.1 هزار ميليارد تومان، شيراز حدود 230 ميليارد تومان و تبريز را حدود 130 ميليارد تومان ( بيشتر يا کمتر) ارزيابي کرده و با توجه به توقف نماد اکثر شرکتهاي اين گروه، خواهان شفافسازي اين موضوع شدهاند.

با اين اوصاف بايد منتظر ماند ديد که به جز پالايشگاه هاي لاوان و بندرعباس که ارقام مربوط به بازگشت مبالغ پرداختي بابت ماليات بر ارزش افزوده و عوارض را اعلام کرده ،ساير پالايشگاهها چه مبالغي را اعلام خواهند کرد.

دوست عزیز شما تحلیلت را ارائه دهید ممنون مشم

نظر

• Fundamental
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 697

شركت در شفاف سازي زمينه دقيقا گفته ماليات ارزش افزوده از فروش شركت برداشت شده و بايد اين مبالغ بركشت بخورد از اين شفاف تر چيزي پيدا نمي شود

اين اطلاعيه بر سود امسال 42 تومان خالص و بر سود سال بعد 90 تومان تاثير مثبت دارد.

نظر

• heaven_smile77
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 257

الان دیدم که شبندر 543 تومان بسته شده. اول تبریک می گم به همه سهامداران. این داستان رو ما یک بار دیگه هم دیدیم. اون موقع که بار اول بسته شد و حدود 180 یعنی 20% بالاتر باز شد. و همینطوری یک سره بالا اومد. این بار هم صد در صد توی این قیمت باز کردند که مثل دفعه قبل بازار رو در روزهای بعد با خودش بالا بکشه.
              این شبندر سهم عجیبیه. کالا همیشه سمت بالا حرکت می کنه، بدون دغدعه ...

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

شما بیل گیتس و وارن بافت هم باشی
                2 میلیارد دلار رو نمی تونی بگی ناچیز!
                تازه امسال صحبت از 3.5 میلیارد دلار بود

جوجه پالایشگاه!!!
                وای خدای من چی میگی!؟
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

یعنی از من بدشانس تر اصلا نیست. همین که اگهی بازگشائیش اومد کلا اینترنت ما کنفه یکن شد ودیگه هم نتونستم ارتباط بگیرم. الان دارم حسرت میخورم چون قصد داشتم اگه تو این قیمت ها باز شده یه 50 هزاتائی اضافه کنم ولی شانس با ما یار نبود. واقعا حیف شد. خوش بحال اونائی که تو این قیمت مفت خریدن.
                  هدف بعدی تا عید 700 تومن.
                  اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

متاسفانه تو پاچه من نرفت خیلی دوست داشتم یه 50 هزاتائی بره تو پاچم ولی شانس نیاوردم.

آقای نوسراداموس لطفا دقیقا روز و ساعت سقوط رو مشخص کن تا ببینیم چکار باید بکنیم.

آخه بدبختی اینه که حافظه خوبی هم نداری (با این حافظه چه جوری سال آینده رو پیش بینی کردی - به پیش بینی شک کردماااااا) مگه یادت نیماد با پی به ای 30 توی صف چه دست و پائی میشکستن تا بخرن حالا تو ناراحتی که یه عده دارن با پی به ای 17 میخرن.
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• صداقت2
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 704

بچه کف بازار
                      بچه کف بازار آنلاین نیست.
                      كاربر فعال

ارسال
                      263
                      تشکر شده 1,245 بار در 251 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط کيانوش نمایش ارسال ها
                      دوستان از من نادان بشنويد اين مطلب را که.
                      در سال 91 بيشترين بازدهي را شبندر خواهد داشت.اگه شبندر را فروختيد دوباره بخريد من فکر مي کنم اينها همش بازي هست و مطلعين دارند اين سهم را با تمام توان مي خرند.من قيمت اين سهم را 1 ساله حداقل 500 تومان مي بينم.
                      1- شبندر
                      2-بکام
                      3-شصفها
                      4-احتمالا فباهنر
                      سال 91 خوبي خواهند داشت.
                      حيف که اه در بساط ندارم و دلم هم نمياد سهامهاي خوبم را بفروشم تا با شبندر عوض کنم.
                      من فکر مي کنم واقعا خواستند مردم رو اين سهم سود کنند شبندر را اين قيمت باز کرده اند.
                      شبندر خون تازه اي به بورس تزريق خواهد کرد.
                      این یادگاری آقا کیانوش توی روز 20 ژوین سال 2012 توی تاپیک شبندره همیشه پرسود و سلامت باشی

ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول چندگانه این پیام تشکر

قبلا هم گفته بودم

استاد کیانوش از تئوریسین های صتعت پالایشگاهی است.

به توصیه ایشان امروز هم به شبندر های قبلی اضافه کردم.

تعدیل 40 در صدی علی الحساب شپنا هم مبارک سهامداران صبورش!!!!!!
                      صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
                        یادش بخیر یک زمانی میگفتی 1000 تومن
                        همه میگفتن این یارو کیه شر و ور میگه;)
                        اما الان کیانوش رو همه استاد و صاحبنظر پالایشیها می دونند:D

ایشان بالای 90 در صد در سهام پالایشگاهی است.

به توصیه ایشان امروز هر دو شبندر را اضافه کردیم
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

من خودم هم شبریز امروز 1340 خریدم هم از صف فروش 50000 تا مرادی عزیز را من خریدم >:D<

ولی نقل قول بورس نیوز هم قابل تامله #:-S

در این میان اما برخی صحبت ها از برگشت وجوه پرداختی مربوط به مالیات بر ارزش افزوده و عوارض صادراتی چند پالایشگاه حکایت می کند و این در حالی است که آمارهای اعلامی از سوی دیوان محاسبات اداری کل کشور از کسری 50 درصدی بودجه دولت در سال 91 خبر می دهد و با توجه به اینکه انتظار می رود این کسری منابع در سال آینده با شدت بیشتری همراه شود، برگشت مبالغ مذکور چندان عملی به نظر نمی رسد.
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

شبندر تا کنون خیلی ها رو جا گذاشته و بسیاری که حتی ادعای زیادی هم داشتند در قیمتهای پایین هر کدام در مقطعی گفته اند دیگه رشدش تموم شد و جای رشد ندارد و یا پی بر ای بالا رفته و.....

ولی به این نکته مهم توجه نداشتند که ملاک در تحلیل سهم سود اعلامی فعلی نیست و مثلا قبلا که 10 20 تومان بود بازار بخاطر اون سود نبود که 300تومان سهمو میخرید.

در واقع در تحلیل سهم ها اونچیزی که به عنوان سود و پوشش و... اعلام شده بیان اینها رو نمیشه تحلیل گفت بلکه براورد اینده شرکت است وگرنه بعد از اعلام رسمی معمولا دیر شده!

البته من خودمم شبندر ندارم ولی خواستم اینو بگم که از 110 تا 550 که رسیده هر چند وقت یکبار عده ای به اسم تحلیل و هشدار و... اومدن ولی بعد از مدتی دیگه خبری ازشون نشده.
                            =====
                            مطلب فوق بعنوان پیشنهاد خرید نیست و خودمم ندارم .
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• anji-47
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 455

بعضی ازخریدهای امروزحقوقی ها:
                              سرمایه گذاری فرهنگیان 4.700.000 سهم
                              شرکت زرین.... 5.000.000 سهم
                              آقای م 15.000.000 سهم

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

مالیات بر ارزش افزوده برگشت بخوره 43 تومن و 20 تومن هم از محل کاهش صادرات تعدیل داره .....سود امسال شبندر 90 الی 100 تومن در صورت برگشت مالیات بر ارزش افزوده ........لذا من هدف 700 میدم فعلا با پی برای 7.........با پی برای 8 هدف 800 ....کاملا منطقی و بر اساس بنیادی .....هر کس صبر کند مزد صبوریش را خواهد گرفت ............

فعلا صف خرید فردا رو پیشاپیش تبریک میگم (-:
                                (اگه نشد چی؟):D

سال مالی 91 به زودی تمام میشه و تعدیل هاش میاد برای ما ................شبندر کاملا برنامه ریزی شده حرکت میکنه ......... اگه مالیات هم برگشت نخوره سود 52 تومنی برای امسال میده ........اما سال بعد سال بسیار متفاوت تری خواهد بود ...........چون در 3 ماه ی سوم صادرات سهم بسیار بسیار کاهش داشته .........یعنی خبری از اون همه سهم صندوق نیست ......یوهاها......

این سهم به کسی انداخته نشده و نمیشه و کاملا بر اساس سود سازی بالا میره یا لااقل تا الان اینجوری بوده ................>:)
                                من امروز نه تنها برای خودم بلکه برای سبد دوستان خودم خریدم ........:D

البته پیشنهاد خرید ندارم .......پیشنهاد خرید ما زیر 200 بوده (-: بقیه صحبت هام برای حمایت از سهم بوده ........
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/10, 22:17.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X