مثل اینکه باید دوباره اسم تاپیک را به شبندر اژدهای بورس تغییر بدهم . . .
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
-
-
یه چیزی در مورد این سهم از ذهنم عبور میکنه که میخوام دوستان بدونن:
مگر نه اینست که ما به پتانسیل سود 200 تومانی این سهم معتقدیم ؟؟؟؟؟ حالا گیریم این پتانسیل به این زودی ها آزاد نشه !!!!! یعنی این 26 درصد واسه سال دیگه هم بر نگرده و اون مالیات هم برگشت داده نشه !!!! آخرش چی ؟!! بالاخره امروز نه فردا ! امسال نه سال دیگه این پتانسیل آزاد میشه و اونوقت سهم به نظرتون چند می ارزه ؟ تو این مملکت کی میتونه تضمین کنه تا سال دیگه مثلا سرمایتون دو یا سه یا ... برابر بشه ؟ پس در هرصورت این سهم با دید سرمایه گذاری بلند مدت برای بخشی از سرمایه که به منظور این کار استفاده میشه بسیار ارزنده هست! و اینکه آیا واقعا با این دیدگاه سهمی در بازار سرمایه داریم که این پتانسیل رو داشته باشه ؟ دوستان نظرشونو بدن خوشحال میشم (در ضمن هیچ تعصبی روی سهم ندارم و تنها چیزی که برام مهمه سود آوریست)هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
-
اونایی که شبندر میخرن میدونن چه طلایی رو میخرن به اونایی که میفروشن چی بگم اخه..بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
شبندر ای مهربون جای تو این بالا ها نیست برو کنار که با ذوب داریم میاییم از روت رد میشیم!!!برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postلطفا با فونت نرمال تایپ کنید بخدا همه پستها مطالعه میشه ، لازم نیست با حداکثر سایز تایپ کنین تا حرف شما رو بخونن . با تشکر .
ضمنا پستهامو براساس عادت هر جور بخوام ارسال میکنم !!! شما هم میتونی بهش توجه کنین یا نکنین ! همچنین میتونین به جای توصیه به این و اون و متهم کردنشون به عقده داشتن جهت خواندن پستهاشون به امور مهمتری رسیدگی نمایید! (انقد بدم میاد از اینهایی که دایم در هر زمان و مکانی در حال نصیحت کردنن!!!)
با تشکرهر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
شپنا احتمال زیاد فردا باز میشه ........لذا فردا هم جو این گروه خوبه ........این شرانل هم کم کم باید به فکرش بود ....(-: البته امروز - فردا - پس فردا برای خریدش فرصت هست .....البته اگه باز باشه - شپاس هم همینطور ......(-:
بعد ار عرضه وفارس همه ی اینها بر میگردن رو به بالا (-:///
نظر
-
من خودم سهم شبندر زیاد دارم و میام اینجا همش همه دارن از شبندر تعریف میکنن. اما نمیدونم چرا این تعریف کردنهای دوستان توی فروم بیشتر منو میترسونه که ردش کنم.
هیچوقت بلایی رو که مپنا سر یه سری آورد رو فراموش نمیکنم. اونجا هم همش همه تعریف میکردن که یهو اون شد که شد!
نظر
-
-
در اصل توسط Aryamas پست شده است View Postمن خودم سهم شبندر زیاد دارم و میام اینجا همش همه دارن از شبندر تعریف میکنن. اما نمیدونم چرا این تعریف کردنهای دوستان توی فروم بیشتر منو میترسونه که ردش کنم.
هیچوقت بلایی رو که مپنا سر یه سری آورد رو فراموش نمیکنم. اونجا هم همش همه تعریف میکردن که یهو اون شد که شد!
تعریف از شبندر فقط واقعیاتی است که درباره این سهم گفته میشه....وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
نظر