پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Captain Nemo
    مدیر
    • Dec 2010
    • 2934

با سلام

نوشتن با فونت های بزرگ و غیر متعارف ممنوع است .
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
      جالبه ، بورس بسته تشریف دارن اما تو شبندر معامله انجام میشه بدون تاثیر رو شاخص :))
      نه ساعت ها قاطی شده. همزمان ساعت Online رو با ساعت Tse چک کنید.
      میزان حجم خرید و فروش خقیقی و حقوقی رو با حجم معاملات چک کنید. چشماتون گرد میشه.
      بعد تصویرش رو براتون میزارم
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

ی حقوقی داره نقد میکنه اما خریدار هم همچنان تشنه و طالب سهم
        حدود 43تومن تعدیل مثبت دیگر برای سال جاری کم رقمی نیست!

نظر

• Aryamas
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 28

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
          شبندر اصلا قابل مقایسه با مپنا نیست با اون کارکنانی که داره و نمیذارن سهم بالابره
          تعریف از شبندر فقط واقعیاتی است که درباره این سهم گفته میشه....
          ببخشید قصد منفی بافی و یا توهین به هیچکدم از عزیزان این تالار رو ندارم. اما این تعاریفی که اینجا میخونم درصد خیلی کمیش منطقی و با دلیله بیشتر دوستان تعاریفشون مثل حالت جو گیری و ذوق شوق بچه های مدرسه ای هست. نمیدونم شایدم دلیل دارند و توی این فروم چیزی نمیگن در موردش.

نظر

• mehr_bourse
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 336

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            شپنا احتمال زیاد فردا باز میشه ........لذا فردا هم جو این گروه خوبه ........این شرانل هم کم کم باید به فکرش بود ....(-: البته امروز - فردا - پس فردا برای خریدش فرصت هست .....البته اگه باز باشه - شپاس هم همینطور ......(-:
            بعد ار عرضه وفارس همه ی اینها بر میگردن رو به بالا (-:
            شپنا امروز باز میشه ............

نظر

• mobina
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 333

در اصل توسط Aryamas پست شده است View Post
              ببخشید قصد منفی بافی و یا توهین به هیچکدم از عزیزان این تالار رو ندارم. اما این تعاریفی که اینجا میخونم درصد خیلی کمیش منطقی و با دلیله بیشتر دوستان تعاریفشون مثل حالت جو گیری و ذوق شوق بچه های مدرسه ای هست. نمیدونم شایدم دلیل دارند و توی این فروم چیزی نمیگن در موردش.
              ببخشید دوست عزیز من هم قصد تخریب سهم را نداشتم اما بازی کارکنان مپنا برای هم روشن است
              بازهم شما بهتر است با تحلیل های خودتون تصمیم به خرید و فرو ش کنید پرسود و موفق باشید
              وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• شطرنج باز
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 169

در اصل توسط Aryamas پست شده است View Post
                من خودم سهم شبندر زیاد دارم و میام اینجا همش همه دارن از شبندر تعریف میکنن. اما نمیدونم چرا این تعریف کردنهای دوستان توی فروم بیشتر منو میترسونه که ردش کنم.
                هیچوقت بلایی رو که مپنا سر یه سری آورد رو فراموش نمیکنم. اونجا هم همش همه تعریف میکردن که یهو اون شد که شد!
                سلام. شما اگر شبندر دارید که هر روز بهتر از دیروزه و اگر ندارید تبلیغ منفی نکنید من امروز 20 درصد مانده سبدم را به شبندر تبدیل کرده و به 500000 نزدیک شدم این پیام یادتان باشد قیمت شبندر زمان مجمع بین 1500 تا 2000 تومان است.
                سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

30000 تا اضافه کردم ولی فکر کنم اشتباه کردم :-s
                  *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

بعد از عرضه وفارس بازی سهم شروع میشه (-: معاملات امروز اینو میگفت .................شاید هم من اشتباه میکنم .....امروز بردن بالا که اگه اومد پایین تا عرضه روی قیمت قبل بمونه (-:

بسیار زیبا حمایت میکنن (-:

هیچ پیشنهاد خریدی ندارم ..من خودم نوسان گیرم... هر کی میترسه فقط نگاه کنه .......... >:)>:)>:)

هر کس با تحلیل خود بخرد ........یکی به سود 45 اعتقاد داره ...یکی به سود 50 و ..........و یکی به 100 . یکی به سود 150 .........و یکی به سود 309 .............هر کس خودش تحلیل کند ........
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/11, 12:39.
                    ///

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

بعد از بازگشایی سهم و گپ ایجاد شده در نمودار و همچنین معامله پر حجم در قیمت 4 درصد مثبت امروز نشان میدهد که سهم خوبی میباشد. اگر فردا نیز در قیمتهای مثبت معامله شود . راند جدید صعودی را اغاز خواهد کرد. امیدوارم

نظر

• شطرنج باز
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 169

سلام. برای اینکه خیالتان راحت باشد باید بگم لوله کشی دفتر کار ما طوری طراحی شده که وقتی اب وارد میشود اول کره ان گرفته شده وسپس عبور میکند.منظورم اینکه از نظریات کارشناسان بسیار خبره استفاده میکنیم و همگی قصد ذاریم تا حد توان اضافه کنیم و حد اقل تا مجمع با سهم بمانیم . موفق باشید
                        سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

امیدوارم :)
                          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• mobina
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 333

من هم امروز اضافه کردم یه مقدار پول جور کرده بودم وفارس بخرم دیگه ترسیدم نقد را ول کنم بچسبم به نسیه
                            حالا تا وفارس بخواد عرضه بشه خدا بزرگه ....و تازه صحبت از قیمت های عرضه بالا میشود و گفتم ممکنه اونو نخرم اینم از دستم رفته.... رو قیمت 5548 خریدم....و مطمئنا اینبار هم پشیمون نمیشم...
                            وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• alizadeh.f
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 878

نکته مهم این روزهای شرکت های پالایشگاهی علاوه بر درج دلار 2000 تومانی در بودجه 92 خود ،بحث مالیات بر ارزش افزوده آنها می باشد.اين ماليات در واقع نوعي ماليات بر فروش چند مرحله اي است كه خريد كالاها و خدمات واسطه اي را از پرداخت ماليات معاف مي كند. در سيستم ماليات بر ارزش افزوده، هر فروشنده در هنگام فروش كالا و خدمات، ماليات متعلقه را بر صورتحساب افزوده و آن را همراه با قيمت كالا و خدمات از مشتري دريافت مي نمايد. از آنجایی که تامین کننده مواد اولیه و همچنین خریدار محصولات شرکت های پالایشگاهی، شرکت پالایش و پخش می باشد، هنگام تحویل مواد اولیه این مالیات از شرکت های پالایشگاهی گرفته شده و هنگام خرید محصولات آن ها، مالیات به آن ها پرداخت نشده است، لذا طبق 4-3 قانون بودجه 91 کشور و تبصره 4 ماده 7 آئین نامه اجرائی بند مذکور مصوب مهر 91 هیئت وزیران، مالیات و عوارض ارزش افزوده باید طبق ماده 8 آییننامه به شرکتهای پالایشگاهی بازگشت داده شود
                              آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/03/11, 14:43.
                              https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

دوستان در مورد شبندر توجه کنيد.شبندر همچنان ليدر بازار و خصوصا ليدر گروه پالايشگاهي هست.
                                هيچ سهم پالايشگاهي بدون شبندر توان بالا رفتن نخواهد داشت.
                                سازمان بورس با سياست شبندر را پايين باز کرده است تا محرک بازارباشد.
                                تارگت شبندر براي مجمع 1000تومان و بلند مدت 2000تومان هست.شبندر با سود 48توماني ديگر يک سراب نيست و خريدش وحشتي نخواهد داشت.
                                بگذاريد عرضه شخليج تمام شود انوقت حرکت طوفاني شبندر دوباره شروع خواهد شد.
                                دلار 2450تومان بعنوان پايه تمام مبادلات تجاري و اقتصادي قرار گرفته است.
                                بزودي بعد از برق و ذغال سنگ نفتا و نفت کوره تو بورس انرژي معامله خواهد شد بر مبناي دلار 2450تومان.
                                فروش توليدات شبندر در بورس کالا و انرژي تحول جديدي در سود ان ايجاد خواهد کرد.
                                نفتا تو بودجه شبندر 960تومان در نظر گرفته شده است که نرخ فروش جاري 2400تومان هست.
                                راه اندازي طرح توليد شبندر در سال 1392 سود شبندر را نمايان تر خواهد کرد.
                                سود سال 1392 شبندر حداقل 400تومان خواهد شد.
                                سود شپنا 1200تومان
                                شراز 750تومان
                                شبريز700تومان
                                امروز شراز قير را 1320تومان فروخته است.قيري را که در بودجه 600تومان محاسبه کرده است.
                                با پالايشگاهها باشيم .
                                پالايشگاهها با پي به اي 5
                                شبندر 2000تومان
                                شپنا 6000تومان
                                شراز 3750تومان
                                شبريز 3500تومان.
                                ................................................
                                منتظر عرضه فراورده هاي پالايشگاهي در بورس انرژي مي مانيم.

نظر

در حال کار...
                                X