در اصل توسط ایرانی پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسلام جواد جان
خوبی
هدف شبندر را چند میبینی ؟!
شما استاد مایید
ما که همون روز اول دستان رو به نشانه تسلیم در برابر شبندر بالا بردیم
آرزوی ما رستگاری سهامداراشه :xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدوست عزیز : صدرا دسته گل اعرابی نبود که شما به اون بنده خدا نسبت دادی . شخص دیگری بود که میگفت در قیمت 420 تومن 100 میل اوردر خرید برایش نشته است. اما برعکس 100 میل برای فروش نشسته بودند و بعد مابقی ماجرا.
نظر
-
سلام بر بچه های شبندری های گل ......................
شبندر 100 درصد تو سودم ................................... روز باز شدن اضافه کردم
وفارس نقدینگی ندارم دارم وسوسه می شم 10 درصد و بفروشم وفارس بگیرم نظرتون چیه ؟
حیلی دودلم ...............
نظر
-
دوستان محترم ......... عزیزان ......... نازنینان ..........
قضیه آقای ح . ا را تمام کنید .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط 222 پست شده است View Postآره صدرا رو پارسال قبل از مجمع توی کف145-150تومن این آقای سفته باز(ح.ا)آماج حملاتش کرده بود و میگفت هیچی توش نیست و روز بعد از مجمع با کمال پررویی اومد نوشت که توی مجمع بوده و چه مجمع پرباری.از این دست کثافتکاریها تا بخواین داشته خواهشا ازش حمایت نکنید.
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postممنون میثم جان شما لطف دارید
به هر حال هر خرید و فروشی علت و دلیلی پشتش هست .
بنده چون در کارگزاری صندوق نفت حضور دارم تقریبا مطمئنم که چند ماه هست که صندوق نفت برای
خرید بلوک فخوز سهام پرتفوی خود را میفروشد . پس ربطی به اینکه صندوق نفت شبندر شناس نیست ندارد .
اتفاقا یکی از باهوش ترین حقوقی های بازار است .
اگر برای خودتان استراتژی مشخصی تعیین کرده باشد از بابت خرید و فروش های حقیقی ها و حقوقی ها نباید نگران شوید .
واقعا معاملات شبندر دیروز و امروز واقعا عالی بود و در قیمت خوبی هم بازگشایی شد و مطمئنا رشدی آرام و منطقی تا تارگتهای
گفته شده خواهد داشت .در اصل توسط حسن کله پست شده است,,,, شبندر را اعتباری خریده بود وقتی که بسته شد حسابی گیر افتاده بود و تحت فشار بود. حالا در آخرین فرصت امسال فروخته است تا اعتبار را تسویه کند. 800000 شبندر داشت که در مقابل 125 میلیون سهمی که در این دو روز معامله شد چیزی نبود.
به این نگاه کنیم که خریدار اجازه نداد سهم از +2 درصد پایینتر معامله شود اگر چه گروه مالی ملت 11 میلیون فروخت. با این خریدار ,,,, و خیلی بزرگتر از او تاثیری بر روند ندارند. این بازیگرانی که در دو روز 68 میلیارد تومان خرید کرده اند را نمی توان نادیده گرفت.
قانون بازار ساده است.
حجم زیاد در مثبت پایدار خبر خوب است.
حجم زیاد در منفی پایدار خبر بد است.
حجم زیادی که مثبت را به منفی تبدیل کند و در منفی ببندد خبر بد است.
حجم زیادی که منفی را به مثبت تبدیل کند و در مثبت ببندد خبر خوب است.
در این دو روز حجم بسیار زیادی در مثبت پایدار داشته ایم که خبر بسیار خوبی است. بجای استرس و نگرانی به این فکر کنید که در کسانی بیشتر از 68 میلیارد تومان شبندر خریده اند و رفتار تهاجمی آنها تا دقیقه آخر بازار اصلا نشانی از نگرانی نداشت.
با شبندر به استقبال تعدیل مثبت شاوان و شبریز و روزهای سبز هفته اول فروردین می رویم. فردا را هم که آخرین روز نقد شدن پول لازمهای شب عید است ندیده می گیریم و چند روز خنثای آخر اسفند هم تحمل می کنیم و در فردای تعطیلات سیزه بدر، شبندر 640 تومانی رابه تماشا می نشینیم.سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
بنده ( از حدود 100 تومن ) و خیلی های دیگه شبندرو روی تحلیل خودشون و بدون سفارش شخص دیگه ای خریداری کرده اند و قرار هم نیست که با فروش بعضی ها من هم بفروشم. هر کسی مختار هر کاری دوست داره انجام بده. نمونش حقوقی که تو عرضه بلوگی ناز کرد و نخریدش و الان بایستی حداقل به دو برابر قیمت قبلی بخره. اگر کسی میفروشه یا نمی خواد که بخره حتماً برای خودش دلیلی داره که قابل احترامه.
نظر
-
اما و اگرهای تأثیرگذار بر روند بازار سرمایه/ ارزنده ترین صنایع بورسی در نوروز 92
بررسی دورنمای بازارسرمایه در سال آینده و وضعیت برخی صنایع جلودار بورس موضوع جالبی برای فعالان بازارسهام خواهدبود. درگفتگویی که با حسین صالحی مدیرعملیات شرکت کارگزاری آگاه داشته ایم به بررسی این موضوع پرداخته شده.
بازار سهام درشرایطی خود را برای استقبال از بهار 92 آماده می کند که ظهور و بروز برخی متغیرهای کلان تأثیرگذار از جمله بودجه سال آینده دولت، مذاکرات هسته ای و عرضه اولیه سهام هلدینگ خلیج فارس رفتارهای مختلفی را میان معامله گران این بازار در پی داشت است. این میان بررسی دورنمای بازارسرمایه در سال آینده و وضعیت برخی صنایع جلودار بورس موضوع جالبی برای فعالان بازارسهام خواهدبود. درگفتگویی که با حسین صالحی مدیرعملیات شرکت کارگزاری آگاه داشته ایم به بررسی این موضوع پرداخته شده است.
بورس ریپورت:چرا با وجود اعلام گزارش های مالی مثبت شرکت های فعال در صنعت پالایشی، روند معاملات این گروه در بازار سرمایه با افت قیمت سهام مواجه شد؟
در صنعت پالایشگاه ما با چهار فاکتور مهم روبرو هستیم. اول تغییر نرخ ارز مرجع که در گزارش "شبندر" شاهد آن بودیم و شرکت بودجه خود را برمبنای نرخ ارز دو هزار تومانی اعلام کرد که حتی با فرض حاشیه سود برابر با افزایش مبلغ سود شرکت روبرو هستیم ، نکته دیگر برگشت سهم صندوق توسعه ملی می باشد که برای پالایشگاه هایی که صادرات دارند مطرح می باشد که در بودجه سال 92 صحبتی از آن نشده است و برای مثال برای "شبندر" حدود 100 تومان به ازای هر سهم می باشد (البته در بودجه سال قبل نیز این سرفصل نیامده بود اما مجلس آن را اضافه نمود) ، نکته سوم برگشت مالیات بر ارزش افزوده می باشد که این سرفصل نیز برای مثال برای" شبندر" حدود 60 تومان به ازای هر سهم می شود و هنوز نمی توان در مورد انجام یا عدم انجام آن صحبتی نمود در کنار این سه مبحث که جز مورد اولی هنوز قطعیت مورد دوم و سوم مشخص نیست بحث ارزش جایگزینی و پی به ای بالای این گروه مطرح است. در این گروه شاید بتوان گفت از این حیث "شتران "، "لاوان" و "شبندر" بیشترین اختلاف را با ارزش جایگزینی خود دارند اما در رابطه با بالا بودن پی به ای این گروه نسبت به پی به ای بازار باید با احتمالاتی در مورد ابهامات فوق نظر داد.
شاید شروع ریزش چند روز اخیر این گروه با اعلام خبری مبنی بر اعتراض بر افزایش نرخ محصولات پالایشگاهی بخصوص لوبکات مطرح شد که با توجه به اینکه این افزایش برمبنای تغییر به سمت نرخ اتاق مبادلاتی صورت گرفته است بعید است نکته مهمی باشد و خبر بسته شدن "شراز" و بازگشایی "شبندر" از یک طرف و عرضه هلدینگ خلیج فارس از طرف دیگر احتمالا سهم را طی روزهای آتی با نوسانات روبرو نماید ولی به نظر می رسد داشتن این گروه در پرتفو باتوجه به ریسک پذیری افراد خالی از لطف نباشد.
بورس ریپورت : وضعیت گروه پتروشیمی را چگونه ارزیابی می کنید؟
در مورد صنعت پتروشیمی نیز کاهش نرخ دلار بازار آزاد از یک سو و الزام به عرضه دلارهای صادراتی در اتاق مبادلات در کنار افزایش نرخ خوراک و ممنوعیت های صادراتی سبب افت قیمتی این گروه شد با توجه به اینکه تقریبا تمامی بودجه های 92 این گروه برمبنای نرخ ارز 2500 تومانی می باشد نباید کاهش نرخ ارز تاثیر محسوسی بر سود شرکت ها باشد و افزایش نرخ خوراک نیز با توجه به پی به ای تعدیل شده این گروه که حدود 3 الی 3.5 می باشد قابل دفاع می باشد و به نظر ممنوعیت های صادراتی نیز به زودی برداشته شود بدین ترتیب این گروه نیز در قیمت های فعلی ارزنده می باشند و شرکت هایی که بدلیل تحریم ها یا ممنوعیت ها پایین تر از ظرفیت اسمی خود تولید می کنند و شرکت های که عمده فروش خود در بازار داخلی و در نیمه دوم سال جاری مجوز افزایش نرخ گرفتند در الویت قرار دارند.
بورس ریپورت: به نظر شما صنایع برخوردار از پتانسیل سرمایه گذاری در چند روز پایانی سال کدام صنایع می باشند؟
من این سوال را به دو بخش تقسیم می کنم یک بخش صنایعی که در آن مزیت نسبی داریم مانند معادن , فلزات پایه و پتروشیمی ها و بخش دیگر صنایعی که از تغییر نرخ ارز مرجع سود خوبی را بدست خواهند آورد مانند صنایع پالایشگاهی ، دارویی ، غذایی و کمی هم بانکی در قیمت های فعلی من در پرتفو 60% به گروه اول ،30% گروه دوم و 10% هم نقد برای استفاده از فرصت های مناسب وزن می دهم اما اجازه بدید در گفتگوهای بعدی با جزئیات دقیق و به تفضیل به بررسی آن ها بپردازیم.
بورس ریپورت: ارزیابی خود را از فصل مجامع امسال شرکت ها در بهار 92 بیان کرده و در عین حال برآوردی از ارزندگی سهام شرکت هلدینگ خلیج فارس و کشف قیمت آن در آستانه عرضه اولیه سهام ارائه دهید؟
در حالی که در سیاست خارجی جهت گیری مثبتی شکل گرفته است اما هنوز در مورد ابعاد و زمان توافقات احتمالی نمی توان صحبتی کرد. در مورد بودجه سال 92 که بسیاری از صنایعی که در آن ها مزیت نسبی داریم مانند معادن و پتروشیمی ها را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد نیز در این زمان نمی توان نظری داد و جو روانی کاهش نرخ ارز و اجرای هدفمندی به بازار شوک داده است. به دلیل نزدیکی به پایان سال و کاهش اعتبارات کارگزاری ها از یک طرف و عرضه سهام توسط بسیاری از شرکت ها به منظور شناسایی سود فشار عرضه ها بر تقاضا بیشتر است ،خبر عرضه هلدینگ خلیج فارس نیز مزید برعلت شده است که بازار وارد فاز عرضه های روانی شده است اما باتوجه به ارزندگی بسیاری از سهام شرکت ها در نرخ های فعلی پیش بینی من این است که تا فصل مجامع بازار مثبتی خواهیم داشت اما در این بین باید منتظر شفافیت بیشتری در خصوص ابهامات و ریسک های سیستماتیک بازار مانند انتخابات نیز باشیم.
در مورد ارزندگی هلدینگ خلیج فارس باتوجه به اینکه هنوز گزارشی از بودجه شرکت های زیر مجموعه و مبناهای آن برای سال 92 نیامده است طبیعتا نمی توانم نظری بدهم هرچند تجربه نشان داده است در عرضه های اولیه معمولا به ارزندگی سهام توجهی نمی شود اما فکر می کنم در قیمت های جذابی عرضه شود.
بورس ریپورت: فکر می کنید با تغییر نرخ ارز مرجع در لایحه بودجه 92 دولت ،می توان برای سودآوری صنایع صادراتی و وارداتی بورس چه انتظاری داشت؟
به نظر می رسد رویکرد ارز دو نرخی برای سال آتی (نرخ ارز آزاد و نرخ مبادله ای) پیاده سازی شود و برای کالاهای اساسی مابه تفاوت پرداخت شود و بدین ترتیب فاصله بین نرخ ارز آزاد و مبادله ای نیز کم خواهد شد و می تواند برای بورس مثبت باشد از این حیث که بسیاری از صنایع وارداتی می توانند به ارز مبادله ای دسترسی بیشتری داشته باشند و صنایع صادراتی نیز در صورت مکلف بودن به عرضه در نرخ های مبادلاتی که بدین صورت به نرخ های آزاد نزدیک تر شده است از سایر فشارها رهایی یابند.https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
ببینیم امروز چه میکنه .......اگه مثبت معامله بشه خیلی ها رو جا میزاره ...........و مجبور میشن دوباره بالاتر وارد بشن ..........امیدوارم به همین صورت معامله بشه ......(-:///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postببینیم امروز چه میکنه .......اگه مثبت معامله بشه خیلی ها رو جا میزاره ...........و مجبور میشن دوباره بالاتر وارد بشن ..........امیدوارم به همین صورت معامله بشه ......(-:
نمونه بارزش خود من! اگر با شبندر سهامداری کرده بودم یک میلیادر بودم الان :(
به هر حال حتما" قسمت نبوده،ولی دیگه دستمو داغ کرده که یک برگشم نفروشم
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
میثم جان هر کی از ترسش شبندر بفروشه افسوس خواهد خورد
نمونه بارزش خود من! اگر با شبندر سهامداری کرده بودم یک میلیادر بودم الان :(
به هر حال حتما" قسمت نبوده،ولی دیگه دستمو داغ کرده که یک برگشم نفروشم
///
نظر
نظر