در اصل توسط alizadeh.f پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postکف شبندر داره مياد بالا.
بازار مطمين بشه حقوقي ديگه شبندر فروشنده نيست همين امروز مثبت خواهد شد.
با سلام
استاد کیانوش
هوای شبندر را داشته باش!!!!
اینجا هوا ابری است!!!!
فردا اگه وفارس بالا قیمت بخورد - مجددا اقبال بازار به پالایشگاهی ها خواهد آمد.
امروز هم تا آخر معاملات منتظر سروری شبندر خواهیم ماند.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
-
نقد نقد هستم الان . بین شرانول و شبندر گیر کردم . از طرفی شبندر میان مدتش قویه و خودش هم سهم جون داریه ، از طرفی شرانل الان خیلی قیمتش پایینه ، پی بر ای خیلی پایینی هم داره ، پتانسیل رشد ناگهانی هم داره از لحاظ جو روانی بازار با توجه به سقوط اخیرش . بهه نظرتون برای کوتاه مدت کدوم بهتره دوستان ؟*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postنقد نقد هستم الان . بین شرانول و شبندر گیر کردم . از طرفی شبندر میان مدتش قویه و خودش هم سهم جون داریه ، از طرفی شرانل الان خیلی قیمتش پایینه ، پی بر ای خیلی پایینی هم داره ، پتانسیل رشد ناگهانی هم داره از لحاظ جو روانی بازار با توجه به سقوط اخیرش . بهه نظرتون برای کوتاه مدت کدوم بهتره دوستان ؟
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postنقد نقد هستم الان . بین شرانول و شبندر گیر کردم . از طرفی شبندر میان مدتش قویه و خودش هم سهم جون داریه ، از طرفی شرانل الان خیلی قیمتش پایینه ، پی بر ای خیلی پایینی هم داره ، پتانسیل رشد ناگهانی هم داره از لحاظ جو روانی بازار با توجه به سقوط اخیرش . بهه نظرتون برای کوتاه مدت کدوم بهتره دوستان ؟
نظر
-
شرانل نشون داد كه حقوقي بي عرضه اي اداره.https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
از هر دویشان در سبد دارم.
شبندر لیدر و طلای گروه پالایشگاهی است .
مطمئن باشید اگه شبندر بالا نره - حتی شپاس هم تکانی نمی خوره - چه برسه به شرانل!!!!
در مورد پالایشگاهی ها بحث مقایسه p/e مبنای محکمی ندارد.
من جای شما بودم 70 در صد شبندر - 20 درصد شپاس و 10 در صد شرانل می خریدم ظرف امروز و فردا!!!صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
بنظر من یک تور دم آخری ....... 2 میلیونی UALL ;) بگیری بری 1 هفته ریلکس کنی:)) بهتر از اینه وفارس 800 تومنی بخری با استرس :-SS که بعد عید ببینی چی میشه هم عید زهر مار میشه
هم نمیدونی چی میشه :D
نظر
-
شبندر تا این لحظه با حجم 5,441,978 معامله شده بدون فروشنده حقوقی یعنی داره از فروشنده خالی میشه چون این حجم برای لیدر بازار خیلی کمه..
من امروز هم اضافه کردم.وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
یه جای دیگه هم یه عده ای می امدن از یه سری سهم تعریف و تمجید میکردن و پس از مدتی به یک باره گفتن ما از بورس خارج شدیم نه به خاطر شرایط بنیادی بلکه به خاطر عوامل تاثیر گذار خارجی !!!
امیدوارم شبندر بورسی هم اینجوری نشه !!!برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Postیه جای دیگه هم یه عده ای می امدن از یه سری سهم تعریف و تمجید میکردن و پس از مدتی به یک باره گفتن ما از بورس خارج شدیم نه به خاطر شرایط بنیادی بلکه به خاطر عوامل تاثیر گذار خارجی !!!
امیدوارم شبندر بورسی هم اینجوری نشه !!!*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
نظر