پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • VARIA
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 70

در اصل توسط Aryamas پست شده است View Post
    دوستان کسی راجع به فردا نظر نداره::؟ من امروز میخواستم اضافه کنم گفتم بذارم فردا! امیدورام پشیمون نشم
    ضمنا بعد از تعطیلات چی؟ اوضاع شبندر چی میشه؟
    عیبی نداره فردا یه خورده بالاتر می خری
    و بعد از عرضه وفارس اصلاً نمی تونی بخری

نظر

• anahita
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 769

در اصل توسط Aryamas پست شده است View Post
      دوستان کسی راجع به فردا نظر نداره::؟ من امروز میخواستم اضافه کنم گفتم بذارم فردا! امیدورام پشیمون نشم
      ضمنا بعد از تعطیلات چی؟ اوضاع شبندر چی میشه؟
      فردا فرصت خرید پایین تر از امروز میده ، اگر وفارس زیر 600 عرضه بشه شبندر تا 3 روز بعد از بازگشایی عید هم منفی میخوره.
      *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

دوستان يک تحليل از عرضه وفارس معروف به شخليج از اقاي رحماني تو فارس نيوز هست ان را مطالعه کنيد.زيباست.
        فردا اگر شخليج بالاي 550تومان قيمت بخوره صف خريد خوبي رو پالايشگاهها رغم خواهد خورد.
        من بجاي شخليج شبندر خواهم خريد.
        شبندر ليدر بازار هست.

نظر

• alizali
          کاربر فعال
          • Jan 2013
          • 457

لطفا دوستان اینقدر عبارت شخلیج رو بکار نبرند
          نماد این سهم وفارس است

نظر

• Hamid Broker
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 460

تعریف و تمجید و خوش خیالی محض راجع به شبندر تو این تاپیک حقیقتاً حیرت انگیزه. اقبال به پالایشگاهیها تموم شد رفت!
            در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• محمدیان
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 89

سلام همه عزیزان
              امیدوارم همگی به این سطح برسیم که لحظه ای قبل و بعد از خرید یک سهم، نظرمون راجع به سهمی 180 درجه تغییر نکنه!!
              .....
              پرسود باشید.

نظر

• odise
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 77

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                فردا فرصت خرید پایین تر از امروز میده ، اگر وفارس زیر 600 عرضه بشه شبندر تا 3 روز بعد از بازگشایی عید هم منفی میخوره.
                مطمئن باشید اگه شبندر منفی بشه نه وفارس ونه بقیه بازار راه دوری نخواهند رفت اگه قرار به ریزش باشه کل بازار میریزه

وقتی شبندر مثبت باشه کل بازار ازش تاثیر میگیره ( حالا یک عده خوششون بیاد یا بدشون بیاد) و همینطور روزهای منفی شبندر بازار هم منفی بوده

برای کسایی که مخالف شبندر هستند عرض میکنم یک روز بعد از عرضه شبندر رو بیاد دارید که شبندر مثبت باشه و بازار منفی و یا برعکسش

گیرم شبندر قیمتش پره ,آیا فولاد هم پره ؟! پارسان هم پره ؟! غدیر هم پره ؟! اینها فقط چند تا نمونه بود که عرض شد

امروز هم فقط حقیقی فروشنده بود و حقوقی یک سهم هم نفروخت

بعد از بازگشایی سهم اعتقاد به اصلاح داشتم که به هر جهت این اصلاح در حال انجامه و ممکنه تا 500 هم ادامه داشته باشه

به نظرم دوستانی که میگن عمر شبندر تموم شده زیاد عجله میکنند ,کدام خط روند صعودی شکسته ؟! کدام حمایت از دست رفته ؟!

رو هیچ سهمی نه باید تعصب داشت و نه متنفر بود اگه دیدیم واقعا سهم به پایان رسیده بدون هیچ تعصبی خارج میشیم

والسلام

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

ببینید دوست عزیز اولا اینکه امروز حقوقی فروشنده نبوده خیلی مساله مهمی نیست برای اینکه وقتی سهم خودش در حال منفی 4 شدنه ، اگر حقوقی هم عرضهه کنه که براش لطفی نداره چون صف فروش میشه و دیگه نمیتونه بفروشه ، پس صبر میکنه تا سهم کمی ریکاوری کنه بعد شروع میکنه به فروش . دوما در خصوص سهامی مثل شبندر و یا کلا اکثر پالایشگاهی ها تجربه و رفتار گذشته سهم نشون داده که این سهام تابع تکنیکال نیست بلکه تابع جو روانی بازار، پول و تا حدی هم فاندامنتال سهمه. سوما اگر وفارس با قیمت خوبی مثل حدود 500 تومن عرضه بشه تا هفته ی اول کاری بعد از بازگشایی سهم هیچ فرقی نمیکنه بازار منفی باشه یا مثبت پس بنابر این فکر نکنین اگر شبندر منفی بشه وفارس هم منفی میشه! !! چون وفارس عرضه اولیه هست و تکنیکال و فاندامنتال بر نمیداره فقط تابع جو روانیه خود سهمه ( نه بازار) .
                  امیدوارم شبندر بشه 10000000 تومن اما یادتون باشه که با یه فوت کوره روشن نمیشه.

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

ببینید دوست عزیز اولا اینکه امروز حقوقی فروشنده نبوده خیلی مساله مهمی نیست برای اینکه وقتی سهم خودش در حال منفی 4 شدنه ، اگر حقوقی هم عرضهه کنه که براش لطفی نداره چون صف فروش میشه و دیگه نمیتونه بفروشه ، پس صبر میکنه تا سهم کمی ریکاوری کنه بعد شروع میکنه به فروش . دوما در خصوص سهامی مثل شبندر و یا کلا اکثر پالایشگاهی ها تجربه و رفتار گذشته سهم نشون داده که این سهام تابع تکنیکال نیست بلکه تابع جو روانی بازار، پول و تا حدی هم فاندامنتال سهمه. سوما اگر وفارس با قیمت خوبی مثل حدود 500 تومن عرضه بشه تا هفته ی اول کاری بعد از بازگشایی سهم هیچ فرقی نمیکنه بازار منفی باشه یا مثبت پس بنابر این فکر نکنین اگر شبندر منفی بشه وفارس هم منفی میشه! !! چون وفارس عرضه اولیه هست و تکنیکال و فاندامنتال بر نمیداره فقط تابع جو روانیه خود سهمه ( نه بازار) .
                    امیدوارم شبندر بشه 10000000 تومن اما یادتون باشه که با یه فوت کوره روشن نمیشه.

میبینم که شبندر رو دادی رفته حالا فاز منفی میدی. چطور شد یدفعه نظرت عوض شد؟ دوست عزیز معلومه براساس تحلیل خرید و فروش نمیکنی.
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• BETA
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 447

من چقدر خوشبختم
                      شبندر مال من است
                      سهم من مثل فنر جمع شده است
                      فنرش شاه فنر است
                      سال تحویل شود
                      فنرش باز شود
                      می پرد بالاتر
                      می جهد روی 1000
                      من که امروز خریدم بالکل
                      سود من سرشار است
                      سیزده را به ونیز خواهم رفت
                      با شبندر بودن ، استرس کم دارد
                      مثل آن قندی نیست
                      مثل یک فرفره است
                      مثل یک بادبادک
                      این شبندر عالی است
                      شبدر همسایه بی آب است
                      بسه دیگه
                      ....
                      تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• anahita
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 769

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post

میبینم که شبندر رو دادی رفته حالا فاز منفی میدی. چطور شد یدفعه نظرت عوض شد؟ دوست عزیز معلومه براساس تحلیل خرید و فروش نمیکنی.
                        نه آقای اناری من به هیچ سهمی جو منفی نمیدم (جز قچار) اما جدا فردا روز مهمیه برای شبندر . اگر هلدینگ استقبال بشه و خوب خرید بشه شک نکن که شبندر تا چند روز منفیه ، اما اگر هلدینگ خوب فروش نره به هر دلیل بدا به حال اونایی که فروختن ، خودم از این موضوع میترسم چون من تو 570 فروختم همه سهمامو (جز یه 10000 تا) . یا یه سود اساسی میکنم یا یه ضرر اساسی . امیدوارم همه پر سود باشن . در ضمن حرفای من در بعد کوتاه مدته زیرا همه میدونن که شبندر تا مجمع و بعدش قطعاً به قیمتهای بسیار بالاتر از الان میرسه. با تشکر :)
                        آخرین ویرایش توسط anahita؛ 2013/03/17, 16:46.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

از زماني که شبندر وارد بازار سرمايه شده است تاکنون تمام کساني که در مورد شبندر منفي گفتند پس از مدتي دوباره به اشتباه خود اقرار کردند و با قيمت بالاتري وارد شبندر شده اند.
                          نمي خواهم اسم ببرم شبندر حتي بزرگترين تحليل گران بازار سرمايه را به زانو دراورده است.
                          زمان همه چيز را روشن خواهد کرد.
                          ..................................................
                          با کم رنگ ترشدن تحريمها و افزايش توليد شبندر صادرات شبندر از مرز 5ميليارد دلار فراتر خواهد رفت.
                          فروش محصولات شبندر در بورس کالا با دلار 2450تومان
                          و فروش محصولاتي همچون نفت کوره و گازوييل و .....در بورس انرژي بزودي
                          و............................................
                          شبندر اينده درخشاني را رغم خواهد زد.

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

نه آقای اناری من به هیچ سهمی جو منفی نمیدم (جز قچار) اما جدا فردا روز مهمیه برای شبندر . اگر هلدینگ استقبال بشه و خوب خرید بشه شک نکن که شبندر تا چند روز منفیه ، اما اگر هلدینگ خوب فروش نره به هر دلیل بدا به حال اونایی که فروختن ، خودم از این موضوع میترسم چون من تو 570 فروختم همه سهمامو (جز یه 10000 تا) . یا یه سود اساسی میکنم یا یه ضرر اساسی . امیدوارم همه پر سود باشن . در ضمن حرفای من در بعد کوتاه مدته زیرا همه میدونن که شبندر تا مجمع و بعدش قطعاً به قیمتهای بسیار بالاتر از الان میرسه. با تشکر :)
                            به هر حال امیدوارم هرچی میخریدومیفروشید سود کنید. موفق باشید
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• daryadel120
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 578

منفی امروز شبندر که توسط حقیقی ها رقم خورد منفی معناداری بود که نشان داد افراد فروشنده در قیمت های بالا بسیار زیاد هستند که اگر خریداران چند روز اخیر را هم به جمع آنها اضافه کنیم در صورت ادامه دار بودن روزهای منفی برای این سهم شاهد حتی صف های فروش چند میلیونی هم خواهیم بود!!!
                              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• darab
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 215

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                                منفی امروز شبندر که توسط حقیقی ها رقم خورد منفی معناداری بود که نشان داد افراد فروشنده در قیمت های بالا بسیار زیاد هستند که اگر خریداران چند روز اخیر را هم به جمع آنها اضافه کنیم در صورت ادامه دار بودن روزهای منفی برای این سهم شاهد حتی صف های فروش چند میلیونی هم خواهیم بود!!!
                                نمی خواد منتظر بمانید مگر صف فروش دیروز چند میلیونی نبود.صفهای خرید و فروش چند میلیونی برای سهامداران شبندر دیگه یه داستان کهنه و نخ نماست . باز گشت سهم به زودی....
                                شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X