پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizadeh.f
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 878

هلیدنگ خلیج فارس مشروط شد

شرکت مادرتخصصی صنایع پتروشیمی خلیج فارس که قرار است آخرین مهمان بورس در سال 91 باشد روز دوشنبه عرضه می شود.

شرکت مادرتخصصی صنایع پتروشیمی خلیج فارس که قرار است آخرین مهمان بورس در سال 91 باشد روز دوشنبه عرضه می شود.

به گزارش نمابورس در گزارش این شرکت که با نماد فارس درج شده سال مالی آن 3،31 اعلام شده ،گفتنی است "فارس" برای سال مالی 91،3،31 خود 487.417ريال سود پیش بینی نمود که در گزارش 6 ماه میزان 1489 ريال آن شناسایی شده است . یادآور می شود شرکت مذکور برای سال مالی ماقبل خود 134411 ريال سود پیش بینی نموده که در مقطع 6 ماهه 538 ريال زیان نیز شناسایی اعلام نموده بود. بنابراین می توان گفت هلدینگ خلیج فارس در آستانه عرضه اولیه با دست پر به بازار آمده است.

با توجه به شرایط اقتصادی خرید مواد اولیه از خارج کشور و فروش محصولات صادراتی شرکت های سرمایه پذیر با مشکلاتی مواجه شده که این مورد موجب عدم تحقق تولید و فروش پیش بینی شده طبق بودجه مصوب شرکت ای زیرمجموعه خلیج فارس خواهدشد.

نکته مهم دیگر اینکه درصورت سود و زیان پیش بینی شده تلفیقی قیمت خوراک واحدهای صنعتی ، پالایش و پتروشیمی براساس مفاد بند 12-7 قانون بودجه سال 1391 به میزان هر تر مکعب حداکثر 60درصد قیمت سبد صادارتی در مبداء خلیج فارس بدون هزینه حمل تعیین گردیده اما شرکت هلدینگ خلیج فارس اعلام کرده که بنابه بررسی های به عمل آمده قیت فوق در شرکتهای به مورد اجرا گذاشته نشده است لذا در خصوص چگونگی دسترسی به قیمت مذکور افشای مناسب در گزارش توجیهی ارائه نشده است .

با توجه به این دو مورد حسابرس گزارش این شرکت را به صورت مشروط تأیید نموده است.

در پایان گفتنی است هلدینگ خلیج فارس در حال حاضر در 15 شرکت این صنعت سرمایه گذاری نموده که پتروشیمی بندرامام ، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی خوزستان از جمله مهمترین آنها هستند.
    https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
      دوست من در خرداد ماه لاوان، تبريز، اصفهان به بهره برداري ميرسه. شبندر در خرداد 92 به بهره برداري نميرسه........
      تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۵اقتصاد
      منبع: خبرگزاری مهر
      وزیر نفت زمان جدید راهاندازی پالایشگاه خلیجفارس اعلام کرد
      وزیر نفت با اشاره به تکمیل مراحل ساخت و راه اندازی طرح توسعه پالایشگاه نفت شازند، تصریح کرد: همزمان با افزایش تولید بنزین و گازوئیل، تولید برخی از محصولات نفتی همچون نفت کوره در پالایشگاه ها کاهش می یابد.
      وزیر نفت از پایان اسفند سال 1392 به عنوان زمان جدید راه اندازی رسمی فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس خبر داد و اعلام کرد: هم اکنون 20 میلیارد دلار پروژه نفتی در غرب رودخانه کارون در حال اجرا است.

رستم قاسمی بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح مرحله دوم فاز سه طرح توسعه پالایشگاه نفت بندرعباس، گفت: علاوه بر طرح توسعه پالایشگاه بندرعباس، تا پایان فعالیت دولت دهم فاز اول طرح بهینهسازی پالایشگاه اصفهان، بندرعباس، لاوان و تبریز به بهره برداری می رسد.

وزیر نفت با اشاره به تکمیل مراحل ساخت و راه اندازی طرح توسعه پالایشگاه نفت شازند، تصریح کرد: همزمان با افزایش تولید بنزین و گازوئیل، تولید برخی از محصولات نفتی همچون نفت کوره در پالایشگاه ها کاهش می یابد.

این عضو کابینه دولت دهم با یادآوری اینکه تا پیش از راه اندازی طرح توسعه و بهینه سازی در پالایشگاه های موجود نفت سالانه چندین میلیارد دلار از اعتبارات صرف واردات بنزین می شد، اظهار داشت: بر این اساس تحریم بنزین هم به یکی از حربههای دشمن برای مقابله با کشور تبدیل شده بود.

این مقام مسئول با اشاره به توقف کامل واردات بنزین، بیان کرد: در کنار اجرای طرح های پالایشی، هم اکنون 20 میلیارد دلار پروژه به منظور افزایش تولید نفت در غرب رودخانه کارون در حال انجام است.

وزیر نفت در پایان با اعلام اینکه به منظور صادرات گسترده بنزین برنامه ریزی کرده ایم، خاطرنشان کرد: تا پایان سال 1392 فاز اول پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس در مدار بهره برداری قرار می گیرد.
      .................................................. ..........
      پايان کار دولت دهم خرداد هست.25خرداد انتخابات هست لذا افتتاح طرح توسعه پالايشگاه بندرعباس و بقيه قبل از 25خرداد خواهد بود.
      6ميليون ليتر بنزين و 7ميليون ليتر گازوييل و نفتا و گوگرد و.....به توليد شبندر اضافه خواهد شد.دقيقا يک پالايشگاه جديد از دل شبندر مياد بيرون.

نظر

• alizadeh.f
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 878

به نقل از بورس تهران:

http://tsetmc.blogfa.com/

ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه: بالاخره گزارش دستپاچه!! وفارس برای پیش بینی سود هر سهم در سال مالی ۹۲ بر روی کدال قرار گرفت تا همه چیز برای عرضه اولیه این سهم در روز دوشنبه آماده باشد!
        آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/03/16, 15:04.
        https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• anji-47
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 455

شاخص کل در اولین روز از آخرین هفته کاری سال 91 در حالی در ابتدای بازار تا بیش از 100 واحد نیز رشد کرده بود که در پایان افت 144 واحدی را تجربه کرد و به رقم 37،855 واحدی رسید.نماد معاملاتی شرکت های فولاد مبارکه با 101 واحد و پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت بندر عباس به ترتیب با 64 و 41 واحد بیشترین تاثیر منفی و نماد معاملاتی گل کهر نیز با 39 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

ارزش کل معاملات امروز نیز 368 میلیارد تومان بود که بیشترین ارزش به معاملات فولاد با 276.5 میلیارد تومان ( بلوکی و خرد) و میدکو و حق تقدم آن با 34.8 میلیارد تومان تعلق داشت

نظر

• وفا
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 25

باسلام
            نکته ای بودخواستم نظرخود راعرض کنم ودوستان انتقادی داشته باشند خوشحال میشم,دربسیاری ازسایتهای تحلیلی اینگونه تحلیل شده است که اگه سهم صندوق توسعه ملی حذف شود پالایشگاهی ها سودشون افزایش خواهند یافت,البته به حق هم اینطورهست ولی توجه شود که سهم صندوق توسعه ملی پابرجاست وتا پایان برنامه پنجم توسعه کشور حذف نخواهد شد بدلیل اینکه اساسنامه صندوق توسعه ملی براساس قانون برنامه پنجم توسعه نوشته شده است وبیشترین منابع تامین صندوق ازمحل صادرات نفت می باشد و براساس چشم انداز20ساله باید ادامه داشته باشد وتغییری انجام نمیشود, وحال اگرسهم 26درصدی پالایشگاهی ها ازصندوق توسعه ملی بخواهدحذف شود یک اساسنامه باید منحل شود وقانون برنامه پنجم باید تغییرکند،قانون توسعه پنجم تغییریابدچشم اندازتغییرمی یادکه چنین چیزی فرض محال هست یه سند 20ساله مدون وثابت نوشته شده است که بنابه اون باید عمل شود,امیدواریم دقت لازم بعمل آید

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

در اصل توسط وفا پست شده است View Post
              باسلام
              نکته ای بودخواستم نظرخود راعرض کنم ودوستان انتقادی داشته باشند خوشحال میشم,دربسیاری ازسایتهای تحلیلی اینگونه تحلیل شده است که اگه سهم صندوق توسعه ملی حذف شود پالایشگاهی ها سودشون افزایش خواهند یافت,البته به حق هم اینطورهست ولی توجه شود که سهم صندوق توسعه ملی پابرجاست وتا پایان برنامه پنجم توسعه کشور حذف نخواهد شد بدلیل اینکه اساسنامه صندوق توسعه ملی براساس قانون برنامه پنجم توسعه نوشته شده است وبیشترین منابع تامین صندوق ازمحل صادرات نفت می باشد و براساس چشم انداز20ساله باید ادامه داشته باشد وتغییری انجام نمیشود, وحال اگرسهم 26درصدی پالایشگاهی ها ازصندوق توسعه ملی بخواهدحذف شود یک اساسنامه باید منحل شود وقانون برنامه پنجم باید تغییرکند،قانون توسعه پنجم تغییریابدچشم اندازتغییرمی یادکه چنین چیزی فرض محال هست یه سند 20ساله مدون وثابت نوشته شده است که بنابه اون باید عمل شود,امیدواریم دقت لازم بعمل آید

http://www.mbomz.org/index.aspx?siteid=1&pageid=486

متاسفانه این همان نکته ای است که بعضی افراد خواسته یا نا خواسته نمی خواهند به آن توجه کنند و در حال خرید سهام پالایشگاهی به امید حذف سهم صندوق توسعه هستند! در حالی که پالایشگاه تقریبا خصوصیه شپنا و شاوان هم این سهم را در صورت های خود دیده اند و خصوصی شدن یا نشدن شبندر تاثیری بر سهم صندوق توسعه ندارد!
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

فعلا یکی از راهای دور زدن سهم صندوق کاهش صادراته :D

نظر

• وفا
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 25

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                  متاسفانه این همان نکته ای است که بعضی افراد خواسته یا نا خواسته نمی خواهند به آن توجه کنند و در حال خرید سهام پالایشگاهی به امید حذف سهم صندوق توسعه هستند! در حالی که پالایشگاه تقریبا خصوصیه شپنا و شاوان هم این سهم را در صورت های خود دیده اند و خصوصی شدن یا نشدن شبندر تاثیری بر سهم صندوق توسعه ندارد!
                  البته نباید از عامل برگشت مبلغ مالیات و افزایش نرخ ارز از 1226 تومان به 2000 تومان غافل شد که سودشون رو بصورت قابل ملاحظه افزایش خواهد داد -ولی بیشترین تاثیربرسودهی پالایشگاهی ها همین حذف سهم صندوق توسعه ملی بود که عرض شد

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

باسلام

یه نکته این وسط هست که منجر به حذف سهم صندوق میشه و اونایی که باید بدونن میدونن!!!
                    پس با دقت وارد سهم شدند و زیرکانه !

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

گرچه فعلا همون برگشت ارزش افزوده برای ادامه رشدشون کافیه !

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

باسلام

به .........چه خبر تپمپی؟.....چقدر بهت گفتم شبندر بخر .......(-: گوش ندادی .........از 180 تا 300 ........گوش ندادی .........حالا تحلیل میزنی روی صادارت سهم .........که تخصص منه (- :

سود امسالش چقدره به نظرت ......:))
                        ///

نظر

• وفا
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 25

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          به .........چه خبر تپمپی؟.....چقدر بهت گفتم شبندر بخر .......(-: گوش ندادی .........از 180 تا 300 ........گوش ندادی .........حالا تحلیل میزنی روی صادارت سهم .........که تخصص منه (- :

سود امسالش چقدره به نظرت ......:))
                          امیدوارم احوال داداش میثم خوب باشه-وجودتون کیمیا شده نیستید؟ بنده شمارو قبول دارم-خودتون که مستحضرید

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

امیدوارم احوال داداش میثم خوب باشه-وجودتون کیمیا شده نیستید؟ بنده شمارو قبول دارم-خودتون که مستحضرید
                            توی استراحتم........ .............در 3 ماه ی سوم به من بگو میزان صادرات شرکت چقدر بوده و سهم صندوق چقدر میشه (-:

تا فردا فرصت داری .....البته شبندر میتونه چند روزی منفی باشه به خاطر وفارس .........البته گروه مالی ملت با 100 تا خریدش گفت که من عرضه نمیکنم حقوقی ها ادامه بدید به کارتون ..........
                            ///

نظر

• وفا
                              عضو عادی
                              • Oct 2011
                              • 25

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              خوبه دنبال تحلیلی پس .............در 3 ماه ی سوم به من بگو میزان صادرات شرکت چقدر بوده و سهم صندوق چقدر میشه (-:

تا فردا فرصت داری .....البته شبندر میتونه چند روزی منفی باشه به خاطر وفارس .........البته گروه مالی ملت با 100 تا خریدش گفت که من عرضه نمیکنم حقوقی ها ادامه بدید به کارتون ..........
                              بیخیال داداش-شما که میدونید من با کدوم گروه تحلیلی کارمیکنم-وتحلیل هم روسایت موجوده,بهتره به اونجا مراجعه کنید-ایشالله از اواسط تیرماه بصورت فعال دراین سایت فعال خواهم بود-برایتان آرزوی موفقیت دارم

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

بیخیال داداش-شما که میدونید من با کدوم گروه تحلیلی کارمیکنم-وتحلیل هم روسایت موجوده,بهتره به اونجا مراجعه کنید-ایشالله از اواسط تیرماه بصورت فعال دراین سایت فعال خواهم بود-برایتان آرزوی موفقیت دارم
                                خلاصه من راهنمایی کردم ......اگه 91 شبندر بالای 50 تومن اعلام کرد برای 91 عادی باشه برات بدون برگشت مالیات بر ارزش افزوده ......اون هم اگه برگشت بخوره سود سهم 90 تومن .....در غیر این صورت بالای 50 تومن برای 91 ........ولی از نظر من سود حداقل 50 تومنی 91 قطعیه بر اساس گزارش 9 ماهه ......... یعنی بازم تعدیل داره ..........و خواهد بست بازم ........... به هر حال موفق باشی..........
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/16, 23:58.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X