هلیدنگ خلیج فارس مشروط شد
شرکت مادرتخصصی صنایع پتروشیمی خلیج فارس که قرار است آخرین مهمان بورس در سال 91 باشد روز دوشنبه عرضه می شود.
شرکت مادرتخصصی صنایع پتروشیمی خلیج فارس که قرار است آخرین مهمان بورس در سال 91 باشد روز دوشنبه عرضه می شود.
به گزارش نمابورس در گزارش این شرکت که با نماد فارس درج شده سال مالی آن 3،31 اعلام شده ،گفتنی است "فارس" برای سال مالی 91،3،31 خود 487.417ريال سود پیش بینی نمود که در گزارش 6 ماه میزان 1489 ريال آن شناسایی شده است . یادآور می شود شرکت مذکور برای سال مالی ماقبل خود 134411 ريال سود پیش بینی نموده که در مقطع 6 ماهه 538 ريال زیان نیز شناسایی اعلام نموده بود. بنابراین می توان گفت هلدینگ خلیج فارس در آستانه عرضه اولیه با دست پر به بازار آمده است.
با توجه به شرایط اقتصادی خرید مواد اولیه از خارج کشور و فروش محصولات صادراتی شرکت های سرمایه پذیر با مشکلاتی مواجه شده که این مورد موجب عدم تحقق تولید و فروش پیش بینی شده طبق بودجه مصوب شرکت ای زیرمجموعه خلیج فارس خواهدشد.
نکته مهم دیگر اینکه درصورت سود و زیان پیش بینی شده تلفیقی قیمت خوراک واحدهای صنعتی ، پالایش و پتروشیمی براساس مفاد بند 12-7 قانون بودجه سال 1391 به میزان هر تر مکعب حداکثر 60درصد قیمت سبد صادارتی در مبداء خلیج فارس بدون هزینه حمل تعیین گردیده اما شرکت هلدینگ خلیج فارس اعلام کرده که بنابه بررسی های به عمل آمده قیت فوق در شرکتهای به مورد اجرا گذاشته نشده است لذا در خصوص چگونگی دسترسی به قیمت مذکور افشای مناسب در گزارش توجیهی ارائه نشده است .
با توجه به این دو مورد حسابرس گزارش این شرکت را به صورت مشروط تأیید نموده است.
در پایان گفتنی است هلدینگ خلیج فارس در حال حاضر در 15 شرکت این صنعت سرمایه گذاری نموده که پتروشیمی بندرامام ، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی خوزستان از جمله مهمترین آنها هستند.
نظر