در اصل توسط راز نما پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط rohollaahh پست شده است View Postمن که امروز هر چی شپاس داشتمو با شبندر عوض کردم
در ضمن صف شپنا برداشته شد.
اگه یه نگاه به خرید حقوقی هم بندازید بد نیست.
البته فروششو فراموش کنید چون کار مالی ملتی که همیشه کارش اینه.
مواظب باشید مفت از دست ندید سهمو.
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postاگه منظورت نام نویسی کاندیدا هاست که سه شنبه 17 اردیبهشت اتفاق میفته !!! و فعلا هیچ دلیلی بر سیاهی بازار وجود ندارد !(نظر شخصی)تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
در اصل توسط راز نما پست شده است View Postدوست عزیز وقتی میتونی یک سهمو در خیلی پاینتر بخری چه لزومی داره در بالای 900 وارد بشویم . این سهم روی روند سقوطی داره می افته چند روز دیگر متوجه میشی .هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
اینم یک بازی کثیف دیگه توسط سردمداران بورس
گزارشی که یکشبه تهیه و تایید بشه:O
و5 تا نماد پالایشگاهی با هم باز بشه :O
فقط برای اینکه نشون داده بشه بینید تمام پتانسیل های پالایشگاهی همینه
زهی خیال باطل
نظر
-
در تالار صادراتی بورس کالا، شرکت پالایش نفت بندرعباس، 35 هزار تن نفتای سنگین را با قیمت پایه 1200 دلار در هر تن برای صادرات به بازارهای جهانی عرضه میکند
- - - Updated - - -
در تالار صادراتی بورس کالا، شرکت پالایش نفت بندرعباس، 35 هزار تن نفتای سنگین را با قیمت پایه 1200 دلار در هر تن برای صادرات به بازارهای جهانی عرضه میکند
نظر
-
در اصل توسط راز نما پست شده است View Postدوست عزیز وقتی میتونی یک سهمو در خیلی پاینتر بخری چه لزومی داره در بالای 900 وارد بشویم . این سهم روی روند سقوطی داره می افته چند روز دیگر متوجه میشی .
خیلیها از 130 تومن از این حرفها زدن و الان روشون نمیشه یک خط مطلب اینجا بزنند
بهترین تحلیلگرها هم برای حرفهاشون هزار اما و اگر میارن و هیچوقت با قطعیت تحلیل نمیکنند ( اگه این مقاومت رد بشه اگه به فلان حمایت برسه و....)
ماشالله شما از راه نریسده میخوای شخم بزنی
کدوم حمایت قیمتی از دست رفته که شما میگی روند سقوطی ؟!!!
فعلا چیزی که مشخصه بالای 900 رسیدیم و برای تحلیل رفتار سهم تو روزهای آینده جهت رو به ما نشون میده
شما فکر میکنم با رمل و اسطرلاب تحلیل میکنی برادر#:-S
نظر
-
شبندر در نقطه 940 مقاومت سختی زده و طبق تحلیل نمودار تا 4روز دیگر هیچ صعودی بالاتر از این نقطه دیده نمیشه بعدا از اون موقع مشخص میشه روند صعودی حفظ میشه یا اینکه در روند نزولی قرا میگره البته این طبق تحلیل نمودار و فقط طبق الگوی خودم برای تحلیل تکنیکال می باشد. هر چند نظر شما هم مورد احترام می باشد.تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
نظر