پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid Broker
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 460

من امروز از شبندر نوسان منفی گرفتم، در واقع شبندر از من نوسان گرفت =))
    امروز وزن شبندر رو بالاتر بردم. بالای 50% سبد
    علاوه بر اخبار مثبت پیرامون شبندر، میزان تولید و فروش با 25% تخفیف ارائه شده که همین نکته میشه پتانسیل صعود دیگه.
    با لحاظ کردن تمام عوامل (نرخ تسعیر 24500، برگشت سهم صندوق توسعه ملی، مالیات بر ارزش افزوده، میزان تولید و فروش) سود شبندر رو میشه حدود 280 تومن فرض کرد. با فرض P/E منطقی 5 به قیمت 1400 واسه سهم میرسیم. فقط یه نکته منفی کوچیک اینکه DPS شرکت 10% هستش.
    نظر نهایی من: در صورت عبور از مرز روانی 1000 (که خیلی محتمله) به زودی قیمت 1200 تا 1300 رو لمس خواهد کرد و تو همون محدوده به تعادل خواهد رسید.
    تا چه پیش آید و خدا چه خواهد
    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
      من امروز از شبندر نوسان منفی گرفتم، در واقع شبندر از من نوسان گرفت =))
      امروز وزن شبندر رو بالاتر بردم. بالای 50% سبد
      علاوه بر اخبار مثبت پیرامون شبندر، میزان تولید و فروش با 25% تخفیف ارائه شده که همین نکته میشه پتانسیل صعود دیگه.
      با لحاظ کردن تمام عوامل (نرخ تسعیر 24500، برگشت سهم صندوق توسعه ملی، مالیات بر ارزش افزوده، میزان تولید و فروش) سود شبندر رو میشه حدود 280 تومن فرض کرد. با فرض P/E منطقی 5 به قیمت 1400 واسه سهم میرسیم. فقط یه نکته منفی کوچیک اینکه DPS شرکت 10% هستش.
      نظر نهایی من: در صورت عبور از مرز روانی 1000 (که خیلی محتمله) به زودی قیمت 1200 تا 1300 رو لمس خواهد کرد و تو همون محدوده به تعادل خواهد رسید.
      تا چه پیش آید و خدا چه خواهد

DPS پائین نه تنها نکته منفی نیست بلکه یکی از مزیت های بزرگ شرکت و شرکت هائی که اینگونه عمل میکنند هست. توجه کنید با وضعیت نقدینگی که تو شرکت ها پیش اومده با تقسیم سودهای بالا عملاً نقدینگی شرکت ها برای ادامه فعالیت در سال های بعد دچار بحران شده و عملا در سودآوری آنها اثر منفی خواهد گذاشت. به نظر بنده این تصمیم بجا بوده و به فال نیک گرفته میشه و استارت و چاشنی سودسازی آینده خواهد بود.
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

قيمت اين سهم يعني شبندر در دراز مدت از شراز و شبريز جلو خواهد زد.
        چرا؟
        جون با توان صادراتي فوقالعاده خود يعني 10ميليارد دلار و فروش ارز حاصل از صادراتش به نرخ ازاد دقت کنيد ازاد.(طبق مصوبه اخير کمسيون تلفيق شرکتهاي صادراتي ارزشون را مي توانند در بازار ازاد بفروشند علت صف خريد پتروشيميها همين هست البته هنوز بازار اين موضوع را درک نکرده است)شبندر قادر خواهد بود حداقل 1000تومان سود بسازد.

.................................................. ........
        شرکتهاي پالايشگاهي از چند طريق کسب سود مي کنند.
        1-فروش 5فراورده اصلي توافق شده
        2-فروش بعضي از محصولات در بورس کالا به نرخ ارز اتاق
        3-فروش بعضي از محصولات خارج از بورس کالا با نرخ اتاق مثل نفتا و بنزين هواپيما
        4-فروش بعضي از محصولات در بورس انرژي بزودي مثل گازوييل و نفت کوره و نفتا و....
        5-فروش محصولات بشکل صادراتي و فروش ارز ان بشکل ازاد
        شماره 5 فقط و فقط مختص شبندر و شاوان هست .که شبندر را يک سر و گردن از بقيه پالايشگاهها مي اندازد جلو تر.

مي دانم که به من مي خنديد مثل زماني که شبندر 115تومان بود و صف فروش پيدا کرد و من گفتم اين طلاي صنعت پالايشگاهي هست و يک هديه اي هست به بازار سرمايه ايران ان را بخريد و گفتم اين سهم 300تومان سود مي سازد و همه خنديدند و گفتند اين بابا توهم ورش داشته.
        ............................................
        شبنه قصد دارم با پول جديد شبندر و شراز و شپنا و شبريز بخرم.

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          شبندر خون جديد بازار هست.
          اين خون را به رگهاتون تزريق کنيد تا جون بگيريد.
          بخريد. نترسيد.اين سهم شما را از ضرر خارج خواهد کرد.
          شايد فردا ......
          11تير 1391 گفتم

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

دوستان حتما امروز بندري بشيد.مردم بندر مردم باصفايي هستند.
            باما با دلار 1600 تومان 44 درصد تعديل مثبت داد.
            واي خداي من امسال اژدها چه خواهد کرد.
            راستي بندري امسال با 3.5 ميليارد دلارش چقدر سود خواهد ساخت.100 تومان 120 تومان .......
            راستي با افزايش توليد 60 درصدي بندري در سال 92 سود بندري چقدر خواهد شد.
            شبندر امسال تمام زيانهاي سهامداران بورس را پاک خواهد کرد.
            با شبندر بمانيم.
            همون روز 11تير 1391

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

دوستان از من نادان بشنويد اين مطلب را که.
              در سال 91 بيشترين بازدهي را شبندر خواهد داشت.اگه شبندر را فروختيد دوباره بخريد من فکر مي کنم اينها همش بازي هست و مطلعين دارند اين سهم را با تمام توان مي خرند.من قيمت اين سهم را 1 ساله حداقل 500 تومان مي بينم.
              1- شبندر
              2-بکام
              3-شصفها
              4-احتمالا فباهنر
              سال 91 خوبي خواهند داشت.
              حيف که اه در بساط ندارم و دلم هم نمياد سهامهاي خوبم را بفروشم تا با شبندر عوض کنم.
              من فکر مي کنم واقعا خواستند مردم رو اين سهم سود کنند شبندر را اين قيمت باز کرده اند.
              شبندر خون تازه اي به بورس تزريق خواهد کرد
              .
              خرداد 1391 بود.که اين مطلب را گفته بودم.
              فباهنر تارگت 320توماني و بلند مدت540توماني خواهد داشت تازه بازار امده روش.
              بکام تارگت 420توماني وبلند مدت 920توماني خواهد داشت هنوز بازار درکش نکرده است.امان از دست سهامدار عمده بي توجه.

نظر

• amir.r
                ستاره دار(3)
                • Apr 2013
                • 613

آقا کیانوش سلام

تاپیکی در مورد شپدیس ندارید که اونجا در مورد این سهم تحلیل کنید؟
                با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• شطرنج باز
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 169

جناب کیانوش سلام.مطمئن باشید نه تنها به نظریات شما نمی خندیم بلکه در بسیاری از موارد از نظریات شما جهت خرید سهم استفاده می کنیم.مجددا کمال تشکر را از شما دارم.
                  سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

با سلام

استاد کیانوش ضمن تشکر از شما بابت معرفی سهام شبندر و شپنا

جهت جبران ذره ای از زحمات شما بابت سودرسانی پالایشگاه ها - این حقیر هم سهام شرکت داده پردازی ایران را برای کوتاه و میان مدت پیشنهاد می کنم.

نقل قول از سایت تالار بورس:

تو این 8 روز کاری باقیمانده به مجمع - در کمین عرضه تعمدی سهامدار عمده می مانم.

اگه با نیت منفی کردن روند قیمتی - سهم را عرضه کرد - چه بهتر ازاین - به تعداد قبلی اضافه می کنم.

اگر هم عرضه نکرد - کف قیمتی تا مجمع بالاتر می رود.

تکنیکال ها هم احتمال افزایش قیمت تا محدوده 420 تومان - در کوتاه مدت داده اند.

دیروز هم با یکی از مسوولان ارشد اقتصادی پیرامون بازار سرمایه و لزوم ادامه حمایت دولت - صحبتی داشتم و ایشان صراحتا از رویکرد حمایت قاطع و مستدام بورس از جانب دولت - تاکید داشتند.

البته سهامی مانند داده پردازی با پتانسیلی که دارد - می تواند در صورت تعادل بازار سرمایه به رشد خود ادامه دهد.

ضمنا بعید نیست عرضه 24000 تایی سهامدار عمده به جهت گول زدن بازار برای ورود عده ای خاص باشد که حجم معاملاتی دیروز و عدم عرضه صندوق نفت - این احتمال را قوت می بخشد.

دوستان در مجمع حضور یافته و متحد باشید و مطالبات خود را از مجمع به صورت کلی و یک صدا بیان کنید.

1- تشریح جزئیات قراردادها و اثرات درآمدی آنها

2- تاکید برای اعمال افزایش سرمایه

3-ارائه پیشنهاد عرضه در صدی از سهام شرکت توسعه ریز کامپوتر جهت اثبات ارزشمندی بالای صاحبش (داده پردازی

ایران)

4-پیشنهاد برگزاری نشست با سهامداران حقیقی - جهت اطلاع رسانی از وضعیت شرکت در فواصل زمانی مورد توافق

با مدیران شرکت

5- تاکید بر پرداخت حداکثری سود تقسیمی در حداقل زمان ممکن (1 ماهه) به سهامداران حقیقی

6- .....

از دوستان تقاضا دارم علاوه بر پیشنهاد های بالا - نظرات خود را اعلام کرده و با جمع کردن کل پیسنهادها - با اتحاد

مطلوب وارد مجمع شویم.

مداران..... شایسته سروری است.
                    آخرین ویرایش توسط صداقت2؛ 2013/05/02, 08:49.
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

در اصل توسط amir.r پست شده است View Post
                      آقا کیانوش سلام

تاپیکی در مورد شپدیس ندارید که اونجا در مورد این سهم تحلیل کنید؟
                      در کنار گروه پالايشگاه گروه پترو را هم داشته باشد.با توجه به مصوبه اخير کمسيون تلفيق مبني بر فروش ارز صادراتي شرکتهاي صادر کننده به نرخ ازاد يعني 3550تومان
                      اکثر سهام پتروشيمي از شپديس گرفته تا شاراک و کرمانشا و شيراز و شفن و ......همه و همه دو باره بيش از 50درصد با تعديل مثبت سود روبرو خواهند شد.
                      چون فروش ارز صادراتيشون از2450تومان به 3500تومان تغيير خواهد يافت.ظاهرا دولت براي کنترل ارز ازاد چنين تصميمي را گرفته است.
                      خوش بحال شبندر و شرکتهاي صادراتي.

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11255

با توجه به رکورد شکنی های متداول شاخص انتظار داریم شاخص تا پایان اردیبهشت محدوده ی 48 هزار را لمس کند
                        همانطور که گفتم لیدر بازار تا پایان تابستان دو گروه پتروشیمی وپالایشگاهی هستند
                        درگروه پتروشیمی پارسان از پتانسیل بالایی برخوردار است حدود 2 ماه پیش روی 600 توما پیشنهاد خرید این سهم رادادم با توجه به پرتقوی فوق العاده پارسان قیمت این سهم را تا مجمع 1700 تومان پیش بینی می کنیم
                        در گروه پالایشگاهی هم شبندر که در قیمت 560 برای خرید پیشنهاد شد هم چنان به رشد خود ادامه می دهد
                        با برگشت مالیات بر ارزش افزوده
                        حذف صندوق توسعه ی ملی
                        فروش محصولات به صورت ازاد در بورس کالا این سهم فادر به اعلام سود 400 تومانی خواهد بود با توجه به اخبار مناسب از این سهم قیمت این سهم را تا مجمع 2500 تومان براورده می شود درضمن از سهم های دیگر این گروه نظیر شتران وشپنا وشراز وشبریزو......غافل نشوید
                        درگروه معدنی هم همانطور که گفتم یک واگرایی متبت در این سهم ها ایجاد شد که دوام چندانی نداشت
                        به نظر می رسد سهام های معدنی توانی برای بالا رفتن ندارند دراین بین افت شدید قیمت های جهانی و تصویب نرخ مالکانه تعادیل منفی سنگینی بر این گروه خواهد داشت

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

بازار مسکن راکد شده است و راکدتر هم مي شود.اخر موج 5 هست اکثر زرنگها تو اوج فروختند و وارد بازار سهام شده اند.
                          بازار طلا و سکه هم راکد شده است.
                          بازار ماشين هم راکد و با افت روبرو شده است.
                          فقط بازار سرمايه بلحاظ سود سازي شرکتها رو به بالا هست.پي به اي پالايشگاهها و پتروها و فلزات 5 و 6هست.
                          بگمانم دولت فعلي شاخص 60هزار واحدي را تحويل دولت بعدي بدهد و دولت بعدي ان را ببره رو 100هزار واحد.
                          افزايش سوداوري شرکتها و انتظار بهبود اوضاع از دولت بعدي شاخص را به اوج اسمان خواهد برد.
                          هر چي پول داشتم را وارد بازار خواهم کرد.شنبه دوباره پول جديد به بازار تزريق مي کنم.
                          پالايشگاه و فولاي و پتروشيمي مي خرم.

نظر

• همراهان
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 56

بازار مسکن راکد شده است و راکدتر هم مي شود.اخر موج 5 هست اکثر زرنگها تو اوج فروختند و وارد بازار سهام شده اند.
                            بازار طلا و سکه هم راکد شده است.
                            بازار ماشين هم راکد و با افت روبرو شده است.
                            فقط بازار سرمايه بلحاظ سود سازي شرکتها رو به بالا هست.پي به اي پالايشگاهها و پتروها و فلزات 5 و 6هست.
                            بگمانم دولت فعلي شاخص 60هزار واحدي را تحويل دولت بعدي بدهد و دولت بعدي ان را ببره رو 100هزار واحد.
                            افزايش سوداوري شرکتها و انتظار بهبود اوضاع از دولت بعدي شاخص را به اوج اسمان خواهد برد.
                            هر چي پول داشتم را وارد بازار خواهم کرد.شنبه دوباره پول جديد به بازار تزريق مي کنم.
                            پالايشگاه و فولاي و پتروشيمي مي خرم.
                            کاملا منطقي و صحيح مي فرمائيد بازار مسکن مملو از ساختمانهاي اماده براي فروش و در شرف اتمام ميباشند ، درکنار آن بعد از بازدهي حداقل 200درصدي در اين بخش بنظر ميرسد اين بخش فعلا حرکت شتاباني نخواهد داشت . اما بايد دقت کنيم اگر ميخواهيم در بازار بورس سود کنيم بايد سراغ سهم هاي پرپتاسيل مثل پالايشگاها برويم در غير اين صورت نه تنها سودکه نخواهيم کرد بلکه شايد دچار زيان مالي و خسران بشويم . موفق باشيد

نظر

• odise
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 77

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
                              شبندر در نقطه 940 مقاومت سختی زده و طبق تحلیل نمودار تا 4روز دیگر هیچ صعودی بالاتر از این نقطه دیده نمیشه بعدا از اون موقع مشخص میشه روند صعودی حفظ میشه یا اینکه در روند نزولی قرا میگره البته این طبق تحلیل نمودار و فقط طبق الگوی خودم برای تحلیل تکنیکال می باشد. هر چند نظر شما هم مورد احترام می باشد.
                              اینقدر راجع به برگشت شبندر با قاطعیت حرف نزنید

خیلیها از این حرفها زدند و دیگه اینجا ها پیداشون نشد که نشد

این سهم قدرتمند ترین سهم بازاره تو این مورد شک نکنید و همیشه بخشی از شبندر تو سبد داشته باشید

اگر روزی دیدید شبندر از تب وتاب افتاد روز مرگ بازار فرا رسیده و مطمئنا سرمایه های زیادی ا بورس خارج میشه این حرف رو پای تعصب نگذارید

سرمایه های زیادی تو دل این شرکت خوابیده شاید بعضیها یادشون رفته از روزی که شبندر به بورس اومد نقدینگی به بورس سرازیر شد

روزهایی داشتیم که ارزش معاملات به 20 میلیارد هم نمیرسید ولی این روزا کم پیش میاد کمتر از 100 میلیارد معامله بشه

نظر

• صداقت2
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 704

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
                                کاملا منطقي و صحيح مي فرمائيد بازار مسکن مملو از ساختمانهاي اماده براي فروش و در شرف اتمام ميباشند ، درکنار آن بعد از بازدهي حداقل 200درصدي در اين بخش بنظر ميرسد اين بخش فعلا حرکت شتاباني نخواهد داشت . اما بايد دقت کنيم اگر ميخواهيم در بازار بورس سود کنيم بايد سراغ سهم هاي پرپتاسيل مثل پالايشگاها برويم در غير اين صورت نه تنها سودکه نخواهيم کرد بلکه شايد دچار زيان مالي و خسران بشويم . موفق باشيد

همراهان عزیز

با وجودی که بیش از 70 در صد پرتفوی من شپنا - فارس - شبهرن و... است ولی بنظرم می بایست مقداری از پرتفوی و پول جدید را به تک سهم هایی مانند داده پردازی شیفت کنیم.

با اطلاعاتی که دارم این سهم پتانسیل رشد 200 در صدی و رسیده به قیمت 1000 تومانی را دارد.

آلان که این سهم را دارم و در صدد اضافه کردن آن هستم - احساس خرید شبندری 340 تومانی چند ماه پیش و 1000 تومانی شبندر روز شنبه را دارم.

معرفی مداران را به شما و استاد کیانوش هدیه داده و امیدوارم قدری از زحمات شما را جبران کرده باشم.

البته شنبه روز مهمی برای رد کردن مداران از مقاومتش است که یه هل کوچولو لازم دارد.
                                صداقت همیشه بهترین است.

نظر

در حال کار...
                                X