امروز معاملات رو زیر نظر داشتم.اول صبح حدود 6 ملیون فروشنده داشتیم.بعد کاملا وقتی بازار باز شد فروشندها فرار کردن و خریدارها داشتن جلو میومدن که یکدفعه نمیدونم چی شد که چپ و راست دستور فروش تو سیستم وارد میشد.انگاراتفاق ناگواری افتاده و خبری ما نداریم.اما بعدش فهمیدم خبری نشده و این خیل عظیم دستور فروش کاملا حساب شده بوده.اگر بزرگان بازار قصد فروش داشتن میزاشتن بازار مثبت معامله بشه و کم کم سهامشونو میکردن تو پاچه ملت اما عکس این اتفاق افتاد و از مثبت شدن سهم جلوگیری کردن.سابقه معاملات رو ازین لینک برسی کنید خودتون دستتون میاد.بزنید رو خودکار براتون پخش کنه.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
بازم جو منفی شد و این سفته بازای سهمهای قندی ریختن تو تایپیک های سهامهای قدر بازار و میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن
ولی مثل همیشه یکی دو روز دیگه که روند به حالت عادی برگشت دوستان به کوری میرن!;)
نظر
-
در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Postمطمئناً کسانی که تبلیغ سهم را میکنن اگر در سود بودن تا الان فروخته بودن متاسفانه قیمت خرید دوستان هم بالاست و پیشنهاد سهامداری میکنند;)
قند قزوین را یادتون میاد شبریز را که دیدم یاد همون افتادم پی بر ای اصلاح نکرده ولی گپ خورده فقط به خاطر هیجان و جو مثبت. ضرر را با خوشحالی پذیرا باشید و به ان اجازه پیشروی ندهید.
موفق و پیروز باشید
مقایسه فیل و فنجان نفرمایید...شبریز و قزوین!:O....شوخیش هم زشتهB-)سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
با سلام خدمت دوستان خوبم:
شبندر بواسطه حذف 26 درصد و برگشت ارزش افزوده از قيمت 536 تومان به 970 تومان رسيد حالا اگر اين قوانين تصويب شوند خوب راه صعود باز ميشه و شبندر هم قيمتهاي بالاي 1000تومان را خواهد ديد ولي در صورت تصويب نشدن حداقل قيمت براي اين سهم ميتونه بين 500الي 600تومان باشه.
البته به نظر ميرسه كه بسياري از نمايندگان درصدد تصويب طرح هستند مگر اينكه اتفاق خاصي بيافته.
در هر صورت اونهايي كه در قيمتهاي بالا خريد داشته اند بايد يك تصميم اساسي بگيرند. من فعلا 8 ميل را سيو كردم 2ميل دارم تا ببينم چه خواهد شد.
البته نبايد خصلت بازار را فراموش كرد هميشه به اوج كه ميرسه يك استراحت لازمه ولي اگر خبرهايي باشه اين استراحت به نزول تبديل ميشه ولي در مورد پالايشگاهها من ديدم مثبته و در اينده نيز دولت نياز داره با صادرات محصولات نفتي ارز آوري بيشتري داشته باشه تا با صادرات نفت خام.
بزودي دل شبندري ها شاد خواهد شد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Postمطمئناً کسانی که تبلیغ سهم را میکنن اگر در سود بودن تا الان فروخته بودن متاسفانه قیمت خرید دوستان هم بالاست و پیشنهاد سهامداری میکنند;)
قند قزوین را یادتون میاد شبریز را که دیدم یاد همون افتادم پی بر ای اصلاح نکرده ولی گپ خورده فقط به خاطر هیجان و جو مثبت. ضرر را با خوشحالی پذیرا باشید و به ان اجازه پیشروی ندهید.
موفق و پیروز باشید
نظر
-
موفق و پیروز باشیدشاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
اگر در صفحه هات قبل دقت کرده باشید در بالای 940 تومان بهتون گفتم این سهم تا چند هفته دیگر هیچ صعودی نداره متاسفانه مورد هجوم قرار گرفتم از اینکه این سهم اینده خوبی داره شکی در ان نیست اما امان از اینکه پولت بلوکه بشه جز پشیمانی سودی دیگر نداره چون که تا 3 هفته دیگر هم صعود قوی در آن دیده نمیشه طبق روانشناسی بازار، مگر اینکه سهم بسته بشه که فکر نکنم فعلا بستنی در کار باشه . بنابراین یا اینکه سهم را داشته باشید برای یکسال دیگر یا اینکه تا 3 هفته خریدی روی این سهم انجام ندهید .تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
به نظر من شبندر هم از بقیه قوانین بورس مستثنی نمیباشد چیز عادی هستش یه سهم تقریبا 9 برابر شده حالا داره اصلاح میکنه از لحاظ بنیادی هم اخباری در روند اصلاح همراه این سهم شدند داشته های این سهم مشخص هست در صورت عدم حذف سهم صندوق سود سهم مشخص هست در صور تایید سهم صندوق هم سود سهم مشخص هست اما من امار دارم چند کارگزاری کله گنده بالای قیمت 800 تومان هم خریدار شدید سهم بودند کارگزاری آ... هم اولیش میباشد 800 تومان باید نقطه حمایتی بسیار قوی باشه برا سهم به نظر من این سهم کلید حرکت بورس میباشد و سهم فارس کلید کنترل شاخص چه منفی چه مثبت اما میبینید که فارس صف 200میلیونی دارد اما بورس قرمز رنگ کافیست صف خرید شبندر 10 میلیون شود اونوقت بورس سبز رنگ حملات اسراییل نام نویسی کاندیدا ها عرضه های جدید خبر عدم حذف سهم صندوق که هنوز شایعه هست عوامل این روزهای بد برای پالایشگاهی ها میباشد اما به نظر من طبق معمول راهکارهای همیشگی جواب میده اعم از خرید پله ای حد ضرر و کم کردن میانگین نباید مشکل خاص دیگه ای باشه زیاد روش حساس نشین !!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط گل آقا پست شده است View Postالان يه اس اومد :
بحث 50% ماليات منتفي شده .
26% هم برگشت داده ميشه .
دوستان من عين اس ام اس اينجا زدم تحليلش با خودتون
(اس از طرف يکي ازدوستان کارگزاري بوداگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط گل آقا پست شده است View Postالان يه اس اومد :
بحث 50% ماليات منتفي شده .
26% هم برگشت داده ميشه .
دوستان من عين اس ام اس اينجا زدم تحليلش با خودتون
(اس از طرف يکي ازدوستان کارگزاري بودكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام خدمت شما حتما شما با نماینده گان مجلس ارتباط مستقیم دارید و یا دوستان شما ارتباط مستقیم دارند چطور نتیجه این تصمیم معلوم نیست شما و یا دوستان شما خبر دار می باشند ! با تشکر از جواب شما
شما درست میفرمائید بحثی هست که خود بنده هم توش موندم. چطور یه عده (که خود من دقیقا میدونم از کجا آب میخوره و چه جوری جو سازی شده ) میان و میگن موضوع سهم صندوق منتفی شده . مگه اونها با نمایندگان ارتباط دارند ؟ متاسفانه بازار هم به این خبر عکس العمل نشون میده بدون اینکه حتی یه ذره مثل جنابعالی فکر کنه. اگر همه مثل شما فکر میکردن حداقل چوب حراج به سهمشون نمیزند و منتظر تصویب یا عدم تصویب می موندن.
و اما این دوستمون هم احتمالا براساس بررسی شخصی و سوابق قبلی مصوبات مجلس این چنین نظری دادن. یعنی اینکه 1- وقتی کمیسیون تلفیق این موصوع را تائید کرده احتمال عدم تائید آن کم هست 2- مجلس وقت زیادی جهت عودت واصلاح مجدد بودجه ندارد بنابراین بودجه به احتمال زیاد تصویب خواهد شد.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
1- سهم 26% صندوق 100% راي خواهد آورد و حذف خواهد شد چون در كميسيون تلفيق منبع هزينه اين 26% از جاي ديگر تامين شده و اگر راي نياورد كلاً محاسبات را به هم خواهد زد ، اگر راي نياورد پس كميسيون تلفيق يعني كشك:D... 2- ماليات 50% كه فقط و فقط يه شوخي بود و بس :)) و حتي اگر اعمال بشود هيچ تاثيري در سود پالايشي ها ندارد مگر پالايشي كه نفت خام يا فرآورده خام مي فروشد ... 3- بحث برگشت ارزش افزوده هم 50 به 50 است كه به نظر شخصي برگشت داده خواهد شد ... 4- تخفيف خوراك ;) اگر و تنها اگر بيش از 5% تصويب شود چه شود >:D<
نظر
-
موفق و پیروز باشید
1- این سهم تبلیغ نمی خواد
2- یه نگاه به ابتدای این تاپیک بنداز. دستت میاد که اکثر این افرادی که کامنت میذارن از ابتدابا این سهم بودن و حتما در سودن.
3- تا حالا شنیدی کسی از شبندر ضرر کرده باشه ؟ اگه شنیدی نام ببر جایزه بگیر
4- پیشنهاد سهامداری بسیار ایده خوبی است و مورد تائید همه بزرگان پس چیز بدی تجویز نمیکنن.
5- قند و اینجور سهم های ریزه میزه رو با این غول بی شاخ و دم مقایسه نکن مثل مقایسه ژیان و فراری
6- همین الان سهم رو بدیم بره 700% سود نوش جان خیلی ها خواهد شد. ضرر هم مال شماکه از ابتدا این سهم رو سواری نگرفتی
بازم بگم. می گمااگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر