به گفته كارشناسان اگر خبر درست مي بود بايد پالايشگاهها توي صف خريد قفل مي شدند بنابراين هدف فروش با قيمت بالاتر بوده ولي امروز كار خوبي كردم خريدم الانم با 95ميليون تومان سود مي تونم بفروشم.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبه گفته كارشناسان اگر خبر درست مي بود بايد پالايشگاهها توي صف خريد قفل مي شدند بنابراين هدف فروش با قيمت بالاتر بوده ولي امروز كار خوبي كردم خريدم الانم با 950ميليون تومان سود مي تونم بفروشم.
ولی جالب اینجاست که این خبر رو شبندر تاثیر داره ولی سایر پالایشگاهی ها و فارس زودتر و بیشترصعود کردن.
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
-
معاون وزیر نفت در گفتوگو با فارس خبر داد
قول معافیت ۱.۵میلیارد دلاری پالایشگاهها از پرداخت سهم صندوق توسعه ملی
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به واریز ۲۶ درصد از درآمدهای صادراتی پالایشگاهها به صندوق توسعه ملی گفت: دولت و مجلس قول دادهاند امسال پالایشگاهها از پرداخت این سهم معاف شوند. >:D<آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postکسی پیشگویی نکرده!!!یه خبر خوب واسه سهم اومد ما هم استنباطمونو گفتیم!
محض اطلاع اینجا اسمش انجمن بورسی هست و هدفش فکر میکنم تبادل نظر باشه و نه ارائه تحلیل تکنو فاندامنتال سهام شرکتها !!! شما اگر دنبال چنین نظراتی هستی میتونی آبونه تعدادی از سایتهای تحلیلی که تعدادشونم کم نیست بشی و یا به صورت خود جوش با چشمان کاملا بسته و با گوشهای کاملا بسته در مقابل نظرات دیگران به تحلیل به قول خودت شخصی بپردازی.....
دنبال جادو و جادوگر هم تو این سایت نگرد چون نیست....
و دیگر هیچ...
2- اینجا انجمن بورسیه و دقیقا" محل تبادل نظر و اظهار نظرات کارشناسی شده هست نه اظهارات بی مایه و آرزوهای شخصی
3- از این که تو این سایت کسی توانایی به قول شما جادوگری رو نداره مطمئنم هر چند صحبت در این خصوص شنونده خودش رو میطلبه و شنونده باید اندک زمینه ای داشته باشه
5- ....
و اما روی صحبت من با کسانی بود که با سخن پراکنی بی مورد سطح کیفی این تالار رو پائین میارن حالا چطور از بین این همه کاربر این صحبت من فقط به شما بر خورد .... تو خود حدیث مفصل بخوان
کلام آخر اینکه تو این تالار و تالارهای دیگه خیلی ها هستند که تازه وارد بورس شدند و با اندک سرمایه ای که دارن میخوان ارتزاق کنند یا لااقل یه کار اقتصادی مفید انجام بدن فکر نکنم در هیچ مرام و مسلک انسانی روا باشه که کسی با اظهارات بی پایه خودش این بندگان خدا رو متضرر کنه منظور من از تمام این صحبت ها اینه که قبل از اینکه چیزی بگیم به عواقب اون فکر کنیم روا نیست به خاطر یه مطلب یا یه هوس ما کسی خدای ناکرده آسیب ببینه
نظر
-
در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Postاین صف نهایتش روز شنبه جمع میشه و برای تعدیل مثبت هفته بعد می بنده . دلم واسه اونائی میسوزه که توی صف خرید میلیونی هفته بعد میمونن و میسوزن >:)
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postاز تجربه ای که مسئولین بورس در روز چ شنبه بدست آوردند . برای بالا بردن شاخص چاره ای جز سبز کردن پالایشگاها بخصوص شبندر ندارند . به احتمال زیاد شنبه شبندر سبز خواهد شد .
سبزی شبندر بر سهامدارن مبارک باد .آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در اصل توسط جادو پست شده است View Post1- بین اطلاع رسانی خبر تا پیشگوئی تفاوت هست
2- اینجا انجمن بورسیه و دقیقا" محل تبادل نظر و اظهار نظرات کارشناسی شده هست نه اظهارات بی مایه و آرزوهای شخصی
3- از این که تو این سایت کسی توانایی به قول شما جادوگری رو نداره مطمئنم هر چند صحبت در این خصوص شنونده خودش رو میطلبه و شنونده باید اندک زمینه ای داشته باشه
5- ....
و اما روی صحبت من با کسانی بود که با سخن پراکنی بی مورد سطح کیفی این تالار رو پائین میارن حالا چطور از بین این همه کاربر این صحبت من فقط به شما بر خورد .... تو خود حدیث مفصل بخوان
کلام آخر اینکه تو این تالار و تالارهای دیگه خیلی ها هستند که تازه وارد بورس شدند و با اندک سرمایه ای که دارن میخوان ارتزاق کنند یا لااقل یه کار اقتصادی مفید انجام بدن فکر نکنم در هیچ مرام و مسلک انسانی روا باشه که کسی با اظهارات بی پایه خودش این بندگان خدا رو متضرر کنه منظور من از تمام این صحبت ها اینه که قبل از اینکه چیزی بگیم به عواقب اون فکر کنیم روا نیست به خاطر یه مطلب یا یه هوس ما کسی خدای ناکرده آسیب ببینه
لذا از هم اکنون منتظر نظرات کارشناسی حضرتعالی جهت کسب حداکثری سود بندگان خدا که تازه وارد بورس شدند نیز هستیم (باشد که نظرات شما چراغ راه گردد)هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postقول معافیت ۱.۵میلیارد دلاری پالایشگاهها از پرداخت سهم صندوق توسعه ملیعلیرضا ضیغمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: صادرکنندگان به تشویق و ابزارهای تشویقی نیاز دارند و در صنعت پالایش نفت کشور متأسفانه این ابزار وجود ندارد.
وی افزود: به دلیل اینکه پیکره و ساختار پالایشگاهها پیش از این دولتی بوده است، باید سهمی از درآمد صادراتی خود را که از 20 درصد آغاز و با افزایش سالانه 3 درصد در سال جاری به 26 درصد رسیده است به صندوق توسعه ملی واریز کنند.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: طبیعی است برای پالایشگاههای خصوصی و حتی پالایشگاههای دولتی امام خمینی شازند و آبادان پرداخت 26 درصد از درآمدهای صادراتی کل حاشیه سود را به پایین آورده و بعضی پالایشگاهها را به مرز زیاندهی میرساند.
وی با بیان اینکه ما تصور میکنیم حدود 1.5 میلیارد دلار سهم صندوق توسعه ملی از صادرات محصولات پالایشگاهی باشد، اضافه کرد: دولت و مجلس قول دادهاند امسال در بودجه 92 لااقل پالایشگاههای خصوصی از واریز سهم صندوق توسعه ملی مستثنی شوند.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی توضیح داد: از همه محصولات صادراتی از جمله نفتگاز، گوگرد، LPG و هر محصولی که صادر شود سهم صندوق توسعه ملی کسر میشود که ما معتقدیم این رقم نباید از پالایشگاههای خصوصی اخذ شود.
وی تاکید کرد: هم دولت و هم مجلس قول دادهاند که امسال این اتفاق بیفتد و پالایشگاهها از پرداخت سهم صندوق توسعه ملی مستثنی شوند.
نکته مهم و بحث برانگیز مصاحبه همینه!!
کدوم پالایشگاها خصوصین؟تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
پرشین تحلیل:
امروز شبندر تا 875 تومان و محدوده های درصد مثبت پیش رفت اما فشار فروش نیز محسوس بود و اجازه صف خرید به سهم نداد.البته قیمت پایانی در آخرین لحظات نیز موثر بود.قیمت پایانی سهم به 832 تومان رسید که 4 درصد فردا 865 تومان خواهد شد.به همین دلیل خیلی ها ترجیح دادند که اگر معاملات سهم در بازار فردا متعادل شد به خرید بپردازند.البته آن طور که پیداست برای فردا در قیمت مجاز 4 درصد صف خرید سنگینی چیده شده است.شایان ذکر است که سود شبندر با حذف این 26 درصد به 137 تومان می رسد.امروز شایعاتی نیز مبنی بر تعدیل مثبت سود شرکت در 12 ماهه سال 91 به گوش می رسید.
ذکر این نکته نیز ضروری ست که مبلغ مالیات بر ارزش افزوده پالایشگاه ها نیز طبق آخرین اخبار به حساب آنها بازخواهد گشت.
نظر
-
تکلیف شبندریا :
اگر میخواهید تکلیف خود را با شبندر روشن کنید 3 سوال از خود بپرسید در اتاق تاریک نشسته با ارامش ودر سکوتی مطلق 1-چرا حقوقی حجم مبنا را در دقیقه اخر پر کرد نه 10 دقیقه زودتر نکنه پولاشو دیر از بانک اورده بودن ؟ 2-چرا میزان ودرصد خرید حقوقی در این دریای خون الود بیشتر وفروشش کمتر بویژاخرین روز را نگاه کنید؟ 3-ایا حقوقی بیسواد واطلاع است وخودش میزنه تو سر مالش یا از خبری اطمینان دارد؟ 4-چگونه ممکن است حقوقی از خبری مطلع باشد؟ من جواب پرسش اخرو میدم اون 3تا رو شما دوستان به من بگین اما جواب نمایندگان بر اساس باورها و گرایش سیاسیشان در فراکسیونهای مختلفی عضوند که هر فراکسیون رییسی و بزرگی دارد که توان تعین رییس مجلس را هم دارد اینها قبل از رای گیری بین خودشون حرفاشونو میزنن وروز رای گیری هماهنگند خود نتیجه را برداشت کنید
نظر
نظر