پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

خدا را شکر حجم را دادند.
    شراز هم بدون مقاومت 372 را رد کرذ و فردا 392 تومان هست.
    صف خريد سنگين شبندر و شناور کم و ارزشمندي شراز فعلا شراز را بالاتر خواهد برد.
    .....................
    چند فاکتور بل قوه درون شبندر هست که شبندر را حالا حالاها ارزشمند مي کنه.
    1-سهم از زيان 44 توماني خارج شده است.
    2-ارزش جايگزيني شبندر بعنوان يک شرکت پالايشگاهي براي هر سهم حداقل 500 تومان هست در اصل شبندر الان قيمتش بايد مثل شبريز 140 توماني که شذه است 440 تومان بايد باشد.
    3-يک تعديل 10الي12 توماني براي يارانه حمل ونقل تو دلش دارد.
    4-يک تعديل خفن براي حذف 23درصد حق سهم صندوق توسعه در دلش دارد.
    5-يک تعديل وحشتناک بابت فروش ارز صادراتي 3.5 ميليارد دلار بودجه اش به قيمت ماوالتفاوت دلار1226 تومان با 2200 تومان در دلش دارد.
    6-فروش بلوک سازمان خصوصي سازي هنوز انجام نشده است.
    جمع تعديلات فاندامنتالي بلقوه خارج از ارزش جايگزيني و فروش بلوک حداقل 1000درصد است.
    در اصل ارزش واقعي اين سهم حداقل 500 تومان هست و اگه قرار بود خصوصي سازي اين سهم را در شرايط فعلي يعني بدون زيان انباشته و تعديلات بل قوه عرضه کند کمتر از 500 تومان عرضه نمي کرد.

نظر

• shimab
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 422

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      خدا را شکر حجم را دادند.
      شراز هم بدون مقاومت 372 را رد کرذ و فردا 392 تومان هست.
      صف خريد سنگين شبندر و شناور کم و ارزشمندي شراز فعلا شراز را بالاتر خواهد برد.
      .....................
      چند فاکتور بل قوه درون شبندر هست که شبندر را حالا حالاها ارزشمند مي کنه.
      1-سهم از زيان 44 توماني خارج شده است.
      2-ارزش جايگزيني شبندر بعنوان يک شرکت پالايشگاهي براي هر سهم حداقل 500 تومان هست در اصل شبندر الان قيمتش بايد مثل شبريز 140 توماني که شذه است 440 تومان بايد باشد.
      3-يک تعديل 10الي12 توماني براي يارانه حمل ونقل تو دلش دارد.
      4-يک تعديل خفن براي حذف 23درصد حق سهم صندوق توسعه در دلش دارد.
      5-يک تعديل وحشتناک بابت فروش ارز صادراتي 3.5 ميليارد دلار بودجه اش به قيمت ماوالتفاوت دلار1226 تومان با 2200 تومان در دلش دارد.
      6-فروش بلوک سازمان خصوصي سازي هنوز انجام نشده است.
      جمع تعديلات فاندامنتالي بلقوه خارج از ارزش جايگزيني و فروش بلوک حداقل 1000درصد است.
      در اصل ارزش واقعي اين سهم حداقل 500 تومان هست و اگه قرار بود خصوصي سازي اين سهم را در شرايط فعلي يعني بدون زيان انباشته و تعديلات بل قوه عرضه کند کمتر از 500 تومان عرضه نمي کرد.
      با این حساب به قول کیانوش عزیز بازگشایی سهم قبل از شفاف سازی و رفع ابهامات ظلم بزرگی در حق سهامداران بود ظلم بزرگ دیگر بازگشایی در قیمت های مفت مفت مفت مفت حداقل باید 200 باز می شد
      فقط 12 تومان سود از بابت پرداخت یارانه حمل و ......................................

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        شبندر به نظرم نصف حجم یا حجمشو بدن ......حالا ببینیم چه میکنن ..........
        دوستان سلام
        میخوام بگم نگران نباشید بورس خودش با سهام شناور هر روز حجم رو میده تا شاخص بالا بره. قبلا (دیروز) گفتم که بورس عمدا اینکارو میکنه تا چند روز با شبندر شاخص رو بالا نگه داره. امرزو اینکارو کرد یعنی فقط با شبندر 18 واحد به شاخص اضافه کرد (من پیش بینی کرده بودم با 10 میل حداقل 30 واحد شاخص رو بالا بکشه) اونم آخر وقت با دادن حجم . فردا هم این مسئله تکرار میشه و نگران نباشید . ضمنا هیچ حقوقی و سهامدار جزء دلش برای شبندر نسوخته که حجم رو بده تا 4% بخوره فقط خود بورس داره انکار رو میکنه. حقوقی ها و سهامدارای جزء اینور تو صف خریدن.
        نوش جونتون. ( گر صبرکنی زه غوره حلوا سازی )
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
          دوستان سلام
          میخوام بگم نگران نباشید بورس خودش با سهام شناور هر روز حجم رو میده تا شاخص بالا بره. قبلا (دیروز) گفتم که بورس عمدا اینکارو میکنه تا چند روز با شبندر شاخص رو بالا نگه داره. امرزو اینکارو کرد یعنی فقط با شبندر 18 واحد به شاخص اضافه کرد (من پیش بینی کرده بودم با 10 میل حداقل 30 واحد شاخص رو بالا بکشه) اونم آخر وقت با دادن حجم . فردا هم این مسئله تکرار میشه و نگران نباشید . ضمنا هیچ حقوقی و سهامدار جزء دلش برای شبندر نسوخته که حجم رو بده تا 4% بخوره فقط خود بورس داره انکار رو میکنه. حقوقی ها و سهامدارای جزء اینور تو صف خریدن.
          نوش جونتون. ( گر صبرکنی زه غوره حلوا سازی )
          صندوق نفت حجمشو داد ...... فردا فک نکنم مشکل حجم داشته باشیم ........
          ///

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Aug 2025
            • 536

خود بورس یعنی چی سازمان خودش سهام داره ؟چون یا حقیقی یا حقوقی سهام دارند جناب اناری میشه بیشتر توضیح بدید

نظر

• افشین ساعی
              عضو عادی
              • Jul 2012
              • 88

شراز اطلاعیه داد که در مورد هزینه حمل و نقل حدود 5 تومن به سودش اضافه میشه ............منتظر شفاف سازی شبندر باشید.......تعدیل همان طور که دیروز گفتیم حدود 12 تومان خواهد بود از این محل ..........که پس از کسر مالیات میشه حدود 10 تومن ......یعنی سود شبندر فعلا میشه گفت حدود 24 تومنه .......البته فعلا.........بدون در نظر گرفتن سایر ابهامات ......

البته در اصل اگه بورس بخواد خوب عمل کنه باید نماد رو ببنده چون تعدیل بالای 20 درصده ..........;) حالا ما چون خسته شدیم چون یه ماه بسته بود میگیم نماد بسته نشه و همینچوری بره بالا ........:d (شوخی)

افشین جان و سایر دوستان نظرتون چیه در این مورد؟ باید ببنده دیگه برای تعدیل ......؟ شراز چون تعدیلش زیر 20 درصد بود اعلام کرد و یه راست زد توی کدال ........ولی شبندر فرق داره و تعدیلش بالای 50 -60 - 70 درصده ....... البته من بعید میدونم فعلا ببنده و از این محل تعدیل بده چون اینجوری باشه سهم همش باید بسته باشه :D ........... ولی در اصل باید ببنده .......
              سلام
              تعدیل نزدیک سهم همین بخش یارانه اش..
              ولی تعدیل از دید روانشناسی بازار باید زمانی صورت بگیزه که سهم حداقل تا بازه 180الی 200 بالا بیاد....قیمت 200 درمقطع کنونی خانه پرسهم خواهد بود و در این رمان شرکت میتونه باتعدیلش قیمت سهم تو همین نقطه و بازه مورد نظر نوسان بده و مانع ریزش سهم پس از صعود از قیمت عرصه اولیه که کم هم نیست بشه و ما شاهد افت چندانی نباشیم...
              روشدن تعطیل خوبیش نگه داشتن سهم تو بازه 180 الی 200 خواهد بود و افزایشی نخواهیم داشت چون داره این سود پیشخور میکنه و این اما و اگرهای تعدیل که جو + روسهم آورده و اگر الان تعذیل رو کنن چه بسا سهم پس از رسیدن به بازه گفته شده ریزش زیاد بشه چون تعدیلات دیگه سهم به زمانش زیاد مونده...اگا اگر سهم تو بازه گفته شده تعدیل بده علاوه براینکه کف سهم تا180 بالا میاره په بسا با جو +بازار مرز روانی 200 بشکنه و کف جدیدی ایجاد کنه و بازه نوسان به 200 الی 240 ارتقا بده....
              پس بنظزم بهتر تعدیل بمونه برا بعد ار رسیدن سهم به حداقل 180 و حداکثر200 و افزایش کنونی یا اما و اگرهای سهم باشه خیلی بهتر...
              وقتی داره بااقتدار بالا میره پس بهتر فعلا تعدیلش بمونه برا زمانی که اشاره شد.....

نظر

• مهدی بورسی
                عضو عادی
                • Aug 2012
                • 153

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                خود بورس یعنی چی سازمان خودش سهام داره ؟چون یا حقیقی یا حقوقی سهام دارند جناب اناری میشه بیشتر توضیح بدید
                با سلام ،
                من فکر می کنم منظورشون مقدار سهمیه که دست حقوقی هاست و با اجبار بورس و در راستای بالا بردن شاخص و تعهدی که برای حمایت از بازار دارن ( البته تو این تعهد باید کمی شک کرد ) مجبور به عرضه اش شدن.

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

الان یه اردر میلیونی برای یک لحظه اومد روی تابلو رو قیمت 1620 من فکر کنم شبندر امروز غرض میشه تا 1620 ریال

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

امروز 690 میلیون هم عرضه بشه میخرن البته یه احتمالا هم بزاریم که اگه عرضه شد نخریدن ضایع نشیم :d.........من خودم اگه فرصت بده سهم های دیگمو تبدیل میکنم به این .....162 که جای خود دارد بنان جان .....
                    ///

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5095

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                      الان یه اردر میلیونی برای یک لحظه اومد روی تابلو رو قیمت 1620 من فکر کنم شبندر امروز غرض میشه تا 1620 ریال
                      یعنی اگر دقیقا 162 را امروز ببیند حدس من برای روندی که در پیش دارد درست از آب درمیاد!
                      من این عدد را دیشب در دفترم یادداشت کردم خیلی برام جالبه امروز تا اینجا عرضه بشه اونموقع باید بگم رشد سهم خیلی بیشتر از 180 هست....بالای 200
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بنان
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 840

امروز 690 میلیون هم عرضه بشه میخرن البته یه احتمالا هم بزاریم که اگه عرضه شد نخریدن ضایع نشیم :d.........من خودم اگه فرصت بده سهم های دیگمو تبدیل میکنم به این .....162 که جای خود دارد بنان جان .....
                        میثم جان من برای هر دو اردر درخواست گذاشتم اگه عرضه شد حداقل میانگینش برام دربیاد. در هر صورت اون اردر کار حقیقی نیست کار حقوقیه حالا دلیلش چی بود نمیدونم

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

شبندر علاقه زیادی به حجم های سنگین داره !
                          اگه کل صفو بدن تعجب نداره!

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

میگن صبا تامین هم خریدار شبندره

نظر

• shimab
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 422

دارند ذره ذره عرضه می کنند ببینیم چی می شه ..................................;;)

نظر

• shimab
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 422

خریدار کیه؟؟؟؟؟؟؟؟ 7میلیون را یکجا در 4% مثبت بلعید .......................... وای خدای من ..........................

نظر

در حال کار...
                                X