پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

کسی اینجا برای پول کاری نمیکنه
    فقط و فقط باید منطقی بود نه اینکه اگر سهمی رو داشته باشیم صحبت از رقم های 500 یا 600 تومنی کرد
    من ی سوال ساده پرسیدم رو چه حسابی صحبت از 500 یا 600 میکنید
    سهم مگه قحطه همین که دلار کشیده بالا و مذاکرات مثبت نبوده خیلی راحت فردا قندی میخرم
    بحثه من اینه که چرا وقتی سهمی رو داریم باید صحبت از تارگتهای بالا کنیم
    صدرا چیشد
    گازلوله 5000 تومنی چیشد
    فراوری که ساله 85 رو قیمته 6500 داشت معامله میشد دو سال بعدش شدش 100 تومن
    قشکری که داشت 8 ماهه پیش 1000 معامله میشد چی شد
    کنوری که اینجا رو 2100 تومن هر روز داشت تبلیغ میشد عاقبتش چی شد
    چرا باید الکی ی سهمی تبلیغ بشه تا ی عده بیچاره بشه
    بله این سهم بالا میره تا 200 تومن چون باهاش کار دارن ولی نه 500 یا 600 تومن که اقایون میگن
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
      فقط و فقط باید منطقی بود نه اینکه اگر سهمی رو داشته باشیم صحبت از رقم های 500 یا 600 تومنی کرد
      سهم مگه قحطه همین که دلار کشیده بالا و مذاکرات مثبت نبوده خیلی راحت فردا قندی میخرم
      صدرا چیشد
      گازلوله 5000 تومنی چیشد
      بله این سهم بالا میره تا 200 تومن چون باهاش کار دارن ولی نه 500 یا 600 تومن که اقایون میگن
      کنور هیچ مشکلی براش پیش نیومده........قیمت جهانی سنگ اهن کمی افت کرده که افزایش قیمت دلار داره جبران میکنه خوب هم جبران میکنه ...........
      من گفتم کنور سهم خوبیه دلیلش هم تو تاپیکش هست.. اصلا عطا هم به حرف من کنور خریده بود........گفتم 5 ساله میتونه 400 درصد بازدهی بده ........من با کد خودم دیگه کنور ندارم ولی با کد های دیگه داریم و بلند مدت هم داریم به سهم هم اعتقاد داریم ...

شما از جای دیگه ناراحت هستی .........الان هم داری هر کاری میکنی که شبندر خوب باز نشه...خوب اصلا 100 تومن باز بشه .....مهم نیست اصلا ....من خیلی سعی کردم این چند روز هیچی نگم ولی دیگه حالا که عطا سر صحبت رو باز کرد پس بزار من هم بگم......شما اگه میتونی بیا سهم خوب و پربازده پیشنهاد بده ........کنور رو ما گفتیم بلند مدت و از سال 93 به بعد از پایان یافتن طرح های توسعش میترکونه .......

همچی میگی کنور چی شد که انگار الان همه ی بازار 50 درصد رشد کرده و کنو 500 درصد افت کرده .........کنور هیچیش نشده .......پس خواهشا دم از تبلیغ ما نزنید و همچنین تهمت بی جا به کسی .......

هر کس خودش مسئول معاملاتش هست ...........نه اینجا کسی سودش رو به ما میده نه ما حاضریم ضررشو بهش بدیم ........

البته اگه یه مقدار این نوشته لحنش تند بود عذر خواهم ....
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/24, 23:21.
      ///

نظر

• مهدی بورسی
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 153

صدرا چیشد
        گازلوله 5000 تومنی چیشد
        با سلام
        شما بهتره که همون سهام گروه قندی ها رو بگیری که پر از بازی هستش و خریدشم نیازی به تحلیل نداره. چون خرید سهمی مثل شبندر نیاز به تحلیل داره که فکر می کنم شما .............. . همین که میگی پالایشگاهها هر چند ماه یکبار آتیش میگیرن و این بهت دید منفی میده نشون میده که چقدر مبتدی هستی و آماتور. این سهم توانائی تعدیل مثبت چند باره رو داره به چند دلیل که خودت نمی دونی ولی از دوستان شبندری چندین و چندبار شنیدی. پس بهتره که غرض ورزی رو بزاری کنار. ما نیازی به نظرهای مغرضانه شما نداریم. اگر خیلی ادعاتون میشه بهتره در مورد ابهامات گروه قندی صحبت کنی و سفته بازیهای توش.

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

من مبتدی تو که کننده ای بیا تحلیل کن ببینم رو چه حسابی جماعت قیمته 500 تومنی میدن تا روشن شیم
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مهدی بورسی
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 153

من مبتدی تو که کننده ای بیا تحلیل کن ببینم رو چه حسابی جماعت قیمته 500 تومنی میدن تا روشن شیم
            علتش رو بارها و بارها گفتیم خدمتتون. کمی قدرت تحلیل میخواد تا ....

نظر

• مهدی بورسی
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 153

اون زمانی که سهم زیان داشت لیدر و منجی بازار بود ، حالا که زیانش رو تبدیل به سود کرده چرا نباید خوب باز بشه و بالا نره؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

نماینده ی سهام عادلت گفته 1000 تومن میشه در صورت حذف بند 9 .و حذف شدن سهم صندوق توسعه ملی ......دیگه این خیلی واضحه که بند 9 برداشته بشه سود شرکت جهش میزنه.........
                حالا ما نصف این قیمت رو دادیم...........تازه باز نصف 500-600 تومن یعنی 300 که اگه بند 9 هم برداشته نشد طرح توسعه بنزین که از 92 به بهره براری میرسه قیمت سهم رو برسونه به 300 .......البته بدون برداتشن بند 9 ......بند 9 برداشته بشه همون بالای 500 و شاید 1000 تومنیه که صحبت ازش میشه قیمت این سهم خواهد بود ........

در مورد اینگه دولت این سهم رو 114 داده اینطور نیست........اون موقع سهم زیان ده بود ............بازار قیمت رو کشف کرده ............دولت باید این واگذاری ها رو انجام بده طبق قانون .......حالا بازار هر چی کشف قیمت میکرد .....بازار تو اون اوضاع داغون و اون شرایط و زیان ده بودن این سهم ثیمت 114 بهش داد .......و روی این قیمت باز میشد ...اگه بالاتر باز میشد اون موقع 690 میلیون سهم رو دستشون میموند.......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/24, 23:36.
                ///

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

از این صحبتا تو این جامعه زیاد میشه هر دفعه میگن مذاکرات مثبت بوده ولی چی میشه
                  رو دلاره 940 تومنی میگن کاغذ پارست ارزش نداره ولی میبینیم دلار میشه 2160تومن
                  میگن تحریما بی تاثیره ولی میبینی قیمتای کالای اساسی روز به روز میره بالا
                  پس دلتونو به صحبتای اون نمایندهی سهام عدالت خوش نکنید اگر قرار بود بندی حذف بشه مطمئن باشید قبل از اینکه سهمو بیارن عرضه کنند تمام اون بندارو حذف میکردن

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

[quote=پرستو;197047]کسی اینجا برای پول کاری نمیکنه
                    صدرا چیشد
                    گازلوله 5000 تومنی چیشد
                    [/quo

پرستو خانم
                    دوستان تا حالا به 600 تومان اشاره نکردن گفتند تا 500 تومان اون هم تا پایان سال .الان صحبت 180 تا 200 تومانه. آیا غیر منطقیه ؟ حالا اگه با 180 تا 200 تومان باز بشه و برخی از هموطنان شما سود کنن شما ناراحت میشید؟ شما که به این سهم اعتمادی ندارید و انشاءالله هم قصد خرید ندارید حداقل آتیش بیار معرکه نشید و فاز منفی ندید و امیدوار باشید با 180 تا 200 باز بشه .حالا تا آخر سال شاید به 400 تومان هم رسید. خدا را چه دیدی. مگه از این اتفاقات تو بورس تا حالا ندیدی ؟ ما که زیاد دیدیم. شرکت های با زیان زیاد مثل شمواد (چندین سال در ضرر به سر میبره) هر روز مثبته. چیزائی تو بورس دیده شده که همه رو متعجب کرده انشاء الله شما و ما هم فردا متعجب شیم.
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

از این صحبتا تو این جامعه زیاد میشه هر دفعه میگن مذاکرات مثبت بوده ولی چی میشه
                      رو دلاره 940 تومنی میگن کاغذ پارست ارزش نداره ولی میبینیم دلار میشه 2160تومن
                      میگن تحریما بی تاثیره ولی میبینی قیمتای کالای اساسی روز به روز میره بالا
                      پس دلتونو به صحبتای اون نمایندهی سهام عدالت خوش نکنید اگر قرار بود بندی حذف بشه مطمئن باشید قبل از اینکه سهمو بیارن عرضه کنند تمام اون بندارو حذف میکردن
                      استغفرالله.من عمرا به حرف کسی سهم نمیخرم. یه بار کطبس رو یکی از رفقای صمیمی ما تو همین تالار ها روی 670-700 گفت بخر کد های ساتا وارد شدن تا 1000 میبنش ..........ما هم دیدیم هر روز داره مثبت میخوره.....رفتیم سنگین اون سهم رو شریکی خریدیم .......بعدش دیدیم دیگه قفل کرد و بالا نمیره خلاصه به یه بد بختی 650 با 4-5 درصد ضرر سنگین خارج شدیم ......دیگه یعنی عمرا به حرف کسی سهم بخریم ......
                      ما قبل اینکه مجمع بخواد تشکیل بشه گفتیم ........این بند حذف بشه تمومه.......الان توی بعضی تالار ها میگن این بند فقط تا پایان 91 هست .!!! دیگه راستشو من نمیدونم .
                      ولی به نظر میاد برای حمایت از پالایشگاه هم که شده این بند حذف بشه چون در صورت وجود این بند صادرات به ضرر پالایشگاه ها خواهد بود اون هم با این وضع خرید نفت مجبورن به جای خام فروشی روی بیارن به سمت صادرات فراورده های نفتی ..........

اصلا این بند اقا حذف نشه.........صادرات در 3 ماهه کم شده ..........صادرات کم بشه .....با وجود بند 9 سود شرکت بیشتر میشه .........از طرفی قیمت نفت کوره رشد داشته .........از طرفی برای طرح توسعه بنزینش بالای 750 میلیارد تومن دارن خرج میکنن که 6 -7 ماه دیگه به بهره بردای میرسه و سود شرکت میره بالای 35 یا 40 تومن که قیمت سهم رو میتونه به 300 برسونه .........ولی باید صبر داشته باشید رو این سهم ......
                      ///

نظر

• افشین ساعی
                        عضو عادی
                        • Jul 2012
                        • 88

دوستان اشکال از خودتون
                        پست قبلی گفتم قیمت دادن باعث پیدایش آیدیهایی میشه که اگه قصدشون تنها نظر بود نهایتا 2 یا 3 بار مینوشتن نه اینکه پست مشابه ای را 1000بار گفتن و دایه بهتر از ماذر شدن....
                        من رو اعتبار تارگتهای فبلی باباردهی بالا مث شبریز تو همین گروه و یا خودرویی که 180بود و 3ماهه وعده 400 داده بودم و 3ماه و یک روز یهش رسید.یا فاراکی که دیدنوسانگیری گینهای 20 یت30درصذی تو عرض چند روز و برا چنیدین بار گزفته شد یا صدرایی که 189 بود و 400 شد...
                        ..دوستان بورکسی و فرابورسی اعنبار مرا میدانند
                        رو همین اعتبار تارگتهای قبلی خواهد شد و 500 سهل و ما یکساله قیمت 1000 خواهیم دید..
                        چه کاریه اعصاب خوتون خردکنید و برا چندمین بار پاسخگوی یک سوال باشید...

آخرین ویرایش توسط افشین ساعی؛ 2012/08/25, 00:23.

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

در گروه پتروشيمي، انتشار گزارشهاي مطلوب از سوي شركتهاي پالايشگاهي توجه كارشناسان را به سوي خود جلب كرده است. انتظار ميرود با توجه به گزارش منتشره از سوي پالايشگاه بندرعباس اين نماد نيز امروز در بازار بازگشايي شود تا تنها نماد پالايشگاه اصفهان براي بيش از 3ماه بسته باقي بماند.

http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=315164
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• petter
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 141

سلام
                            نمیخوام بیشتر از این از این سهم حرف بزنم ولی چند کلمه باید بگم:
                            پرستو از دست سازمان بورس و اوضاع اقتصادی و ... شاکیه...خوب ما هم از این بابت ناراحتیم
                            اما شما (پرستو) بحث رو الکی کش میدی و هرچی ما تحلیل درست میزنیم شما باز حرف خودتو میزنی!!
                            خیلی از شرکتها در اوضاع اقتصادی کنونی هم دارن به سوددهی خودشون ادامه میدن و حتی سوددهیشون بیشتر هم شده اما قیمت سهامشون شدیدا پایین کشیده. مطمئن باش که این بیشترش به خاطر جو روانیه. بخشی از این تقصیر خود ماست: اگه همه سهامدارای شرکتهای پر بازده سهامشون رو تو این مدت با قیمتهای خیلی پایین نمیفروختن، آیا قیمت این سهمها اینقدر نزول میکرد؟؟!

ما هم که چیزی نگفتیم . گفتیم که صورتحسابها باید تصحیح بشه و در مورد این شرکت و برخی شرکتهای دیگه خلاف قانون عمل شده و اگه این بندها حل بشه طبق صورتحسابها باید قیمت سهم حداقل بیشتر از 500 بشه!! دیگه اگر هم نشد سازمان بورس و ... مقصرن نه ما وگرنه عقل سلیم میگه که باید قیمت کنونی این سهم بیاد بالای 500 .

این دروغه؟! این یعنی تو رویا بودن؟! این یعنی تعصب؟! این یعنی فریب دادن اونایی که این سهم رو ندارن؟! این نیاز به پیدا شدن طلا تو شرکت داره؟! این یعنی ...؟!
                            و لطفا این سهم رو با هیچ سهم دیگه ای مقایسه نکنین، چون این اتفاق (صورتحسابهای تا این حد غیر منطقی و تا این حد تاثیرگذار بر قیمت سهم) فقط برای شبندر افتاده ، نه برای هیچ سهم دیگه ای!

پس چرا بی انصافی می کنید؟! خدا شاهده که من تمام حرفای قبلیمو زدم نه برای اینکه خودم میرم تو سود هنگفت بلکه واقعا به این موضوع اعتقاد دارم که بورس اشتباه فاحشی کرده و نباید این سهم رو با این قیمت عرضه میکرد و حالا که عرضه کرده، باید قیمت سهم متناسب با قانون باشه، و دیگه اینکه دوست دارم بقیه سهامدارای این سهم که خیلیهاشون احتمالا از بابت سایر سهمهای پرتفوشون خیلی متضرر شدن، لا اقل از بابت این سهم به حقشون برسن.l-)

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

از سازمان بورس مي خواهيم تا روشن شدن يارانه حمل و نقل سال 1391 شبندر سهم را باز نکنند
                              چون سهمي که ميتونه با اعمال اين تعديل بيش از 400 تومان باز بشه چرا بايد الان شتاب زده باز شه و هم حق سهامداران ضايع بشه و هم حق خصوصي سازي و دولت و بيت المال.

نظر

• محمدحسین
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 80

امروز تماس گرفتم در خصوص بازگشایی نماد و گفتند معلوم نیست امروز باز بشه و باید ببینیم جو بازار به چه صورته....!!!

نظر

در حال کار...
                                X