پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

در اصل توسط iran1389 پست شده است View Post
    سلام دوستان تبریک بابت شبندر کیانوش عزیز نیستی کم پیدای
    من اينجا هستم.
    صبح تبريک گفتم خدمت رفقا.
    و منتظر روز قشنگ فردايم.

نظر

• felfel
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 378

مثبت شدن شبندر برای بورس نعمت است و نبودن ان افت بورس بقیه صحبتها پیرامون ان حاشیه است دعا کنید این سهم رشد کنه وگرنه فاتحه بورس خوانده است تعدیل مثبت این سهم یعنی تعدیل مثبت برای کل بورس واقعا حامی این سهم بسیار قدر هست
      دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

صف خرید فردای شبندر بیش از 28.5 میلیون
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
          مثبت شدن شبندر برای بورس نعمت است و نبودن ان افت بورس بقیه صحبتها پیرامون ان حاشیه است دعا کنید این سهم رشد کنه وگرنه فاتحه بورس خوانده است تعدیل مثبت این سهم یعنی تعدیل مثبت برای کل بورس واقعا حامی این سهم بسیار قدر هست

فلفل عزیز
          لطفا شبندر رو هم به لیست شگفت سازها تو امضاتون اضافه کنید. انصافاً کم شگفتی نساخته.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11257

همانطور که دیروز گفتم امروزصفش برچیده شد وصف خرید سنگین را چیدند
            مقاومت اصلی سهم محدوده ی 1000 است که فکرنکنم به ان جا ها برسه واحتمالا بسته میشه
            حذف صندوق توسعه ی ملی وحذف نرخ ارز مرجع تقریبا قطعی شده که سود سهم را به 210 تومان میرسد یعنی 400 درصد تعدیل
            درضمن شایعای هم وجود دارد که مالیات بر ارزش افزوده به حساب شرکت برگشته است درصورت تایید این خبر این سهم قادر خواهد بود در گزارش سال 92 خود 700 درصد تعدیل دهد

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

حواس رو ببین،اشتباهی اینو تو تاپیک بیل.چه پست کردم.خوب بیاد سرجاش;)

در اصل توسط sourena پست شده است
              دوستان تبریک میگم
              انشالله همیشه همینطور شاد و خوش روحیه باشید
              طی هفته گذشته و امروز از شبندر عزیز خداحافظی کردم
              واقعاً مثل خداحافظی فرگوسن از من یونایتد خیلی کار سخت و پراحساسی بود
              واقعاً خاطرات زیبایی داشتم با این نازنین از 120 تومن تیرماه
              عاشقش بودم و هستم و خواهم بود
              و برایش و برای سهامداران گلش بهترینها را آرزو میکنم
              به روال همیشه در این سهم نیز با نفروختن چند سهم خود را در ردیف
              سهامداران شبندر جاودانه کردم و انشالله تا 100 سال دیگه که این شرکت
              با قدرت و توسعه بیشتر کار میکنه و حتی در مرگ و نبودم نام من به عنوان
              سهامدار شرکت پالایشگاه نفت بندر عباس ثبت و محفوظه
              آرزوی رشد و پویایی این سهم سوپر وحشی ! مارکت!;):D
              رو دارم چون رشد و پویایی بازار و سود من و دیگران در آن نهفته
              و این سهم لیدر بی چون و چرا و بی رقیب بازاره کما اینکه در هفته گذشته
              این مهم را اثبات کرد
              اینجانب کماکان با سه سهم پالایشی خود شتران شراز و شبریز
              سهامدار این گروهم و تنها دلیل جدایی شاید موقتم از شبندر اینه که
              اولاً در سود مناسب حدود 200 درصدی بودم و دوم اینکه به لطف خدا در آستانه
              تحول و شروع پروژه ای هستم که ممکنه خیلی سریع احتیاج به نقد شدن پیدا کنم
              بنابراین سرمایه را به سهام کم ریسکتر گروه انتقال دادم.
              ارادتمند و دوستدارشما
              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• darab
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 215

شبندریهای عزیز مثل اینکه صبرتون نتیجه داد. هاشمی هم که اومد آقا رفتیم برای المپیک;;)
                شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• alizadeh.f
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 878

هاشمي آمد

اگر آقاي هاشمي نمي آمدند حماسه سياسي شكل نمي گرفت.

با آمدنش بساط حماسه اقتصادي نيز فراهم شد.
                  https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• jasmith
                    عضو عادی
                    • Sep 2012
                    • 189

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
                    هاشمي آمد

اگر آقاي هاشمي نمي آمدند حماسه سياسي شكل نمي گرفت.

با آمدنش بساط حماسه اقتصادي نيز فراهم شد.
                    اگه معاون اول آیندشون رو هم جناب آقای خاتمی معرفی کنند که نور علی نور میشه و زمینه برای حماسه سیاسی و اقتصادی و اجتماعی بزرگی فراهم میشه. بورس هم طاق آسمان رو فتح میکنه.

نظر

• Zebelkhan
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 40

در اصل توسط jasmith پست شده است View Post
                      اگه معاون اول آیندشون رو هم جناب آقای خاتمی معرفی کنند که نور علی نور میشه و زمینه برای حماسه سیاسی و اقتصادی و اجتماعی بزرگی فراهم میشه. بورس هم طاق آسمان رو فتح میکنه.
                      با شرایط موجود حضور خاتمی چندان به صلاح نیست. باعث به وجود آمدن تنشهای بیشتری می شود.

نظر

• گل آقا
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 63

سهم صندوق توسعه ملی در قانون بودجه و تاثیر آن بر پالایشگاهها

اسماعیل غلامی*
                        این روزها که موضوع تصویب قانون بودجه سال 1392 در مجلس مورد بحث است دو موضوع مالیات بر ارزش افزوده (موضوع ماده (16) و بند (2) تبصره آن و بندهای (الف)، (ج) و (د) ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده – مصوب 1387) برای فرآوردههای نفتی و سهم صندوق توسعه ملی موضوع جزء 1 بند (ح) ماده 84 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه، ارزش سهام پالایشگاهها و بازار سرمایه را تحت تاثیر خود قرار داده است.

تصویب یا عدم تصویب دو موضوع فوق در قانون بودجه سال 1392 در شرایطی که به انتخابات ریاستجمهوری نزدیک میشویم میتواند در صورت عدم دریافت، افزایش شاخص بورس و در صورت دریافت، کاهش چشمگیر شاخص بورس را با توجه به ارزش سهام شرکتهای پالایشی در بورس به همراه داشته باشد.
                        مالیات بر ارزش افزوده
                        براساس جزء 4-3 بند 3 از ماده واحده قانون بودجه سال 1391 کل کشور مابهالتفاوت قیمت پنج فرآورده اصلی و سوخت هوایی فروخته شده به مصرفکنندگان داخلی با قیمت صادراتی یا وارداتی این فرآوردهها (شامل بنزین، نفت سفید، نفت گاز، نفت کوره و گاز مایع) حسب مورد به علاوه هزینههای انتقال داخلی فرآوردهها و نفت خام معادل آنها و توزیع، فروش، مالیات و عوارض موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده در دفاتر شرکتهای پالایش نفت برحسب بدهکار وزارت از طریق شرکتهای تابعه ذیربط ثبت میشود و از آن طریق در بدهکار حساب دولت (خزانهداری کل کشور) نیز ثبت میشود.
                        معادل این رقم در خزانهداری کل به حساب بستانکار وزارت نفت از طریق شرکتهای دولتی تابعه ذیربط منظور و عملکرد مالی این جزء به صورت مستقل توسط شرکت مذکور در مقاطع زمانی سه ماهه پس از گزارش سازمان حسابرسی و تایید وزیر امور اقتصادی و دارايی به صورت علیالحساب با خزانهداری کل کشور تسویه ميشود و تسویه حساب نهایی فیزیکی و مالی حداکثر تا پایان سال بعد انجام میشود.
                        اصولا در شرایطی که بودجه کل کشور هنوز به تصویب نرسیده باشد بازار سرمایه قانون سال قبل و رویههای قبلی را مدنظر قرار میدهد و ارزش سهام شرکتها در بورس به دلیل وابستگی به EPS اعلام شده، تعیین ميشود، بنابراين آنچه در ماههای گذشته ارزش سهام شرکتهای پالایشی را تحت تاثیر خود قرار داده است تلقی سهامداران در بازار سرمایه از موضوع مالیات بر ارزش افزوده در سال 1392 مشابه سال 1391 بوده است.
                        سهم صندوق توسعه ملی
                        براساس جزء 1 بند (ح) ماده 84 قانون برنامه پنجم توسعه تبصره 2 جزء 2-3 بند (3) ماده واحد قانون بودجه سال 1391 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است 23 درصد از صادرات فرآوردههای نفتی در پالایشگاههایی که از قیمت خوراک موضوع این جزء استفاده میکنند را به حساب صندوق توسعه ملی واریز كند که با توجه به جزء 3 بند (ح) ماده 84 مبنی بر افزایش واریزی هر سال به میزان 3 واحد درصد سهم صندوق توسعه ملی در سال 1392 به 26 درصد خواهد رسید. به نظر میرسد دولت میتواند با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فرآوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و حفظ سهم نسلهای آینده از صنایع نفت و گاز و فرآوردههای نفتی قسمتی از فروش فرآوردههای نفتی شرکت خود را به صندوق توسعه ملی واریز كند.
                        در غير اين صورت تخصیص قسمتی از فروش فرآوردههای شرکتهای بخش خصوصی به موضوع فوق منطقی به نظر نمیرسد و در شرایطی که فروش نفت در تحریم اقتصادی قرار گرفته است به جای تشویق شرکتها و به خصوص بخش خصوصی به صادرات با تصویب تخصیص بخشی از درآمدهای صادراتی آنها مانع از صادرات شرکتها ميشويم. در این راستا کمیسیون تلفیق برنامه و بودجه سال 1392 سهم صندوق توسعه ملی از فرآوردههای شرکتها و پالایشگاههای غیردولتی را لغو كرده و دریافت بخشی از درآمد صادراتی را فقط مربوط به پالایشگاههای دولتی دانسته است. ضمن آنکه براساس آمار و ارقام سنوات گذشته تنها دو پالایشگاه بندر عباس و لاوان دارای صادرات فرآوردههای نفتی قابل ملاحظه بودهاند که با توجه به مقایسه میزان صادرات و ظرفیت دو پالایشگاه مزبور عملا قانون مزبور برای یک پالایشگاه و آن هم بندرعباس خواهد
                        بود. جداول پیوست آثار مالیات بر ارزش افزوده و سهم صندوق توسعه ملی بر EPS شرکتهای پالایشی را نشان داده است.
                        *معاون سابق سازمان خصوصیسازی

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

امیدوارم سهم هر چه زودتر بسته شه زیرا روزهای پیش رو روزهای پرتلاطم و استرسی برای بازار خواهد بود.....
                          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

یه حقوقی عوضی داره سهمو خراب میکنه.

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

نبرد اصلي بين اسفنديار و رستم خواهد بود .که رستم در اين ميدان پيروز خواهد شد.ماجرا را دنبال خواهيم کرد..........
                              .................................................. .................................................. .................................................. ...........
                              واما شبندر و پالايشگاهها
                              دارند با کنترل شبندر هم شبندر و هم پالايشگاهها را جمع مي کنند.
                              حواستون به سهمتون باشه.اجتمالا انها از مصوبات مجلس خبر داشته باشند.معاملات شبندر را زير نظر داشته باشيد.
                              با امدن هاشمي رفسنجاني حداقل ارزش شبندر 4000تومان خواهد شد.و پي به اي بازار ميره رو 10
                              پالايشگاهها
                              فلزات
                              معدن
                              دارو
                              سيمان
                              قند
                              و.................
                              فقط سهامداري کنيم.
                              گويا تا پايان خرداد فولاد هرمزگان هم بياد تو فرابورس.فولاد را داشته باشيد.

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

چی شد؟

نظر

در حال کار...
                                X