کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این روند چه منطقی داره ؟؟ چرا باز منفی ؟؟ دیگه واقعا انتظار داشتیم منفی رو فعلا نبینیم ... البته خودم معتقدم تا پایان سال حدود 1900 خواهد شد .. اما واقعا خواب سرمایه هم مهمه .. سهم خوب تو بازار زیاده ..
بنظرم امروز فرصت خرید بود چون بعد از نزدیک 2 ماه اومده بالای ابر ایچیموکو و قیمت 14700 برای سهم شد حمایت.
حقوقی بی تحلیل نیست! امروز بالای 55 درصد خریده و کمتر از 2 درصد فروخته!
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
گزارش 9 ماهه تا 28 ام آماده میشه. جای نگرانی نداره.این فروشنده های حقیقی دوباره میان تو صف خرید. گزارش 9 ماهه خوبی دارد شبندر. ی سری از دیتا از پالایش و پخش به پالایشگاه داده شده و بزودی گزارش آماده میشه.
من که خوب باهاش نوسان میگیرم خرید زیر 1400 و فروش بالای 1500
امروز واسه بار سوم فروختم میشینم منتظر اگه باز پایین اومد زیر 1400 میخرم اگرم نیومد که نوش جان سهام دارای صبورش
سلام
وقتی شبندر 1250 بود فرصت فروش دادم همزمان وبشهر روی 247 فرصت خرید.اولی تقریبا سرجاشه وبشهر حدود 100 درصد داد.
هنوز هم کسی شبندر داشته باشه صرفا فرصت سوزیه.
موفق باشید
جناب موی عاقل ممکنه نظرتون رو در مورد نفت و گاز پارسیان با نماد پارسان هم بفرمایید
من حدود 1/3سبدم شبندره ولی این روزها واقعا بازی درآورده اصلا نمیزارن حرکت کنه
وبصادر و بانک دی هم دارم میشه بگید این دوسهم هم تا کجا جا دارن؟
ممنون
جناب موی عاقل ممکنه نظرتون رو در مورد نفت و گاز پارسیان با نماد پارسان هم بفرمایید
من حدود 1/3سبدم شبندره ولی این روزها واقعا بازی درآورده اصلا نمیزارن حرکت کنه
وبصادر و بانک دی هم دارم میشه بگید این دوسهم هم تا کجا جا دارن؟
ممنون
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
سلام
تنها سهامی که در کل صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی ارزش خرید داره سه سهم شکبیر فارس و شاراک هست.چون اینها خوراک مایع هستند.پارسان شبندرو.....ارزش نگهداری ندارند.
عرضه های خصوصی سازی اجازه رشد به بانک صادرات نمیده.بانک دی هم رشد کرده.
سلام
تنها سهامی که در کل صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی ارزش خرید داره سه سهم شکبیر فارس و شاراک هست.چون اینها خوراک مایع هستند.پارسان شبندرو.....ارزش نگهداری ندارند.
عرضه های خصوصی سازی اجازه رشد به بانک صادرات نمیده.بانک دی هم رشد کرده.
پس با این حساب من اگر بخوام نگهداری کنم خیلی زمانبر میشه
احتمال داره تا آخر امسال سود سهم بهشون تعلق بگیره؟؟
حداقل با سود خارج بشم وبصادر 1118 دی 2514 شبندر 14900
سلام
وقتی شبندر 1250 بود فرصت فروش دادم همزمان وبشهر روی 247 فرصت خرید.اولی تقریبا سرجاشه وبشهر حدود 100 درصد داد.
هنوز هم کسی شبندر داشته باشه صرفا فرصت سوزیه.
موفق باشید
سلام ...
نخیر شبندر 500 تومانی شد 1250..... 250% سود
شبندر 1250 (دقیقا زمانی که شما سیگنال فروش دادید) ظرف 2 ماه شد 1800 تومان (44% سود) .... الآن هم سرجاش نیست 1470 تومان است... (17.6% سود)
بس کنید...
ارزنده ترین سهم شبندر است چه خوشتان بیا چه نیاید..... شب عید بالای 2500 تومان ( اگر بازار بریزد و در بدترین حالت بالای 2200 تومان) ... از زمان آخرین سیگنال فروش شما تا آخر سال ( 100% سود دارد) و (از امروز 70%)
نظر